WordPress приставки за добавяне на красиви изображения към вашия уебсайт

Съдържанието е King. Сигурен съм, че сте чували това безброй пъти преди. И е истина: съдържанието е наистина голямо парче от пъзела за изграждането на успешен уебсайт. Но това не е само парче.


Като начало наличието на красив, добре проектиран уебсайт, който да поздрави посетителите, ще осигури възможно най-доброто първо впечатление. Това е първото впечатление, което ги насърчава да останат на сайта по-дълго, за да прочетат всъщност това брилянтно съдържание, което сте прекарали часове в усъвършенстване.

Сега, сигурен съм, че всички искаме този изключително визуално уебсайт и вероятно всички имаме различни мнения за това, което прави уебсайт зашеметяващ. Има обаче едно нещо, за което съм сигурен, че всички сме съгласни: изображенията правят уебсайт да изглежда добре. А смелите, красиви и добре подбрани изображения правят уебсайт външен вид наистина ли добре. Ако посетител пристигне на уебсайта ви само за да види голям блок текст, първата им мисъл е „Не мога да се притеснявам да го прочета“. Преди дори да имат време да извадят вашето изключително съдържание, те вече са натиснали бутона за връщане и друг потенциален клиент е загубен.

Днес искам да помогна да насърча посетителите ви да се задържат по-дълго, като ви представя седем приставки за WordPress за добавяне на красиви изображения към вашия уебсайт. Запомнете: колкото по-дълго остават, толкова повече четат и по-голяма вероятност да преобразуват. Имайки това предвид, тези плъгини са задължителни!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

GridFX отзивчиви изображения Grids

GridFX отзивчиви изображения Grids WordPress Plugin

Информация и изтегляне

Добавянето на стилни галерии за изображения е добър начин да разширите съдържанието си и да го направите по-привлекателно визуално. Един от любимите ми плъгини за галерията с изображения е плъгинът за галерия GridFX, който се предлага за $ 17.

Използвайки GridFX, можете да добавяте красиви и отзивчиви решетки за изображения към вашите публикации – налице е и зашеметяваща решетка в стил зидария. Можете да изтегляте изображения от вашата медийна библиотека на WordPress във вашите мрежи или да вграждате видеоклипове, продукти на WooCommerce и публикация / страници на WordPress. Има над 80 различни опции за персонализиране, от които можете да избирате, включително лайтбокси, цветове и анимации за заглавия. Личният ми фаворит е кокетната решетка с пълна ширина, както е показано на екрана по-долу.

Снимка на цялата ширина на GridFX

Image Lift Лесни изображения

Image Elevator Лесни изображения за WordPress

Информация и изтегляне

WordPress винаги улеснява добавянето на изображения към съдържанието ви – това е толкова просто, колкото плъзгане и пускане на изображение в медийната галерия на WordPress, за да го качите, след което щракнете, за да го вмъкнете в публикация. Приставката за лифт за изображения обаче прави този процес още по-ефективен!

Image Elevator ви позволява да поставите изображения направо в редактора на WordPress – няма нужда дори да отваряте медийната галерия. Тази функционалност се простира и до екранни снимки, които сами си правите: просто натиснете Екран за печат и можете да поставите директно в редактора. Лично аз намирам изрязването на изображения като най-голямата неприятност от всички и Image Elevator решава този проблем перфектно. Използвайки любимия си софтуер за редактиране на изображения, всичко, което трябва да направите, е да маркирате частта от изображението, която искате, щракнете, за да го копирате, след което можете да го поставите в редактора. Без нужда ръчно да изрязвате, този плъгин е спестяване в реално време.

Снимка на асансьора на изображението

Canva Design Button

Canva Design Button Free WordPress Plugin

Представените изображения на публикацията ви са един от най-често гледаните елементи на уебсайта ви – в края на краищата те се появяват на началната страница на вашия блог и често се включват в горната част на публикациите. Ако можете да направите представените си изображения по-примамливи, ще получите повече кликвания към съдържанието си. Просто, нали?

Лично аз съм голям почитател на фремиевия плъгин Canva Design Button за изграждане на представени изображения – като алтернатива можете да създавате представени изображения директно от Уебсайт на Canva. Използвайки интерфейса за плъзгане и пускане, Canva ви позволява да наслагвате различни фотографии, шрифтове и графики, за да създадете красиви, маркови изображения. За пример на вида на изображението Canva може да произведе, вижте екрана по-долу.

Canva Пример

Canva разполага с над един милион запасни снимки и много графични елементи. Някои от тях са безплатни, но повечето имат прикрепена разумна цена. Когато приключите със създаването на слоевото си изображение, просто платете за премиум елементите, които сте използвали, след което можете да го използвате на уебсайта си.

Двигател на Eesop Story

Безплатно WordPress плъгин за Aesop Story Engine

Ако искате страхотен, безплатен плъгин, който да направи вашето съдържание да изглежда великолепно, препоръчвам масово недооценената Aesop Story Engine. Плъгинът е ефективно набор от различни „модули“ за публикуване на ангажиращо и дългосрочно съдържание. Част от тази функционалност е фокусирана върху организирането на вашето съдържание, например срокове и заглавия на глави. Въпреки това, Aesop Story Engine също може да направи много готини неща за вашите изображения.

За начало можете да добавите красиви изображения на цяла страница в горната част на публикацията. Това е функция, поддържана от някои теми на WordPress, но това е чудесна алтернатива за всеки, който иска да добави това към своя уебсайт. Можете също да използвате приставката за добавяне на прости галерии с изображения към изображението си или изображения с пълна ширина в съдържанието си – дори можете да използвате паралаксален ефект с изображенията си в пълна ширина, което изглежда зашеметяващо.

Ако искате да получите съобщението си в грандиозен, ефектен стил, Aesop Story Engine може да бъде точно това, което търсите.

Allground: Цялостно фонове

Allground: Цялостни фонове за WordPress

Информация и изтегляне

Отдалечаване от поставяне на красиви изображения в рамките на вашето съдържание, фонът Allground на цял екран ще ви помогне да добавите красив дизайн елемент в целия ви уебсайт. Allground ви позволява да добавяте свои собствени изображения на цял екран, които след това се показват като фон за вашия уебсайт. Това е чудесен начин да създадете увлекателно първо впечатление за посетителите. Можете също да вграждате видеоклипове в YouTube или да показвате хоствани видеоклипове като фонове.

Можете да зададете фона си да се показва на целия сайт или можете да го конфигурирате да се показва на конкретна публикация / страница. Фоновете също не са фиксирани и можете да конфигурирате серия от изображения, които да се въртят на всеки няколко секунди.

WP Smush.it

WP Smush.it Безплатен Plugin за WordPress

Без съмнение най-малко бляскавият плъгин, включен в днешния списък, но вероятно един от най-важните. WP Smush.it оптимизация на изображения ви позволява да поддържате уебсайта си WordPress бързо работещ, като кондензирате вашите изображения до по-малки размери на файла, без да губите качество. И както всички знаем, скоростта на уебсайта е компонент на алгоритъма за класиране на Google, така че всичко, което можете да направите, за да подобрите времената на натоварване, би могло да ви види как се изкачвате по SERP.

WP Smush.it компресира размера на файла на изображението, като премахва ненужните метаданни – форма на компресия без загуби. Можете да настроите приставката автоматично да „размазва“ новите изображения, докато се качват във вашата медийна библиотека, или можете да се върнете и компресирате съществуващи файлове. Ако искате премиум версия на плъгина Smush.it, WPMU пуснаха WP Smush PRO.

Заключителна галерия за плочки

Заключителна галерия за плочки за WordPress

Информация и изтегляне

Последната добавка в днешния списък е Final Tiles Grid Gallery. Плъгинът ви позволява да създавате прости, стилни и отзивчиви галерии за мрежи за вашия уебсайт.

Любимият ми стил на галерията, поддържан от Final Tiles, е красивата „умна“ мрежа. Интелигентните мрежи ви позволяват да изграждате решетки без ограничаване на колони и редове – изображенията, които избирате, просто се сложат заедно, създавайки красиви, отличителни галерии. Вижте екрана по-долу, за да видите това в действие.

Заключителна снимка на плочките

Отвъд това, плъгинът също така поддържа социално споделяне с едно кликване, пет стила лайтбокс и ефекти на задържане. Можете също да добавяте надписи към всяко изображение и посетителите могат да сортират и филтрират галериите ви. В зависимост от браузъра на посетителите, Final Tiles също поддържа зашеметяващи CSS3 анимации, за да направи галериите ви още по-привлекателни за окото.

ImageLinks

ImageLinks

ImageLinks е премиум WordPress плъгин, който носи интерактивно решение за вашия уебсайт. Информацията за картата е достъпна за всички, които посещават вашия сайт, независимо от устройството или възможностите. Използвайте го за създаване на инфографика, карти, новинарна фотография, маркетинг на продукти и страници за електронна търговия, каталози на продукти, които могат да се купуват и безброй други неща. Направете каквото и да е изображение, поставете горещи точки, свържете инструкциите за поповер с богато медийно съдържание и го публикувайте на вашия сайт. Приставката се предлага със собствено богато на функции уеб приложение за влачене и пускане, така че потребителят може бързо и лесно да създаде своята страхотна интерактивна карта с изображения и веднага да ги вгради в уебсайт.

Също така той поддържа вградения редактор на съдържание за WordPress за подскачащи инструменти, който ви позволява да добавяте богато съдържание към подсказките на вашата интерактивна карта с изображения. Добавете текст със стилове, медийно съдържание, вградете съдържание от youtube, vimeo, soundcloud и от други уеб услуги. В допълнение можете да използвате wordpress кратки кодове от инсталираните ви плъгини. Плъгинът ще се отличава с мащаб на всички видове устройства, работи чудесно и на сензорни екрани.

Изберете една от трите предварително дефинирани теми или използвайте своя собствена. Можем да персонализираме текущата тема с персонализирани правила css или да създадем нов, да стартираме свой собствен JavaScript код, когато потребителят кликне на гореща точка или задейства друго действие, за да направи нещо специално на вашата уеб страница. Смейте, вие сте добре дошли.


Добавянето на зашеметяващи изображения към уебсайта Ви създава солидни първи впечатления, които запазват посетителите на сайта за по-дълго. Колкото по-дълго остават, толкова повече четат и по-голяма е вероятността да станат лоялни фенове – а наличието на лоялна публика е от основно значение при опит да се изгради устойчива марка и здрава основна линия.

Ако искате да добавите красиви изображения към уебсайта си, всеки един от тези плъгини ще ви помогне. Моят съвет: разгледайте какво може да направи всеки и помислете как функционалността на приставката може да се впише във вашето съдържание и уебсайта, който изграждате. Ако смятате, че това ще бъде добър мач, дайте го – просто не забравяйте да проследите степен на отпадане и време на място показатели преди и след инсталирането на приставката, за да видите как аудиторията ви реагира на допълнителните изображения!

Коя е любимата ви добавка за WordPress за добавяне на изображения? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map