Топ 10 WordPress филтри за нестопанство и приставки за блокиране на спам

Спамът и нецензурността са голям проблем за всеки, който има WordPress сайт. Независимо дали вашият е обикновен уебсайт с няколко страници или мулти-потребителска платформа, която съдържа множество генерирано от потребители съдържание, трябва да внимавате за нецензурни и нежелани по две основни причини:


 1. Нецензурността ще изплаши перспективите, оставяйки ви по-тънък банков баланс.
 2. Спамерите незабавно ще навредят на вашите SEO класации в Google и други търсачки

В зависимост от типа на уебсайта (или общността), който ръководите, профанизирането може да е или да не представлява проблем. Но прекомерната употреба на курсиви и език за възрастни ще намали вашите онлайн продажби и потенциала ви да привлечете жизнеспособни партньори. Това е вярно; компаниите ще помислят два пъти за сътрудничество с вас, ако уебсайтът ви е твърде нечестив.

Спамът от друга страна ще навреди на доверието ви в търсачките, както и на човешките уеб посетители. Надеждността е вашата онлайн валута – губите я и губите бизнес. Това ръководство ще разкрие пет филтри за профанизиране и пет нежелани приставки, които ще ви помогнат да подобрите класирането си в Google и да осигурите по-добро потребителско изживяване с вашия WordPress сайт.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Топ пет приставки за филтър за нестопанска цел за WordPress

По-долу са моите пет топ филтри за профанизиране на WordPress и плъгини за блокиране на спам. Не казвам, че трябва или трябва да използвате всички плъгини, но те определено работят проверка, защото те са наистина отлични.

WebPurify Филтриращ филм

webpurify-филтър-WordPress-плъгин

WebPurify е вероятно един от най-добрите филтри за профанизиране там. Първо, не е необходимо да създавате списък с нечестиви думи / фрази, които да филтрирате, тъй като приставката се предлага с обширен списък не само на английски, но и на няколко други езика, включително испански, френски, арабски, италиански, португалски и дори китайски.

Всеки път, когато потребител публикува нечестиво съдържание, нека да кажем, чрез секцията за коментари, плъгинът използва WebPurify Profanity Filter API, за да замести нечестивите думи със звездички незабавно.

Ако желаете да излезете за първокласната услуга, WebPurify може да направи много повече от филтриране на текст. Сортирането на съдържание е трудна задача, но сортирането на изображения и видеоклипове може да счупи гърба на дори най-издръжливия уеб майстор. Премия за WebPurify включва полезна модериране на видео, за да ви спести малко ценно време.

Изтеглете WebPurify

Word Replacer

Този безплатен плъгин работи като магия, като замества нечестивите думи със собствен избор на думи. Ако дискусията на вашия WordPress сайт е засипана с конкретни нечестиви думи или фрази, можете да изберете да я обърнете с помощта на приставката за Word Replacer..

Единственият недостатък е, че трябва да прекарате сравнително дълъг период, за да настроите думите си. Плащате тази цена, но когато са заменени, плъгинът ще направи останалото автоматично.

Word Replacer също така ви позволява да определите кои области на вашия уебсайт да следите, което означава, че можете да филтрирате думи в определени части на вашия уебсайт, докато напълно игнорирате други области..

Изтеглете Word Replacer

Word Filter Plus

wordfilterplus-WordPress-плъгин

Word филтър плюс работи по същия начин като Word Replacer. Би било честно да кажем, че Word Filter Plus е нещо повече от филтър за нецензурни думи, тъй като можете да замените изричните думи и фрази със собствените си думи.

След като изтеглите и инсталирате Word Filter Plus, ще можете да получите достъп до приставката, като щракнете върху „Инструменти“ и след това „Word Filter Plus“ във вашето табло за WordPress.

Избирането на тази опция ще ви отведе до нов екран, където можете да настроите филтрите си. Word Filter Plus е страхотен филтър за профанизиране и веднага щом приключите с конфигурирането на вашите словни филтри, плъгинът ще сканира целия ви уебсайт за нецензурни изрази. Той комбинира целия ви сайт в WordPress, което означава, че замества всички нечестиви думи, останали дълбоко в миналото или съвсем наскоро.

Този плъгин ще ви помогне да се справите с нецензурни лекции, както и ще ви позволи да правите бързи промени в съдържанието си. Например, можете да използвате приставката, за да промените телефонния си номер на няколко страници, без да се налага да редактирате всяка страница ръчно.

Изтеглете Word Filter Plus

WP филтър за съдържание

Филтърът за съдържание на WP е остарял и става по-умен с всяка актуализация. Този нецензурен филтър вече разполага с гъвкави, но строги възможности за филтриране. Например, ако вашите маркирани думи / ключови думи се появяват в средата на цяла дума, тя (цялата дума) ще бъде игнорирана.

Ето какво искам да кажа:

Нека да кажем, че сте маркирали „гърне“. Ако потребителят въведе „potbelly“, цялата дума ще бъде игнорирана за разлика от миналото, където би изглеждала като „*** корем“.

Друга готина функция е възможността да замените всички букви с символи за заместване по ваш избор или да запазите първата или последната буква на заменената дума. Например “pothead” ще бъде филтриран, за да изглежда като “*******” или “p ******” или p ***** d “.

Освен това можете да изберете да филтрирате различни части на вашия уебсайт от публикации до коментари до маркери и заглавия на публикации и т.н. WP филтърът за съдържание е особено полезен инструмент за блокиране на всички маниери за нецензурни думи, включително изричен език, злоупотребяващи коментари и псувни..

Изтеглете WP филтър за съдържание

Defensio Antispam

Точно така; този плъгин се вписва в сметката като филтър за нецензурни лекции и блокер за спам. Anti-Spam на Defensio ще ви помогне да заобикаляте и наказвате всички измамници на вашия WordPress сайт.

Плъгинът е един от малкото плъгини, които могат да се справят с нежелани съобщения, както и с нежелано или нечестиво съдържание. Плъгинът е създаден да предлага категоризация на URL адреси, филтриране на нецензурни лекции, откриване на скриптове и откриване на злонамерено съдържание сред други готини функции.

Според разработчиците, Websense Inc., Defensio Anti-Spam „научава и се адаптира към вашето поведение и това на вашите потребители с течение на времето…“

Единственият недостатък е, че не можете да използвате Defensio Anti-spam с други анти-спам приставки, като Akismet, тъй като това ще доведе само до проблеми със съвместимостта. Това означава, че трябва да деактивирате Akismet и други подобни плъгини, дори за да опитате Defensio Anti-spam.

Изтеглете Defensio Anti-спам

Говорейки за плъгини против спам, сега ще разгледаме върха пет плъгини против спам това ще ви помогне да дадете на спамерите багажника?

Най-добрите пет анти-СПАМ приставки за WordPress

Akismet

Akismet-WordPress-плъгин

Мразиш спама, мразя спама и всички мразим спамерите, защото те са отчаяни, макар и много решителни. Те жадуват вниманието и всички знаем колко порокът е толкова отблъскващ, колкото маймуна в неглиже. Но многобройните връзки и неразбираемите коментари, които са извън контекста, дразнят почти всеки собственик на WordPress сайт, с когото съм говорил.

Някои спамери обаче са невероятно смешни, но все пак отвратителни. Знам това от първа ръка, тъй като използвах губеща битка с всички видове спамери, докато не открих Akismet. Всъщност ме намери точно в таблото за управление и всичко, което трябваше да направя, беше да конфигурирам ключ на API.

Akismet е много популярен плъгин против спам, който ще помогне дори на начинаещия WP потребител да елиминира спама.

Въпреки че броят на изтеглянията не трябва непременно да означава нищо, що се отнася до ефективността, аз използвах и обичах Akismet много. Усещам, че милионите потребители, които са изтеглили приставката, се чувстват по същия начин.

Akismet е безплатен за малки блогове в WordPress, но ще трябва да се разделите с такса за 5 долара на месец за големи търговски уебсайтове.

Akismet, който стартира през 2005 г., има сложен двигател за филтриране, който следи всички коментари, проследявания и пингбакове във вашия блог. Използвайки тези данни, той извършва строги тестове за филтриране на боклуци. След това приставката избутва всички спам коментари във вашата спам папка, в случай че трябва да направите насрещна проверка.

Akismet може да бъде свръххуазиастичен на моменти, като блокира дори коментари от истински читатели. Приставката обаче стана доста интелигентна, тъй като се учи, докато продължавате да я използвате.

Изтеглете Akismet

WP-Recaptcha

Facebook, Twitter и Google са огромни фенове на reCAPTCHA. Но какво общо има това с WordPress? WP-reCAPTCHA – версията на WordPress на reCAPTCHA – ви дава властта, защитена срещу спамерите от харесвания на Google и Facebook.

Плъгинът има непрекъснато нарастващ брой привърженици, както и критици, които пеят похвали за неговата ефективност.

WP-reCAPTCHA използва уникална система, която използва архаична комбинация от думи за своята CAPTCHA, за разлика от повечето анти-спам плъгини, които използват същата недостатъчна система за проверка. Вероятно затова хората, които четат Google, Facebook и Twitter, го обичат толкова много.

Дори интелигентните спам ботове, които използват оптично разпознаване на символи (OCR) за дешифриране на CAPTCHAS, не могат да преминат WP-reCAPTCHA, тъй като приставката изкривява формулировките, за да създаде нови изображения, които елиминират всички спамери.

Изтеглете WP-reCAPTCHA

Защита за спам

Заглавието на този плъгин не може да получи повече предложения. “Супер! Спираме спама и други неща с нашия спам прекъсвач. ” Толкова е очевидно, нали? Преместване на.

Плъгинът за нежелана поща спазва своето заглавие. Той използва процес на проверка на CAPTCHA (точно като WP-reCAPTCHA), за да провери и утвърди всеки коментар, оставен от вашите потребители. След това, ако открие спам коментар, ще го СПРЕ мъртъв своите песни.

Spam Stopper е лесен за настройка и използване. По принцип приставката е насочена към спам ботове, които нападат блогове с безкрайни струни от боклуци. Плъгинът за нежелана поща се стартира автоматично и дори проверява дали потребителите попълват всички задължителни полета, преди да публикуват коментари.

След като инсталирате приставката, е добре да отидете и ще я видите само ако излезете. Това е блестящо, нали? Един недостатък, който трябва да имате предвид е, че приставката не е актуализирана в продължение на две години (само fyi).

Изтеглете спам стоп

Growmap

growmap-antispambot-WordPress-плъгин

Ако имаше толкова много изтегляния, колкото Akismet, този анти-спам плъгин би съперничал (и вероятно изхвърля) Akismet като водещия блокер за спам. С един спиращ дъха рейтинг на WordPress от 4,9 / 5 е лесно да се разбере защо Growmap би представлявал заплаха за Akismet.

Това е ефективно средство против спам, което ще ви помогне да се отървете от автоматизирания спам – спам, който се публикува от спам ботове. Това е безупречно, що се отнася до борбата със спам ботове, но е силно затруднено, когато става въпрос за истински човешки спамери и пингбакове. Всъщност, момчетата в Growmap изобщо не се занимават с пингбакове или обратни връзки – бизнесът им започва и завършва с автоматизиран спам.

Това трябва да обясни защо Growmap използва квадратче за отметка, при което човешките читатели трябва да поставят отметка, за да потвърдят, че наистина са топлокръвни. Но познайте какво, човешките спамери могат да поставят отметка и в полето.

Все едно, Growmap е смъртоносен анти-спам плъгин, който води битката със спам ботове, използвайки една от най-интелигентните технологии за спам наоколо.

Изтеглете Growmap

СПАМ Безплатно WordPress

Безплатно спам WordPress е още един смъртоносен анти-спам плъгин, който е почти гарантиран, за да запази сайта ви без спам.

SPAM Free WordPress е един от най-добрите плъгини против спам според разработчиците, които твърдят, че може да блокира всички случаи на автоматизиран спам, без каквато и да е фалшива положителна информация. Здравейте Акисмет?

За това, което си струва, SPAM Free WordPress плъгинът има страхотни функции, включително нулево разчитане на CAPTCHA, ниско натоварване на базата данни, особено по време на обилен сървърен трафик и списък с IP адреси. Звучи доста готино, ако питате мен.

Плъгинът позволява на потребителите да избират дали биха искали автоматично да се премахва спама, което е чудесен начин да спестите време.

Изтеглете СПАМ безплатно WordPress

рекапитулация

Имате го. Десет страхотни приставки, за да запазите WordPress без спам и нецензурни думи. Знам, че тази статия беше доста дълга, така че тук има бърз преглед.

Топ пет филтри за профанизиране

 1. WebPurify Филтриращ филм
 2. Word Filter Plus
 3. Word Replacer
 4. WP филтър за съдържание
 5. Defensio Anti-спам

Най-добрите плъгини против спам

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-Recaptcha
 4. Защита за спам
 5. СПАМ Безплатно WordPress

Знаете ли за други плъгини за филтър против нежелана поща и нецензурни думи, които не са споменати в статията? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map