Колекция от безплатни и премиум отзивчиви WordPress теми

Отзивчиви теми за WordPress

Отзивчивата тема за WordPress е тема, която е проектирана по такъв начин, че дизайнът да се адаптира към различни размери на екрана. Идеята е, че ако човек гледа темата на голям монитор, а след това и на малко мобилно устройство, като телефон, той съответно ще се коригира, предоставяйки на потребителя много по-добро изживяване. По подразбиране, ако сайтът ви не реагира и го гледате на малък размер на екрана, той ще направи пълния сайт, което в повечето случаи прави много трудно да се движите, тъй като не е създаден с толкова малки размери. Отзивчивото оформление в повечето случаи осигурява оформление, което е съвсем различно от партньора в пълен размер, но оптимизирано за вашето по-малко устройство. Това включва неща като предоставяне на падаща алтернатива за менюто, плъзгачи на изображения с активиран докосване и въртележки, по-малки решетки, така че съдържанието да е вложено по-добре, по-малко „претрупване и разбира се оптимизации въз основа на конкретни устройства (като подобрения на iPad).


Аз лично започнах да създавам някои отзивчиви уебсайтове и теми и макар че може да бъде много допълнителна работа за добавяне на отзивчивост, изплащанията обикновено си заслужават. По-долу е даден списък на безплатни и премиум теми на WordPress, които разполагат с отзивчиви оформления, които според мен са доста готини. Разбира се, че има много повече навън, но исках да споделя с вас някои от тези, които създадох / намерих. Разбира се, първоначалните включват моята партньорска връзка, така че ще направя известна комисионна, ако ги закупите (благодаря) – но те са избрани въз основа на моите лични предпочитания по отношение на дизайна / оформлението и също въз основа на отзивите от настоящите купувачи. За безплатните теми не съм ги изпробвал всички и тези, които всъщност не съм тествал и включих, защото наистина ми хареса как изглеждат и изглеждат законни.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Общо

Общо, многофункционална WordPress тема за Infoprenuers

Total е нашата най-продавана тема на WordPress в WPExplorer. Това е многофункционална тема с пълна поддръжка на плъгин за плъзгане и пускане Visual Composer и включва множество вградени настройки за персонализиране и тематичен панел, за да създадете почти всеки сайт, който имате нужда / искате! Темата също напълно поддържа WooCommerce, така че можете да създадете своя онлайн магазин. Също така е напълно отзивчив, за да изглежда добре на всички браузъри.

2. Noir

ноар-отзивчиви-WordPress-тема

Noir е премиум тема за блогове и електронна търговия WordPress, която е идеална за всеки блог. Той има много изчистен и модерен дизайн, който също е напълно отзивчив. Освен това, ако искате да настроите магазин заедно с блога си или да продавате свои собствени продукти или свързани с него продукти, можете чрез интеграцията на WooCommerce!

3. Днес (безплатно)

днес-WordPress-тема

Днес WordPress Theme е безплатна тема от WPExplorer, идеална за всякакъв вид блогове и е напълно отзивчива. Темата включва начална страница с представена публикация заедно с решетка с две колони от последните ви публикации по-долу. Дизайнът е много гладък и минимален и перфектен за всякакъв вид блог. Той също така включва опции в Персонализатора за социални връзки на вашия заглавие, размери на изображения, колони, оформления и други.

4. Двадесет и 11 (безплатно)

Тема на WordPress двадесет и единадесет

Разбира се, че бих започнал нещата с темата по подразбиране Twenty 11 Theme. Екипът на WordPress.org свърши превъзходна работа с тази тема, като го поддържа наистина лесен, но същевременно мощен и лесен за използване. Разбира се, това е перфектната тема за начинаещи и е напълно отзивчива, така че изглежда страхотно по всяко време.

5. Адаптиране (безплатно)

Адаптиране на WordPress темата

Adapt е първата ми безплатна отзивчива тема на WordPress. Той е създаден идеално за бизнес и портфолио уебсайтове, но също така идва с пълен шаблон за блог, както и може лесно да се адаптира за всеки тип сайт, който искате. Тя включва страхотния портфейл FlexSlider, филтрируем с бързи крачки, някои страхотни късокодове, сред много други функции и разбира се, че е 100% безплатен GPL.

6. BonPress (безплатно)

Тема за BonPress WordPress

BonPress е безплатна отзивчива тема на WordPress, създадена от WPZoom. Темата е най-подходяща за блогъри и има много изчистен и елегантен дизайн с вградена поддръжка на пост формат.

7. Еволюция

Тема за Evolution WordPress

Evolution е първата премиум отзивчива тема на WordPress, създадена от страхотния фолк през Elegant Themes. Темата има много съвсем минимален дизайн, който е идеален за създаване на уеб сайт без претрупвания като фотографско портфолио и, разбира се, неговата част от членството им, която също включва тонове и тонове други страхотни шаблони.

8. Отговор (безплатно)

Отговорете WordPress Тема

Respo е безплатна отзивчива тема на WordPress, с която попаднах на другия ден и останах доста впечатлен. Той има много изчистен и минимален дизайн, перфектен за всички видове блогъри, напълно отзивчив и безплатен.

9. Интелигентен старт

Smart Start WordPress Отзивчива тема

Smart Start е гигантски топ продавач в Themeforest. Тази тема е изключително популярна от деня, в който излезе и няма въпрос защо. Той е с много изчистен и минимален дизайн, напълно отзивчив и е конфитюр, пълен с всякакви вкусотии. Налична е и версия само за HTML.

10. Кислород (безплатен)

Тема за WordPress, реагираща на кислород

Oxygen е безплатна отзивчива тема, създадена първоначално от alienwp, но сега е собственост на devpress. Темата е ултра минимална и перфектна не само за блогове, но и за споделяне на снимки.

11. Модернизиране

Модернизирането е друга много популярна тема на пазара на TF. Той има много прост дизайн / оформление, който е напълно отзивчив, но това, което го прави наистина уникален, е вграден редактор на съдържание, който ви позволява лесно да настройвате страници на вашия сайт чрез панел за плъзгане и пускане.

12. отзивчив (безплатен)

Отзивчива тема за WordPress

Отзивчива е безплатна тема, която е достъпна чрез WordPress.org. Това ми хвана окото, защото е много просто, от бърз поглед кодът изглеждаше добре и може да бъде добро решение за тези, които търсят безплатно решение за своя корпоративен уебсайт.

13. Uber

Uber е супер минимална тема от ThemeTrust. Темата е ориентирана към бизнес / портфолио сайтове и има страхотната способност да задава различни фонове за всяка страница.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map