Автоматизиране на вашите акаунти в социалните медии за вашия сайт WordPress – всичко в едно движение!

Автоматизиране на социалните медии за WordPress сайтове

В повечето случаи маркетолозите на социални медии и всички други специалисти се опитват да намерят начини за автоматизиране на повтарящите се задачи. Спестява огромно количество време! И времето е пари – отделете времето си за нещо, което ви прави по-продуктивни.


Също така от време на време може би понякога сте чувствали необходимостта да си починете от социалните медии. Но не искате публиката ви да забележи отсъствието ви. Какво правите в такава ситуация? Автоматизацията на социалните медии има почти перфектното решение, което гарантира, че не губите времето си за повтарящи се задачи и можете ефективно да скриете отсъствието си от социалните медии.

С инструментите за автоматизация на социалните медии можете да планирате автоматично публикациите на вашите публикации и акаунти в предварително определени часове. След като поставите публикация или коментар на опашката, можете да изключите компютъра си и дори да си направите почивка, ако желаете. Прочетете нататък и ще разберете как.

Но преди да се втурнете да правите ваканционни планове, трябва да отбележите няколко неща:

 • Инструментите за автоматизация на социалните медии работят добре както за физически лица, така и за маркетингови компании за социални медии, които трябва да управляват съдържанието в социалните медии за много клиенти, понякога се натъквайки на стотиците.
 • Много е важно да поддържате перфектен баланс между автоматизацията и личното взаимодействие с клиентите. Кога да се автоматизира и кога да се ангажира, трябва ясно да се изработи. Публикуването на съдържанието, особено публикациите, които не са чувствителни към времето, може да бъде автоматизирана до голяма степен, оставяйки ви време за създаване на страхотно съдържание.
 • RSS емисиите на повечето публикации в блога могат да бъдат автоматизирани, тъй като повечето от съдържанието на блога така или иначе откриват, че това е път към социалните медии. Тук трябва да се погрижите публикациите да са форматирани подходящо и за социалните медии. Автоматизацията е особено полезна, когато искате да публикувате няколко пъти на ден.
 • Едно кардинално правило в автоматизацията никога не е автоматизирано взаимодействие с клиенти. Клиентите най-вече могат да разберат кога се занимават със система вместо с човек, а вие не искате клиент да бъде подменен.
 • Ditto за отстраняване на проблеми – автоматизирайте само с риск да загубите клиент.
 • Повечето канали в социалните медии имат възможност да ви уведомяват за всяка дейност, която се извършва във вашия акаунт. Не изключвайте механично тази опция. Вижте кой от тях е подходящ за вас и изберете да го включите, за да подобрите времето за отговор и ангажираността.
 • Отделяйте периодично известно време, за да следите цялата активност.
 • Уверете се, че не планирате твърде далеч в бъдещето и бъдете в течение с актуалните новини. Може да искате да спрете автоматичния поток или дори да го спрете за кратко като отговор на някаква новина или събитие.

Имайки предвид казаното по-горе, след това трябва да изберете разумно своите средства за автоматизация на социалните медии. На пазара има шепа и трябва да изберете този, който отговаря на вашите изисквания. Обсъдих няколко инструмента малко по-надолу в тази статия.

След това трябва да финализирате внимателно графика си за публикуване. Времето, в което публикациите ви в социалните медии излизат на живо, трябва да бъде избрано с оглед на времето, когато е активен максимален брой последователи. Тук са важни часовите зони, така че не го игнорирайте. Вашето време за отговор също трябва да бъде определено, за да се гарантира максимална ангажираност с аудитории.

Не забравяйте да държите пръста си върху потока на разговора. Инструмент като Споменавам може да бъде от полза тук. Той проследява вашето име в социалните медии, както и в блогове и уебсайтове и ви предупреждава. Можете да отговорите директно от таблото на споменаването.

Опциите за автоматизация са категоризирани в 2 групи:

 1. Инструменти за автоматизация, които покриват цял ​​набор от канали за социални медии
 2. Инструменти, които покриват ограничен брой канали – 5 до 10 или дори един, както в случая с конкретни плъгини за канала.
Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Инструменти за социална автоматизация – опции за няколко канала

Ако искате да автоматизирате всичките си акаунти в социалните медии, всички обхващащи инструменти може да са най-добри за вас. Ето няколко различни опции, които трябва да разгледате за вашия WordPress сайт.

Ако това тогава това

Първото, което ви идва на ум, не е плъгин, а услуга, наречена IFTTT, която се разширява до Ако това тогава това. С тази услуга можете да създадете набор от задействания, които, когато са изключени, могат да инициират набор от отговори.

ifttt2Влезте в уебсайта и създайте акаунт. За да разберете как става това, вижте екрана по-долу.

IFTTT3

Като пример можете да изберете WordPress под „Това“, както е посочено по-долу

ConnectingWp

След като попълните данните за вашия сайт, можете да изберете канала за социални медии, в който искате да публикувате, под „Това“. Някои от каналите за социални медии, които се покриват, са,

IFTTT 7

След като направите това, сте установили каналите, на които искате автоматично да се публикува вашето съдържание. За да работи тази услуга, трябва също да конфигурирате вашия WordPress сайт да публикува автоматично. Това е съвсем просто – насочете се към Общи настройки> Писане и активирайте XML-RPC. За версии на WordPress 3.5 и по-нови версии тази функционалност се активира автоматично.

И не забравяйте, че тази услуга може да работи и обратно, като превключвате опциите „Това“ и „Това“. Като обърнете назад, можете да използвате тази функция, за да съберете всички снимки на социални медии за себе си и да ги архивирате на едно място.

Автоматичен плакат за социални мрежи (SNAP)

SNAP е плъгин от Next Scripts, който свързва много канали за социални медии към вашия блог, така че когато публикувате прясно съдържание, то автоматично се публикува в социалните канали.

SNAP 4

Можете да промените настройките според вашето удобство и можете да публикувате автоматично във Facebook, Twitter, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Delicious, Google+ и много други канали за социални медии. След като публикацията е свършена, или цялата публикация или нейното форматирано съобщение с обратна връзка ще бъде публикувано във всички избрани мрежи. Съобщенията могат да бъдат персонализирани за всяка мрежа.

Отнема малко време, за да създадете правилните настройки за отделните канали, както можете да видите от моментната снимка на конфигурацията за Twitter по-долу, но след като тези настройки са направени, това прави живота много по-лесен.

SNAP 3

Изображенията също могат да бъдат публикувани и стари публикации могат да бъдат публикувани отново. Той има 100 000 + активни инсталации и оценка със звезди 4,2. Предлага се и професионална версия.

буфер

буфер

буфер е инструмент, който може да се използва за управление на многото ви канали в социалните медии от едно табло. Съдържанието може да бъде споделяно през целия ден в най-подходящите моменти, а текстът може да бъде добавен за персонализиране за различни канали. Изображения и видеоклипове също могат да бъдат публикувани.

Не се предлага 30-дневен безплатен пробен период и плановете започват от $ 10 на месец за 10 социални акаунта и стигат до $ 300 на месец за 200 социални акаунта..

Има плъгин, който се предлага свободно WordPress към буфер което помага автоматично да се зареждат нови публикации в Buffer. Този плъгин поддържа само избрани канали като Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+. Той има 4000+ активни инсталации със звездна оценка 3,6. Про версията на този плъгин поддържа дори Pinterest.

Само тел

Само тел

Само Wire Pro версия, ви позволява да публикувате автоматично на 50 канала, всички основни включени. Броят на каналите на безплатна версия е ограничен. Можете да преглеждате и да отговаряте на коментари от конзолата за наблюдение. Включени са социални аналитични и отчетни инструменти. Безплатната версия има 8000+ активни инсталации и оценка със звезди 4,8.

Zapier

Zapier

Zapier има малко по-различен подход. Разполага с библиотека с популярни приложения, които можете да разгледате. След това можете да сдвоявате приложения според вашето изискване, донякъде като If This then That. С хранилище от над 500 приложения, вие със сигурност ще намерите тези, които искате. Те предлагат основен безплатен пакет за 100 задачи на месец, до $ 125 за 50 000 задачи на месец.

Инструменти за социална автоматизация – опции за единичен или ограничен канал

Искате да автоматизирате само няколко акаунта в социалните си медии? Вижте тези опции за добавяне на фокусирана автоматизация на социалното споделяне към вашия WordPress сайт.

Съживете стария пост

Съживете Old Post Lite

С Revive Old Post можете автоматично да публикувате в Titter, Facebook и LinkedIn. Старите и новите публикации могат да бъдат споделени и интервалът между публикациите може да бъде зададен. Могат да бъдат предоставени връзки към вашия сайт и да се изключат определени категории и публикации. Той има 80 000+ активни инсталации и оценка със звезди 3,9. Предлага се и професионална версия.

WP към Twitter

WP към Twitter

WP към Twitter е специфично за публикуване в Twitter. Предоставят се персонализирани маркери за шаблони, за да персонализирате туит. URL адресът може да бъде съкратен. Той има 90 000+ активни инсталации и рейтинг от 4.1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule е плъгин, който ви позволява автоматично да публикувате публикациите си във Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Buffer и Tumblr. Това е един вид редакционен календар, който ви помага визуално да планирате публикациите си лесно с възможност за плъзгане и пускане. Той има 10 000+ активни инсталации и оценка със звезди 4,7. Това е услуга, базирана на първокласен абонамент, с безплатна пробна оферта за 14 дни.

Latergramme

по-къснограма 1

Latergramme е предназначен да преодолее ограничението на Instagram за публикуване от трети страни. Latergramme работи около това ограничение, като изпраща известие в планирани часове, за да ви напомни да публикувате ръчно в Instagram. Цял график за публикуване може да бъде настроен в Latergramme.

Вирусни Уот

ViralWoot

Вирусни Уот работи точно като Latergramme, но е планировчик за Pinterest. Можете да планирате пинове на Pinterest, като използвате Virus Woot.

Вирусен етикет

Вирусен етикет

Вирусен етикет работи като планировчик както за Instagram, така и за Pinterest. Той е чудесен вариант, ако разчитате на маркетинг, базиран на снимки в социалните медии (или ако сте активни в другите си акаунти и просто се нуждаете от малко допълнителна помощ с тези два).

Уважаеми споменавания

Някои други инструменти за автоматизация също заслужават да бъдат споменати като част от нашия кръг:

 • Автоматично публикуване в социалните медии– може да публикува автоматично във Facebook, Twitter и LinkedIn с изображения. Категориите и публикациите могат да бъдат филтрирани с този плъгин. Той има 10 000+ активни инсталации и оценка със звезди 4,2.
 • Микроблог плакат– Поддържа около 10 социални мрежи, включително основните. Той има 10 000+ активни инсталации и звездна оценка от 4,1.
 • Реактивни раници– ако използвате WordPress сайт, най-вероятно ще имате инсталиран този плъгин. Той има функция за разпространение, която помага за автоматично публикуване в Twitter, LinkedIn, Facebook и Tumblr. Той има над милион активни инсталации със звездна оценка 4.
 • Social Auto Poster – Този плъгин ви позволява изцяло да автоматизирате публикуването си в конфигурирани социални мрежи. Поддържат се множество акаунти на Titter и всички свързани акаунти във Facebook. Предлага се с цена от $ 29.

Заключителни мисли

Инструментите за автоматизация на социалните медии помагат за повишаване на ефективността и разумно използване на времето. Това не означава, че спирате да работите изцяло върху усилията си в социалните медии, а просто да станете по-ефективни. Задачите, които не са свързани с ръце, могат и трябва да бъдат автоматизирани. Позволява ви да отделяте повече време за задачи, които изискват вашето лично внимание.

Е, това е нашият списък с инструменти за автоматизация на социални медии за WordPress. Пропуснахме ли нещо? Искам да чуя от вас в коментари по-долу ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map