Най-добрите приставки за заключване на социално съдържание за WordPress 2020

Получаването на социална тяга за вашето съдържание е трудно. Да допуснем, че създавате страхотно съдържание. И трафикът от търсачките привлича по-голямата част от посетителите на вашия сайт като начало. Хора, които са избрали специално да търсят конкретна ключова дума или низ от ключови думи. А читателите, които търсачките въвеждат на вашия уебсайт, имат определено предразположение и се интересуват от вашето съдържание. Те вероятно имат партньорска мрежа и социални последователи, които споделят техните интереси. Едва тогава може дори да имате шанс да споделяте съдържанието си в някой от техните лични акаунти в социалните медии.


Броят твърде много ifs. Ако произвеждате добро съдържание, особено такова, което чувствате, облагодетелства вашите читатели лично или професионално, тогава имате право да очаквате нещо в замяна. Много уебсайтове, включително WpExplorer, генерират приходи от множество източници.

Но ако имате затруднения с генерирането на извличане на социални медии и съществения трафик, въпреки създаването на страхотно съдържание, може би трябва да осигурим стимул за хората да споделят вашето съдържание по-често. Можем да направим това, като кондиционираме достъп до вашето съдържание за социални споделяния. Нека разгледаме някои от най-добрите плъгини за заключване на съдържанието, които позволяват на посетител да плаща със социални акции!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Социално шкафче за WordPress

Social Locker For WordPress е премиум приставка, която ви помага да заключите най-доброто си съдържание за споделяния, харесвания, едно плюсове и туитове. Можете да заключите почти всяко съдържание, може да бъде текст, аудио книга, видео или PDF документ за печат.

SocialContentLock1

Можете да изберете да заключите съдържание в края на статия или цялото тяло на която и да е статия и въпреки това да разкриете само въвеждането, за да изкушите потребителя да споделя съдържанието, ако той или тя би искал да прегледа цялата статия. Можете също да използвате едно и също блокиране на съдържание за предоставяне на достъп до промо кодове. Настройките на тази приставка предлагат доста малко по отношение на избора и позволяват да се избере кога и къде плъгинът избирателно заключва съдържанието.

SocialLockeroptions1

Плъгинът осигурява заключване на съдържание въз основа на опции за споделяне с 8 различни социални мрежи. Те скоро ще добавят Pinterest и Instagram към своя избор. Можете също така да изберете как съдържанието да бъде блокирано, например можете просто да размажете заключеното съдържание.

BlurrySocialLocker1

Интеграцията на приставката с Google Analytics дава възможност да видите колко хора са използвали шкафчето, колко просто са прескочили заключеното съдържание, колко са напуснали уебсайта си, след като са видели заключеното съдържание, на кои социални мрежи са споделили съдържанието ви и дори слабостта на шкафче, което може да допринесе за повишен процент на отпадане.

StatisticsSocialLocker

Така че този плъгин е доста впечатляващ и изчерпателен в способността си да избира успешно селективно съдържание и да проследява ефективно предимствата от таблото за анализи. Можете или да използвате безплатна версия на приставката или премиум версията. Безплатната версия поддържа Facebook Likes, Google 1+ и Tweets, премиум версията има 5 други опции за споделяне на социални медии, 5 допълнителни теми и множество бутони за социално следване. С премиум версията можете да деактивирате заключването на съдържание за регистрирани потребители, да забавите заключването и заключването, да експортирате водещи в CSV формат и очевидно получавате поддръжка.

Социален дял и Locker Pro WordPress Plugin

Social Share & Locker Pro е основно плъгин „две в едно“, който се справя с всички ваши изисквания за споделяне на социални контакти, а също така идва и с модул за заключване на социално съдържание.

SocialSharePro & ContentLocker

Функциите за социално споделяне на този плъгин са страхотни, но това не е фокусът на това писане. Интересуваме се от неговите функции за заключване на съдържанието. С Social Share & Locker можете да зададете таймери на вашите брави, които предотвратяват достъпа до съдържание след малко закъснение. Плъгинът разполага с 8 теми за заключване на съдържание.

Функцията за заключване на съдържание е активирана само за Twitter, Google Plus, Facebook и Linkedin. Но ако получите по-голямата част от социалните си акции от гореспоменатите четири канала за социални медии, няма защо да се притеснявате.

Автоматично социално шкафче

Прост безплатен плъгин, който ви позволява да изберете конкретни URL адреси, конкретни / всички страници и публикации и след това да активирате заключване на съдържание, което показва съдържание, след като е споделено в Twitter, Facebook или Google Plus. Можете да скриете или покажете бутон за затваряне и таймер за обратно отброяване.

AutomaticContentLocker

Най- Автоматично социално шкафче плъгинът е доста обикновен и без много в начина на избор. Можете да промените съобщението на заключването на социалното си съдържание, но всъщност не можете да направите много друго. Но ако търсите простота, тази приставка трябва да работи отлично.

Social Locker – Увеличете трафика

Удобно шкафче за съдържание на търсачката за всички типове съдържание с поддръжка за големите четири социални мрежи. Най- Трафик на социални шкафчета плъгин разпознава потребители, които преди са отключили съдържанието, а също и регистрирани потребители, ако желаете, не блокира съдържание в такива случаи.

ContentLockerEditScreen

Можете да създадете произволен брой заключвания на съдържание и да ги редактирате, за да отговарят на вашия стил и да ги направите подходящо подходящи за вашия уебсайт с Tinymce.

Няколко неща и финални мисли

Сега нормално бих ви запознал Като Гейт и две други Facebook базирани на Facebook плъгини за заключване на съдържание (Facebook Viral Content Locker за WordPress, като 2 Unlock за WordPress). Но за съжаление, Facebook реши да премахне приложенията, които стимулират социалното споделяне. Така като Gate, за да се опита да заобиколи правилото, използва бисквитки, които позволяват на читателя да посети и „хареса“ определена страница във Facebook, на която е предоставен достъп до съдържание. Не точно като предишните приставки за заключване на съдържание, които изискват социални споделяния за достъп.

На 7 август 2014 г. Facebook обяви, че всички стимулирани споделяния чрез Facebook са забранени. Те смятат, че това не дава положителен принос за тяхната мрежа, когато споделянето се стимулира от уж изкуствени стимули. Моля, уверете се, че всички социални мрежи, в които активирате заключването на съдържание, го позволяват. Бъдете абсолютно сигурни в техните насоки и правила, когато става дума за споделяне за достъп до съдържание.

Лично аз мисля, че ако работите наистина усилено за създаването на електронна книга със сто страници и дори не таксувате за нея, то със сигурност трябва да можете да печелите от нея поне под формата на социален дял. Като се има предвид, активирайте заключване на съдържание на специално съдържание, за което сте работили изключително усилено, за да създадете. Ако чукнете сайта си със заключено съдържание, той просто ще търка хората по грешен начин. Представете си дали всяка друга публикация в блога на WPExplorer е била заключена? … Точно! Използвайте заключване на съдържание много минимално и ефективно.

Искате ли да добавите социално споделяне към уебсайта си по други начини (не е свързано със заключване на съдържание)? Вижте тези полезни публикации от други автори на WPExplorer:

 • Преглед на монарха: Приложение за социално споделяне на WordPress от елегантни теми
 • Как да добавите социални вход към вашия WordPress блог или уебсайт
 • 20 страхотни приставки за социални медии за WordPress

Надявам се, че сте намерили публикацията за полезна �� Най-добрият плъгин по мое мнение, който да използвате за заключване на съдържание въз основа на социални споделяния, е Social Locker For WordPress. Ако искате да видите какво е, опитайте безплатната версия, преди да закупите премиум версията. Или ако имате по-добър плъгин за заключване на съдържание, уведомете ни в коментарите!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map