Най-добрите WordPress приставки за създаване на успешно преживяване на клиентите

Лоялен клиент за онлайн пазаруване

Както всички знаете, WordPress е предпочитаната платформа за уеб дизайн и блогове поради колко гъвкава е. С WordPress можете лесно да направите уебсайта на търсачката си приятелски, да го направите приятно и да се харесате директно на клиентите.


Много от това става възможно благодарение на плъгини. WordPress прави достъпни плъгини, така че дизайнерите да имат безкраен брой възможности да персонализират, ощипват и да се ориентират към съдържанието на сърцето си.

Най-важната цел на всеки човек, който създава уебсайт или блог, е да го направи възможно най-поканен и ангажиращ, така че посетителите да останат на сайта възможно най-дълго. Колко дълго остават, показва колко са ангажирани. Колкото по-дълго са ангажирани, толкова по-голяма е вероятността да станат клиент.

Приставките могат да помогнат да направите сайта функционален и привлекателен, така че обикновените посетители да се превърнат в клиенти. Ето, разглеждам няколко приставки, които работят най-трудно за постигане на максимален опит на място за вашите клиенти.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Изграждане на уебсайт, удобен за потребителите

За да се определи какъв вид уебсайт или блог за изграждане и какви плъгини да се използват в процеса на проектиране, е задължително да се обмисли кой е клиентът. Вижте какво предлагате.

Например, ако уебсайтът е за търговец на авточасти, той трябва да бъде лесен за навигация онлайн магазин, който съдържа много подробности за частите, които се продават. Дизайнът трябва да се състои от основни цветове, тъй като тези, които работят върху автомобили са предимно мъже. Ако обаче уебсайтът е за булчински магазин, тогава дизайнът трябва да бъде елегантен и по-изискан.

И двата типа уебсайтове трябва да бъдат лесни за разбиране, привлекателни и функционални. Приставките могат да подобрят простотата за клиента. Някои WordPress приставки, които могат да подобрят използваемостта на сайтове, които продават продукти онлайн, включват:

Cart66 Lite

cart66-Lite-плъгин

Лек, но мощен, Plugin Cart66 Lite WordPress прави продажбата на физически и дигитални продукти лесно. Продавачите на електронни книги могат да се възползват много от това. Той също така позволява продажба на услуги, данъци от държавата и промоции.

електронен магазин

онлйан магазин-плъгин

Приставката за eShop WordPress е лесно достъпна и е идеална за клиент, който се нуждае от множество шлюзове за плащания на търговци, множество опции за пазаруване и статистически данни за покупките, направени в сайта. Това е друг чудесен начин да осигурите удобство на клиентите си.

PayPal терминал за плащане

плащане плащане-терминал-приставка

За фирми, които извършват голяма част от своите онлайн финансови сделки чрез този сайт за плащане, PayPal платежен терминал WordPress Plugin е полезен. Той идва с такса от 15 долара, но е надежден с много възможности за отчитане, което го прави полезна инвестиция за големи и малки предприятия.

Добавете графично обжалване

Друг важен елемент за качествения уеб дизайн на WordPress, който може да подобри клиентското изживяване, е да гарантирате, че сайтът е привлекателен графично – без да причинява сензорно претоварване. Когато посетител кацне на уебсайт, в който има много видеоклипове и снимки с почти никакъв текст, обясняващ за какво се отнасят, посетителят напуска, преди да може да кликне върху каквото и да било. Балансът е много важен.

WP-Smush-It-плъгин

Времето за зареждане на сайта също е важно и изображенията, които не са оптимизирани, могат значително да забавят сайта. Използване на плъгин като Smush може да помогне за намаляване на времето, необходимо за зареждане на изображенията на вашия сайт, като по този начин подобри практическата работа на клиента.

Добавете социална интеграция

digg digg плъгин

Увеличаването на социалната ангажираност е добър начин да увеличите времето, което посетителят прекарва и на вашия уебсайт. Това означава да инсталирате всички подходящи приставки за социални медии, за да улесните споделянето на уебсайтове. Няколко задължителни трябва да включват Digg Digg или плаващ социален бар, Facebook Like Box Widget и разгласявам и Споделяне модули в Jetpack. Можете също така да предизвикате дискусия в секцията за коментари на всеки пост, за да увеличите ангажираността на сайта. Когато читателят стигне до края на публикация или страница (в някои видове сайтове), той или тя трябва да се почувстват принудени да изразят мнението си по темата. Задаването на въпрос често прави трика.

Добавете релевантност

За да подобрите практическата работа на вашия клиент, направете всичко възможно да предоставите подходящо съдържание. Например, може да искате да предложите на посетителите възможност да видят съдържание на вашия уебсайт, което е свързано с конкретна публикация. Когато случаят е такъв, можете да добавите свързан плъгин за свързани публикации. Една популярна опция е Още един свързан плъгин за публикации. Този плъгин показва свързано съдържание за всеки пост и дори за страници. Налична е безплатна и професионална версия. Професионалната версия има повече опции за персонализиране.

Малко основни плъгини

Броят на плъгините, които са там, за да направят уебсайт или блог вълнуващ е невероятен. Тези малки удобства увеличават функционалността и използваемостта на уебсайта. Въпреки това може да бъде изкушаващо да ги използвате всички. Много лесно е всеки подходящ плъгин да изглежда като необходимост. Факт е, че използването на много приставки не е идеално. Ето защо:

 • Твърде много плъгини забавя блога или уебсайта. Всеки от тях трябва да направи отделна заявка за HTML, така че да бъде избирателен е важно.
 • Когато плъгините не се поддържат редовно от техните производители, могат да възникнат проблеми със сигурността. Най-добре е да направите малко проучване, за да откриете кои плъгини са надеждни и сигурни.
 • Повишен брой конфликти може да възникне, когато излезе нова версия на WordPress или плъгин.

Като се има предвид, стесняването на избора ви до най-важните плъгини ще осигури най-високата функционалност на вашия сайт. Отвъд вече споменатите по-горе, можете да разгледате следните три. Тези плъгини рационализират операциите на сайта или добавят ценна функционалност, за да подобрят практическата работа на крайния потребител (на клиента):

W3 Общ кеш

w3-общо кеш

Времето за зареждане на страницата е ускорено W3 Общ кеш. Това е важно, тъй като по-бързото зареждане означава по-добро потребителско изживяване, по-добро класиране и по-големи реализации. Той също така има проста интеграция на мрежа за доставяне на съдържание, която позволява изображенията да се съхраняват в друга мрежа, като по този начин намалява натоварването на сървъра.

W3 Total Cache е съвместим с Специализирани сървъри, виртуални сървъри и споделен хостинг. Той също използва HTTP компресия за свиване на страниците, като същевременно минимизира CSS код и Javascript. С други думи, много от ненужните неща, които прехвърлят уебсайт надолу, се премахват от уравнението.

Осигурете поддръжка на чат на живо

осигурете поддръжка на чат плъгин на живо

Чатът на място предоставя на посетителите незабавен достъп до обслужване на клиенти. Когато се нуждаете от помощ или отговор на прост въпрос, Плъгин за чат на живо на Word е начин да осигурите уникално изживяване при обслужване на клиенти. Това е истинска поддръжка на клиенти в най-добрия си вид. Плъгинът следи и целия уебсайт, което означава, че дори следи онези страници, на които не е интегриран бутона за чат на живо в тях.

WPtouch Mobile Plugin

WPtouch Mobile плъгин

Голям брой хора имат достъп до Интернет на своите мобилни устройства, поради което е важно да имате мобилна версия на вашия сайт. Хората търсят фирми, докато са на път, така че мобилната версия може да бъде разликата между осигуряването на нов клиент и, добре, не. WPtouch Mobile улеснява създаването на елегантна мобилна версия на вашия WordPress сайт. Налични са безплатни и Pro версии.


Като цяло наличието на уебсайт, който създава успешно преживяване на клиентите, е важно за долния ред на бизнеса. С приблизително 80% от потребителите се обръщат към Интернет, за да намерят бизнес решения, те търсят информация и лесни за използване уебсайтове. Тези два елемента създават аура на достоверност около уебсайт, което е, което стимулира реализациите. Като вземете предвид вида на клиента, към който искате да се обърнете, интегрирайки социални елементи и гарантирайки, че се използват само необходимите подходящи плъгини, можете да създадете мощен уебсайт, който да получава нужните резултати.

Какви плъгини подобриха клиентското изживяване на вашия WordPress сайт?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map