Най-добрите приставки за доставка на WooCommerce за вашия онлайн магазин

Най-добрите приставки за доставка на WooCommerce за вашия онлайн магазин

Доставка е един аспект на онлайн магазина, който изисква внимателна стратегия. Тъй като неправилна стратегия за доставка може лесно да разстрои клиентите ви, трябва да обърнете допълнително внимание, за да я оправите през цялото време. И там може да помогне приставката за доставка.


Всеки собственик на магазин ще има различни съображения в зависимост от интересите на своите клиенти и естеството на своите продукти. Но като цяло е важно да се покажат точните такси за доставка предварително (тъй като всички неочаквани такси могат да доведат до изоставяне на количката), както и прогнозна дата на доставка (за управление на очакванията).

Ако използвате платформата WooCommerce, има няколко интересни приставки, които ще ви помогнат да изпълните безпроблемно стратегията си за доставка. Точно както има редица плъгини за шлюз за плащания WooCommerce, също така има и разнообразие, създадено да помогне при доставката. В тази статия ще изброим някои от най-добрите приставки за доставка на WooCommerce за вашия онлайн магазин.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. ELEX USPS Plugin за доставка с етикет печат

ELEX USPS Plugin за доставка с етикет печат

Този безплатен плъгин ви позволява да показвате тарифи в реално време от USPS API на своите колички и страници за каси. Ще можете да използвате нормални цени, както и отстъпки на вашия магазин. Той предлага опция за задаване на резервна скорост в случай, че API не върне скорости. Освен това ще намерите опция за показване на всички налични цени или само най-евтините цени. Най- премиум версия на приставката за доставка на ELEX USPS предлага опции за печат на етикети на eVs и проследяване на пратките. Ако обемът на доставка е малък за вашия магазин, можете да използвате Плъгин за ELEX Stamps.com за цялостно интегриране на USPS доставката.

2. Усъвършенстван метод за фиксирана доставка с WooCommerce

Усъвършенстван метод за доставка с фиксирана тарифа WooCommerce

Опцията за доставка с фиксирана тарифа по WooCommerce ви предлага опции за задаване на тарифи за доставка за поръчка, за артикул и също въз основа на класовете за доставка. Ако обаче искате по-разширени опции за изчисляване на тарифите за доставка, този плъгин ще ви помогне. С този ще можете да създадете правила за тарифите за доставка въз основа на продукт, категория, обща количка, местоположение за доставка и т.н. , Ако искате по-разширени опции, разгледайте премиум версия на Advanced плъгин за доставка с фиксирана тарифа в магазина за разширения на WooCommerce.

3. Условна доставка и плащания на WooCommerce

Условна доставка и плащания за WooCommerce

Много от най-добрите приставки за доставка ви позволяват да добавяте полезни опции за доставка, но не искате клиентите да използват превозвачи, които не са налични в тяхната страна. С Условна доставка и плащания можете да зададете условни правила за уточняване на наличните превозвачи по местонахождение, добавяне на опции за персонализиране на доставката като завист за конкретни клиенти (като членове), добавяне на безплатна доставка въз основа на разходите, ограничаване на опциите за доставка въз основа на тегло и други. Освен това приставката работи с много други разширения на WooCOmmerce за допълнителна функционалност.

4. ELEX експресна доставка WooCommerce DHL

ELEX експресна доставка WooCommerce DHL

Ще можете да интегрирате услугите на популярния доставчик на доставки DHL, използвайки този плъгин. Когато клиент добави продукт в количката, плъгинът извлича тарифите за доставка в реално време от DHL, като взема предвид теглото на продукта и местата за доставка. Освен това плъгинът предлага опции за показване на прогнозно време за доставка и разбивка на различни приложими такси в тарифата за доставка. За отпечатване на етикети за доставка на DHL и предоставяне на информация за проследяване на клиентите, можете да проверите премиум версия на плъгин ELEX WooCommece DHL. Заедно с DHL Express, премиум версията на приставката предлага интеграция и на DHL Paket, и на електронната търговия.

5. Таблица на тарифите за WooCommerce

WooCommerce Таблица тарифна доставка

Когато трябва да настроите множество правила за доставка въз основа на различни условия, можете да използвате приставката за изпращане на таблица за доставка. Това е една от по-добрите безплатни опции, които ще намерите в хранилището на WordPress. Ще можете да настроите няколко таблици на тарифите с помощта на този плъгин въз основа на общата цена на поръчката и теглото на продукта. Плъгинът предлага интуитивен потребителски интерфейс и предлага плавна интеграция с зоните за доставка на WooCommerce.

6. Таблица на тарифата за WooCommerce чрез гъвкава доставка

Таблица за WooCommerce чрез гъвкава доставка

Този плъгин може да помогне много за настройка на тарифната доставка за вашия онлайн магазин. Можете да определите разходите за доставка въз основа на общата количка и теглото на количката. Освен това можете да зададете минимални и максимални стойности за общата и теглото на количката. Освен това, плъгинът ви помага да добавите такси за обработка на вашите методи за доставка или дори да създадете опция за доставка с наложен платеж с допълнителни такси. За по-разширени функции, разгледайте премиум версия на приставката.

7. Доставка на FedEx, UPS и USPS чрез EasyPost

FedEx, UPS и USPS доставка чрез EasyPost

Понякога показването на тарифи на множество превозвачи може да помогне за повишаване на удовлетвореността на клиентите, тъй като те могат да избират от различни опции. Този плъгин ще ви помогне да покажете процентите на FedEx, UPS и USPS на страниците на вашия онлайн магазин и кошници. Цените ще се изчисляват автоматично въз основа на местоположението на клиента и други аспекти като размери на продукта. Ще можете да избирате между жилищни и търговски цени за всички превозвачи. С премиум версия на приставката, можете да отпечатвате етикети за доставка и да предлагате информация за проследяване на клиентите.

8. Доставка на WooCommerce

WooCommerce Доставка

Този безплатен плъгин ще ви помогне да отпечатате етикетите за доставка на USPS директно от вашия администратор на магазина на WooCommerce. Ако имате достъпни тарифи за вашите USPS акаунти, можете да използвате тези тарифи за отпечатване на етикети. Плъгинът ще ви спести от проблемите с прехвърлянето на подробности за поръчката от вашия онлайн магазин в друг софтуер за изпълнение. Освен това можете да избегнете стоенето в опашки за пощенски офиси, за да отпечатате етикети, тъй като можете да отпечатвате етикети директно от дома си, да го прикрепите към колета и да ги изпуснете. Ако обаче искате да покажете тарифите за доставка на USPS в реално време на страниците на вашата количка, ще трябва да получите разширение USIM метод за доставка.

9. WooCommerce Advanced безплатна доставка

WooCommerce Advanced безплатна доставка

Предлагането на безплатна доставка на клиентите може да помогне много за подобряване на процента на реализация и средната стойност на поръчката. Въпреки това, вие също трябва да бъдете внимателни, докато предлагате тази опция, тъй като това може да повлияе на вашата рентабилност. Този плъгин ще ви помогне да настроите набор от правила, които да предлагат безплатна доставка във вашия магазин. Някои от условията, които можете да използвате с този плъгин, са субетални поръчки, количество, местоположение, потребителски роли, класове за доставка и др. Освен това, плъгинът е доста гъвкав, тъй като позволява лесно персонализиране с помощта на кодови фрагменти. Можете да намерите Pro версия на Advanced плъгин за безплатна доставка с повече функции.

10. Валидиране на адрес и Автоматично попълване на адреса

Валидиране на адрес и Автоматично попълване на адрес

Изпращането на пратка до грешен адрес може да бъде кошмарно изживяване както за клиента, така и за собственика на магазина. Този плъгин ще ви помогне да потвърдите адреса, който клиентите въвеждат, докато напускат. Той също така предлага опция за автоматично довършване на адреса, което ще помогне на клиентите да имат по-добро изживяване на касата във вашия онлайн магазин. Безплатната версия на приставката използва API-тата на EasyPost и Google за валидиране на адреса и съответно автоматично завършване. И на премиум версия на приставката за валидиране на адрес използва UPS или USPS API.

11. Доставка на тегло на базата на WooCommerce

WooCommerce Доставка, базирана на тегло

Ако искате да определите тарифите за доставка в магазина си WooCommerce въз основа на теглото на поръчката, тази приставка може да ви бъде наистина полезна. В допълнение към теглото на поръчката, можете да създадете правила за тарифите за доставка въз основа на субтотални диапазони и дестинации за доставка. Можете да настроите фиксирана ставка въз основа на конкретни условия или да преминете към прогресивна ставка въз основа на увеличаване на теглото единици. Най- премиум версия на приставката ви дава по-голям обхват, тъй като поддържа и класове за доставка.

12. Скриване на методите за доставка на WooCommerce

Скриване на методите за доставка на WooCommerce

Ако искате условно да покажете методите за доставка на страниците на количката и касата от редица налични опции, тази приставка ще ви помогне. Можете да скриете избрани методи за доставка, когато е налична безплатна доставка или зависи от определени други условия. Условията включват наличието на определени методи за доставка, тегло на артикула, класове на доставка и т.н. И, ако искате да включите други условия, като конкретни продукти, категории, услуги на превозвачи, местоположение и други подобни, има платена версия на приставката за скриване на методи за доставка.

13. Дата на доставка на поръчка за WooCommerce

Дата на доставка на поръчка за WooCommerce

Важен аспект на опита за доставка на клиентите е да знаят точно кога пратката ще ги достигне. Този плъгин ви помага да предоставите тази информация на клиентите си и помага за повишаване на процента на реализация. Ще можете да предоставите опция на клиентите да изберат датата на доставка, докато са на страницата за плащане. И ви позволява да конфигурирате минималното време, необходимо за доставка, а също така ви помага да покажете дните, които няма да доставяте. Освен това можете да зададете ограничение на броя на доставките, определени за определена дата, за да избегнете оперативни затруднения. Професионалната версия на този плъгин предлага много опции за персонализиране.

14. Печат и проследяване на етикети от Австралия

Печат и проследяване на пощенски етикети в Австралия

Ако предпочитате да интегрирате услугите за доставка на Australia Post във вашия онлайн магазин, трябва да го изпробвате с този плъгин. Помага ви да покажете услугите на Australia Post на страниците с колички и каси. Тя ви позволява да получите достъп до договорени и недоговорени тарифи за eParcel от API на Australia Post. Можете също да деактивирате конкретни алтернативни услуги като Satchel, Letter и др. Много други функции като печат на етикети, проследяване на пратки и опаковане на кутии са налични с разширена версия на този плъгин.

15. Разширено проследяване на пратки за WooCommerce

Разширено проследяване на пратки за WooCommerce

Този плъгин ви помага да предоставите на клиентите информация за проследяване на пратките, след като направят поръчка във вашия онлайн магазин. Ще намерите връзките за проследяване и изображенията на повече от 100 различни доставчици за доставка, предварително заредени с този плъгин. В допълнение можете да добавите свои доставчици на услуги за доставка и да персонализирате опциите за показване и имейл. За създаване на по-плавни работни процеси за изпълнение можете да използвате Trackship API.

16. Адресната книга на WooCommerce

Адресната книга на WooCommerce

Това е безплатен плъгин, който ще позволи на клиентите ви да съхраняват множество адреси за доставка във вашия магазин като част от акаунта си. Често клиентите ще се доставят до различни адреси и този плъгин може да подобри ефективно преживяването на клиентите. Ако обаче търсите опция за изпращане на пратки до няколко адреса от една и съща поръчка, този плъгин може да не е опцията. Можете да опитате Доставка на множество адреси наличен в магазина за разширения на WooCommerce за това.

17. WooCommerce Dropshipping от OPMC

WooCommerce Dropshipping от OPMC

Ние покрихме стандартните приставки за доставка, но можете също да настроите вашия магазин WooCommerce, за да използвате дропшипинг. С премиум добавката WooCommerce Dropshipping можете да автоматизирате процеса на импортиране на инвентара, да присвоите продукти на доставчици и да уведомите доставките, когато сте направили продажба на един от техните продукти. Плюс доставчиците имат лесен достъп до информация за доставка и фишове за опаковане – така че всичко, което можете да направите, е да седнете и да гледате сами поръчките си.!


Надяваме се, че плъгините за доставка на WooCommerce, които обсъдихме по-горе, ще ви помогнат да изпълните страхотна стратегия за доставка на вашия онлайн магазин. Ако искате да споделите представа или имате запитване, оставете ни коментар.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map