Най-добрите теми за сватба WordPress

Най-добрите теми за сватба за WordPress

Сватбата е този случай, когато двама партньори се обединят чрез духовете си за по-добро и лошо, докато смъртта не ги раздели. Такъв грандиозен повод заслужава еднакво великолепен израз. В нашата ера на дигиталните медии личното докосване не е напълно изгубено. Изброихме някои от най-добрите теми за WordPress за сватба, които ще ви помогнат да достигнете до всички в Интернет, като същевременно запазвате личното докосване непокътнато.


Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Меридианска сватба

Меридианска сватба - отзивчива тема на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Meridian Wedding съдържа всичко необходимо на една елегантно проектирана страница. Всички важни елементи са включени – график, който да информира гостите си за времето и мястото на събитията, водещи до и за големия ви ден, RSVP модул, така че гостите ви да могат да реагират незабавно на вашата покана и можете също да пуснете вашите гости знаят къде сте регистрирани, така че е лесно да изберат перфектния подарък.

Meridian Wedding също съдържа блог, така че можете да споделите важни истории като вашата история на годеж с целия си списък с гости, за да изградите очакването. Можете също да споделите вашите годежни снимки, видеоклипове и да представите сватбеното си парти. Нито един сайт за сватба не би бил наистина перфектен без възможността да го персонализирате, за да отговаря на темата на вашия специален ден. Използвайки Meridian Styler, почти всеки елемент е напълно адаптивен, включително типография, цвят, фон и други.

2. Меден месец

Меден месец - Тема, отговаряща на сватбата

Информация и DownloadView Демонстрацията

Отзивчива тема за сватба, Меден месец се отличава с много стилен и здрав дизайн, внимателно изработен с красиво оформление, което обещава да изпъкне. Темата е много лесна за персонализиране и лесна за настройка. Темата включва RSPV формуляр, книга за гости, таймер за обратно отброяване, календар на събитията, плъзгач на пълен екран Revolution с много 3D ефекти, блог и Twitter сфера и много други.

3. Сватбено събитие Everline

Сватбено събитие - Тема на Everline WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Чиста и красива отзивчива тематика за сватба, Everline разполага с пет домашни страници, плъзгач на Revolution, Visual Composer за лесно персонализиране (с 9 предварително дефинирани цветови схеми), мега меню за включване на всички ваши специфики на едно място, календар на събитията, таймер за обратно отброяване, подробна документация. Ако ви харесва всичко организирано перфектно, тогава Everline определено си струва да помислите.

4. Сватбен ден

ДЕН НА СВАТБА - СВАТБА ТЕМАТА НА СВЪРЗВАНЕ

Информация и DownloadView Демонстрацията

Сватбена смела и стилна отзивчива тема за сватба. Той разполага с уникален панел за навигация отляво и използва модерни дизайни и красиво оформление, за да комплиментира уникалната природа на темата. Тя включва календар за събития, RSPV формуляр, фотогалерия, блог и много други. Ако минимализмът и дързостта са по ваш вкус, това определено си струва да погледнете.

5. Съюз

Union - Сватба и събитие WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Проста, елегантна и отзивчива тема за сватба на една страница, Union е не само чиста и лесна за използване, но и много лесна за вашия браузър. Характеристиките му включват – 4 уникални заглавки, обособени секции за различни приложения, 2 RSPV форми, галерия на живо в Instagram, персонализирани лога, готови за Retina икони, детска тема, 600+ шрифтове на Google и много други.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Информация и DownloadView Демонстрацията

WeddingEngine е премия тема за сватба WordPress, идеална за създаване на приказен уебсайт за вашия голям ден. Това е темата, която искате да използвате, за да създадете сайт за сватба, който да споделяте с приятели и семейство.

Използвайте включения плъзгач и опциите за видео и изображения на темата, за да добавите снимки на щастливата двойка, бебешки снимки, видео с предложението и други. След това добавете важни дати от връзката ви, например, когато се срещнахте, първата си целувка, когато сте се преместили заедно, кога сте се сгодили и всичко друго, използвайки функцията на времевата линия. О, и WeddingEngine също има страхотна опция за семейството и приятелите да ви оставят топли пожелания точно на вашия сайт за сватба.

Можете също така да добавите всички ваши сватбени събития, RSVP модул, таймер за обратно отброяване до големия ден и други. Освен това има опции за персонализиране на оформлението, цветовете и други опции в цялата тема.

7. Заслуга

Заслуга - отзивчива тема за сватба на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Добре организирана, модерна и красива отзивчива тема за сватба, Merit ви позволява да променяте цветовете и типографията направо от техните опции за тема – която се задвижва от мощната Redux Framework. С разширени опции за типография, RSPV формуляри, детски теми и много повече, заслугата не е за пренебрегване, тъй като ни дава много да търсим.

8. Денят на сватбата

Отзивчивата тема за сватбения ден

Информация и DownloadView Демонстрацията

Сватбеният ден има всичко необходимо, за да поддържате вашите сватбени събития организирани още от самото начало. Използвайте включените 4 предварително дефинирани цветни кожи, 15+ шаблона на страници, генератор на къси кодове, персонализирани джунджурии и персонализирани формати за публикации за бързо и лесно настройване на вашия сайт. Добавете историята за това как сте се срещнали, видеоклип на предложението или дори галерия с изображения на вашите годежни снимки – Сватбеният ден го прави лесно.

Това, което наистина прави тази тема толкова голяма, е колко пълна е тя. Има скорошен шаблон, който можете да използвате, докато настройвате уебсайта си. Темата включва полезна секция за RSVP, така че гостът да може да уведоми, че идва, а вие също можете да добавите в регистъра си, за да могат пазаруването да се извърши по-рано. За самия ден можете да добавите всички подробности за събитието, вашето булчинско парти и бележки за всичко друго. Ако гостът има някакви въпроси, има полезна страница за контакти с множество места за картографиране, за да може да ви овладее. И накрая – те включват прекрасна галерия, в която можете да добавите снимки от ергенските / ергенските си партита, сватбата и вашия меден месец, които да споделите с вашите гости.

Темата има много други страхотни функции за сватбен ден, които със сигурност обичате. Има сладък отброяване, показващ оставащото време до големия ви ден, прекрасна книга за гости, в която близките могат да оставят добри пожелания, интеграция в регистъра на подаръци, за да улеснят пазаруването за вашите гости и много повече.

9. Просто женен

Точно омъжена тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата на Just Married Wedding WordPress е идеална за уебсайтове за сватба или лични блогове. Тази очарователна тема за сватба е пълна с функции и сладки детайли. Основната област на съдържанието е очертана като покана с подробности за шевове, с името и датата на събитието отпред и в центъра. Темата включва пълна галерия за снимки на годеж, полупрозрачни падания, блог раздел и страници за сватбеното тържество и места за настаняване.

Персонализирайте външния вид на темата, за да съответства на личния стил на двойката. Изберете от 4 предварително зададени цветови схеми: бежово / тюркоазено, зелено / червено, синьо / розово или лилаво / оранжево. След това използвайте някой от включените модели на фона (филигранен модел или диамантена решетка с модел на цветя) или качете свое собствено изображение.

Темата включва и специфични особености на сватбата. Специален RSVP модул позволява на гостите незабавно да потвърдят присъствието си. След това страницата на регистъра улеснява гостите да намерят перфектния подарък, като изброяват връзки към всички ваши регистри за подаръци на едно място.

10. Neeqah

Neeqah - отзивчива тема за сватба WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Просто изумително, визуално красиво, удивително лесно за работа. Това отлично описва Neeqah, отзивчива тема за сватба. С такива невероятни функции като неограничени цветови небцета, разширени опции за тема и типография, RSPV формуляри, подробна документация и много други, Neeqah определено е тема, над която да обмисляте дълго време, за да представите вашия много специален ден.

11. XOXO

XOXO - красиво елегантна тема за сватба WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Проста, но елегантна еднократна напълно отзивчива тематика за сватба, XOXO се предлага с много опции за персонализиране, стотици шрифтове на Google, редактиране на цветовете, оформление на страницата с пълна ширина или подредба в кутия, галерия, RSPV формуляр, календар на събитията и много други. Ако вашият избор е жив и открит, това е тема, която трябва сериозно да се обмисли.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - отзивчива тема за сватба на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Чиста и изискана отзивчива тема за сватба, Lovey Dovey е лесна за използване, лесна за персонализиране и е изградена на Bootstrap 3, много надеждна. Характеристиките му включват тематични опции, RSPV формуляри, фотогалерия, книга за гости, видове публикации на събития и много други. В него има всичко необходимо, за да създадете страхотен сайт за сватба за вашия много специален ден.

13. Брак

Брак - Отзивчива тема за сватба WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Класическа, изискана тема за сватба, отговаряща на белите якички, Бракът е прост, лесен за използване с панел с различни опции за тема, предлагащ персонализиране на цветове и шрифтове и редактор на оформление на базата на кратък код. Тази тема може да не е толкова фантастична като останалите, но дори и тогава класиката винаги привлича определен тип аудитория.

14. Мая

Maya - Smart & Мощна WP тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Умно и разкошно дете на оригиналната тема на MAYA, които са напълно отзивчиви и предлагат една страници и многостранична функционалност. С функции като пълен екран на изображението на целевата страница, паралакс ефект, оформление на блога, фотогалерия и много други. Ако вкусът ви е малко превъзходен и елегантен, това може да ви хареса.

15. Вечността

Вечността - отзивчива тема за сватба WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Чиста, красива и елегантна еднократна отзивчива тема за сватба, Eternity може да се похвали с уникално оформление с навигационна колона вляво. Темата включва таймер за обратно отброяване, фотогалерия, раздели с истории, регистри за подаръци, RSPV формуляр, блог и много други. Ако търсите нещо лесно за очите и в същото време спазвате значението на деня, трябва да опитате.

16. Помпа

Помпа - отзивчива сватба и многоцелева тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Добре категоризирана и модерна с многократна отзивчива тематика за сватба, Pump е всяка лесна за персонализиране, тъй като идва с опции за тематизация, неограничена цветова палитра, премиум слайдър, шорткътове, готов за Retina, визуален композитор, галерия и много, много други. Ако харесвате всичко абсолютно организирано и всичко, което има свое място, като същевременно го поддържа красиво, не гледайте повече.

Тази тема е готова за всички ваши празници за сватбени дни! Pump включва страхотни модули за изграждане на страници благодарение на страхотния плъгин Visual Composer от WPBakery. Друга страхотна характеристика на Pump е поддръжката на външни приставки. Темата поддържа bbPress, ако искате да добавите форум за участници, за да социализирате онлайн и да поговорите за предстоящите си семейства. Или можете да използвате WPML (която темата също поддържа), за да преведете изцяло темата на няколко езика, така че всички ваши роднини, независимо от къде са, могат да подготвят вашия сватбен блог, за да бъде актуален.

Други страхотни тематични функции включват страница с препоръки за споделяне на истории на членовете на семейството за щастливата двойка, страница с хора за добавяне на биос за булчинското парти, страница с галерия за споделяне на снимки на годеж и събития и много други. Pump е чудесна тема за сватба, която със сигурност ще угоди на всяка bridezilla.

17. Кукувица Любов

CuckooLove - тема за сватба WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Един от най-добрите аспекти на CuckooLove е фоновото изображение на всяка страница – това е прекрасно! Персонализираните типове публикации включват снимки (за страници с портфолио, видео / фото албуми), гости, книга за гости и събития. Множество оформления на блогове и страници ви позволяват да получите точно вида, който искате, а над 14 страници шаблони се доставят с тази великолепна тема. Използвайте инструмента за създаване на начална страница за специализирано оформление и изберете от 4 различни плъзгачи за изображения / видео на началната страница или навсякъде в сайта! Темата се предлага с 2 предварително зададени стила, които работят веднага извън кутията, така че можете да продължите да включвате съдържание веднага!

18. Между

Qaween - отзивчива тема за сватба на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Qaween има всичко необходимо, за да създадете лесно уебсайт и блог за вашата сватба. Темата включва страхотна начална страница с плъзгач на изображението на цял екран, поддръжка на фоновото изображение на раздела и други. С блога можете да споделите с приятелите и семейството си, за да могат да прочетат всичките ви ангажименти, местоположението или какви са вашите планове за бъдещето. Освен това разделът за събитията е идеален за споделяне на подробности за годежното парти, ергенските и ергенските партита, графика на събитията в деня на сватбата и ако искате, можете дори да добавите подробности за вашия меден месец. И накрая, страхотната страница на галерията е просто да поискате снимки на вашите пръстени, вашите партита и, разбира се, вашата сватба.

Има много други полезни функции, вградени в Qaween, което го прави чудесна тема за блогове като цяло, а не само за сватби. Темата включва персонализирани типове публикации, за да направите добавянето на плъзгача на началната ви страница, изображенията на галерията и събитията супер лесно. Плюс това, включените шорткодове правят лесно добавянето на разкрасявания към публикации и страници (включително списъци, разделители, видеоклипове, цитати, въртележки, бутони и много други)

19. GeekLove

GeekLove - отзивчива тема за сватба на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Изтънчен, минималистичен и красив дизайн, Geek Love е напълно отзивчива тема за еднократна сватба. Той е силно приспособим и като widgetized е много лесно да създадете свой собствен израз на темата. Характеристиките му включват мениджър на събития, RSPV формуляр, книга за гости, къси кодове, дисплей на ретината и много други. Ако нещо наистина красиво и минималистично е по ваш вкус, вие сте срещнали перфектния си мач.

20. Общо

тема сватба за сватба wordpress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Total е далеч нашата отлична тема и както казахме много пъти, преди наистина да можете да изградите нещо с нея. Това включва сватбени теми и ние създадохме прекрасна демонстрация на тема Total Wedding WordPress с локално превъртане, за да ви помогнем да започнете. Използвайте текстови модули, за да добавите информация за вашето събитие, добавете персонализирани шрифтове и цветове на шрифта, за да съответствате на вашата тема за сватба, вмъкнете галерии или скорошни публикации в блога за вашето събитие и включете rsvp форма или дори джаджа за бюлетин (ако се интересувате със своя сватбени събития). Добавете всякакви модули, които искате, Total има над 90+, за да избирате и темата е напълно отзивчива. С конструктора на страницата за влачене и пускане можете да създадете един по рода си уебсайт, който наистина ви представя като двойка и предстоящите събития!

Връзване на възела (ер, приключване)

И там го имате! Компилация от някои от най-красивите, вдъхновяващи и трогателни теми на wordpress. Бракът е онази свещена връзка, при която две души влизат и излизат като една. Такава интимна връзка трябва да бъде отпразнувана с лично докосване и оттам и вписването! Ако чувствате, че сме пропуснали тема, заслужила признание или подобни, не се колебайте да ни уведомите!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map