Най-добрите приставки за преглед на WordPress

Най-добрите приставки за преглед на WordPress

Повечето блогъри обичат да преглеждат любимите си продукти. Ако наистина харесваме продукт или услуга и смятате, че той наистина е полезен, няма ли да го препоръчаме на нашите приятели и семейство? Разбира се, че бихме! Това е човешка природа.


Тук сме всички фанатици на WordPress, нали? Ще приема това като да. Така че е безопасно да кажем, че трябва да използваме някакъв вид WordPress продукт – било то приставка или тема или услуга, която наистина ни харесва. Толкова много, че без него няма да можем да работим Естествено, може да искаме да препоръчаме този продукт на нашите връстници. Или в нашия случай, нашите читатели и последователи на блога.

Ето защо ние измислихме това кръгче на приставките за WordPress от най-добрите плъгини за преглед на WordPress. С помощта на плъгините, споменати в този списък, ще можете да създадете привлекателни отзиви в най-бързото възможно време!

Защо да добавяте отзиви

Идеята зад прегледа на даден продукт е проста. Той информира читателя за полезността на продукта. По принцип в прегледа на продукта пише следното:

Ей вижте, харесвам този продукт и мисля, че и вие ще го намерите много полезен!

Прегледите предоставят и форма на социално доказателство. Всъщност над 90% от хората купуването на Amazon не би закупило артикул с по-малко от три звезди.

Но основната цел на прегледа е да накарате някой да купи продукта, който препоръчвате. Това е строго от маркетингова гледна точка. Прегледът трябва да е безпристрастен. Тя трябва да претегля плюсовете и минусите на продукта.

Нито един продукт не е перфектен – всеки нов е подобрение спрямо предшественика си

Сега, след като преминахме кратък курс за Преглед на продуктите 101, нека разгледаме списъка с приставки.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Преглед на WP

WP Преглед Pro

Информация и изтегляне

WP Review е персонализируем, лек плъгин за добавяне на преглед към вашия WordPress сайт. Той може да добави рецензия по три начина: звезда, точка и процент.

По всяко време можете да превключвате от една на друга, като промените настройките в страницата за настройки на приставката. Оценките могат да се показват преди или след съдържанието и с помощта на кратък код, направо в него. Можете да променяте цветовете на сайта широко или на публикация. Както и когато потребителят кликне, за да оцени, средната стойност се изчислява автоматично и се показва заедно с броя на гласовете. Потребителите имат възможност да оставят свои собствени отзиви и можете да изберете дали да показвате тези отзиви под собствения си отзив.

И накрая, плъгинът е подходящ за програмисти с редица филтри, които да се съчетаят с дисплея с вашата тема. Когато става въпрос за поддръжка, тя е безплатна за регистрираните потребители на приставката. Други функции:

 • Лесно персонализиране (промяна на цветове, шрифтове и т.н.) чрез директна CSS модификация
 • Адаптивен дизайн
 • Поддръжка за богати фрагменти
 • Множество рейтингови системи

2. Taqyeem WordPress Оценки и рецензии

Оценки и рецензии на Taqyeem WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Разработен от автора на CodeCanyon Elite TieLabs, Taqyeem е един от най-добрите приставки за преглед на цена под 20 USD. Тази приставка добавя поле за преглед към всички публикации, страници и дори персонализирани типове публикации. Можете да оформите полето за преглед с неограничени цветове и опции за типография (с уеб уеб шрифтове) – за да отразявате дизайна на вашата WordPress тема. Други интересни функции включват:

 • Поддръжка за богати фрагменти
 • 3 джаджи: най-добри, скорошни и случайни отзиви
 • 3 Стилове на преглед: звезди, точки и процент

3. Преглед на продукта на WP

WP Преглед на продукта

WP Product Review е наличен като безплатен плъгин, който можете да вземете от хранилището на WordPress. Можете да покажете полето за преглед почти навсякъде, където искате, като използвате кратки кодове. Не само това, можете да добавите толкова отзиви, колкото искате на една и съща страница. Самата таблица за преглед може да бъде персонализирана за цвят, ширина и рамка, така че да се вписва в темата ви. Над десет различни икони като звезди и сърца са на разположение, за да запишат гласуване. Ако искате да включите таблица за сравнение на продуктите, това също е възможно. Плъгинът автоматично генерира таблици за сравнение от съществуващите прегледи.

Ако продавате в Amazon, ще се радвате на интеграцията на приставката с платформата. Той автоматично прехвърля името на продукта, изображението, партньорската връзка и цената от Amazon. Освен това, ако преди това сте създали рецензии на друго място, можете да ги импортирате в уебсайта си. Плъгинът също пренася впечатляващ масив от функции, включително:

 • Персонализиране на глобален дисплей и персонализирани икони
 • Функция за предварително зареждане за подобрено потребителско изживяване
 • Плюсове и минуси сравнение списък
 • Поддръжка за кратък код
 • „Изтеглете сега“ или директен CTA бутон

4. Нека да прегледаме

Нека прегледаме WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Нека прегледът е отзивчива приставка за преглед на WordPress, създадена за добавяне на рецензирани отзиви към вашите публикации. Ръчно направен от утвърдения автор на Envato Elite Cubell, този плъгин е пълен с чудесни функции за всеки блог. Нека прегледът ви позволява да добавяте уникални и експертно проектирани полета за преглед в своите публикации и персонализирани публикации.

Някои от уникалните функции на приставката Let’s Review е възможността да избирате от множество модерни дизайни, да добавяте неограничени критерии, плюсове, минуси и партньорски бутони към всяко поле за преглед. С тези функции и повече можете да създадете потребителски изглеждащи кутии за преглед, които съответстват на дизайна на вашия уебсайт.

Партньорската опция е особено интересна, тъй като най-накрая можете да осигурите приходи от своите отзиви, без да изглеждате спам, благодарение на обмислени и красиво проектирани бутони с уникални анимационни ефекти. По този начин, когато споделяте продукт или услуга, която обичате, с вашите читатели, можете да използвате вашата партньорска връзка направо в полето за преглед.

Можете също така да зададете глобални опции по подразбиране, за да спестите време и чистият изход на HTML също включва маркиране на Rich Snippets, за да подобрите честотата на кликване от резултатите от търсачката.

5. Богати отзиви

Богати отзиви

Rich Reviews е напълно безплатен плъгин за преглед на WordPress, с интересен списък от функции. Плъгинът е изграден с поддръжка на къси кодове – което означава, че практически можете да покажете рецензията във всеки раздел на вашия сайт, който поддържа къси кодове, като публикации, страници, долен колонтитул или която и да е widgetized област. Плъгинът ви позволява да модерирате подаванията и да изберете кои отзиви да публикувате / показвате в страницата за преглед на всеки продукт.

6. WP ULike

WP ULike Plugin

Ако търсите един от най-добрите и най-бързи начини да добавите харесваща и не харесваща функционалност към вашия уебсайт WordPress, тогава плъгинът WP ULike е за вас! WP ULike е БЕЗПЛАТЕН WordPress плъгин, който ще позволи на посетителите на уебсайта Ви да се ангажират с Вашия широк спектър от типове съдържание, включително публикации, теми на форума и отговори, коментари и актуализации на дейностите.

Също така невероятните инструменти за статистика на WP ULike ви помагат да проследявате ефективността на съдържанието си със система отчети в реално време и подробна статистика. Нещо повече, WP ULike разполага с голямо разнообразие от опции за персонализиране на вашия плъгин. Това ще ви позволи да персонализирате вашия харесващ бутон в любимия си стил.

Този плъгин е подходящ за тези със сайтове с витрини, както и за бизнес и лични портфейли, където можете да предоставите на потребителите си да гласуват за вашата работа и продукти.

WP ULike предоставя куп страхотни функции за BuddyPress, bbPress и редица други потребители на плъгини, така че можете да използвате този плъгин навсякъде, без да се притеснявате за съвместимостта на функциите.

WP ULike вече е наличен на повече от 35 езика за изтегляне и е БЕЗПЛАТЕН!

7. Система за рецензиране на Star Widget Star

Рейтинг-Widget: Система за преглед на звезди

Rating-Widget добавя система за преглед на пет звезди на място. Потребителите просто трябва да кликнат върху звездите, за да уведомят другите какво мислят за всяка публикация, страница, персонализиран тип публикация, коментар или преглед. Можете да вграждате оценки на палец и звезда в своите публикации, страници или коментари и да персонализирате и управлявате оценки от вашето табло за управление на WordPress.

Оценките на звездите са напълно адаптивни, поддържат основни браузъри и много езици. Можете да създавате неограничени оценки за палец и звезда и да събирате неограничен брой гласове. Плъгинът включва джаджа, която можете да поставите в страничната си лента, за да показва най-високо оценените публикации, страници и коментари. На разположение са добавки за показване на туитове и споделяния

8. YASR Още един звезден рейтинг

YASR още една оценка за звезди

Още един рейтинг на звездите (YASR) е нов системен преглед, базиран на jquery плъгин RateIT. Плъгинът ви помага да добавяте оценки по два различни начина – можете да добавите своя собствена оценка, както и да дадете възможност на вашите посетители да гласуват.

Можете дори да създадете множество набори, ако искате посетителите да гласуват по различни аспекти на продукта поотделно. Резултатите за преглед или оценките на посетителите ще се индексират от търсачките чрез фрагменти.

9. WP-PostRatings

WP-PostRatings

С WP-PostRatings има много начини за показване на гласове като звезди, палци, кърлежи, сърца, числа и др. Настройката на приставката може да се получи малко технически.

С малко код можете да показвате оценките на всички публикации или на избрани публикации. Опцията Управление на оценките ви позволява да преглеждате оценките. Плъгинът може да показва най-високо оценените мнения, най-оценените публикации, най-ниската оценка и най-високата оценка.

10. Отзиви на сайта

Отзиви на сайта

Отзивите на сайта позволяват на читателите да оценят вашите публикации, използвайки стандартна 5-звездна система. Плъгинът е бърз и лесен за стартиране – вие буквално просто го инсталирате и сте готови да започнете. Има опции за разрешаване на одобрение за преглед, валидиране на blockchain, изискване за влизане или добавяне на известия. Както и персонализиране на дисплея на рецензиите (откъси, аватари и т.н.), формуляра за подаване, маркиране на схеми (за SEO) и преводи.

Други забележителни функции на плъгини включват спам филтри, мултисайтова поддръжка (което е чудесно, ако хоствате отзиви за вашия сайт в отделен поддомейн), отзиви за реакции, вградени шаблони, лесни за използване джаджи и къси кодове и възможност за архивиране и възстановяване.

Бонус: Показвайте вашите отзиви от сайтове на трети страни

Знаете ли, че можете също да интегрирате отзиви от сайтове за преглед на трети страни? Приставки като например Google Widget Отзиви, Отзиви на Google Places или Yelp Widget Pro ви позволяват да изтеглите реални оценки и отзиви на клиентите и да ги показвате на уебсайта си. Помощта от тези плъгини и услуги може да стане важна част от вашите маркетингови усилия.


За да създадем чист и организиран преглед на даден продукт, е необходимо да следваме фиксирана поръчка. Начинът, по който преглеждате продукта – например списъците за сравнение на изображения и функции, които използвате, може да бъде уникален за вашия сайт. Добавете лично докосване, ако желаете. Но трябва да имате постоянен формат във всички ваши отзиви. Това не само поддържа вашия сайт организиран, но също така говори много за вашето внимание към детайлите. В резултат на това вашата читателска аудитория ще се увеличи.

Както винаги, ще се радваме на вашия принос. Коя е любимата ви приставка за преглед на WordPress? Пропуснахме ли го? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map