Най-добрите WordPress плъгини за недвижими имоти за изграждане на уебсайт за недвижими имоти

Най-добрите приставки за WordPress за недвижими имоти

Има цял набор от приставки за WordPress Real Estate, когато става въпрос за изграждането на уебсайт за недвижими имоти с WordPress. Някои от тези плъгини са страхотни опции, които не само ще улеснят живота ви много, но ще окажат забележимо влияние върху вашия бизнес.


В тази статия ще намерите селекция от най-впечатляващите и богати на функции плъгини, които ще ви помогнат да обновите уебсайта си за недвижими имоти. От красиви показвания на имоти до разширени опции за търсене, плъгините по-долу предлагат по нещо за всеки.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

WordPress Property Plugin

Най-добрите приставки за недвижими имоти WordPress

Ако искате да разработите елегантен сайт с луксозни имоти, тогава Plugin за недвижими имоти WordPress Property може да бъде този за вас. Предлагайки широки функции, този плъгин ще осигури всички нужди на вашия сайт за недвижими имоти, за да ви помогне да създадете визуално впечатляващ сайт.

WordPress Property Real Estate Plugin ви позволява да изброявате вашите имоти с подробни детайли и да ги показвате в стил, подходящ за вашия сайт. Плъгинът се интегрира с Google Maps, което дава възможност на посетителите да търсят имоти в района по свой избор. Този приставка за недвижими имоти WordPress също предлага разнообразни инструменти, за да улесни потребителите да търсят подробно за имоти и да се свържат директно с вас. Функциите включват:

 • Разширени типове имоти, за да можете да добавяте конкретни и подходящи подробности към всеки тип собственост, който изброявате.
 • Множество начини за изграждане на дисплеи, помагащи ви да създадете свой собствен уникален сайт.
 • Интеграция с Google Maps за лесно преглеждане на списъци.
 • Разширено търсене помага на посетителите да намерят точно това, което търсят
 • Свържете се с формуляр 7 за връзка, така че вашите потенциални купувачи лесно да се свържат.
 • Множество потребители като агенти, така че целият ви екип може да създава и управлява свои собствени списъци и свойства.

Този плъгин струва $ 26 (с допълнителни $ 7,80, ако искате една година поддръжка на клиента).

Optima Express и Market Boost IDX Plugin

OptimaExpress Plugin за недвижими имоти

Най- Optima Express и Market Boost IDX Plugin Ви се предлага от iHomefinder и е впечатляващо решение за сериозните уебсайтове за недвижими имоти там. Той предлага списъци с имоти, отчети за пазара и данни за MLS всички на вашия сайт WordPress. Освен това се гордее с репутацията си за SEO и улавяне на олово. Други функции на приставката:

 • Напълно отзивчив дизайн.
 • Галерии за улов на очи – галерии с списък могат да се добавят към страници, публикации и странични ленти. Може да се добавят анимирани плъзгачи за галерия, за да се създаде впечатляващо шоу на свойства.
 • Интерактивна карта.
 • Удобно търсене на имоти.
 • Множество функции за заснемане на водещи клиенти – от известия по имейл до формуляри за контакт и регистрация.
 • Отчитане и управление.

Разбира се, приставка като тази идва на цена. Въпреки че основният плъгин е свободен за изтегляне, след a 30-дневен безплатен пробен период трябва да плащате месечен абонамент на iHomefinder, за да го използвате.

Средният план предлага най-добрия баланс между функции и цена, струващ $ 49,95 на месец. Ако обаче искате да използвате опцията за маркетинг по електронна поща на iHomefinders, тогава си струва да надстроите до техния премиен план, който предлагат на цена от $ 74.95 на месец.

Този плъгин за недвижими имоти WordPress може да е излишен за основни уебсайтове за недвижими имоти, но за сериозни проекти може да бъде точно това, от което се нуждаете.

Обяви за AgentPress

Плъгин за обяви за прес агенти

AgentPress листинги е безплатен плъгин за WordPress, разработен от StudioPress. Това е солидна приставка за онези, които тепърва започват в бизнеса с недвижими имоти или които все още нямат бюджет за по-широко решение.

Най- Плъгин за AgentsPress листинги интегрира се с темата за недвижими имоти AgentPress Pro, за да създаде система за управление на списъци. Той също така работи и с други уебсайтове на WordPress, задвижвани от Genesis, като добавя списъци с персонализиран тип публикация, за да ви позволи да публикувате подробни списъци с имоти на вашия уеб сайт. Този плъгин също има:

 • Бърз и лесен за инсталиране.
 • Бърз и ефективен за използване.
 • Впечатляващи визуализации за единични, за търсене или за всички обяви.
 • Използва персонализирани типове публикации, таксономии и джаджи.
 • Инструментът за създаване на таксономия може да се използва за създаване на собствен уникален начин за класифициране на свойствата, които изброявате.
 • Тези таксономии могат да се използват, за да позволят на посетителите да търсят списъци.

Този плъгин е особено добра опция, ако не използвате услуга IDX.

Лесни обяви за имоти

EasyPropertyListings

Easy Property Ads е вероятно най-компетентният безплатни обяви WordPress плъгин на разположение. Позволява ви да показвате списъци с имоти на вашия сайт WordPress и трябва да работите с всякаква тема. Забележителните функции включват:

 • Няколко вида листи, за да можете лесно да изброявате жилищни имоти, наеми, търговски, бизнес, земя и други.
 • Интегрирана с Google Maps.
 • Свържете се с CRM System, за да управлявате ефективно води и контакти.
 • Отчети за проследяване на списъци.
 • Валутна поддръжка за не-доларови валути, за да можете да изброявате имоти от цял ​​свят.

Лесните обяви за имоти също могат да бъдат разширени с неговата библиотека от добавки. Те обаче не са евтини, така че ако искате по-обширно решение, може да си струва да потърсите първокласен продукт от първа стъпка.

Видове публикации по поръчка на Contempo Real Estate

Contempo-недвижими имоти-плъгин

Ако сте разработчик, който иска да изгради първата си тема за недвижими имоти, тогава Contempo Real Estate Плъгин за персонализирани видове публикации е чудесен вариант. Този плъгин е чудесна база за изграждане на вашата тема за недвижими имоти с прости опции за списъци и препоръки по поръчка типове публикации, заедно със свързани персонализирани полета и таксономии (категории и тагове). Препоръчваме този плъгин за разработчици на теми, тъй като не са включени шаблони за страници / публикации, така че ще трябва сами да създадете тема (или да направите регистрация в библиотеката на Contempo за недвижими имоти WordPress теми).

Други основни приставки за уебсайт за недвижими имоти

Освен добавките за WordPress, които са създадени специално за сайтове за недвижими имоти, има някои други основни плъгини, които трябва да имате предвид.

Създайте списък с имейли с добавка за отваряне

За да ви помогнем да изградите своя пощенски списък и да го следвате, наистина трябва да инсталирате добър плъгин за включване. Това ще ви позволи не само да събирате имейл адреси, но и да започнете да изграждате връзка и отношения с потенциални клиенти. За да разберете как лесно да добавите формуляр за включване към вашия сайт за недвижими имоти, прочетете нашия преглед на приставката Bloom WordPress.

Получете повече експозиция с бутони за социално споделяне

Като агент за недвижими имоти искате вашето съдържание да се споделя, споделя, споделя. За целта ви трябват бутони за споделяне на всяка страница, публикация и списък, за да насърчите аудиторията си да споделя това съдържание на техните страници в социалните медии. Лесните бутони за социално споделяне е плъгин с функция, който трябва да отговаря на всички ваши нужди..

Използвайте SEO за повече трафик

Йоаст SEO

Недвижимите имоти са изключително конкурентен бизнес и оптимизирането на вашия сайт (SEO) може наистина да ви помогне да изпревите конкуренцията. Йоаст SEO е безплатен плъгин за WordPress, богат на функции, който може да се грижи за редица задачи, свързани със SEO. За повече информация относно важните функции, които предлага Yoast SEO, прочетете нашето ръководство за SEO Plugin.

Инсталирайте резервен приставка, за да защитите сайта си

Добавка за архивиране на UpdraftPlus WordPress

Като съвременен брокери ще знаете значението на вашия уебсайт. А сега си представете, че сайтът изчезва за една нощ! За да сте сигурни, че това никога не е опция, трябва да инсталирате резервна приставка, така че ако се случи най-лошото и сайтът ви се срине, можете да възстановите копие. UpdraftPlus е цялостно решение за архивиране, което ви позволява да възстановите вашия сайт само с няколко кликвания.

Разберете своя Анализ, за ​​да познавате аудиторията си

GoogleAnalyticsDashboardWP

Разбивка на ефективността на уебсайта Ви и какъв трафик идва от мястото, където е от съществено значение за бизнеса с недвижими имоти. Първо, изтеглете Табло за управление на Google Analytics за WP така че можете да анализирате данните си, без да се налага да напускате сайта си. Второ, започнете да се научите как да интерпретирате и използвате вашите данни.

Това ще ви помогне да разберете аудиторията си и да гарантирате, че уебсайтът и вашият бизнес отговарят на техните нужди. Не забравяйте да прочетете нашето скорошно ръководство за показателите на аудиторията за по-добро разбиране на тази ключова област.

Последни мисли за приставките за недвижими имоти WordPress

Плъгините, които избирате за вашия сайт за недвижими имоти, ще зависят много от вашия бизнес. Какво липсва на уебсайта ви? Какви инструменти използват посетителите ви? Колко е вашият бюджет?

Всички споменати плъгини са добри опции, така че това е просто случай на съвпадение на плъгин с вашите нужди. Имате ли уебсайт за недвижими имоти? Какви плъгини използвате? Моля, споделете мислите си в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map