Препоръчителни теми за WordPress за фрилансери

Няма нищо по-вълнуващо от това да го поразявате сами като на свободна практика. Да си собствен шеф, макар и пълен с риск и отговорности, е едно от най-изпълняващите се професии, които можеш да избереш. И една от тези горепосочени отговорности включва създаване и управление на вашия собствен уебсайт. Ако не сте уеб дизайнер на свободна практика, това може да изглежда като обезсърчаваща задача, но не е необходимо да бъде. Налични са много страхотни премиум WordPress теми, които можете да използвате за създаване на вашия уеб сайт за нула време. Разгледайте някои от нашите снимки за най-добрите WordPress теми за фрийлансъри.


Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Alona

Алона-WP-тема

Alona е прекрасна тема за портфолио, която включва 4 зашеметяващи портфейла, множество витрини на изображения (решетка, плъзгач или видео), интеграция на икони на FontAwesome, персонализирани шрифтове на Google и други. Тази тема е чудесен вариант за създаване на професионално и впечатляващо онлайн портфолио, което да плени клиентите и да убеди темата да ви наеме!

2. Флатирон

чембер-минималистичен бизнес тематика

Flatiron е много проста и чиста бизнес WordPress тема, създадена от WPExplorer. Темата е достъпна за продажба в Creative Market на много достъпна цена и включва всичко, от което се нуждаете, за да създадете много чист и минимален корпоративен / бизнес сайт, който е идеален за фрийлансъри, за да покажат своята работа и умения.

3. Диамант

диамант-WP-тема

Diamond е многофункционална тема на WordPress, която бихте могли да използвате за създаване на сайт за вашия бизнес за нула време. Темата е напълно интегрирана с WooCommerce, ако искате да продавате каквито и да било продукти на вашия сайт, включва множество шаблони за начална страница, за да направите настройката безпроблемна и има много добавени функции, които да накарат уебсайта ви наистина да показва работата, която вършите (като паралакс плъзгачи, персонализирана директория и други).

4. Общо

Общият-WP-тема

Total е друга солидна опция за вашия уебсайт на свободна практика или агенция. Нашата Обща рамка включва супер прост конструктор за плъзгане и пускане, който можете да използвате за създаване на персонализирани начални страници, страница за нас, елементи от портфолио, един по рода си блог, страници с услуги или нещо друго, без да се налага да знаете код. Опциите за икони на шрифта, персонализирани цветове, пълно или кашонно оформление и други правят това наистина неограничена тема при изграждането на собствен уебсайт.

5. Раздел

раздел-WP-тема

Разделът е зашеметяваща тема от портфолио за зидария от Themes Kingdom, която на практика беше създадена за фрийлансъри. Портфолиото за зидарията, персонализиран блог, отзивчив дизайн, лесни за използване шаблони на страници и други страхотни функции, всичко това прави чудесна тема за блогери на свободна практика, дизайнери, фотографи или някой друг.

6. Освалд

Осуалд-WP-тема

Освалд е друга фантастична тема за създаване на собствен бизнес или възобновяване на уебсайт. Опции за неограничени цветове, шрифтове на Google, икони на FontAwesome, персонализирани кратки кодове, паралакс изображения и видеоклипове, филтрируемо портфолио и дори тематичен панел с опции са изпечени точно в тази прекрасна минимална тема.

7. Централна

ориентиран-WP-тема

По-рано сме говорили за рамката на Genesis, а Centric е тема за деца Genesis, която е идеална за създаване на целеви страници за малки фирми или продукти. Тази детска тема добавя 7 цветни кожи, персонализирани фонове, персонализирани заглавки и други, така че можете да проектирате страница за хващане на вниманието за минути.

8. SinglePage

една страница-WP-тема

Нуждаете се от уебсайт в стила на целевата страница за вашите продукти или услуги? Няма проблем – Single Page е страхотна опция за изграждане на собствен отзивчив уебсайт на една страница. Просто инсталирайте темата и използвайте опциите за персонализирано лого, персонализирани цветове, отзивчиви плъзгачи и персонализирани шрифтове, за да създадете свой собствен уеб сайт.

9. Фрилансер

фрийлансър-WP-тема

Говорим за теми за фрийлансъри, така че не бихме могли да пропуснем темата за свободна практика от ThemeFuse. Тази тема беше буквално създадена за фрийлансъри с дизайн на една страница, портфолио, услуги, раздел за мен, прекрасен блог и разбира се контактна форма. Тази прекрасна тема за готовност за ретината е чудесен начин да популяризирате себе си и вашия бизнес.

10. Конец

конец-WP-тема

Thread е смела и елегантна тема, идеална за сайт за фрийланс. Инсталирайте темата и използвайте инструмента за създаване на персонализирани страници. Страниците на проекта с адаптирани изображения, паралакс ефекти на изображението и една или няколко опции за оформление на страници са само няколко от уникалните опции, включени в темата, която можете да използвате за вас страхотен персонализиран сайт.

11. Колективен

колективната-WP-тема

Collective by ThemeFuse е друга страхотна опция за създаване на собствен уебсайт за фрийланс или агенция. Темата има всички необходими функции, без да бъде раздута. Опции за рекламни банери, странични ленти, цветове, фонове, мега меню и оформления са напълно лесни начини за персонализиране на темата за вашия бизнес.

12. CleanPort

cleanport-WP-тема

Тази стилна тема е чудесен начин да покажете колко добре правите това, което правите. CleanBold включва вградени опции в персонализатора на темите на Live WordPress, така че можете бързо и лесно да променяте цветовете, логото, плъзгачите, шрифтовете и други с няколко щраквания на бутон. Има и социална интеграция, така че клиентите ви да могат лесно да ви следват в Twitter, Facebook и т.н..

13. StartingUp

startingup-WP-тема

Темата на StartingUp е чудесен шаблон, който да използвате за уебсайт, особено ако едва започвате. Тази тема улеснява създаването на впечатляващ уебсайт за нови или малки фирми, без да се налага наемане на уеб дизайнер. StartingUp включва опции за портфолио, поддръжка за електронна търговия (така че можете да продавате свои стоки), множество тематични кожи, лесни опции за цвят и шрифт и други.

14. ПОВЕЧЕ

ОЩЕ-WP-тема

ПОВЕЧЕ е прекрасна тема на WordPress, идеална за творчески професионалисти. Тази тема има страхотни функции, които всеки фрийлансър или агенция би искал да изгради своя уебсайт. Функции като слайдшоу, карусели за клиенти, плъзгачи за паралакс, неограничени цветове и други са чудесни за създаване на сайт, който изглежда по свой вкус, за да впечатлите клиентите си.

15. Диви

Divi-WP-тема

Диви трябваше да бъде в този списък. Пълен с функции, Divi е гъвкава тема, която можете да използвате за създаване на много видове уебсайтове. Можете да използвате предварително направените оформления, персонализиран Divi Builder, персонализирани типове публикации и други, за да създадете перфектен уеб сайт с пиксели.

16. CleanBold

cleanbold-WP-тема

CleanBold е проста и (познахте го) смела тема на WordPress с тонове бяло пространство, които можете да използвате, за да покажете работата или бизнеса си. Темата включва зашеметяваща начална страница, прекрасно портфолио и разбира се великолепен блог, който можете да използвате, за да споделяте най-новите си новини с вашите читатели и клиенти.

17. Корпоративен

корпоративното-WP-тема

Пристъпете към бизнеса и касата Корпоративен, чиста многофункционална тема от Themify, която можете да използвате за създаване на всякакъв тип професионален уебсайт. Themify Builder улеснява създаването на персонализирани оформления, а включените опции за шрифтове, менюта, цветове, персонализирани джунджурии, фонови изображения и видео правят всичко това много по-лесно.

18. Мачо

мачо-WP-тема

Macho е още една страхотна тема, която можете да използвате, за да създадете елегантен уебсайт, за да впечатлите клиентите си. Функциите включват опции за шрифт на Google, лесни за използване шаблони на страници, вградени SEO опции, портфейли с лайтбокс, 7 безплатни приставки и много други. Освен това тази тема включва поддръжка за лесно цифрово изтегляне, така че можете да продавате всички изображения, електронни книги, видеоклипове или други цифрови стоки, които искате.

Обобщавайки

Разбира се има хиляди теми, от които да избирате, но това са само няколко от нашите любими. Надяваме се да намерите нещо, което харесвате! И ако смятате, че сме пропуснали наистина страхотна тема, идеална за фрийлансъри или малки фирми, оставете ни бележка в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map