Най-добри свързани приставки за WordPress

Най-добри свързани приставки за WordPress

За да направите лоялни клиенти от вашите читатели, трябва да продължите да ги вълните с повече от вашето страхотно съдържание. В крайна сметка създаването на съдържание като бог няма да донесе на вашия сайт нищо добро, ако никой не може да го намери дълго, след като е изчезнал от вашата първа страница. Ето защо използването на един от най-добрите свързани плъгини за WordPress може да бъде чудесно решение за вашия блог.


Спрете да губите посетители наляво, надясно и в центъра и активно ги ангажирайте с повече съдържание – повече свързано съдържание, което ще държи читателите на вашия сайт и ще намали степента на отпадане. С една от най-добрите свързани плъгини за WordPress можете да насочите потребителите към повече от съдържанието си и да ги задържите на вашия сайт по-дълго, което – ако се чудите – може да увеличи шансовете ви за продажба.

В тази публикация ще разкрием нашите избрания за най-добрите свързани плъгини за WordPress, така че можете да стимулирате ангажираността на потребителите, да увеличите импресиите на страницата си и да се надяваме, че ще изгубите тези неуловими продажби. Наслаждавайте се и споделяйте любимите си свързани плъгини в края! Да започнем с …

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Contents

1. Свързани публикации за WordPress от Bibblio Free Plugin

Плъгини за най-добрите сродни публикации на Bibblio за WordPress

Искате ли да предложите на читателите си ангажиращо и изключително уместно свързано съдържание? Искате ли също да намалите степента на отпадане? Или може би да увеличавате страниците на потребителите на сесия, докато разглеждате уебсайта ви? Тогава Bibblio може просто да е идеалният плъгин за вас. Този мощен плъгин използва алгоритми за машинно обучение, за да изясни възможно най-добрите свързани публикации за вашата WordPress, базирани на сигнали от вашето съдържание и поведение на вашите читатели. Плюс това се актуализира автоматично, когато добавяте нови публикации към уебсайта си, така че свързаните препоръки са винаги актуални. Просто използвайте включената джаджа или кратък код, за да добавите вашите свързани публикации там, където е най-смислено за вашите читатели и оставете Bibblio да направи всички тежки повдигания.

Най-доброто от всичко, че плъгинът няма да забави уебсайта ви – Bibblio обработва свързани публикации, кеширащи на собствените си сървъри, оставяйки скоростите на страницата ви да не са засегнати. Можете също така да видите какво кликват читателите ви с интеграцията с Google Analytics или да използвате вграденото табло за анализи, за да проследявате популярни свързани публикации и месечното си използване на услуги. Други страхотни функции включват 150 стилови комбинации, напълно отзивчив модулен дизайн, който се настройва, за да се поберат на всяко устройство, персонализирана поддръжка на типове публикации, представени миниатюри на изображения и полезна поддръжка за всички нива на плана. Можете да започнете да използвате плъгина днес безплатно и да получавате до 25 000 зареждания на страници месечно с модул Bibblio. Ако получите повече трафик от този, винаги можете лесно да надстроите вашия Библио план.

2. Още една свързана публикация Plugin (YARPP) Безплатна WordPress Plugin

YARPP Най-добрите свързани публикации Добавки за WordPress

Има няколко силни причини, поради които стотици хиляди потребители на WordPress обичат и използват YARPP на своите сайтове. Това ли е, защото можете да показвате персонализирани типове публикации, публикации и страници, свързани с текущата ви публикация? Или е така, защото YARPP поддържа текстови и миниатюрни дисплеи?

Е, това са само някои от причините, поради които още един свързан публикации Plugin е в повечето най-добри свързани плъгини за обкръжения на WordPress. Той се доставя с готини функции, включително шаблонна система, която ви помага да контролирате как изглеждат свързаните ви публикации, универсален алгоритъм, който показва най-подходящото свързано съдържание и поддръжка за RSS емисии, сред другите.

3. Плъгин за WordPress Infinite Свързан Post Manager

Безкрайни свързани мениджър на публикации Най-добри свързани приставки за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Добавянето на свързани публикации към вашето съдържание е чудесен начин да накарате читателите да проверяват повече от съдържанието си, но показването на тези публикации в атрактивно и лесно за готов оформление ги прави още по-ефективни. С WordPress Infinite Related Post Manager можете лесно да добавяте свързани публикации отстрани на съдържанието си, лепкави в горната или долната част на прозореца или след публикацията си. И тъй като публикациите се зареждат безкрайно, за читателите е много лесно да разглеждат цялото съдържание, което предлагате, свързано с това, което ги интересува.

Плъгинът се предлага с множество вградени и мощни функции за тип публикация, свързан метод (тагове, категории, автор, най-новите и т.н.), брой на публикуваните показатели, цветове, размери на шрифта и много други.

4. Свързани с Jetpack публикации модул Безплатен WordPress Plugin

Jetpack Най-добрите свързани публикации Добавки за WordPress

От най-добрите свързани плъгини за WordPress, които изтъкваме тук днес, публикациите, свързани с Jetpack, вероятно са най-лесните за инсталиране и внедряване. Всичко, което трябва да направите, е да активирате Jetpack, да отидете до списъка с модули и да активирате функцията Свързани публикации.

Той идва с красиви свързани джаджи за публикации и страхотен алгоритъм, който показва най-подходящото съдържание. Това знам от първа ръка, защото използвам модула, свързан с Jetpack, в моя блог.

Всичко е въпрос на точка и щракване и дори можете да персонализирате джаджата си за свързани публикации, просто като щракнете върху бутона за конфигуриране. Не бива да се сблъсквате с проблеми с Jetpack, но ако имате нужда от помощ, винаги помнете, че ние сме тук за вас.

5. Свързани публикации за отлични публикации Premium WordPress Plugin

Свързани публикации за отлични публикации Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако искате да покажете различни свързани публикации на всяка страница (за да предотвратите дублиране на съдържание), тогава може да искате да опитате приставката RPDP (Свързани публикации за отделни публикации). Тази премиум приставка ви позволява да създавате персонализирани списъци с публикации и да ги присвоявате поотделно на вашите публикации. А с краткия код можете да вмъкнете свързаните си публикации във вашите статии, където смятате, че имат най-голям смисъл.

Други функции на плъгини включват миниатюрни персонализирани размери, опции за показване на мета данни (автор, заглавие, откъс и т.н.), съвместими типове публикации, съвместими и готов за превод.

6. AddThis Свързани постове Безплатен WordPress Plugin

AddThis Best Свързани публикации Добавки за WordPress

С добавката за свързани с AddThis публикации можете бързо да добавяте популярни и подходящи препоръки за свързано съдържание към публикациите в блога си. Просто инсталирайте приставката, персонализирайте заглавието, изберете тема на показване (светла, тъмна, сива или прозрачна) и позиционирайте свързаните си публикации в долната лява или дясна страна.

След това, ако свържете вашия сайт с вашия AddThis акаунт, ще можете да видите анализи за вашите свързани саксии. Разберете кои публикации преобразуват най-добрите, най-споделени саксии и дори вижте най-добрите ви социални препоръки. Комбинирайте тази приставка с оригиналната приставка за споделяне на AddThis, за да достигнете до още по-голяма аудитория.

7. Ръчни свързани публикации Premium WordPress Plugin

Ръчни свързани публикации Премиум приставка за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Толкова сме свикнали с автоматизацията, че тайно желаем машините да могат да направят всичко за нас. Плъгинът, свързан с ръководството, все пак обича да поддържа нещата в старо училище. Това означава, че вместо да използвате алгоритъм за намиране на публикации, ръчните свързани публикации ви позволяват да задавате свързани публикации ръчно.

Можете също така да изберете персонализирани типове публикации, публикации и дори страници. Други функции включват поддръжка на къси кодове, поддръжка на много езици и филтриране.

8. Контекстуално свързани публикации Безплатен Plugin за WordPress

Контекстуално свързани публикации Безплатен приставка за WordPress

Търсите най-добрия свързан плъгин за вашия сайт WordPress? Не е нужно да търсите по-нататък – ето тази, която извежда свързаната ви игра за игра на съвсем ново ниво. И дори не е необходимо да вдигате пръст, приставката за контекстуални публикации се стартира автоматично.

С множество функции, включващи, но не само, миниатюри, свързани публикации във емисии, персонализирани типове публикации, кеширане, изключване, разширяем код, красиви CSS стилове и къси кодове, Контекстуално свързани публикации е приставката, която искате във вашия блог.

9. Свързани с WordPress публикации Безплатен приставка за WordPress

Свързани с WordPress публикации Безплатен Plugin за WordPress

Добавете свързани публикации във вашия колонтитул с безплатния плъгин, свързан с WordPress, за да помогнете за по-лесното и бързо увеличаване на ангажираността на вашия WordPress сайт. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате и активирате приставката.

Свързаните с WordPress публикации предлагат чудесна поддръжка, кеширане за по-бързо уеб преживяване и публикуване на препоръки, предоставени от най-високата семантична услуга на Zemanta. Получавате различни стилове на показване, миниатюри и ако трябва да ощипвате публикации, свързани с WordPress, това е много персонализирано. Освен това можете да включите разширени функции, като навигирате до Настройки> Свързани публикации след инсталирането на приставката.

10. Shareaholic Безплатен WordPress Plugin

Безплатен Shareaholic Plugin за WordPress

Shareaholic не е обикновен свързан плъгин за публикации. По-скоро това е колекция от страхотни инструменти като свързани публикации, бутони за споделяне, социална анализа и много други. Shareaholic предлага и функция за осигуряване на приходи, която ви позволява да се възползвате от партньорска връзка, за да печелите пари със съдържанието си.

С лесен за използване табло за управление можете лесно да останете на върха на свързани препоръки за съдържание, споделяне в социални мрежи, вашето следване, рекламирано съдържание и много други! Според авторите Shareaholic е „платформа за разширяване на съдържанието и осигуряване на приходи“, но не приемайте думата ми за това..

11. Свързани публикации Pro Plugin за WordPress

Свързани постове Pro WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Свързани публикации Pro за WordPress е най-доброто решение, когато става въпрос за свързано съдържание. Този изящен плъгин може да се справи с всичко, което хвърляте върху него, от персонализирано съдържание, смесено съдържание, категории, мултисайтове и др.

Той се предлага с три визуално апетитни оформления (изберете от гладко и слайд, изотоп или преходно оформление), 65 предварително определени шаблона, интуитивен потребителски интерфейс, страхотна документация и поддръжка. Съществуват и повече от 200 настройки за персонализиране в бекенда, така че можете да проектирате свързаните си публикации, за да изглеждате как искате, без да се налага да се научите да кодирате.

12. Свързани публикации за безплатен WordPress плъгин за WordPress

Свързани публикации за безплатен приставка за WordPress

Това е лек и лек плъгин, свързан с публикации, който ви позволява да насочвате читателите към свързани публикации с едно щракване. Той се предлага с съветник за инсталиране, който се грижи за тежката работа за вас, така че всичко, което трябва да направите, е да активирате приставката и да седнете. Ще имате свързана джаджа за публикации на живо под вашите публикации за нула време, без да нарушите потта.

Свързаните публикации за WordPress не са ресурсоемки (което означава, че създава собствен кеш) и позволяват ръчно добавяне, редактиране, премахване, къси кодове и джунджурии сред други функции. Има и премиум версия на този плъгин, която идва с дори повече сок.

13. По-добри свързани публикации Widget Premium WordPress Plugin

По-добри свързани публикации приставка за WordPress Premium

Информация и DownloadView Демонстрацията

Не искате да показвате свързаните си публикации под съдържанието си? Няма проблем. Приспособлението за по-добри свързани публикации може да бъде поставено във вашата странична лента, за да се показват свързани саксии отстрани на съдържанието ви. Приспособлението работи с всички персонализирани типове публикации, така че добавянето на свързани служители или елементи от портфолио е лесно.

Просто инсталирайте приставката, отидете на Външен вид> Джаджи и поставете джаджа „Свързани публикации“ в страничната си лента. След това използвайте настройките на приспособлението, за да изберете опции за показване (заглавие, автор, дата, миниатюра и т.н.), опции с плаваща стойност, брой и таксономия, за да изберете свързани публикации. Кликнете върху запазване и сте готови да започнете!

14. Content.ad Безплатен Plugin за WordPress

Content.ad Безплатен приставка за WordPress

Според WordPress.org „Content.ad е платформа за препоръчване на съдържание, която помага на собствениците на сайтове да генерират повече време на сайта, [както и] да осигуряват приходи от съдържанието си лесно и ненатрапчиво.“

Платформата Content.ad генерира милиарди импресии на страници на хиляди сайтове месечно. Плъгинът, свързан с Content.ad за публикации за WordPress, е как получавате дял от този пай. Най-добрата част е, че просто трябва да инсталирате приставката с помощта на 3-стъпален процес и вашата работа е свършена. Най-просто казано, плъгинът Content.ad е лесен за настройване и използване.

Освен това е лесно да персонализирате по свой вкус, какво е с гъвкав стил и съветник за създаване на приспособления. На всичкото отгоре този свързан пост приставка е ориентиран към производителността и предлага богато отчитане, мощни опции и персонализирана поддръжка сред другите. Какво, по дяволите, чакаш? Запазете второ и отидете да разгледате Content.ad, за да научите повече за това защо всъщност е един от най-добрите свързани плъгини за WordPress.

15. Публикувайте персонализирани шаблони Pro Premium WordPress Plugin

Публикувайте персонализирани шаблони Pro Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Плъгинът за персонализирани шаблони за публикации Pro не е само за свързани публикации – това е създател на шаблони на пълна страница, който можете да използвате, за да създадете свои собствени оформления на отделни публикации. Просто използвайте интуитивния интерфейс или изберете един от включените 18 оформления за предварително изграждане, за да започнете.

Когато персонализирате оформлението си, можете да вмъкнете елементи за публикация като заглавие, медия, следващи и предишни връзки, основно съдържание, социални, прегледи, биография на автора и, разбира се, свързаните с вас минали (сред много други страхотни опции). Има и опции за стилизиране на паралакс, градиенти, секции с пълна ширина или пълна височина, анимации и дори видеоклипове. След като усъвършенствате оформлението си, присвойте го на всичките си публикации, на конкретна категория или само на една публикация.

16. Вградени публикации безплатен плъгин за WordPress

Свързани постове с вградени безплатни приставки за WordPress

Тази приставка напълно предефинира начина, по който показвате свързаните с вас публикации. Вместо да показвате свързани публикации в края на публикацията си, сега можете да ги показвате в съдържанието си, за да увеличите ангажираността на потребителите десетократно..

Можете да показвате няколко кутии в публикациите си автоматично и да ги персонализирате с около 20 уникални стила. Тази технология се използва от големи търговски марки като Wall Street Journal, Entrepreneur и Financial Times.

17. Плъгин за безплатен WordPress Yuzo

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

В нашия списък днес е и Yuzo, единствен по рода си безплатен свързан плъгин за публикации, който ще изглежда невероятно страхотно на вашия сайт, независимо от стиловете, които използвате.

Този свързан плъгин за публикации е лек, предлага се с текстови и миниатюрни дисплеи, както и с над 50+ опции за персонализиране. Той разполага с минималистичен дизайн, джунджурии, мета кутии, кеш, брояч, интуитивно табло, персонализирани размери на приспособления и вариации на фона наред с други.

18. Plugin за Super Post Premium WordPress

Super Post Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Super Post не е само пускане на плъгин, свързан с мелница, това е решение всичко в едно, което ви дава пълен контрол върху запитванията за публикации. Можете да използвате Super Post за показване на конкретни публикации според категории, маркери и други таксономии.

Можете да направите всяка конкретна публикация лепкава, да покажете последните или най-коментираните публикации, наред с други неща. Super Post е съвместим с най-новата версия на WordPress, както и с основните браузъри.

19. Свързани публикации Миниатюри за безплатен плъгин за WordPress

Свързани публикации Миниатюри за безплатен плъгин за WordPress

Искате ли да добавите визуални публикации към съдържанието си? Плъгинът за свързаните публикации Thumbnails го прави лесно! Тази приставка включва опции за задаване на свързани публикации (в зависимост от отношенията), размера на миниатюрите (изберете миниатюра или среда) и персонализиране на настройките на дисплея (източник на изображение на миниатюра, цвят на фона, рамка, размер на текста, дължина на откъса и други).

Други полезни опции включват 7 готови за използване преводи, прост свързан къс код за публикации, който можете да използвате, за да добавяте публикации навсякъде, странична лента на миниатюри или джаджа на долния колонтитул и поддръжка за всички таксономии на WordPress (категории, етикети, както случайни, така и персонализирани). И дори има вградени php тагове за разработчици на теми, които да интегрират приставката.

20. Свързани публикации от таксономия безплатен WordPress Plugin

Свързани публикации от таксономия безплатен WordPress Plugin

Добавете свързани публикации към съдържанието или страничната лента с помощта на безплатните свързани публикации от Taxonomy. Този безплатен плъгин включва лесна за използване джаджа и кратък код, за да направите добавянето на свързани публикации бързо и лесно. Изберете от връзка, откъс, миниатюра или пълно оформление на публикацията за вашето свързано съдържание. Освен това има лесни опции за изключване на конкретни публикации или условия и ограничаване на свързаните резултати по дата или брой.

За потребители с малко повече знания за кодиране можете също да използвате свои собствени HTML шаблони за вашите свързани публикации, закачете се в REST API, добавете кеширащ слой или дори да създадете свои собствени вградени шаблони за теми със свързаното ви съдържание.

Бонус: RelaZone Свързани продукти на Amazon Premium WordPress Plugin

Свързани продукти на RelaZone Amazon Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Въпреки че не е традиционна свързана плъгин „публикации“, плъгинът RelaZone показва свързани продукти на Amazon, така че можете да печелите от страхотното си съдържание. Така че, ако напишете страхотна, задълбочена публикация за чая, можете лесно да вмъкнете свързана кутия, за да покажете препоръчани ройбоси, чаи, зелени и черни чайове, които споменахте в съдържанието си.

Плъгинът работи, като използва ключови думи във вашата статия, за да намерите съвпадащи продукти в Amazon. Плюс това, той работи чудесно и с WooCommerce – така че ако вече продавате собствени персонализирани чаени смеси на уебсайта си, можете да свържете към свързани чайници Amazon, чаши за чай, кубчета захар и други. RelaZone е един от най-добрите и лесни начини за привличане на повече потоци от приходи от вашия блог или магазин на WordPress.

Още най-добри сродни публикации Приставки за WordPress

Спрете да губите ценни перспективи днес, като изберете един от най-добрите свързани плъгини за публикации за WordPress. Никога не знаеш откъде може да дойде следващата ти водеща, така че не приемай това за даденост. Имайки предвид колко лесни са всички наши снимки за най-добрите свързани плъгини за WordPress за инсталиране, конфигуриране и използване, нямате никакво извинение..

Надяваме се, че нашата публикация ще ви помогне да изберете перфектния плъгин, свързан с публикациите за вашия WordPress сайт. За обратна връзка, въпроси или за препоръчване на още най-добрите свързани плъгини за WordPress, моля, използвайте секцията за коментари по-долу. Ще се видим!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map