Най-добрите теми за фитнес и фитнес за WordPress

Най-добрите теми за фитнес и фитнес за WordPress

Ако трябва да създадете уебсайт за фитнес клуб, фитнес зала или личен треньор, тогава тази публикация ще ви даде цялата информация, от която се нуждаете, за да завършите проекта с лекота. Когато става въпрос за избор на фитнес тема за WordPress, за да подобрите вашия уебсайт и оферти за услуги, просто прочетете тази публикация. Тогава трябва да сте готови да тръгнете.


WordPress за пореден път доказва колко многофункционален е благодарение на броя теми, изградени специално за популяризиране на фитнес зали, йога студиа, кутии за CrossFit и други. Освен самостоятелните теми добавете полезни функции, за да улесните управлението на вашия фитнес уебсайт. Или дори да осигурите допълнителна стойност на членовете си!

С тези теми за фитнес, единственото, което ви остава, е да добавите страхотното съдържание, което ще има нови членове и клиенти да се стичат до вратите ви. WordPress със сигурност има много теми, свързани с фитнес, от които да избирате. Въпреки че това е хубаво нещо, твърде много опции, които да избирате, могат да ви забавят. Така че за да ви помогнем тук са най-добрите снимки за най-добрите от най-добрите фитнес теми за WordPress, за да опростите процеса на вземане на решение.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Обща фитнес зала

Тема за обща фитнес за WordPress за фитнес

Информация и DownloadView Демонстрацията

Фитнесът е нова тема за фитнес или гимнастически стил, изградена с темата Total WordPress. Изградена с персонализирана разширена версия на Visual Composer, демонстрацията Total Gym е перфектна за създаване на зашеметяваща целева страница за вашето студио, лична тренировъчна услуга, групов клас или нещо друго. Плюс с добавени функции като персонализирани плъзгачи анимационни плъзгачи Revolution, поддръжка за превод, съвместимост с WooCommerce, стотици опции за стилизиране на живо и още много Total е чудесен избор за всеки ваш уебсайт.

2. Енергия

Тема за енергийна фитнес WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Енергията е тема за здраве и фитнес WordPress, създадена от WPZoom. Тази смела, ярка и отзивчива тема би била чудесна за вашата фитнес зала, център за отдих, студио за йога и пилатес или друг уебсайт, свързан със здравето.

Темата е напълно отзивчива, така че да пасва на размера на вашия браузър или мобилно устройство. Това означава, че вашият уебсайт изглежда перфектен и професионален, без значение как клиентите или посетителите гледат вашия сайт. Plus Energy включва много опции за персонализиране на теми, за да създадете уебсайт, който наистина отговаря на вашите нужди. Изберете стандартна заглавка или пълна ширина, използвайте персонализирани шаблони на страници за бързо добавяне на съдържание към вашия сайт и използвайте всички функции в мощната рамка ZOOM за ощипване на цветове и други елементи в цялата тема.

Енергията включва страхотни опции и функции, които може да са ви необходими за вашата фитнес зала или фитнес зала. Създайте зашеметяващ плъзгач за начална страница, за да покажете вашето съоръжение, нови класове, оборудване и други. След това добавете различни страници с големи изображения с пълна ширина, за да публикувате подробности за вашите членства, предложения за класове, профили на треньори или дори събития. Тази гъвкава и лесна за използване тема е чудесен начин за популяризиране на вашето здраве и фитнес бизнес.

3. Power Gym

Power Gym

Power Gym включва набор от контроли за персонализиране на много от аспектите на вашия уебсайт, без директно редактиране на никакъв код. Можете също да използвате персонализираните типове публикации, за да съхранявате информация отделно от обичайното си съдържание в блога. Това може да включва профили на обучители и подробности за класа.

4. Във форма

Във форма

Информация и DownloadView Демонстрацията

В Shape е модерен и гъвкав фитнес и фитнес стил премиум тема WordPress от Themefuse. Тази тема е чудесна за популяризиране на вашия бизнес, базиран на здраве и фитнес. Независимо дали предлагате индивидуални лични тренировки, групови класове за лагери в парка или ако започвате своя собствена фитнес зала от висок клас, In Shape е идеалната тема за вашия уебсайт. Темата включва страхотни фитнес функции. Добавете в BMI калкулатор, историите на успеха на вашите клиенти, пълния си списък на услуги и други.

Плюс това, тъй като това е тема за фитнес, има прекрасен модул за тренировки, в който можете да добавяте своите процедури. Плюс това можете да добавите във фитнес снимка на отработените части на тялото и целите на тренировката, с които тази рутина ще ви помогне. Докато добавяте групова тема за тренировки в план, която клиентите и читателите могат да използват, за да влязат във форма бързо. Друга страхотна характеристика е календарът на тренировките. Молив в часовете си am and pm или блок от време за специални събития, подходящи за забавление и след това споделете календара си с всичките си читатели.

5. GetFit

Влезте във форма

Вграден в рамките на Bootstrap, GetFit е много отзивчив за мобилни устройства и дори позволява на посетителите си да използват интерфейсите си на сензорен екран, за да прекарват през съдържанието си. Освен това получавате много контроли за персонализиране на всички елементи на вашия уеб сайт, когато използвате тази тема. Включените Photoshop PSD изображения ви позволяват да редактирате изображенията на тема, за да придобиете все по-персонализиран вид на вашия фитнес уебсайт.

6. Тренировка

тренировка

Въпреки че тренировката е проектирана с фитнес залата на CrossFit, тя може да работи добре за изграждането на всякакъв вид уебсайт, свързан с фитнес. Вградената функционалност ви позволява бързо да публикувате графици на класове, списъци с програми, страници на треньори, препоръки и фото галерии на вашите съоръжения, персонал и членове. Можете също така лесно да добавите онлайн магазин към вашия уебсайт благодарение на поддръжката на WooCommerce на темата за тренировка.

7. GamePlan

План за игра

Идеален за популяризиране на фитнес и спортни събития, както и спортни зали, GamePlan е създаден, за да се интегрира с плъгин Event Calendar Pro, за да улесни публикуването на подробности и продажбата на билети за вашето събитие. Тази тема за фитнес включва също премиум плъгини Visual Composer и Slider Revolution за допълнителна стойност и още повече възможности за дизайн.

8. Фитнес спортна фитнес зала

Тема за фитнес спортна фитнес WordPress

Fitness Sport Gym е премия WordPress тема, създадена специално за индустрията за здраве и фитнес. Създайте перфектен сайт за пиксели за вашата фитнес зала, йога студио, кросфит кутия, фитнес за бокс или друго здравно заведение. Вградените функции за разписания, обучители и други правят тази тема перфектна!

Fitness Sport Gym има страхотни първокласни функции за създаване на зашеметяваща начална страница с инструмента за създаване на плъзгане и пускане, уникална страница за ценообразуване на членства или промоции, страхотни галерии и страхотна страница за персонала, за да покажете страхотните си обучители и резидентски фитнес гурута. Една от най-полезните функции е вградената поддръжка на плъгини в Календар на събитията. С това можете да създадете разширени разписания за дневния си график за обучение, за да информирате своите покровители. Можете също така да създадете супер календар за събития за предстоящи промоционални събития, фитнес панаири, спортни изяви на личността, тренировки, почивни часове и други.

Това не е всичко. Fitness Sport Gym също се предлага с портфолио по поръчка тип публикация, пълен блог, препоръки по поръчка тип публикация, мощният плъзгач Revolution, набор от премиум икони и поддръжка на WooCommerce, за да можете да продавате собствени дрехи и екипировка за тренировка.

9. WP Beauty

WP Beauty WordPress Тема

WP Beauty е мощно приспособима многофункционална тема на WordPress, създадена от Contempo Inc. Тази тема е проектирана да бъде идеалното решение за фитнес зали, салони, спа и други. Темата идва с множество премиум приставки, за да улесни изграждането на вашия перфектен уебсайт. С включения плъгин за Visual Composer можете да изградите всяко оформление на страниците, което сърцето ви желае, като просто плъзнете и пуснете елементите на страницата на място и след това персонализирате. Включеният плъгин Slider Revolution улеснява добавянето на един вид анимирани плъзгачи, за да направи огромно въздействие. А премиумът плъгин Booked Appointments означава, че можете да започнете да резервирате на вашия уеб сайт asp.

Темата също се предлага с чудесни предварително изградени демонстрации, които можете да импортирате, за да започнете бързо. Просто изберете от предварително оформените демонстрации за дневен спа, салон, бръснарница, моден блог, фитнес или йога студио. След това импортирайте примерните данни и персонализирайте, като използвате вградените администраторски опции за цвят и шрифтове, създаване на заглавки и долни колонтитули и различни опции за елементи на Visual Composer. Най-доброто от всичко тази тема е готов за превод (включително поддръжка отдясно наляво), включва вградени опции за социални медии и се предлага с множество лесни за следване видео и писмени ръководства.


Както можете да видите, има някои отлични теми за WordPress за изграждане на уебсайт за фитнес или фитнес с WordPress. И независимо от вашия фитнес бизнес – определено има тема за вас. Ако имате съвет за нашите читатели относно създаването на уебсайт за фитнес или фитнес център с WordPress, моля, оставете коментар по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map