Най-добрите теми за благотворителност и с нестопанска цел WordPress за вашата кауза

Има много страхотни причини за подкрепа и без значение какви са те (независимо дали става въпрос за осведоменост за рак, фонд за подпомагане на чуждестранна помощ или местна църква или приют за бездомни) има много зашеметяващи теми на WordPress, които можете да използвате, за да създадете уебсайт, който убеждава хората да се включат. Събрахме някои от най-добрите примери за благотворителни и нестопански теми на WordPress за популяризиране на вашата кауза. Просто кликнете върху изображението, за да преминете към темата. Нека копаем!


Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Общо

Общият-повишаване на нестопански-WordPress-тема

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

Октомври е месец на осведоменост за рак на гърдата, така че защо да не разпространим думата и да се включите и други? Най- Демонстрация на осведомеността разполага с цялото екранно оформление, уникална цветова схема и персонализиран долен колонтитул, които са създадени с многофункционалната тема WordPress Total. Тази стилна тема е професионален и впечатляващ начин да споделите своя екип Race for the Cure или 3 Day, за да наберете средства за страхотна кауза.

2. Възкръснал

повишила-църковно-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Risen е една от най-добрите теми за църковна и религиозна организация WordPress, и то с основателна причина. Тази качествена тема е напълно отзивчива и готова за ретината и включва поддръжка за страхотни функции като събития, проповеди и подкасти. Освен това, опциите за персонализиране улесняват създаването на уебсайт, който съответства на вашата организация или кауза.

3. Вести

диря-музей-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Музеите също са с нестопанска цел и те често са домакини на набиране на средства или функции за добри каузи. Създайте уебсайт за вашия музей или исторически сайт, използвайки темата Vestige WordPress. Темата включва изотопна галерия, неограничени цветови възможности и разбира се поддръжка на събития, така че можете да добавите всичките си предстоящи благотворителни функции.

4. Петиция

петиция-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Спечелете поддръжка за вашата кауза с темата за петиция на WordPress на една страница. Независимо дали повишавате осведомеността за приютите за животни или се опитвате да внесете промени в закона във вашия окръг, темата на Petition е идеална за разпространение на думата и глобяване на привържениците. Събирайте подписи, споделяйте в социалните медии и показвайте коментари на поддръжниците, за да помогнете за свързването на участниците.

5. Военни и ветерани

военно-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Повишете информираността за вашите местни военни и ветерани с тази страхотна тема WordPress. Темата за военни и ветерани е чудесна за организиране на вашия военен клуб, ветеранска асоциация или набиращ център. Темата идва с PO композиторски плъгин, основна приставка за мрежи, плъзгач Revolution и плъгин!

6. Fudge

празни приказки, една страница-събития-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Fudge е прекрасна тема на WordPress за една страница, идеална за споделяне на вашето събиране на средства, конференция, семинар или друго събитие за осведомяване. Темата идва с лесни за използване опции за добавяне на вашите високоговорители, конферентна песен и спонсори. Плюс интеграцията в социалните медии улеснява читателите да споделят вашето събитие, а с популярната интеграция на приставки за билети (Eventbrite, EventEspresso и Xing) можете дори да продавате билети.

7. Похвала

похвала-църковно-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако планирате събитие в общността или дори организация, която ще бъде домакин на множество през цялата година, Похвала е чудесен вариант. С персонализирани шаблони за лидери, събития, формуляр за доброволци, предоставяне на страница, форма за посетители и други има вградени тонове, за да създадете лесно създаването на вашия благотворителен уебсайт.

8. Кандидат

кандидат-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Страстен за кауза, лидер на общността или социално движение? Помогнете за популяризирането на вашата платформа или вашата мисия с темата Candidate WordPress. Използвайте опциите за регистрация на бюлетини, онлайн срещи, галерии и други, за да споделите това, което търсите, и да включите другите. О, и включените къси кодове правят лесно създаването на уебсайт, създаден по поръчка.

9. Charitiz

charitiz-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Charitiz е прекрасна НПО, благотворителна и с нестопанска цел WordPress тема, идеална за много цели. Една от най-добрите характеристики е персонализираният тип публикации на Donations, който улеснява добавянето и набирането на средства за всички ваши важни причини – той е дори интегриран с PayPal, за да можете да приемате плащания сега. Темата също е готова за WooCommerce, така че можете да продавате стоки или билети за събития, за да наберете още повече подкрепа!

10. TownPress

townpress-община-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Градовете и населените места също не трябва да имат печалба и TownPress е създаден специално за общините да създават своите уебсайтове. Местните власти имат отговорността да споделят добри каузи със своите граждани, а TownPress предлага известия за градове, форуми и разбира се новинарски раздел, където лидерите могат да споделят текущи кампании за набиране на средства или нови благотворителни организации..

11. Филантропия

филантропия-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Филантропията е тема с нестопанска цел WordPress, която е напълно отзивчива и готова за ретина. Има много страхотни функции като персонализирани цветови опции, 3 различни плъзгачи за начална страница и вградени оформления на страници. Но за вашата благотворителност ще харесате лесния календар на събитията, бутон за дарение на заглавието и персонализиран тип публикации на проекти, когато можете да обясните какво правите, за да промените света.

12. Земята

земя-еко-нестопански-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Земята е нестопанска тема на WordPress в еко стил, създадена за повишаване на осведомеността за причините, свързани с земята и околната среда. Споделете страстта си към спасяването на полярните мечки, намерете доброволци за местна група за почистване на плажа или дори създайте уебсайт за вашия зоопарк. Земята идва с персонализирани социални връзки, вграден бутон за дарение, пълен календар за събития и дори изграждане на страница, така че да можете да създавате всякакви други страници, които може да са ви необходими.

13. Благотворителност

благотворителност плюс WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Charity + е модерна тема на WordPress за филантропията. Темата се предлага с много функции като галерии с изображения, календара на персонализираните събития, най-новите новини и разбира се причинява персонализиран тип публикация. Плюс това, читателите и поддръжниците ще харесат отметката за новини на началната страница, за да бъдете в течение, а смелото известие за бюлетин ще ви осигури повече абонати за нула време.

14. Khore

khore-конференция-envents-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Khore е многостранична, разширена тема за WordPress събития. Тази модерна тема е идеална за привличане на вниманието на хората и събиране на привърженици. Основна характеристика е интеграцията на социалните медии, дизайнът на цял екран и пълната съвместимост с мобилни устройства. Плюс Khore се предлага с всички нови създатели на събития на ShowThemes, отброяване на събития, лесен мениджър на график и интеграция в WooCommerce (за маркирани събития).

15. Благотворителност

благотворителност кликване редактиране-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата за кликване и редактиране на благотворителност е предназначена да бъде бързо и лесно решение, когато се нуждаете от вашия сайт с нестопанска цел нагоре. Имате ли забавление следващата седмица? Или може би имате само няколко седмици, за да съберете дарение за изграждане на кладенец? Просто използвайте екранния композитор на Templatic, за да създадете уебсайт (съдържание и всички), след което изтеглете завършената тема, за да я качите на уебсайта си. Това е чудесен вариант, ако сте смачкани за време!

Над теб

Това са само някои от големите налични теми за благотворителна и нестопанска цел на WordPress. Може да е трудно да намерите атрактивна и достъпна тема за филантропията си, но да се надяваме, че една от премиум темите, за които споменахме, прави трика. Ако сте използвали някоя от горните теми, уведомете ни. Ще се радваме да чуем вашето лично преживяване!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map