Най-добър CSS Live Editor WordPress Plugins 2020

Персонализирането на дизайна на вашия сайт никога не е било толкова лесно. Използвайки приставка за редактор на живо за WordPress CSS, сега можете да създадете уникален сайт, който съответства на вашите конкретни дизайнерски спецификации и отразява изображението на вашата марка.


Доскоро използването на CSS за промяна на външния вид на вашия сайт е оставено предимно на уеб дизайнерите. Въпреки това, сега има набор от приставки за редактор на живо в WordPress CSS, които ви помагат да персонализирате вашия сайт. Някои изискват малко знания за кодиране, докато други не се нуждаят от никакво кодиране. И всички те ви позволяват да работите в предния край на вашия истински сайт в реално време.

В тази статия ще разгледаме какво точно представлява приставката за CSS на живо редактор, какви плъгини за редактор на WordPress CSS на живо са налични и какво да търсите при избора на такъв.

Какво е приставката за Word Edress CSS Live Editor?

WordPress CSS плъгин за редактор на живо ви позволява да персонализирате дизайна на вашата тема. Въпреки това, различен от директното редактиране на CSS файловете или използването на стандартна CSS приставка, WordPress CSS жив редактор на плъгин ви позволява да работите в предния край на вашия сайт. Това означава, че можете да наблюдавате промените, приложени на живо, в реално време, докато ги правите.

WordPress CSS плъгин на живо редактор

Използването на WordPress CSS плъгин за редактор на живо включва въвеждане на код или коригиране на контролите на предния край. Това означава, че можете да наблюдавате как се правят промени, докато пишете. Не само това, работата с лице към страницата на уебсайта ви спестява време за превключване между раздели и постоянно натискане за опресняване.

WordPress CSS Live Editor Контролен панел

Добавките за редактор на WordPress CSS на живо, които не изискват от вас да редактирате CSS директно да показвате контролен панел в предния край на вашия сайт, който ви позволява да правите промени в дизайна на вашия сайт чрез визуален интерфейс. Това работи много просто като просто насочите и кликнете върху елемент на страницата, след което изберете нова настройка от наличните опции. Изборът на един от плъгините за редактор на WordPress CSS на живо с тази функция е идеален за тези, които искат да персонализират дизайна на своя сайт, но не знаят как да напишат CSS.

Какъвто и тип WordPress CSS плъгин за редактор на живо да използвате крайните резултати, по същество са едни и същи. Можете да създадете оригинален и личен дизайн за вашия уеб сайт. Благодарение на компонента на редактора на живо, вие не само спестявате време и усилия, но всъщност може да се насладите на процеса.

Какво да търсите в приставката за редактор на WordPress CSS Live Editor

Какво търсите от CSS плъгин за редактор на живо ще зависи много от вашето ниво на CSS знания или опит с кодиране.

Ако не сте кодер, не се притеснявайте, създадени са някои CSS плъгини за редактор на живо, които да се използват от начинаещи. Въпреки това, ще трябва да изберете плъгин за редактор на живо с контролен панел, който ви позволява просто да сочите и щракнете, за да направите промени. Въпреки това си струва да проверите какви точно елементи можете да персонализирате, тъй като всяка приставка е различна.

По-опитните разработчици може да искат плъгин, който ви позволява да въведете или редактирате кода сами. Добър вариант е този, който ще ви помогне в ръката, когато кодирате и подчертае всички грешки. Други функции на плъгини, които да търсите, независимо от опита ви включва:

 • Работи ли с всички теми и приставки на WordPress?
 • Предлага ли някакви предварително изработени дизайни?
 • Можете ли да работите в режим на чернова, преди да публикувате промените?
 • Запазва ли постепенните промени, докато вървите, така че можете да отмените работата си, ако е необходимо?
 • Предоставя ли подробна документация, ръководства и поддръжка?

Така че сега знаете какво да вземете предвид, преди да направите избор, нека да разгледаме различните налични приставки за редактор на WordPress CSS на живо.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. CSS Hero

CSS Hero

Информация и DownloadView Демонстрацията

CSS Hero е първокласна приставка за редактор на теми за WordPress, която ви позволява да персонализирате почти всеки аспект от дизайна на вашата тема. Това прави, като използва интуитивен интерфейс за точка и щракване, който работи в предния край на сайта, без да се налага да въвеждате ред от CSS, ако желаете. Следователно, дори и да нямате никакви познания за кодиране, все още можете да използвате този плъгин, за да промените дизайна на вашия сайт.

CSS Hero има няколко особено забележителни функции. Първо, това спестява всички ваши редакции, така че можете да отмените всяка извършена работа или да се върнете в определена точка от работния си процес. Вече няма нужда да се страхувате да направите грешка и да нарушите сайта си.

Второ, CSS Hero предоставя „Готови стилове“ и „Теми за кожи“. Това ви дава стотици дизайни и 29 предварително направени оформления, от които да избирате като отправни точки за вашия сайт. Така че дори и тези от нас без дизайнерско вдъхновение или визия могат да създадат сайт, с който да се гордеят.

CSS Hero е един от най-впечатляващите приставки за редактор на CSS на живо в WordPress, създаден да ви позволи лесно да персонализирате дизайна на вашия сайт независимо дали сте начинаещ кодиращ или уеб програмист. Преди да закупите CSS Hero само за $ 19, струва си да проверите дали този плъгин ще работи с вашата тема. CSS Hero работи по редица теми, готови за герой, и те ви предоставят описание, процент на съвместимост (fyi Общ резултат има най-висок рейтинг от 99% – много по-висок от другите най-продавани премиум теми) и тестов сайт на живо за всяка. Можете също да опитате CSSHero RocketMode за да го направите достъпна за текущата ви тема.

CSSHero Лятна разпродажба

В момента можете да спестите до 50% в CSSHero по време на лятната им разпродажба! Не е необходим код, когато касите отстъпката ще бъде приложена. Офертата приключва на 9 август 2016 г..

Спестете до 50% в CSSHero

2. Жълт молив

Жълт молив

Информация и DownloadView Демонстрацията

Yellow Pencil е редактор на WordPress Visual CSS Style и друг плъгин, който не изисква кодиране. Това каза, че има CSS редактор, вграден за тези, които обичат да редактират своите стилове на ръка. Този плъгин работи 100% в предния край, което ви позволява да виждате и работите на вашия сайт в реално време. Той е създаден, за да ви позволи да персонализирате всеки елемент на всяка тема или плъгин и ви позволява да редактирате темата си за минути или да препроектирате целия дизайн на уебсайта си, ако желаете.

Жълт молив ви позволява лесно да подчертавате отделни CSS селектори, като променяте темата си бързо и безболезнено. Този плъгин има 300+ фона, 600+ семейства шрифтове и 50+ анимации, от които да избирате, което ви позволява да персонализирате темата си, така че да отговаря на имиджа на вашата марка. Yellow Pages също така предлага обширна документация и поддръжка за тези, които не са използвали WordPress live CSS редактори преди.

Жълт молив ще ви върне $ 23 и е съвместим с всички теми и плъгини на WordPress. И отново, чудесен вариант както за начинаещи, така и за опитни уеб дизайнери.

3. TJ Персонализиран CSS

TJ Персонализиран CSS Plugin

TJ Персонализираният CSS от Theme Junkie е безплатен плъгин за WordPress, който ще ви позволи да персонализирате вашия сайт чрез интерфейс от предния край. Тази приставка е проектирана с предвид кодери и не е приставка, която да се препоръчва на тези, които не са уверени в CSS.

Подобно на много от тези плъгини, TJ Персонализираният CSS използва CSS мениджър, за да добави персонализиран CSS към вашия сайт, отменяйки всяка тема или стилове по подразбиране. Това можете да получите и да работите от вашето табло.

Въпреки това, TJ Персонализираният CSS ви позволява също да визуализирате промените в реално време. С помощта на Live Customizer можете да видите ефекта, който вашите промени имат, когато добавяте персонализирания CSS. Това може да ви спести много време, тъй като няма да ви се налага да запазвате работата си, превключването на раздели на браузъра и освежаването на страниците.

TJ Custom е много лесен плъгин, който ще ви помогне да създадете уникален сайт точно според вашите изисквания. Ако обичате да се занимавате с код и имате опит да персонализирате темата си с помощта на CSS, тогава това може да бъде перфектният плъгин за вас.

4. SiteOrigin CSS

CSS редактор на SiteOrigin

SiteOrigin CSS е безплатна разширена приставка за редактор на живо в WordPress CSS от SiteOrigin. Съвместимо отчитане ще има всички теми на WordPress, този богат на функции плъгин предлага селекция от инструменти за задоволяване нуждите на всички свои потребители, независимо от тяхното кодиране.

За начинаещи SiteOrigin CSS предоставя Visual Editor. Това се състои от прост набор от контроли, които ви позволяват лесно да избирате стилове, цветове и други настройки. Без да имате нужда от умения за кодиране, можете да направите промени в дизайна на вашия сайт само с няколко кликвания.

За тези с ръчен опит за редактиране на CSS и нужда от повече, SiteOrigin идва с динамичен инспектор. Това ви помага да намерите правилния селектор, който да използвате, за да насочите към конкретен елемент, който искате да персонализирате. Това често може да бъде най-трудната част от редактирането на съществуващ CSS, така че е чудесна помощ за онези, които все още учат.

За по-напредналите кодери там, мощният CSS редактор на плъгин SiteOrigin има автоматично завършване както за CSS селектори, така и за атрибути. Освен това ще ви помогне да намерите проблеми във вашия CSS, преди да го публикувате.

Каквито и функции на този плъгин да използвате, за да персонализирате вашия WordPress сайт, цялата работа се извършва в предния край на вашия сайт в реално време, така че можете да наблюдавате промените си, докато ги правите.

5. Микротемер

Microtherma

Информация и DownloadView Демонстрацията

Microthemer е интуитивен и мощен визуален плъгин за редактор на WordPress CSS редактор отпред. Той може да персонализира външния вид на всяка тема на WordPress или плъгин и е достатъчно лек, за да избегне забавяне на вашия сайт.

Microthemer предоставя опции за начинаещи и професионалисти. Некодерите могат да променят елементи като цветове, шрифтове, фонови изображения и оформления на сайта, за да назовем няколко. Разработчиците могат да работят в режим на визуализация на живо, кодиране в CSS, SCSS и JavaScript на ръка.

Основна характеристика на Microthemer е, че ви позволява да работите в режим на чернова. Можете да изпробвате нов дизайн за вашия сайт или да прекарате време, опитвайки различни варианти за стилизиране, без това да се отрази на опита на аудиторията в него. След това можете да публикувате всичките си промени еднократно, след като сте доволни от окончателния чернови.

Microthemer се предлага с изключително задълбочени уроци, документация и форуми за поддръжка, които ви помагат да извлечете максимума от този плъгин. Можете да закупите Microthemer за еднократна такса от 45 долара, която включва безплатни актуализации за цял живот.

Бонус: Ultimate Tweaker

Ultimate Tweaker за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Може би искате да редактирате не само външния вид на вашия уебсайт, но някои от потребителските роли, страницата за вход или други функции на WordPress. Това е мястото, където Ultimate Tweaker за WordPress може да ви бъде полезен. Плъгинът е съвместим с текущите версии на WordPress. Повечето браузъри с активиран JavaScript ще ги накарат да работят без проблеми.

Ultimate Tweaker съдържа повече от 260 различни хакове и ощипвания, които позволяват на потребителите (без знания за php или програмиране) да конфигурират и персонализират WordPress. Въпреки големия брой функции, плъгинът е много бърз и оптимизиран да зарежда само използвани настройки (мързеливо зареждане без използване на паметта).

Плъгинът също така поддържа повечето теми, лога и икони и защитава съдържанието (без контекстно меню, без избор и без плъзгане). Функцията HTML Minifier помага на потребителите да премахват коментари, да изменят HTML и да правят относителни URL адреси.

Сред забележителните функции на този плъгин са лек администраторски интерфейс с автоматично записване, HTML Minifier и създател на относителни връзки, опция за скриване на метални кутии в типове потребителски страници, Role Manager, режим на независима настройка, 2X по-бърз / Lazing Loading, скриване и роля на администратор „Ultimate Tweaker“.


Заключителни мисли

Всички споменати тук плъгини за редактор на живо в WordPress CSS са впечатляващи опции, които ще ви помогнат да персонализирате дизайна на вашия сайт. Който и плъгин да изберете, не забравяйте да прочетете предоставената документация, за да можете да извлечете най-доброто от него. Колкото повече разбирате как да използвате редактор на живо, толкова по-добри дизайни ще произвеждате.

Използвате ли CSS плъгин за редактор на живо и ако да, кой от тях? Бихте ли го препоръчали? Моля, споделете всички удобни съвети или наблюдения в коментарите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map