Най-добрите мързеливи приставки за WordPres

Изображенията, инфографиката и ефектните ефекти са отлични помощни средства за популяризиране на всякакъв вид съдържание на уебсайт. Те са сигурни грабители на внимание и могат да предадат същността на съдържанието в един кадър. Не е чудно, че разчитаме на изображения, за да хванем поглед на читателя и да подобрим ангажираността на потребителите в интернет.


От обратната страна изображенията често изискват време, за да се заредят на уеб страница. И ако сте на бавна връзка, може да изглежда, че се изисква завинаги да се зареди. Това може да бъде голямо изключване за потребителите, които вероятно ще се отдалечат от страницата.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Как можем да направим изображението Тежки страници Зареждане по-бързо?

Защо изображенията отнемат време за зареждане? Е, можем да го обясним така – уебстраницата е съставена от много елементи – текст, изображения, медия, скрипт и други. За да зареди всеки елемент, браузърът отправя заявка към уебсайта (наречена HTTP заявка). Много от елементите, особено изображенията, са много байтови и изискват време за зареждане. Обикновено всички елементи се опитват да се заредят едновременно и това забавя зареждането на цялата уеб страница.

Логичното е да накарате бързо да се зареди съдържанието да се появи в браузъра и да задържи вниманието на зрителя. В същото време забавете зареждането на изображенията с големи данни. Този подход вероятно ще убеди потребителите да изчакат, тъй като има нещо на екрана, което да задържа вниманието им.

Какво е мързеливо зареждане?

Можем да забавим изображенията с помощта на техниката на мързеливо зареждане – първо зареждаме само текста или избраното съдържание и позволяваме на изображенията или бавните елементи за зареждане да изостават. Зареждането на изображения е поетапно, така че времето за първи байт за уеб страницата се подобрява. Докато потребителят превърта надолу, изображенията се получават едно по едно. Следователно, броят HTTP заявки, удрящи сървъра едновременно, се намалява.

Изображенията се поставят в заместител, за да бъдат заредени по-късно. Когато изображенията достигнат до зоната за преглед, те се извличат от сървъра. Те се появяват на екрана, докато се придвижват към областта „над сгъвката“. В случай на безкрайно превъртане, ajax се използва за зареждане на повече, когато потребителят удари дъното на екрана.

Как мързеливо зареждане може да помогне

Мързеливо зареждане намалява времето за натоварване. По-бързият уебсайт е добър за потребителското изживяване и търсачките. Той също така намалява честотната лента на сървъра, като зарежда изображения само когато те наистина са необходими. Това спестява честотна лента, както в края на сървъра, така и в края на потребителя. Можете да приложите мързеливо зареждане към избрани страници или сайтове.

Един недостатък при мързеливо зареждане е, че съдържанието, което идва след сгъването, може да не бъде намерено от търсачките. Търсачките може да не разпознават безкрайно превъртано съдържание. За да преодолеем поне отчасти този недостатък, трябва да структурираме URL адреси, така че да могат да бъдат обработвани от търсачките. Това може да направи запазените места по-видими за търсачките, докато изображението се зареди.

Има редица плъгини, които могат да получат мързеливо зареждане, за да работят на вашия уебсайт WordPress. Нека разгледаме някои от популярните приставки,

BJ Lazy Load

За да замените всички или някои от вашите снимки на публикации, публикуване на миниатюри, изображения на граватар и рамки за съдържание с заместител, използвайте BJ Lazy Load. Той също може да замени iframes и това означава, че можете да мързелувате да зареждате вградени видеоклипове от YouTube и Vimeo. Работи и за текстови джаджи. С помощта на обикновен филтър изображенията и кадрите във вашата тема могат да бъдат забавени.

BJ-мързелив товар

За да накарате приставката да работи на вашия уебсайт, просто изтеглете, инсталирайте и активирайте. След това можете да посетите настройките и да разберете какви елементи трябва да се забавят по време на зареждане. Добавете ваше собствено изображение на заместител, ако желаете.

Този плъгин използва JavaScript. В резултат на това посетител без JavaScript ще види оригиналните елементи без забавено зареждане.

Мързелив товар

Често използван плъгин за добавяне на мързеливо зареждане към уебсайтове на WordPress, Мързелив товар е проста инсталация и активиране на плъгин. Можете да го опитате с увереност, като знаете, че той е разработен с помощта на комбинация от код от VIP екипа на WordPress.com в Automattic, екипа на TechCrunch Redesign 2011 и Джейк Голдман (10up LLC).

мързелив товар

Освен това не е необходимо да правите нищо след активирането. Ако обаче искате да направите някои промени, можете да го направите, като редактирате файла php. Авторите са предоставили някои полезни фрагменти с код, към които можете да се обърнете за промяна на изображението на заместителя, за мързеливо зареждане на изображения във вашата тема или за мързеливо зареждане на всички ваши изображения чрез буфериране на изхода.

Ajax Load More – Безкрайно превъртане

Ajax Заредете повече е подходящ за забавено зареждане на дълги уеб страници, които се гледат чрез превъртане надолу. Използвайте го за мързеливо зареждане на публикации, персонализирани типове публикации, единични публикации, страници и коментари.

Аякс-натоварването повече

Освен това можете да използвате инструмента за създаване на къси кодове за рамкиране на персонализирани WordPress заявки. Добавете краткия код, който се генерира към страниците, които сте избрали чрез редактора на съдържание, или директно към файловете с шаблони. Прегледайте страницата от предния край и проверете Ajax Load More, като зареждате съдържанието дори докато превъртате надолу.

Нещо повече, Ajax Load More работи отлично с WooCommerce и лесно цифрово изтегляне, така че е подходящ за дълги страници с продукти.

Мързеливо натоварване за видеоклипове

Ако имате уебсайт, който има редица вградени видеоклипове, този е за вас. Мързеливо натоварване за видеоклипове замества вградените ви видеоклипове с кликващо изображение. Уеб страницата не зарежда видеоклипове веднага щом посетител се обади на страницата. Видеоклиповете се зареждат само когато щракнете върху изображението.

мързелив товар и за видеоклипове

Плъгинът проверява вградените видеоклипове и заменя всички външни файлове със статично изображение и бутон за възпроизвеждане. Видеоклиповете се зареждат само когато посетител натисне бутона. Това може да има реално влияние върху скоростта на зареждане на страницата, особено ако има много видеоклипове на нея. А за потребителя това е гладко изживяване.

a3 Мързеливо натоварване

Тъй като уебсайтовете се наблюдават все повече на ръчни устройства, те трябва да бъдат оптимизирани и за мобилно изживяване. a3 Мързеливо натоварване е проектиран да подобри скоростта на сайта на мобилните телефони чрез забавяне на зареждането на избрани елементи на страницата. Елементите могат да бъдат избрани в настройките на администратора.

a3-мързелив товар

Плъгинът предлага поддръжка за съдържание в iframes, поставени навсякъде в съдържанието или приспособленията. Вградени медии в WordPress, Facebook като полета с профили, като бутони, препоръчани бутони, профили в Google+, Google Maps и друго подобно медийно съдържание, всички те могат да бъдат избрани за мързеливо зареждане.

Освен това няма сблъсък с Accelerated Mobile Pages (AMP) – мързелив товар не се прилага към / усилвател крайна точка. Само когато браузърът има спорт без URL / усилвател това мързеливо натоварване влиза в игра.

WP YouTube Lyte

Ако вашият уебсайт привлича силно в YouTube, WP YouTube Lyte може да ви бъде от полза. В него се вмъкват „Lite YouTube Embeds“, които изглеждат подобни на вградените в YouTube. Но видеоклиповете се изискват само при натискане.

WP-младост-Lyte

За да накарате тази приставка да работи на вашия уебсайт, е необходима регистрация в YouTube като нов кандидат. Плъгинът използва API на YouTube на всеки видеоклип, за да го извлече от хранилището на YouTube. За да използвате този API на вашия уебсайт, ключът на API, предоставен ви от YouTube, трябва да бъде активиран. Ключът на сървъра, който получавате от YouTube, трябва да бъде попълнен.

След като активирате YouTube API ключовете, коригирайте настройките, за да постигнете размерите и позицията на плейъра по ваш вкус.

Зареждане на страница с екран за зареждане

с Зареждане на страница с екран за зареждане, потребителите могат да имат представа за време на изчакване преди да се зареди страницата. Плъгинът показва екран, показващ напредъка на зареждането като процент на завършеност.

товарене-страница с зареждане на екран

Изберете да показвате напредъка само на началната страница или на всички страници. С безплатната версия се използва само лента за напредък за показване. За повече опции ще трябва да надстроите до премиум версията. Също така, премиум версията прилага мързеливо зареждане на изображения.

Още няколко приставки,

 • Load More е полезна функция в дълги страници с продукти. Те често се срещат на уебсайтовете на WooCommerce. WooCommerce Безкрайно превъртане и Ajax Страниране преобразува страницата на продукта по подразбиране в безкрайно превъртане или Ajax. За потребителя това означава, че не е необходимо многократно да натискат „Следваща страница“. Когато потребителят достигне дъното на страницата, следващият набор от продукти автоматично се извлича и зарежда. За мобилните устройства са налични различни опции за страници.
 •  Заредете още продукти за WooCommerce може да се добави за зареждане на повече продукти от следващата страница с помощта на Ajax с безкрайно превъртане или бутон Load More. За анимационни ефекти и персонализиране, професионална версия е на разположение.
 • Изображения Lazyload и Слайдшоу – С този плъгин можете да изберете да добавите лайтбокс ефект или ефект на персонализирана галерия към всяко изображение, както и да забавите зареждането. Той идва с 3 ефекта и можете да добавите и свой собствен.
 • Ракетно мързеливо натоварване – Изключително лек (под 2kb). Той инжектира малко Javascript в заглавката на вашия сайт, която работи върху миниатюри, всички изображения в публикация, в текст на джаджа или аватари. Той забавя изображенията в целия сайт, без да използва JavaScript библиотека, като jQuery.
 • Луд мързелив – Извършва същата работа, като е лек, лесен за инсталиране и използване и не се нуждае от настройка. Всяко изображение може да бъде изключено, като просто добавите атрибут към изображението.
 • Мързелив товар XT – Е бърз плъгин, който работи за изображения, рамки, видеоклипове в YouTube и Vimeo. Той е напълно адаптивен.

Много плъзгачи харесват Царски плъзгач и WP Electric Carousel също така включете принципа на мързеливо натоварване за зареждане на изображения. Прогноза за събития Pro поддържа календар за мързеливо зареждане.

В заключение

Мързеливо зареждане е ефективен начин за подобряване на скоростта на сайта, особено на уебсайтове, които имат редица изображения и видеоклипове. Има много други методи, като оптимизация на изображения и кеширане, които също могат да помогнат за подобряване на скоростта на сайта. Изберете приставката, която е подходяща за вашия уебсайт и оптимизирайте производителността, за да го направите по-добро изживяване за потребителя.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map