Управление на вашия екип ефективно: Най-добрите приставки за управление на проекти за WordPress

Повечето от нас се увличат при стартирането на уебсайт, ентусиазмът ни ни кара да вярваме, че можем сами да се справим с всичко – и до известна степен вие мога в първите дни.


С развитието на вашия блог обаче да останете на върха на всичко става по-трудно. В един момент ще искате да предадете отговорността за някои задачи на други хора. Това ви позволява да прекарвате времето си съсредоточено върху нещата, в които сте добри. Разбира се, това има две основни предимства:

  • Това освобождава времето ви
  • Задачите могат да се изпълняват от специалисти

Когато се прави правилно, наличието на екип, който да работи на вашия уебсайт, може да добави много стойност и може да помогне на вашия сайт да расте по-бързо. От обратната страна, това ви дава още едно нещо да помислите: как ще управлявате екипа си.

За щастие, WordPress разполага с множество специални плъгини за управление на проекти, което означава, че можете да организирате, общувате и да сътрудничите с вашия екип с минимални усилия. Ето някои от любимите ми добавки за управление на проекти в WordPress.

WP Pupgin за WP Project Manager

WP Project Manager

Ако търсите решение за управление на проекти с ниска цена, сърцевината Плъгин за WP Project Manager може да се изтегли безплатно. Безплатната версия на приставката има доста ограничена функционалност, но осигурява основен начин за създаване на задачи и комуникация с членовете на вашия екип.

Плъгинът ви позволява да създавате нови проекти, след което да присвоите съответните потребители на този проект. След това членовете на екипа могат да комуникират в таблото за управление на WordPress и да споделят файлове един с друг. Можете също така да добавяте списъци със задачи в рамките на проект и да назначавате отделни потребители на всяка задача – има дори лента за напредък, която да ви покаже как вървят нещата.

Ако ви харесва основната функционалност на приставката, можете да надстроите до Pro. Има визуален календар, който ви показва кога се дължат определени задачи и кой отговаря за всяка задача. Ако нещата се променят, можете да плъзнете и пуснете задача, за да промените датата на падежа. Освен това имате по-голям контрол над нивата на разрешения на потребителите, което ви позволява да определите кой може да вижда и прави определени неща. За още по-голяма функционалност WP Project Manager поддържа премиум добавки, включително удобен проследяване на време, решение за фактуриране и интеграция на WooCommerce.

Orbis WordPress Plugin

Orbis

Най- Orbis плъгин поддържа редица функции, подходящи за управление на малък бизнес, включително възможности за управление на проекти – плъгинът е полезен и за управление на връзки с клиенти. Основната рамка на Orbis може да бъде изтеглена безплатно. Той е идеален за онези от вас, които работят с няколко компании: можете да добавяте хора и да създавате проекти, след което да присвоите всеки от тях на конкретна компания. Това ви позволява да сте в течение на това, което трябва да правите за всеки ваш клиент, и до коя дата.

Можете да добавите по-сложна функционалност към рамката на Orbis, като използвате едно от многото разширения на Orbis. Понастоящем има осем разширения – четири безплатни разширения и четири премия, които струват по 39 евро. От гледна точка на управлението на проекти, някои от най-полезните разширения на Orbis включват Задачи на Орбис (което ви позволява да създавате задачи, да назначавате членове на екипа и да определяте срокове), и Orbis Finance (което добавя финансова функционалност към Orbis, като ви помага да останете отгоре на разходите на проекта).

CollabPress WordPress Plugin

CollabPress

Ако бюджетът ви е ограничен, CollabPress е напълно безплатен плъгин за управление на проекти с отворен код. Той ви дава лесен начин да управлявате всичките си проекти на едно място, като ви позволява да създавате неограничен брой проекти в таблото за управление на WordPress. Във всеки проект имате възможност да разделите нещата на по-малки задачи и да обсъдите отделни задачи и цялостния проект с членовете на екипа – за да помогнете на целия екип да бъде актуален, можете също да включите известия по имейл, които са изпратени когато се добави нова задача или коментар към проект, за който са абонирани.

Плъгинът CollabPress също поддържа удобен изглед на календара, който ви позволява да визуализирате, когато се дължат конкретни задачи. Ако се притеснявате за поверителността, плъгинът включва и Дневник дейност така че можете да следите какво прави вашият екип. За безплатен плъгин CollabPress е изненадващо богат на функции и може да бъде напълно интегриран с BuddyPress.

Проект Панорама WordPress Plugin

Панорама на проекта

Project Panorama е идеалният плъгин за управление на проекти за тези, които обичат да визуализират напредъка на проекта. Както при повечето приставки за управление на проекти, можете да получите основната функционалност безплатно – достъпна чрез изтегляне Проект Panorama Lite. Тази безплатна версия на приставката ви позволява да създавате проекти, да задавате начални и крайни дати, да очертаете основните етапи и да проследявате напредъка. Той също така предоставя интерфейс за обсъждане на отделни проекти с членовете на екипа.

Докато Project Panorama Lite ви позволява да видите как даден проект напредва с помощта на различни стилни диаграми и графики, ако искате пълният набор от функции на приставката, които ще трябва да надстроите до Pro версия – един лиценз за един сайт струва 50 долара, но ако искате да използвате Project Panorama на всички уеб сайтове на вашите клиенти, неограниченият лиценз за сайт струва 75 долара.

Пълният плъгин Project Panorama ви позволява да разделяте всеки проект на по-малки задачи и фази. Освен това ви дава по-голяма поверителност, тъй като можете да защитавате пароли проекти, както и да ограничите достъпа до проекти на отделни членове на екипа. И накрая, премиум приставката ви дава място за качване и съхраняване на файлове, необходими на членовете на екипа.

TaskFreak! WordPress Plugin

TaskFreak!

Ако искате приставка за управление на проекти, която поддържа само функционалността, която абсолютно имате трябва, добре е да проверите това TaskFreak! плъгин. Плъгинът е удобен за потребителя и ви позволява да управлявате вашите проекти направо от таблото за управление на WordPress.

TaskFreak! ви позволява да създавате задачи и след това да назначавате членове на екипа въз основа на техните потребителски роли в WordPress – можете да контролирате и отделни задачи по този начин. Можете също да отваряте задачи за обществеността и за своите абонати, като създавате обществени задачи. The TaskFreak! интерфейсът улеснява дискусиите между членовете на екипа и дори предоставя лесен начин за качване и споделяне на документи. Най-доброто нещо за този плъгин? TaskFreak! е напълно безплатно.

Заключителни мисли

Ако искате да сте сигурни, че вашият екип работи по възможно най-ефективния начин, приставката за управление на проекти наистина е задължителна. Не само поддържа всички да се движат в една и съща посока, но и прави много по-лесно задаването на задачи и обсъждането на напредъка с членовете на екипа.

Ако не сте сигурни колко стойност ще добави плъгин за управление на проекти към вашия бизнес, по-голямата част от плъгините идват с безплатна версия с ограничена функционалност. Това е чудесно за бюджетните уебмастъри и горещо ви препоръчвам да изпробвате такъв, след което надстройте до премиум версията, ако харесвате интерфейса на приставката – и, разбира се, ако допълнителната функционалност се чувства като нещо, от което се нуждаете.

Имате ли любим плъгин за управление на проекти? Споделете мислите си в пространството за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map