WordPress социални медии за увеличаване на трафика

Трафикът наистина е жизнената сила на всеки уебсайт в интернет. Без достатъчен трафик, всичко, което имате, е само код и съдържание. Нямате бизнес и ако не регистрирате редовно значителен брой посещения, дори нямате маркетингов инструмент. Но как да накарате повече хора да посещават вашия уебсайт? С тези социални медии WordPress плъгини разбира се!


Първо, трябва да сте сигурни, че вашият WordPress SEO е отличен, тъй като не можем да игнорираме търсачките като най-големият източник на трафик в мрежата. Второ, трябва да споделите (или да дадете шанс на потребителите си да споделят) вашето съдържание чрез социалните мрежи, което е друг чудесен източник на уеб трафик само втори за търсещите машини.

В близкото минало разкрихме най-добрите приставки за социални медии за WordPress. Този втори списък се стреми да надгражда този пост, като ви дава допълнителни двадесет (20) приставки, за да разпространявате вашето съдържание като див огън в социалните медии и да увеличите трафика си.

Това не е начин, ето двадесет мощни социални медии WordPress плъгини, за да увеличите трафика към вашия уебсайт или следващ проект. Наслади се!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. VIVO Live Tweets WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-виво-живо туитове-wpexplorer

Увеличете ангажираността на уебсайта си с помощта на Vivo Live Tweets WordPress Plugin, който ви позволява да вграждате туитове в уебсайта си въз основа на местоположение, хеш-маркери (думи за търсене) и потребителски туитове. Този плъгин може да ви бъде полезен, особено ако имате сайт за новини, който може да се възползва значително от тенденциите и канали за туит.

Функциите от един поглед са лесно адаптивни, напълно отзивчиви, задайте брой туитове за показване, съвместими с основни браузъри, функционалност на къси кодове и са лесни за използване. Vivo Live Tweets има страхотна оценка на купувача от 4,75 / 5,00 и продава на дребно само на $ 16 долара.

2. jQuery Facebook Wall WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-JQuery-фейсбук-стената WordPress-wpexplorer

Този плъгин е еквивалентът на Facebook на Vivo Live Tweets само с още няколко функции. Например, плъгинът jQuery Facebook Wall WordPress ви позволява лесно да поставяте албуми, снимки, емисии и събития наред с други неща на вашия WordPress сайт.

Тази приставка за WordPress за социални медии се доставя с невероятни функции като красива CSS анимация, отзивчив дизайн, поддръжка на множество страници, Facebook светлинна кутия за снимки, коментари и подобни бутони, както и над четиридесет (40) други опции. jQuery Facebook Wall WordPress плъгин се продава за $ 17 и има впечатляваща оценка на купувача от 5,00 / 5,00.

3. Лесна социална метрика Pro WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-лесни в социалните показатели от про-за-WordPress-wpexplorer

След като стратегията ви за социални медии започне да се изплаща, ще ви е необходимо решение за социални показатели, за да следите каква е ефективността на съдържанието ви в социалните мрежи. Тук идва Easy Social Metrics Pro за WordPress.

Този плъгин за социални медии е лесен за инсталиране и използване, идва със страхотно табло, събира данни автоматично и след това предоставя подробни отчети, които ви позволяват да проследявате съдържанието си в до дванадесет (12) основни социални мрежи. Easy Social Metrics Pro за приставка за WordPress се предлага с други функции, включително джаджа за показване на вашите най-добри социални публикации. Плъгинът е сравнително нов (публикуван на 2 септември 2014 г.), така че все още не е класиран. Клиентите обаче казват страхотни неща за приставката. Този плъгин ще ви върне само $ 28.

4. Sossy – Социален профил и брояч за WordPress

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-sossy-социални профили-и-контра-за-WordPress-wpexplorer

Знаете ли, че показването на социални доказателства може да увеличи ангажираността на потребителите и социалната активност на вашия уебсайт? След като генерирате трафик от търсачките, социалните медии или другаде, трябва да се снимате за ангажиране и Sossy ви дава точно това, което ви е необходимо.

Sossy е най-известна със следните функции: напълно отзивчив, което означава, че вашите социални броячи ще изглеждат добре на всяко устройство, неограничени социални профили, влачене и пускане, функционалност на къси кодове, неограничени опции за показване (т.е. можете да показвате Facebook Likes, Twitter последователи и т.н.), кеш функционалност за намаляване на времето за зареждане на страницата и много повече. Плъгинът за социални медии Sossy за WordPress е създаден от Phpbits, има страхотен рейтинг от 4,80 / 5,00 и се продава само за $ 14 долара. Страхотна инвестиция за вашия WordPress сайт.

5. Раздели на социалната мрежа за WordPress

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-социални-мрежи-раздели-за-WordPress-wpexplorer

От Design Chemical, елитен автор на WordPress Social Stream, идва още един мощен WordPress плъгин за социални медии, който ви помага да „… комбинирате всичките си любими профили в социалната мрежа и емисии в гладки плъзгащи се или статични раздели.“ И имате достатъчно място за създаване на невероятни раздели, тъй като този плъгин поддържа шестнадесет (16) социални мрежи и до шестдесет и девет (69) типа емисии.

Други функции включват бързо зареждане на AJAX, функционалност на къси кодове, гъвкаво позициониране, лесен за персонализиране, интерфейс за плъзгане и пускане и пълна документация, за да спомена само няколко. С около 4000 продажби и рейтинг от 4,53 / 5,00 можем да заключим, че Design Chemical се ангажира с високи постижения и качество. Разделите за социална мрежа за WordPress струват $ 14 долара, но плъгинът си струва всяка стотинка.

6. Проста социална входяща кутия WordPress Plugin за Facebook, Twitter и Google+

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-прост-социално-пощенска кутия-фейсбук-Twitter-Google плюс wpexplorer

Изкарайте маркетинга си за социални медии WordPress на следващото ниво с Simple Social Inbox, приставка за WordPress за социални медии като никой друг. Между другото, разработен от dtbaker, елитен автор, струващ само 18 долара и с отлична оценка на купувача от 4,33 / 5,00, Simple Social Inbox ви дава възможност да споделяте публикации в блогове във Facebook, Twitter и Google+ с едно кликване право от вашия Област на администратора на WordPress.

На всичкото отгоре можете да проследявате работата на социалните си връзки и да отговаряте на социални съобщения (коментари, туитове и т.н.) от таблото си за WordPress! Колко яко. dtbaker изля творчество и гений в този плъгин за социални медии!

Според автора Simple Social Inbox е чудесна алтернатива на Hootsuite. Фактът, че можете да се насладите на функции, подобни на ботуши, точно в таблото за управление на WordPress, прави този плъгин по-вълнуващ. Извикайте на dtbaker за създаване на наистина уникален плъгин за социални медии за WordPress, въпреки че той поддържа само три (3) социални мрежи към момента на писане.

7. Pinterest Автоматичен пин WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-Pinterest-автоматичен-пинов-плъгин-wpexplorer

От пускането си през 2010 г. Pinterest нарасна толкова много като социална мрежа, базирана на борда, както и източник на трафик. В интерес на истината, Pinterest се конкурира благоприятно с харесванията на Google+, LinkedIn и YouTube по отношение на увеличаване на трафика. Трябва да се включите в този огромен източник на трафик и Pinterest Automatic Pin приставката е точно това, от което се нуждаете.

Тази приставка за WordPress за социални медии ви дава силата да автоматично прикачвате неограничени изображения към своите Pinterest дъски. Можете дори да фиксирате представените си изображения (или първото изображение във всяка публикация), групово да закачите няколко изображения и да свързвате щифтове към вашите публикации. автоматично. Просто инсталирайте приставката и вашата работа е свършена.

Pinterest Automatic Pin плъгин поддържа WooCommerce (фиксирайте изображенията на вашия продукт автоматично), персонализирани типове публикации, пиновете, базирани на категория, и персонализирани таксономии. Плъгинът се доставя с други функции, които не са споменати по-горе, както и безплатна поддръжка. Pinterest Automatic Pin WordPress плъгин има над 1200 продажби, страхотна оценка от 4,30 / 5,00 и се продава само за $ 15.

8. DITTY Twitter Ticker WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-стихче-Twitter-махало-wpexplorer

Това е повече от добавка, тъй като изисква Ditty News Ticker (безплатно) за работа. Освен това можете да използвате Ditty Twitter Ticker за създаване на множество емисии в Twitter за вашия сайт WordPress. С множество опции, този плъгин ви позволява да показвате емисиите си в списък, ротатор, скролер или джаджа. Можете да създадете емисия от туитове от множество акаунти в Twitter и имена на продукти. Ditty Twitter Ticker има превъзходен рейтинг от 4,33 / 5,00, закупен е над осемстотин (800) пъти и струва само 7 долара.

9. Plugin за социални плащания WordPress

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-социални доплащания-wpexplorer

Много разработчици са изградили WordPress плъгини за социални медии, които позволяват на потребителите да „плащат“ с харесване, туитър или +1, за да виждат ограничено съдържание. Въпреки това, само няколко от тези плъгини могат да съвпадат с елегантността и лекотата на използване, които идват с приставката WordPress за социални плащания от Butterfly Media.

Social Payments е съвместим с основните браузъри, WordPress 3.9 и позволява цялостно персонализиране. Освен това, плъгинът поддържа къси кодове, така че да можете да добавяте иконите си за социално плащане навсякъде. Чудесно е, трябва да видите приставката в действие, за да повярвате. Този сравнително нов плъгин се продава само за 18 долара.

10. Instagram театър WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-Instagram-театрален wpexplorer

Активни ли сте в Instagram? Ако откриете, че публикувате снимки в Instagram няколко пъти всеки ден, можете да ги издърпате и покажете на вашия WordPress сайт лесно и със стил, като използвате приставката за Instagram Theatre. Какво още? Приставката ще ви помогне да надградите играта си в Instagram, ако изоставате.

Instagram Theatre ви позволява да създавате красиви Instagram галерии / портфолио на вашия уебсайт WordPress без много усилия. На разположение са ви няколко оформления, включително списък, решетка и цял екран. Плъгинът е напълно отзивчив, има оценка на купувача от 4,3 / 5,00 и се продава на $ 14 долара.

11. Plugin за социално заключване WordPress

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-социално-гардероб-за-WordPress-wpexplorer

Понякога, без значение колко голямо е съдържанието ви, хората просто няма да натискат социални бутони толкова често, колкото искате. Какво ще кажете да накарате хората да „плащат“ с подобен, туитър или Google +1 за достъп до най-ценното ви съдържание? Social Locker за WordPress е красиво проектиран плъгин за социални медии, който ви помага да повишите социалната ефективност на уебсайта си, да придобиете експозиция и да изградите общност от последователи лесно и бързо. Social Locker за WordPress е закупен над 3 600 пъти, има впечатляваща оценка от 4,68 / 5,00 и продава на дребно на $ 24.

12. Смешен Facebook Popup WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-забавен-фейсбук-изскачащи-wpexplorer

Кой не би използвал смешка от време на време? Според тях смехът е най-доброто лекарство и ако искате да накарате уеб посетителите да се смеят и да повишат социалния си резултат едновременно, имате нужда от тази забавна Facebook Pop-Up.

Като начало изскачащият прозорец разполага с типичния бутон Like и, за комично облекчение, бутон Dislike, който е невъзможно да щракнете. Да, тя се движи върху курсора на мишката. Достатъчно е да се каже, че можете само да харесате страницата или да затворите изскачащите. Така или иначе ще се смеете. Смешният Facebook Pop-up има рейтинг на купувача от 4,00 / 5,00 и струва само 5 долара.

13. ULTIMATE WP Social Deux WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-добрата-социално-дьо-wpexplorer

С невероятна оценка от 4,68 / 5,00, над 1700 продажби и множество отлични функции, Ultimate Social Deux е приставката за социални медии, която искате да стимулирате социалната активност на вашия уебсайт. Ultimate Social Deux работи извън кутията и играе добре с други WordPress плъгини. Основните характеристики са, че плъгинът е супер бърз, напълно отзивчив, включва персонализирани цветове, автоматични актуализации, поддръжка на няколко езика и т.н. Ultimate Social Deux отива само за $ 14 долара.

14. UniversalSlider Universal Social Sidebar WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-socialsider-wpexplorer

Приставката за социални медии SocialSider най-малкото е красива. С над шестдесет (60) социални икони, шест (6) цветни стила и елегантен дизайн сред другите уникални функции, SocialSider ще ви помогне да създадете красива социална странична лента за броени минути. Този плъгин за социални медии WordPress има превъзходен рейтинг от 4,9 / 5,00 и продава на дребно на $ 13 долара, което ви осигурява и голяма подкрепа.

15. ShareIt – Споделен фрагмент за съдържание WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-ShareIt-wpexplorer

Направих го навик да възхвалявам творчеството винаги, когато го видя. Елиът избра идея и добави предимство към споделените фрагменти за съдържание с уникалния си плъгин, ShareIt. Плъгинът е най-известен с някои страхотни функции като способността си да споделя в различни социални мрежи като Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn и Tumblr, между другото, напълно отзивчив дизайн, множество опции за подравняване (т.е. поставете фрагментите вляво, от вдясно или в центъра), интеграция във визуалния редактор на WYSIWYG, персонализиран CSS, интеграция на икони на FontAwesome, голяма поддръжка и др. ShareIt има страхотна оценка от 4,62 / 5,00 и струва само $ 14 долара.

16. Споделяне на Jetpack от WordPress.com

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-Удари споделяне-wpexplorer

Сигурно сте чували за Jetpack досега. Този плъгин се предлага с множество готини модули, включително споделяне, което ви позволява да добавяте красиви бутони за социално споделяне към съдържанието си. Jetpack Sharing поддържа няколко социални мрежи, включително Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon и Pinterest. Лесно е да инсталирате, активирате и използвате. На всичкото отгоре модулът за споделяне на Jetpack ви позволява да плъзгате и пускате социални бутони, за да ги подреждате както желаете. Jetpack има над дванадесет (12) милиона изтегляния и рейтинг от 3,9 / 5,00. Този модул за споделяне ще ви хареса, ако оценявате лесния и изчистен дизайн.

17. Mashshare бутони за социално споделяне Безплатен приставка за WordPress

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-акция-бутон-mashshare-wpexplorer

Mashable.com получи правото на социално споделяне с единствената си система за социално споделяне, която обобщава и показва общия брой акции в горната част на всеки пост. Споделяне на бутона MashShare ви дава възможност да копирате социалните бутони на Mashable на вашия уебсайт. Плъгинът не зарежда външни скриптове и използва кеширане, което означава, че е uber-fast. Освен това, той е съвместим с всички теми на WordPress и има функция за къс код, така че можете да поставяте социалните бутони навсякъде, където искате.

18. FLARE Безплатен Plugin за WordPress

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-обостряне wpexplorer

След като се регистрирате за акаунт във филамента (лесно и безплатно), бързо ще научите, че Flare идва с много гъвкави опции. За начало социалните бутони са лесни за конфигуриране и персонализиране. В допълнение. Flare се предлага с страхотен потребителски интерфейс, който ви позволява да създадете желаното от вас социално изживяване. Вие наистина отговаряте за социалния маркетинг на вашия WordPress сайт, тъй като във Flare хората ще споделят вашето съдържание и ще ви следват за нула време. Този плъгин е създаден с jQuery, поддържа и основните браузъри.

19. Социална лента с инструменти безплатен WordPress плъгин

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-социално-лента с инструменти-wpexplorer

Организирайте всичките си социални бутони във визуално привлекателна лента с инструменти, като използвате невероятния плъгин Social Toolbar. С други думи, плъгинът за социални медии Social Toolbar ви позволява да добавите лесна за персонализиране лента с инструменти в секцията на футера на вашия уебсайт. Можете да персонализирате лентата с инструменти по ваш избор на цветове (например цветове на марката). Плъгинът е напълно отзивчив и ще ви помогне да стимулирате ангажираността на вашия уебсайт, без да навлизате в пътя на читателите.

20. Социално споделяне от Danny Free WordPress Plugin

20-страхотно-социални-Media-приставки-за-WordPress-социално споделяне-по-Дани-wpexplorer

Тази приставка за WordPress за социални медии ви донесе от Дани ван Кутен, човекът, разработил популярната приставка за MailChimp WordPress сред други страхотни плъгини за WordPress. Този плъгин е бърз, гъвкав и прост. С повече от петнадесет хиляди (15K) изтегляния, изключителен рейтинг 5.0 / 5.0 и множество страхотни функции, Social Sharing от Danny ще ви помогне да изведете играта си за социално споделяне на съвсем ново ниво. След това плъгинът работи с WordPress 3.5 или по-нова версия и поддържа множество езици, както и функция за къс код.

Вашите мисли за приставки за WordPress за социални медии

Сега, след като имате двайсетина повече невероятни WordPress плъгини за социални медии, няма причина вашият WordPress сайт да се представя лошо, доколкото отива маркетинга на социалните медии. В същото време не забравяйте, че качеството и стойността ще получат повече хора, които споделят вашето съдържание. Кои приставки за WordPress за социални медии използвате на вашия сайт WordPress? Моля, споделете и допринесете за тази публикация чрез секцията за коментари по-долу. Всичко най-хубаво!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map