Най-добрите приставки за заключване на съдържание WordPress

Защо трябва да използвате приставка за заключване на съдържание на WordPress

Шкафчетата на съдържанието могат да бъдат ефективен начин за разширяване на списъка ви с имейли, спечелване на повече последователи в социалните медии и споделяне на съдържанието ви с по-широка аудитория. Но какво точно е шкафче за съдържание и как можете да ги използвате на уебсайта си WordPress?


В тази статия обсъждаме какво е шкафче за съдържание и как те могат да помогнат на вашия сайт да конвертира спрямо неговите цели. След това разглеждаме някои различни плъгини за заключване на съдържанието на WordPress, функциите, които предлагат и тяхната пригодност за вашия уебсайт.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Какво е шкафче за съдържание?

optinmonster

Шкафът за съдържание е много права концепция напред. Той просто заключва съдържание зад изскачащ прозорец. След това зрителите могат да отключат съдържанието, като извършат предварително дефинирано действие. В зависимост от целите ви, това действие може да включва въвеждане на имейл адреса им или следване в социалните медии. Целта на шкафчето за съдържание е да увеличи реализациите, така че действието трябва да отразява целите на вашия сайт.

Съдържанието, което заключвате, може да бъде по ваш избор. Имайте предвид обаче, че тя трябва да е с висока стойност, така че посетителите имат желание да я отключат (и не се чувстват излъгани след това). Помислете да използвате най-новите си публикации, по-специално най-информативните или забавни статии, зашеметяващи изображения или видеоклипове с първокласно качество. Предлагането на заключен купон, код за отстъпка или URL адрес на тайна страница също може да се хареса на вашата аудитория.

Не забравяйте, че молите зрителите си да въведат имейла им, да общуват с вас в социалните медии или евентуално да извършат плащане. Заключеното съдържание трябва да отразява това и да си заслужава инвестицията.

Защо да използвате Lockers за съдържание?

Има много ползи от използването на шкафчета за съдържание. На вашия сайт може вече да имате бутони за социални споделяния и изскачащи прозорци от ново поколение на всяка страница и под всяка публикация. Те обаче често се игнорират от посетителите, тъй като няма реален стимул за взаимодействие с тях. Шкафчетата на съдържанието действат като оловен магнит и осигуряват необходимото натискане, за да насърчат аудиторията ви да предприеме действия.

Разширете списъка си с имейли

В замяна на показване на вашето високо заключено съдържание можете да помолите аудиторията си да въведе имейл адреса си и да се присъедини към вашия списък или бюлетин. Това е обичайна транзакция за заключено съдържание и се оказа ефективен начин за разширяване на списък с абонати за електронна поща.

Споделете съдържанието си и увеличете следването си в социалните медии

Друг вариант е да посочите дали зрителите ви следват като вас или да споделят публикацията ви в социалните медии. След приключване на тази задача те се възнаграждават с достъп до вашето първокласно заключено съдържание. Това не само ще помогне за увеличаване на вашите последователи в социалните медии, но и ще сподели съдържанието ви с по-широка аудитория и ще помогне за увеличаване на информираността за марката.

Превърнете зрителите в клиенти, плащащи

Ако изпълните уебсайт за електронна търговия или членство, блокирането на талон може да бъде успешна стратегия. Това е добър начин да превърнете зрителите в плащащи клиенти, като същевременно съберете и имейл или последователи.

Опитайте да предложите отстъпка от определена продуктова гама или план за членство или безплатен код за доставка, ако купуват в определен период от време. Това може да е последният тласък, който вашите посетители трябва да станат платен клиент.

Осигурете приходи от заключеното си съдържание

Друг вариант е да таксите аудиторията си да гледа заключеното ви съдържание. Това може да бъде еднократно плащане или като повтарящ се абонамент. Имайте предвид, че ако тръгнете по пътя на плащане, тогава трябва да предлагате изключително висококачествено и ценно съдържание.

Сега разгледахме защо шкафчетата за съдържание са толкова ценни, нека разберем по-нататък как могат да бъдат настроени. Има много инструменти и решения, които можете да използвате за създаване на ефективни шкафчета за съдържание. Ето някои от най-добрите.

1. Процъфтявайте водещи

Заключване на съдържанието на ThriveLeads

Формите за заключване на съдържание са функция на приставката за включване на Thrive Leads. Thrive Leads се гордее с това, че предлага богат асортимент от визуално зашеметяващи и силно оптимизирани форми за отказ, проектирани да увеличат максимално вашите реализации. Формите им за заключване на съдържание не са изключение.

Thrive Leads ви позволява да създадете изскачаща форма за заключване на съдържание, която ще позволи на аудиторията ви да гледа съдържание в замяна на имейл адрес. Можете да използвате заключването на съдържанието, за да скриете текст, изображения или мултимедия. Можете да покриете част от статия, връзка към секретна страница, талон, инфографика, видео или много други. Не забравяйте, че колкото по-вълнуваща е скритата информация, толкова повече вашата публика ще иска да я види. По този начин ви позволява успешно да разширите списъка си с имейли.

Thrives Leads предлага също разделно тестване, прецизно насочване и анализи, което ви позволява да показвате правилните формуляри за избор в точното време. Този плъгин е чудесна опция, ако искате успешно да генерирате потенциални клиенти и добре си струва цената от 19 долара на месец.

2. Социално шкафче за OnePress (безплатно)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker е безплатен плъгин за WordPress, който ви помага да развивате социалните си медии следвайки и споделяйте съдържанието си. Този плъгин заключва съдържанието по ваш избор зад набор от бутони на социалните медии. Съдържанието може да бъде видяно от посетителите ви само ако им харесва, туитира, постави +1 или сподели страницата ви в социалните медии.

Лесна за настройка, просто добавете кратък код към съдържанието, което искате да заключите. След това закрепвате URL адресите на социалните медии и плъгинът ще се погрижи за останалото. OnePress Social Locker също предлага анализи, така че можете да следите кое съдържание е особено търсено и да генерирате голям брой харесвания и споделяния.

3. Social Locker Premium

Социално шкафче за WordPress

Един от най-добрите начини за привличане на голям номера е да използвате социална шкафче, за да защитите вашето първокласно съдържание. Потребителите могат да виждат вашето съдържание само след обикновен социален дял. Това е малка цена за плащане за висококачествено съдържание и повечето потребители ще се радват да подкрепят уебсайта Ви по този начин.

Най-добрият плъгин за работата според мен е Social Locker за WordPress Premium. С потенциала да увеличите значително броя на социалните споделяния, които съдържанието ви привлича, струва си да инвестирате.

Социално шкафче за WordPress

Плъгинът поддържа осем социални медийни мрежи, включително големите 4 (Facebook, Twitter, Google+ и LinkedIn). Освен това крие шкафчета за регистрирани потребители, помагайки да се създаде удобно за посетителите преживяване за вашите редовни зрители. Самият шкафче изглежда страхотно, идва с някои фантастични 3D ефекти, а също така включва високостепенни възможности за персонализиране. За да започнете, можете да изберете предпочитания стил на границата, социалните икони и текста. Това ви помага да влезете в шкафчето с дизайна на уебсайта си, както и да си поиграете с различни аспекти на шкафчето, докато постигнете най-добрите резултати. Плъгинът ви позволява също да изберете ефекта на заключеното съдържание, избирайки от скрито, прозрачно и замъглено. По-специално замъгленият ефект изглежда страхотно и лесно бихте могли да видите защо посетител би искал да сподели, за да получи достъп до недостъпното съдържание.

Социално шкафче за WordPress

За да добавите социална шкафче към вашата страница, всичко, което трябва да направите, е да включите кратък код. Всичко над краткия код е напълно четимо – въвеждането в публикацията – с всичко под краткия код, заключено, докато потребителят не сподели съдържанието. Този подход означава, че заключеното съдържание все още е видимо за ботовете на търсачките и няма да повлияе негативно на вашата SEO работа.

4. Блум

разцвет

Информация и DownloadView Демонстрацията

Bloom от елегантни теми, е друг чудесен вариант, ако вашата крайна цел е да събирате имейли. Bloom предлага шест различни типа форми за отказ за генериране на олово, като единият от тях е заключен достъп за съдържание.

Заключената джаджа за съдържание на Bloom може да се използва, за да скрие вашето първокласно съдържание и да го показва само на тези, които въведат имейл адрес. Лесна за настройка, просто увийте произволно съдържание по ваш избор в заключен код за кратко съдържание. Изскачащите прозорци на Bloom също са визуално красиви, напълно адаптивни и SEO приятелски настроени.

За да започнете да използвате плъгина Bloom, ще трябва да се присъедините към елегантни теми в плана за програмисти, струващи 89 долара годишно. За това ще имате достъп до всички техни теми и плъгини, включително популярната тема Divi.

5. OptinMonster

optinmonster

Информация и DownloadView Демонстрацията

Наскоро OptinMonster пусна опция за форма за заключване на съдържание за заключване на съдържание. Шкафът за съдържание на OptinMonster ви позволява да блокирате конкретни публикации в замяна на имейл адрес. Потребителите, които вече са в списъка ви с имейли, ще могат да преглеждат съдържанието както обикновено.

За да се възползвате от формулярите за включване на шкафче за съдържание на OptionMonster, ще трябва да се регистрирате в плановете Plus или по-високо ниво. Това ще ви струва 19 долара на месец (или повече за Pro или Growth плановете). Тези лицензи включват достъп до неограничен достъп до формуляри, разделно тестване, насочване на ниво страница и много други. Всичко, от което се нуждаете за генериране на потенциални клиенти и конвертиране на зрители в абонати и клиенти.

Заключителни мисли

Локерите за съдържание могат да бъдат всеки ефективен инструмент за подпомагане на вашия сайт да конвертира спрямо неговите цели. Изберете решение, което е подходящо за нуждите на вашия сайт и започнете да заключвате съдържание, на което вашата аудитория ще отговори и иска да отвори. Най-важното е да проследите анализите си, за да видите дали вашето шкафче за съдържание оказва влияние.

Кой плъгин за шкафче за съдържание на WordPress ще използвате? Моля, споделете мислите си в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map