Най-добрите WordPress теми и шаблони през 2020 г.

Най-добрите WordPress теми и шаблони

Може да се окаже непосилно за търсене на нова тема на WordPress, но не е необходимо да бъде. Ето защо ние ви улеснихме и събрахме най-добрите теми за WordPress през 2019 г. (по наше скромно мнение), за да ви помогнем да надстроите вашия уеб дизайн.


Изглеждахме високи и ниски, сравнявахме функции и четем истински отзиви на клиенти, за да сме сигурни, че препоръчваме само най-добрите теми на WordPress. Само не забравяйте, че няма две теми, които да си приличат – направихме всичко възможно да включим разнообразни дизайнерски стилове, функции и ниши. Така че, независимо дали търсите нова тема за блогове или напълно оборудван шаблон за електронна търговия, ние открихме най-добрата тема на WordPress за вашите нужди. Просто не забравяйте да прочетете описанието на темата, за да видите дали дадена тема е идеално подходяща.

Така че, без да отделяме повече от времето си, нека разгледаме нашия личен списък на това, което според нас са най-добрите теми на WordPress през 2019 г.!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Общо

Обща отзивчива многоцелева WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата Total Drag & Drop WordPress е гъвкава многофункционална тема, създадена за всеки тип уебсайт. Изграден от нулата за безупречно изживяване с течност, всеки елемент от темата без усилие се настройва, за да изглежда страхотно на всяко устройство. Плюс с повече от 40+ демонстрации, които можете да избирате от вас, можете да имате уебсайт и да работи бързо.

Общо наистина е общият пакет. Темата включва вградени опции за портфейли, персонал, препоръки и други. Освен това има стотици опции за персонализиране на общия стил и оформление на вашия сайт от Live WordPress Customizer. Изберете от стотици шрифтове на Google, ширина на персонализираните сайтове, цвят на подчертаване на темите, стилове на типове публикации и др. Темата също се предлага в комплект с Slider Revolution и Layer Slider – два от най-добрите налични плъгини на плъзгача.

Тъй като темата е създадена и с пълна поддръжка за WPBakery Visual Page Builder, можете да проектирате всяка публикация или оформление на страниците, които желаете. Изберете от 100+ елемента за създаване на страници, включително икони, бутони, портфейлни решетки, диаграми, ленти за умения, социални връзки, формуляри за контакти, скорошни публикации за бог, анимирани плъзгачи, паралелни секции, галерии с изображения и много други. Можете дори да създадете персонализиран заглавие и долен колонтитул също! Плюс това темата е напълно съвместима с богати на функции плъгини като електронна търговия на WooCommerce, форуми bbPress, WPML превод, Календар на събитията Pro, социални потоци Flow Flow и повечето други популярни приставки.

Искате наистина да персонализирате темата си? Total е изключително приятелски настроен за разработчиците, предлагайки множество полезни куки, филтри и персонализирани фрагменти, за да направите създаването на сайтове за персонализиран клиент още по-лесно.

2. Диви

Най-добри теми за WordPress: Тема на Divi WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Divi е водещата многофункционална тема на ElegantTheme и вероятно вече сте я виждали (тя е в почти всеки списък с най-добрите теми на WordPress в мрежата). Тази наистина елегантна тема е приспособима за много индустрии, тъй като има много вградени функции, както и поддръжка за популярни плъгини, за да улеснят разработването на уебсайтове с Divi.

Създаден с Divi Page Builder, можете да проектирате всяко оформление на страницата, което искате, като използвате включените елементи на страницата, като акордеони, бутони, галерии, формуляри за избор на имейл, плъзгачи за публикации, социални връзки, препоръки, видеоклипове и други (има 46 елемента, които да избирате от). Или изберете от 20+ предварително направени оформления на страници, за да започнете дори бързо. Просто посочете и кликнете, за да редактирате съдържанието на пример. Най-доброто от всичко, което можете да направите всичко това в реално време с помощта на редактора на живо отпред.

Темата е превод и готов RTL, включва персонализиран инструмент за разделяне на тестове. Освен това, когато закупите лиценз, ще имате достъп и до останалите първокласни теми и плъгини на ElegantThemes..

3. Villagio (Ваканционно настаняване и гостоприемство)

Тема за почивка и гостоприемство Villagio WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата на Villagio от MotoPress далеч е една от най-добрите теми за WordPress за хотели и гостоприемство, които можете да намерите за вашия бизнес. Изпълнен с мощни функции за отдаване под наем на вашите имоти, картографиране на местоположения, променливо ценообразуване и други, тази тема е безпроблемна, независимо дали просто пробивате в бизнеса, или ако сте умел мениджър на имоти с години под колана.

Когато изграждате уебсайт за хотел или имоти под наем има няколко основни функции, които трябва да търсите в тема на WordPress. Те включват лесна за използване резервационна система или плъгин за резервация на хотел, търсене в наличност в стая в реално време или собственост, обработка на плащания (и извън), променливо ценообразуване въз основа на заетост, незадължителни добавки за услуги или пакети за стаи (за събития като „уикенд“ бягство “или„ меден месец “) и разбира се интеграция на имейл известия, така че вие ​​(и вашите клиенти) да получавате потвърждения и актуализации на резервацията. В случай, че не сте се досетили – това са всички основни характеристики на Villagio!

Забавлението не спира дотук, темата на Villagio също включва опции за оформления, зашеметяващ плъзгач на заглавката, администраторски мениджър на календара, стилен блог и пълна поддръжка за WooCommerce (така че можете лесно да продавате екстри за ваканция или марков мерч направо от вашия уебсайт) , Темата също така идва с актуализации за целия живот и пълна година поддръжка от екипа на WordPress на MotoPress, което го прави страхотна инвестиция за вашия разрастващ се бизнес.

4. Мост

Тема за мост WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Може би една от най-известните теми в нашия списък, Bridge със сигурност е чудесен избор за вашия уебсайт. С над 350+ демонстрации, за да започнете, със сигурност ще има няколко примерни сайтове във вашата ниша, от които да избирате. Това съчетано с интуитивен създател на страници, поддръжка за електронна търговия и персонализирана добавена функционалност за списъци, новини, ресторанти и вход отпред, има много тонове, които можете да изградите с Bridge.

Разбира се, че е лесно да започнете с една от многото включени демонстрации, но можете също така да създадете свой собствен потребителски сайт от самото начало, като използвате темата. Персонализирайте заглавката си, създайте мега меню (или изберете отляво, цял екран или лепкав) и персонализирайте дизайна на оформлението си на страница, използвайки WP Bakery Page Builder. Има много елементи, от които да избирате, като стилни портфейли, страници с паралакс, интерактивни диаграми и ленти, секции на цял екран, вертикално разделяне на страници, множество странични ленти и други. Освен това винаги можете да добавяте свои собствени персонализирани стилове, като използвате полето CSS в панела с опции.

Други забележителни теми включват RTL поддръжка, готов за превод, съвместим с WPML, 3 пакета с икони, 600+ шрифта на Google, неограничени цветови опции, дисплей на ретината, плавно превъртане и разбира се професионална поддръжка.

5. Темифицирам

Най-добрите теми на WordPress: Themify Ultra WordPress Theme

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ultra е най-мощната тема на Themify досега, затова смятаме, че заслужава челно място като една от най-добрите теми на WordPress в мрежата. С много възможности за промяна на дизайна и оформлението на темата, това е бърз начин да придадете на уебсайта си WordPress красив нов облик.

Ultra прави лесно създаването на вашия уеб сайт благодарение на кожи и демонстрации. Използвайте демонстрации, за да започнете с предварително изработени оформления и кожи, за да стигнете незабавно към вашия уебсайт. Или създайте собствени напълно персонализирани оформления, като използвате включения конструктор плюс добавки за отброявания, ленти за напредък, модули WooCommerce, напишете анимиран текст, таблици за ценообразуване и други.

Ultra също така предлага поддръжка за мега менюта, оформление на архивни страници, анимирани цветове за изместване на фона, персонализирани филтри за изображения, прекрасно портфолио, персонализирани шрифтове на Google и съвместимост с WooCommerce & WPML.

6. Zelle Pro

Най-добри теми за WordPress: Тема за WordPress на Zerif Pro

Информация и DownloadView Демонстрацията

Zerif Lite е една от най-изтеглените безплатни теми на WordPress.org, така че има смисъл само, че този колега Zelle Pro е един от нашите избраници за най-добрите теми на WordPress. Тази модулна тема на една страница е пълна с мощни премиум функции, идеални за създаване на собствен личен уебсайт.

Zelle Pro разполага с персонализатор на живо с лесни опции за промяна на цветове и дизайнерски функции в цялата тема в реално време. Освен това темата е съвместима с най-популярните създатели на страници, включително Origin Site и Elementor, така че можете да изберете създателя на страницата, който ви е най-удобен. Темата включва също мега меню поддръжка за разширена навигация и тонове персонализирани джунджурии, които да се използват в страничните ленти, колонтитулите и други области на джунджурии.

Повече тематични функции включват демо съдържание, за да се направи бързо настройката на темата, поддръжка на преводи и RTL, така че да можете да създадете уебсайта си на вашия език, чист и готов за SEO код и актуализации с едно щракване. Zelle Pro има също така много лесни за разбиране видео уроци, така че можете да научите нужните и изходящите теми на темата за нула време.

7. Указател

Най-добри теми за WordPress: Тема за WordPress Directory

Информация и DownloadView Демонстрацията

Когато става въпрос за най-добрите WordPress теми за уебсайтове в стила на директории и листинги, не можете да сбъркате с темата Directory от Templatic. Тази мега тема работи като рамка, което означава, че можете да използвате темата за директория и има страхотни функции всички самостоятелно или можете да инсталирате детска тема, за да добавите персонализиране. Понастоящем има 19+ уникални теми за деца в директория от Templatic (до които вече ще имате достъп, ако изберете членство в клуба).

Създайте своя собствена местна бизнес директория, добавете хотели, витрини за продажба, прегледайте ресторанти и други с темата Directory. Създаден с мощни функции за листинги, рекламни, потребителски и бизнес профили и персонализирани карти е лесно да създадете своя собствена онлайн директория. Темата включва също лесни за използване опции за персонализиране чрез редактор на предния край и генератор на кожата за цветове и стилове.

Темата на Directory също е напълно съвместима с популярните плъгини, които можете да използвате за разширяване на функционалността на вашия уебсайт. Искате да добавите формуляри за контакт, така че потребителите да могат да се свържат с въпроси? Опитайте Форма за контакт 7, Гравитация или Нинджа форми. Трябва да включите касата за първокласни обяви? Използвайте WooCommerce. Усещате нуждата от скорост на уебсайта? Темата работи чудесно с W3 Total Cache, плюс тонове други плъгини.

8. Магазин

Тема за пазаруване на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако сте търсили бърз и лесен начин да създадете уебсайт за вашия бизнес в магазина, тогава не забравяйте да разгледате темата за електронната търговия на ShopPress WordPress. Тази елегантна и професионална тема включва лесни шаблони за страници и настройки за стилизиране, така че да можете бързо да имате настройка на WordPress за магазин.

Това, което прави магазина толкова голям е, че е лесната за употреба. Вградени в настройките на персонализатора, за да създадете заглавката си (цветове, фонове, текст на заглавката и т.н.), да създадете своя магазин за WooCommerce (оформления на продукти, видео поддръжка на YouTube в галерии на продукти, увеличение на галерията и лайтбокс) и създайте блога си, което означава, че можете да отделите повече време за работещ бизнес и по-малко в уеб дизайна. Магазинът е свършил по-голямата част от работата за вас. Има опции за персонализиране на цветовете, опции за изграждане на плъзгане и пускане на страници, страници (или безкрайно превъртане или зареждане на повече),. Освен това всички те са супер прости и лесни за използване.

Искате ли да добавите визуализации на продуктите преди да са достъпни за покупка? Няма проблем. Просто разрешете уникалния каталог на ShopKeeper да показва вашите продукти без бутоните за добавяне към кошницата. Но това не е всичко – Магазинът е съвместим и с най-популярните плъгини, така че е лесно да добавяте къси кодове, преводачи, формуляри за контакт или нещо друго.

9. FreeEngine

Най-добри WordPress теми: FreeEngine WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

FreelanceEngine е тема за стил на пазара и работа на борда, а освен че има създадена тема по поръчка за вашия борд за работа, това е най-доброто от най-добрите WordPress теми, които бихте могли да използвате за тази цел. Тази тема е създадена по уникален начин, за да създадете бизнес, помагайки на другите да развиват своето. Проектирайте персонализиран борд за работа, продавайте премиум списъци, свържете фрийлансъри с агенции и други.

FreelanceEngine включва персонализирани инструменти, които няма да намерите в повечето други теми, за да улесните стартирането на работата си. Позволете на фрийлансъри и компании да създават профили (име, биография, портфолио и т.н.), за да публикуват налични работни места и да кандидатстват за тях. Освен това можете да активирате ценообразуването и наддаването на проекти, така че работодателите да получават различни оферти. След това използвайте вградените инструменти за доходи, за да таксувате премия или подбрани обяви, реклами на страници и дори да вземате комисиони от завършени работни места.

В допълнение към нишовите функции, FreelanceEngine включва множество функции, за да направи всеки уеб администратор щастлив. Темата е отзивчива и мобилна, съвместима с Yoast SEO за цялостна оптимизация на сайта, включва полезни отчети (приходи, проекти и др.), Функции, готови странични ленти за джаджи и предлагане на съвместимост с множество други безплатни и премиум приставки.

10. Присъствие

Най-добри теми за WordPress: Тема за присъствие на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Присъствието е пълнофункционална многофункционална тема на WordPress, създадена да работи чудесно за вашия уебсайт. Независимо дали вашият сайт е блог или онлайн магазин. Темата включва всичко необходимо за изграждането на собствен уебсайт.

Когато става въпрос за стайлинг, има множество опции за създаване на вашия перфектен уебсайт. В темата на живо има персонализирани настройки за кутийки или пълни оформления, 6 цветни кожи плюс адаптивни цветови опции, конструктор на страници с плъзгане и пускане, стилове на плъзгачи, Google шрифтове, дизайн на заглавия, идентификация на сайта / брандиране, Jetpack портфейли и още настройки.

Темата включва дори 10 предварително оформени демонстрации (магазин, списание, блог, музика, недвижими имоти, агенция и т.н.) с примерни данни плюс персонализирани функции за различни ниши. Използвайте списъци, страници на агенти и поддръжка на IDX за уебсайта си за недвижими имоти. Или добавете вашето портфолио и отзиви от клиенти към вашия уебсайт за фотография. Тъй като присъствието е съвместимо с WooCommerce, можете дори да създадете свой собствен уебсайт за продажба на продукти и услуги.

11. Създайте 2.0

Най-добри теми на WordPress: Създайте WordPress Theme от ThemeTrust

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата Create 2.0 от ThemeTrust е гъвкава многоцелева тема, която може да се използва за всеки проект за уеб дизайн. Тази прекрасна тема е изградена на строителя на страницата на SiteOrigin, така че можете да създавате персонализирани оформления, плюс това включва премиум слайд революция за безпроблемна анимация на всяка страница.

Както споменахме, Създаване 2.0 е многоцелево. С вградено портфолио, видео фонове, приспособими шрифтове на Google, паралакс, таблици с цени, множество оформления на блогове, неограничени области на джаджи, персонализирани цветове, форми за контакт, мега менюта и други. Искате ли да промените заглавката си? Включени са четири оформления на заглавия. Нуждаете се от карта? Google карти са интегрирани. И добавянето на магазин изобщо не е проблем. Create 2.0 е съвместим с WooCommerce, за да улесни изграждането на собствен магазин за електронна търговия.

Друга полезна функция е включеното демо съдържание. Просто щракнете, за да импортирате, за да изглежда уебсайтът ви точно като демонстрацията на тема. От там можете да редактирате оформления на страници, да оправяте цветове и най-важното да добавяте собствено съдържание и медия. След направения дизайн, всичко, което е останало, е да популяризирате уебсайта си.

12. Рамка за генезис

Най-добри теми за WordPress: Тема на библиотеката WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Genesis е тема на WordPress, но е малко по-различна от другите, за които споменахме в нашия кръг от най-добрите теми за WordPress. Genesis е тематична рамка на WordPress. Разбира се, можете да използвате Genesis всичко самостоятелно, ако търсите чист и минимален дизайн на сайта. Въпреки това, добавянето на нов стил и дори нови функции е толкова лесно, колкото инсталирането на детска тема. Забележка: не можете да използвате темата за деца на Genesis сама по себе си – ще трябва да имате инсталиран и Genesis.

Самият генезис предлага вградени опции за персонализиране, 1-3 колони, лява или дясна странична лента, персонализирани фонове, персонализируема заглавка, меню, дизайн в цяла ширина, шаблони на страници (по подразбиране, архив, блог) и разбира се мобилна / отзивчива поддръжка , Това са страхотни функции, които може да намерите в много теми. Но там, където Генезис наистина грее, е с изобилието от детски теми, които са достъпни за рамката. Ако трябва да създадете онлайн портфолио, разгледайте детската тема Ambiance Pro. Искате да споделяте или продавате свои собствени онлайн курсове? Има детска тема на Академията Pro А детската тема на Outfitter Pro е напълно декирана за WooCommerce. Улесняване на работата и стил.

Разбира се, това са само няколко от повече от 60+ официална тема за деца Genesis, открити в StudioPress. Genesis е чудесен инструмент за разработчиците, тъй като рамката улеснява създаването на вашите собствени детски теми за клиенти. По този начин клиентите могат да поддържат актуалната си основна тема Genesis, без това да оказва влияние върху персонализациите, открити в темата на вашето дете. Това е доста страхотно средство!

Кои според вас са най-добрите WordPress теми?

Това е нашият текущ списък с най-добрите теми за WordPress през 2019 г., но искаме да знаем какво мислите. Опитвали ли сте някоя от тези теми? Или търсите нещо конкретно, което не включихме? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу. И ако използвате тема, която все още не е в нашия списък, но смятате, че това е една от най-добрите теми за WordPress през 2019 г., ние бихме искали да знаем какво представлява. Може би можем да го добавим към нашия списък, за да споделим с други читатели!

Също така не забравяйте да посетите нашия блог, за да научите повече за WordPress SEO, за да увеличите трафика към вашия уебсайт, как да ускорите WordPress, така че посетителите ви да се връщат, лесни съвети за сигурност на WordPress, за да запазите уебсайта си безопасен и повече съвети за WordPress в нашия блог.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map