80+ най-добрите WooCommerce разширения и добавки

Най-добрите разширения и добавки на WooCommerce за WordPress

WooCommerce е един от най-добре познатите и използвани приставки за електронна търговия WordPress. Не само, че е напълно Безплатно решение за електронна търговия за WordPress, но също така е лесно да се използва, включва поддръжка за много продуктови формати, има опции за валути и данъци, предлага възможност за интегриране на множество методи за доставка и има вградена поддръжка за PayPal, чек, банков превод и наложен платеж. Това е доста страхотно, но какво ще стане, ако искате повече?


WooCommerce е перфектно отличен, но това, което наистина го прави един над друг от други плъгини за електронна търговия, е голямото разнообразие от налични безплатни и премиум разширения. Днес споделяме някои от абсолютните най-добри разширения на WooCommerce за WordPress. Тези плъгини добавят допълнителни функции като WPML преводи, разширена доставка, персонализиране на лесен стил и още много неща към WooCommerce, за да можете да изградите магазина, от който се нуждае уебсайтът ви.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Contents

1. Пакет за членство в WooCommerce Premium

WooCommerce Premium Членски пакет

WooCommerce Memberships обединява перфектното разширение, за да създадеш собствен бизнес, базиран на членство или абонамент онлайн. Продайте месечна абонаментна кутия, предлагайте премиум месечна поддръжка за клиентите на вашия уеб дизайн, създайте премиен седмичен бюлетин за инвестиции или нещо друго. Този пакет включва 19 ключови добавки за WooCommerce (създадени от WooCommerce) за добавяне на нива на членство, персонализиран достъп до уебсайтове, продукти, схеми за фактуриране, множество процесори за плащане и други.

2. WooCustomizer (безплатно)

WooCustomizer Plugin

Персонализирайте страниците си в WooCommerce с WooCustomizer. Този безплатен плъгин е пълен с функции, за да направи вашия магазин още по-добър. Използвайте вградените опции за стилизиране в Live Customizer, редактирайте / премахнете раздели на страниците с продукти, създайте банери за продажба, персонализирайте бутона „Добави в кошницата“, редактирайте / премахнете стандартните настройки на продукта на WooCommerce (напр. SKU, заглавие и т.н.) и повече за дизайн на още по-добри страници. WooCustomizer също предлага опции за редактиране на страницата на вашата количка, полета за каси и дори статистика за продажбите на администраторите..

Но за повече функции, които искате да надстроите до WooCustomizer професионален лиценз. По този начин ще имате достъп до каталожен режим за лесно сърфиране, почти моментално търсене на продукти от Ajax, бързи прегледи на продукти, повишаващи реализацията, количка с менюто на WooCommerce и дори персонализирана страница с благодарности. Плюс това всички професионални лицензи включват година на премиум поддръжка и актуализации.

3. Партньорско оповестяване за WooCommerce (безплатно)

Партньорско разкриване за WooCommerce

Използвате ли WooCommerce за захранване на вашия партньорски магазин? Това е страхотно! Тъй като WooCommerce поддържа външни продукти, това е чудесен начин да добавяте и популяризирате продукти от партньорски програми, в които участвате. Но това, което не е страхотно, е, че WooCommerce не предлага никакъв начин за разкриване на вашите партньорски отношения по подразбиране – и това е мястото, където това е безплатно влиза плъгин. Разкриването на партньорска информация за WooCommerce ви улеснява да следвате правилата на FTC и добавяте известие към всички ваши външни (партньорски) стоки. Плъгинът дори добавя нов раздел към вашите настройки за персонализиране на живо в WooCommerce – така че можете да редактирате текста или разположението на вашето известие и да видите как изглежда, преди да публикувате промените на вашия сайт.

4. OpenPOS – WooCommerce точка на продажба (POS)

OpenPOS - WooCommerce точка на продажба (POS)

Търсите начин да разширите бизнеса си в WooCommerce и да увеличите продажбите? Продайте вашите стоки онлайн и в магазина с помощта на WooCommerce и добавката OpenPOS. Този страхотен плъгин улеснява продажбата на продуктите ви директно на клиентите си, независимо дали е в магазин за тухли и хоросани или в изскачащ магазин. С OpenPOS можете да обработвате покупки и да синхронизирате запасите си в реално време. Можете дори да отпечатате разписка за клиентите си на място. А възможността за възстановяване на средствата или за обмен улеснява поддържането на клиентите ви щастливи и връщането.

Други страхотни функции включват поддръжка за множество търговски обекти и регистри (с назначени касиери), офлайн възможности, поддръжка на скенер за баркод, отстъпки и купони, опции за разделно плащане, информация за сесията (вижте входни данни, име на касиер, местоположение и ip) и още много други. Всичко това и няма месечни такси! OpenPOS наистина е страхотна инвестиция за много магазини на WooCommerce.

5. Продуктови екстри – Добавки за продукти на WooCommerce

Продуктови екстри - Plugin за добавяне на продукт на WooCommerce

Позволете на клиентите си да персонализират вашите продукти с добавката за допълнителни продукти. Този първокласен плъгин улеснява предлагането на персонализиране на вашите клиенти. Независимо дали са инициали на кърпи, или изградете собствени подаръчни кутии, Продуктовите екстри го правят лесно. Просто използвайте интуитивните опции „Product Extras“, когато създавате или редактирате продукт на WooCommerce.

Добавете отметки или падащи менюта за опции на продукта, включете условни правила за функциите на продукта, добавете поле за лично съобщение, предлагайте опаковане на подаръци, показване на избрани фишове и други. Можете дори да показвате допълнителни продукти (само не забравяйте да ги добавите като детски продукти). Плюс това, с продуктови екстри крайната цена на продукта автоматично се увеличава с добавянето на екстри (или намаляването им при премахването им). Продуктът екстра е съвместим и с абонаменти за WooCommerce, резервации за WooCommerce, фактури за печат на WooCommerce, PDF фактури за WooCommerce и много други добавки за WooCommerce (дори някои от посочените в този списък).

6. Изоставен кош за Pro за WordPress

Изоставен кош за Pro за WordPress

Спрете да губите продажби с помощта на изоставен Cart Pro. Този мощен плъгин ви помага да задържите клиентите и да възстановите загубените колички Активирайте настройки за напомняния за колички чрез имейл, текст или дори Facebook Messenger. Най-доброто от всичко – настройката е лесна. Просто инсталирайте приставката, оформете изскачащото меню за добавки, изберете шаблон за имейл, задайте забавяне на напомнянето и сте готови да започнете. Можете да управлявате своите изоставени и възстановени поръчки от таблото за приставки, както и да преглеждате анализите и статистическите си данни (в комплект с графики и процент на реализация).

7. Автоматизация на маркетинг на Beeketing WooCommerce (безплатно)

Beeketing WooCommerce Автоматизация на маркетинг Безплатен Plugin за WordPress

Търсите инструменти за автоматизиране на маркетинговия процес? Тогава този е за вас. Създаден за безпроблемна интеграция с WooCommerce, Beeketing е пакет от разширения за маркетинг на WooCommerce за собственици на онлайн магазини. Помага ви да настроите фунията за продажби и да използвате автоматично процента на конверсия без непрекъсната ръчна намеса. Можете да използвате пакета Beeketing за популяризиране на продукти чрез оферти за продажба и кръстосани продажби, мащабируеми отстъпки въз основа на покупки на колички, целеви отстъпки за напускане с изход, персонализирани препоръки на продукти и начин на още. Това е бърз и лесен начин да подобрите своя маркетинг и процент на реализация.

8. WooCommerce MultiStep Checkout Wizard

WooCommerce MultiStep Checkout Wizard Premium Addon

Информация и DownloadView Демонстрацията

WooCommerce MultiStep Checkout Wizard е страхотен плъгин, който води вашите клиенти през процеса на касата. С разделянето и почистването на стандартната страница за регистрация на WooCommerce можете да създадете атрактивен, професионален и лесен за следване процес, който всеки клиент може да разбере.

9. Групова отстъпка на WooCommerce (безплатно)

Безплатен WordPress плъгин за безплатни отстъпки за WooCommerce

Плъгинът за масови отстъпки WooCommerce предлага разнообразие от функции, които можете да използвате, за да предложите на най-добрите си клиенти отстъпки от продукти или поръчки. С този плъгин можете лесно да добавите стимули за клиентите си да купуват повече. Предлагайте отстъпки за фиксиране (като отстъпка от 5 долара при закупуване на 5 или повече артикула), процентни отстъпки (като 20% отстъпка при покупка на 20 или повече артикула) или специфични отстъпки (по-традиционните групови цени като 5% отстъпка 10, 10% от 20, или с 15% от 30 или повече). Възможностите са безкрайни и със сигурност ще повлияете на вашите клиенти да купуват повече!

10. Кутии за потребителски продукти на WooCommerce

Разнообразни пакети (персонализирани продуктови кутии) за WooCommerce

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

Искате ли да предложите на клиентите специални цени за създаване на собствен пакет от стоки? Точно за това са създадени потребителски кутии за продукти! Този страхотен плъгин ви позволява да създавате пакетни оферти за вашия магазин на WooCommerce, където клиентите могат да избират от различни продукти (като 12 асортирани тарталета за 12 долара, кошница за подаръци за собствено строителство или дори пакет от услуги за разработчици на WordPress разработчик). ).

11. YITH WooCommerce Zoli лупа (безплатно)

YITH WooCommerce лупа безплатен WordPress плъгин

Ако изображенията на вашия продукт показват вашия артикул в стая (като стол за продажба, поставен в мостра дневна), вашите продукти са подробно детайлни (като деликатно подбрани бижута) или искате да покажете качеството на материалите, използвани за създайте вашите стоки (като фина кожена чанта), след това безплатният плъгин YITH WooCommerce Zoom Magnifier е за вас. С този плъгин клиентите могат да увеличават изображенията на продуктите – просто не забравяйте да качите снимки с високо качество.

12. Ивица за WooCommerce (безплатно)

Ивица за безплатен плъгин за WooCommerce

Този официален плъгин за WooCommerce разширява WooCommerce, за да включва поддръжка за шлюза за плащане Stripe. Не трябва да имате валиден SSL сертификат, за да добавите Stripe и да приемате плащания с кредитна карта, но си струва допълнителните усилия, тъй като вашите клиенти ще имат възможността да използват своите Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB и Diners Club карта за извършване на покупки.

13. Филиали на WooCommerce Amazon

WooZone WooCommerce Amazon Присъединява Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Искате да насочите клиентите на уебсайта си към продуктите на Amazon, които ще харесат? Тогава това е приставката за вас! Приставката за WooCommerce Amazon Affiliates улеснява добавянето на продукти на Amazon към вашия магазин на WooCommerce с вашите партньорски връзки. Има дори вграден модул за автоматично импортиране на нови елементи от Amazon въз основа на ключова дума. Други функции включват вградено отчитане за следене на продажбите на реферали, опции за персонализиран стил, лесни за използване шорткодове и много други!

14. шлюз за плащане на WooCommerce Stripe (безплатен)

Безплатен Plugin за WordPress WineCommerce Stripe Gateway Gateway Gateway

С безплатния WordPress плъгин WooCommerce Stripe Gateway Gateway можете да приемате плащания чрез Stripe. Stripe ви позволява да приемате основни кредитни карти, включително Visa, MasterCard, American Express и други, както и биткойн. Няма такси за настройка на Stripe, така че можете да започнете да приемате плащания веднага (само имайте предвид, че се таксуват, когато плащанията или възстановяванията се обработват).

15. Мениджър за връзки с клиенти на WooCommerce

WooCommerce Мениджър за връзки с клиенти Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Приставката за връзки с клиенти на WooCommerce ви дава възможности за напредък, за да следите клиентите си. Този плъгин улеснява добавянето и редактирането на клиенти, определянето на състоянието на клиентите, импортирането и експортирането на списъци с клиенти, проследяването и изпращането на имейли, обажданията за място и вписване, преглед на дейностите по покупка на клиенти и много други.

16. YITH Безкрайно превъртане за WooCommerce (безплатно)

YITH Безкрайно превъртане за безплатен WordPress Plugin за WooCommerce

Плъгинът YITH Infinite Scrolling работи с WooCommerce, така че можете да покажете магазина си с безкрайно превъртане. По този начин клиентите могат да разглеждат целия ви инвентар от основната ви страница на магазина. Макар това да не е оптимално за магазини със стотици продукти, има много смисъл, ако магазинът ви не е толкова голям.

17. Разширено филтриране на FacetWP

Разширено филтриране на FacetWP за WordPress

FacetWP е мощен инструмент за търсене на WooCommerce и WordPress като цяло. С FacetWP вашите клиенти могат да зададат търсенето на продукти, като използват различни фасети, като категории, маркери и др. Плъгинът е базиран на ajax, така че резултатите от търсенето бързо се зареждат на страницата, така че клиентите ви да не оставят да чакат.

18. Многоезична WPML интеграция на WooCommerce (безплатна)

WooCommerce Многоезична WPML интеграция Безплатен WordPress Plugin

Трябва да преведете вашия магазин на WooCommerce на няколко езика? С многоезичната интеграция на приставката WooCommerce можете лесно да използвате WPML, за да превеждате страниците и продуктите си в магазина на WooCommerce, подобно на останалата част от вашия сайт WordPress. Забележка: тази приставка изисква да имате собствено копие на премиум WPML приставка.

19. WooChimp – интеграция на WooCommerce MailChimp

WooChimp WooCommerce MailChimp Integration Premium Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

WooChimp е първокласна интеграция с MailChimp за WooCommerce, която улеснява добавянето на абонати на MailChimp, когато се регистрират в касата, за да завършат покупка в WooCommerce. Плюс това с WooChimp можете да създавате и групи за абонати, да вмъквате формуляри на всяка страница с включените джаджа и кратък код и да използвате насочването на кампанията и разширените отчети, за да оптимизирате процента на реализация.

20. Проследяване на реализациите на WooCommerce (безплатно)

WooCommerce Проследяване на реализациите Безплатен Plugin за WordPress

Приставката за проследяване на реализациите в WooCommerce улеснява проследяването и мониторинга на вашите рекламни кампании за вашия магазин на WooCommerce. Плъгинът добавя проследяващи кодове към вашата количка, регистрация на потребители и страници с успех при качване, след което създава ценни отчети, които можете да използвате, за да следите вашите реализации.

21. Сравнете (безплатно) с WooCommerce

YITH WooCommerce Сравнете безплатен Plugin за WordPress

Търсите начин да позволите на клиентите да сравняват цените между подобни продукти във вашия магазин? Опитайте YDP WooCommerce Сравнете плъгин. Тази безплатна приставка добавя опции бутон за сравнение на страници с артикули, за да могат потребителите да виждат предварително зададена таблица за сравнение на създадените от вас продукти или можете да добавите джаджа за сравнение, така че клиентите да могат да кликнат, за да изберат кои елементи искат да видят в сравнение.

22. Цени на WooCommerce по роля на потребителя

Цени на WooCommerce от Plugin WordPress Plugin за потребителска роля Premium

Информация и изтегляне

За да предлагате динамично ценообразуване на различните си групи клиенти, ще ви е необходим плъгин, а WooCommerce цени от потребителска роля е само приставката, за да разшири WooCommerce за вас. Този плъгин ви позволява да създавате потребителско ценообразуване, както и персонализирани отстъпки, специфични за всяко групиране. Други удобни функции включват възможност за скриване на цени и бутон „Добави в кошницата“ от нерегистрирани потребители, показване на процент на спестяване за конкретни потребителски роли, създаване на маркировки на продукти и други.

23. WooCommerce списъци с желания

WooCommerce Wishlists Premium WordPress Plugin

Искате ли да добавите списък с желания към вашия онлайн магазин? Няма проблем! Премиумната добавка на WooCommerce Wishlists улеснява клиентите да създават неограничен брой списъци с желания, които те могат да направят обществени за споделяне с приятели (като сватбен регистър или коледен списък за Дядо Коледа) или частни. Списъците с желания поддържат всички варианти на продукти, включително групи и дори могат да бъдат споделяни в социалните медии.

24. WooCommerce Възстановяване на изоставена количка

WooCommerce Възстановяване на изоставен кош Premium Premium WordPress Plugin

Клиентите изоставят количките за пазаруване по различни причини – пазаруване на прозорци, затворен браузър, отдалечаване от компютъра си и пр. Какво мислите, че би означавало за вашия онлайн бизнес, ако успеете да превърнете всеки потенциален потребител в платен клиент? Какво мислите, че ще се случи, ако никой не изостави количката? Това би означавало повече пари и по-щастливи клиенти за вашия бизнес.

За да ги върнете, опитайте да използвате приставката за възстановяване на WooCommerce Recover Abapted Cart. Работи се чрез усещане, когато количката е изоставена, следване с клиента чрез изпращане на имейл с връзка за пазаруване. Можете дори да примамите потребителя, като прикачите талон към последващите имейли. Ако всичко върви добре, клиентът ще кликне върху връзката и ще завърши покупката си.

25. Безплатна добавка за интеграция на ShipStation за WooCommerce

Шифрована интеграция за WooCommerce

Интеграцията на ShipStation е официалният плъгин на WooCommerce за рационализиране на процеса на изпълнение на вашата поръчка. ShipStation може да се синхронизира с поръчки от, така че можете да проследите целия процес от поръчка, до създаване на етикети и комуникация с клиенти. Плюс това има много опции за картографиране на услугите за доставка, правила за персонализирани поръчки, етикети за връщане, отчитане и други (забележете: месечен план на ShipStation е необходим за този плъгин).

26. Заявете добавка за котировки за WooCommerce

Заявка за добавка QuoteUp Premium за WooCommerce

Заявете оферта е мениджър на оферти и мениджър на предложения за WooCommerce. Този плъгин добавя функции, така че можете да включите „Искане на оферта“ във вашия магазин на WooCommerce. Това е чудесно, ако продавате на едро или ако вашият магазин предлага напълно адаптивни артикули (като уебсайтове, персонализиране на автомобили, реконструкция на дома – получавате идеята). Предимството е, че плъгинът прави изключително лесно потребителите да отправят заявки, а вие да управлявате и отговаряте на тях направо от WordPress, което прави целия процес по-ефективен и ефективен.

27. WooCommerce Customizer (безплатно)

Безплатен приставка за WordPress за персонализиране на WooCommerce

Приставката за персонализиране на WooCommerce прави настройване на текста на бутона на количката, етикетите, продуктите на страница, изображенията на заместители, текста за плащане и много по-лесно благодарение на панел за персонализиране, който се добавя към WooCommerce. Той използва PHP филтри, вградени в WooCommerce, за да можете да правите промени, без да е необходимо да знаете код.

28. Дизайнер на фантастични продукти на WooCommerce

Премиум WordPress Plugin за дизайнерски продукти на WooCommerce

Fancy Product Designer е премиум приставка за добавяне на мощни опции за персонализиране на продукти към вашия уебсайт. По този начин можете да предлагате напълно адаптивни продукти с цветове, текст, размери, изображения и други с лесен за използване визуализация, така че клиентите да знаят какво получават (като Zazzle или TeeSpring). Плюс това можете да добавите променливи цени, така че ако струва повече за създаване на определен стил, можете да добавите допълнителна такса за него.

29. WooCommerce Checkout Manager (Безплатен)

WooCommerce Checkout Manager Безплатен приставка за WordPress

Персонализирайте страницата си за пазаруване в WooCommerce с безплатната приставка за WooCommerce Checkout Manager. Този удобен плъгин добавя опции за разширяване (или скриване) на полетата на страницата ви за плащане, както и за извършване на необходимите полета, ограничаване на полета въз основа на ролята на потребителя, запазване на информация за определени полета, добавяне на избор на дата, задаване на състояние по подразбиране, създаване на условни полета и много повече. Това е изключителен инструмент, ако трябва да събирате допълнителна информация за клиентите за държавни или данъци върху ДДС, ако искате клиентите да регистрират покупката си при плащане (например за премиум теми или плъгини) или ако искате да добавите персонализирани полета за отстъпки за определени клиенти (въз основа на тяхната роля на потребителя).

30. Точка за продажба на WooCommerce

Премиум WordPress плъгин за WooCommerce Point of Sale

Информация и изтегляне

Искате ли да продавате продукти на клиенти лично, лице в лице, в реалния си магазин? Няма проблем. С приставката за WooCommerce Point of Sale (POS) можете да извършвате продажба във физическия си магазин с помощта на WooCommerce, всичко, от което се нуждаете, е интернет връзка и метод за приемане на плащане. Плъгинът включва и поддръжка за добавяне на местни данъци, променливи продукти, предишни поръчки, поддръжка на баркод, бележки за поръчки, отстъпки / талони, разписки по имейл и дори можете да видите регистър на отчета в края на деня.

31. Подобрена електронна търговия Google Analytics (безплатна)

Подобрена електронна търговия Безплатна добавка за Google Analytics за WooCommerce

Искате ли да видите Google Analytics за вашия магазин WooCommerce с добавената функция за подобрена електронна търговия? Опитайте този плъгин. Плъгинът за подобрена електронна търговия в Google Анализ добавя четири отчета: поведение при пазаруване, поведение при пазаруване, производителност на продукта и ефективност на продажбите. С това можете да оптимизирате страниците си с продукти, тактики на продажбите и други.

32. Klarna за WooCommerce (безплатно)

Klarna за безплатен WordPress плъгин за WooCommerce

Klarna за WooCommerce добавя нов начин на плащане за касата на клиента. Това официално разширение на Klarna WooCommerce заменя стандартната каса за WooCommerce с клиентите на Klarna и така пазаруват с имейл и пощенски код. Klarna дава възможност на купувачите да пазаруват от различни уебсайтове, да плащат и след това да плащат за всичките си покупки с една месечна фактура.

33. Количка за меню на WooCommerce (безплатна)

Кошница за менюто на WooCommerce Безплатен приставка за WordPress

Кошницата с менюто на WooCommerce прави точно това, което казва – добавя пазарска количка за WooCommerce към основното меню за навигация на вашата тема. Има опции за добавяне на икона, брой артикули и общо количка, както и за плаваща количка вляво или вдясно. Можете също да ощипвате стайлинга с малко персонализиран CSS, тъй като ще отнеме стила по подразбиране на текущото ви меню.

34. Динамични цени и отстъпки на WooCommerce

Динамично ценообразуване и отстъпки WooCommerce Premium WordPress Plugin

Информация и изтегляне

Динамичните цени и отстъпки на WooCommerce ви дават възможност да добавяте персонализирани цени и стимули, за да убедите клиентите си да купуват повече. Този плъгин ви осигурява всеобхватен контрол върху цените на вашия уебсайт, като ви позволява да внедрите редица правилник за отмяна на цените по подразбиране Това ви позволява да предлагате отстъпки за празници или групови покупки или да давате на лоялни клиенти промоционални цени за цял живот. Използвайте опции за количествени отстъпки, специални оферти, съответстващи артикули, повтарящи се специални оферти, процентни отстъпки, условно промоционално приложение и много други.

Това става чрез конфигуриране на стратегии за условно ценообразуване, което ви позволява да зададете точни цени за привидно неограничен брой сценарии. Например можете да зададете правила, които определят кога се активира стратегия за ценообразуване въз основа на дата, обща сума на разходите и дали конкретни артикули са в количката на клиента. Можете също да подреждате тези правила за все по-сложни ценови стратегии. Ако искате да ограничите една промоционална цена на поръчка, можете да класирате правилата си за ценообразуване в йерархия. Така че, ако е активиран горният, правилата по-нататък в списъка не могат да бъдат. И накрая, можете да изберете дали отстъпките се прилагат преди или след данъчно облагане.

Ценообразуването може да има голямо влияние върху сумата, която продавате, и ако искате впечатляващо сложно решение за работа с всички ваши стратегии за ценообразуване, не търсете повече от приставката за динамични цени и отстъпки WooCommerce..

35. Интеграция на WooCommerce Google Analytics (безплатна)

Безплатна WordPress приставка за интеграция на Google Анализ за WooCommerce

Google Analytics е мощен инструмент за анализ на поведението на читателите, популярното съдържание и източниците на трафик за вашия уебсайт. Но с приставката за интеграция на Google Анализ на WooCommerce можете да видите цялата тази информация и повече за вашия магазин на WooCommerce. Плъгинът ви позволява да видите как вашите клиенти намират вашите продукти, кои са по-популярни и дори можете да го интегрирате, за да видите кои реферали се превръщат в продажби.

36. YITH WooCommerce Бърз преглед (безплатен)

YITH WooCommerce Бърз преглед на безплатен WordPress Plugin

Били ли сте някога посещавате онлайн магазин, който има бърз оглед, за да отворите лайтбокс за даден артикул, за да можете да видите подробности за продукта, допълнителни снимки и дори да го добавите в количката си, без да се налага да напускате страницата? Точно това добавя бързият преглед на YITH WooCommerce в WooCommerce. Инсталирате и настройвате лесно и ще улесните пазаруването на вашите клиенти много по-лесно.

37. Проследяване на след WooCommerce (безплатно)

AfterShip WooCommerce проследяване на безплатен плъгин за WordPress

Приставката за проследяване на WooCommerce AfterShip е лесен начин за управление на местоположението на вашите стоки, за да сте сигурни, че те са доставени навреме и до правилното място. Плъгинът добавя полета за проследяващ номер и превозвач към вашия админ панел, така че веднага след като изпратите поръчка, просто въведете информацията, така че клиентът да може да я види на страницата си с историята на поръчките. Поддържат се над 200+ превозвачи по целия свят и е безплатно да проследявате всичките си пратки.

38. Показвайте продуктова многопластова схема за WooCommerce

Показване на мулти-оформление на продукта за Plugin за WooCommerce Premium WordPress

Multi-Layout на дисплейния продукт за WooCommerce е бърз и лесен начин за добавяне на опции за показване на продукти към вашата WordPress тема, ако вече не поддържа WooCommerce. Плъгинът добавя опции на WooCommerce за настройка на страници, оформяне на бутони, цветови опции, персонализиран текст на бутона, оформление на мрежата, оформление на таблицата, въртележки, филтри и други.

39. PDF фактури за WooCommerce (безплатни)

WooCommerce PDF Фактури Безплатен Plugin за WordPress

С безплатната приставка за WooCommerce PDF Free WordPress можете да създавате прости PDF фактури за всичките си продажби на WooCommerce. Приставката създава фактура автоматично, прикачва я към имейл до вашия клиент или я изпраща към техния Dropbox, Google Drive, OneDrive или Egnyte акаунт.

40. Интеграция на WooCommerce All-In-One-SEO Pack (безплатна)

WooCommerce All-In-One-SEO Пакет интеграция Безплатен плъгин

Плъгинът за интеграция на WooCommerce All-In-One-SEO Pack е безплатен и лесен начин за добавяне на SEO опции от Всичко в едно-SEO пакет плъгин до вашия магазин WooCommerce (забележете: за работа на този плъгин трябва да имате инсталиран и активен All-In-One-SEO). Той добавя мета подробности към страниците на вашия продукт за заглавие, описание, ключови думи, заглавие на менюто, заглавия атрибути и опцията за деактивиране на продукта.

41. YTH WooCommerce Ajax продуктов филтър (безплатен)

YITH WooCommerce Ajax Продуктов филтър Безплатен WordPress Plugin

Безплатният продуктов филтър YITH WooCommerce Ajax улеснява бързите и лесни ваши клиенти да филтрират продуктите на вашия магазин, без да се налага да напускат страницата. Клиентите могат да филтрират по етикети, списъци, цвят и падащо меню, за да видят кой от вашите продукти отговаря на техните точни нужди.

42. Превключвател на валута на WooCommerce

WooCommerce Валутен превключвател Premium WordPress Plugin

Ако работите с магазин, който обслужва няколко страни, е възможно да искате начин да покажете цените си в местна валута. Валутният превключвател на WooCommerce прави това супер лесно! Просто инсталирайте и конфигурирайте валутите си, за да бъдат конвертирани от Google, ЕЦБ или на ръка. Има също включена джаджа и кратък код за добавяне на валутни конверсии, където смятате, че клиентите ще ги намерят за най-полезни. Бонус: можете също да опитате безплатна версия (която има по-малко функции и опции) на тази приставка, за да видите дали е подходяща за вас.

43. Бустер за WooCommerce (безплатно)

Booster за безплатен WordPress плъгин за WooCommerce

Искате ли да добавите огромно количество функции към WooCommerce с едно щракване? Просто инсталирайте Booster за WooCommerce. Този безплатен, но мощен плъгин включва изненадващо количество добавки за WooCommerce, включително валути, валутни курсове, ценови формати, посочете своята опция за цена, цените на едро, персонализирани бутони и етикети на цените, поддръжка за резервации, краудфандинг, автоматизирани артикули, мини количка за поръчка, персонализирани шлюзове за плащания, допълнителни инструменти за администриране, усилвател на преводи в WPML, инструменти за износ на WooCommerce и много други. Това е доста страхотно.

44. Поредни номера на поръчки на WooCommerce (безплатни)

Поредни номера за поръчка на WooCommerce Безплатен Plugin за WordPress

Искате ли вашите поръчки да са създадени в числов ред? Не се притеснявайте – за това е безплатната приставка за WooCommerce последователни номера за поръчка. След като инсталирате този плъгин за WordPress, гарантира, че вашите поръчки са изцяло в ред. Ако вече имате съществуващи поръчки, плъгинът ще започне от най-високия ви номер на поръчката и ще продължи последователно. Ако нямате поръчки, тя ще започне от 1. Лесно и ефективно!

45. Прости търгове на WooCommerce

WooCommerce Simple Auctions Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

WooCommerce просто се подобри с търговете – просто инсталирайте WooCommerce Simple Auctions плъгин и разширете WooCommerce, за да се превърне в истинско решение за търг. Използвайки това разширение WooCommerce, можете лесно да създадете уебсайт за търг или да направите клониране на Ebay с редовни, обратни и запечатани търгове, заедно с нормални продукти.

Plugin WooCommerce Simple Auctions разполага с мощни инструменти за wp-администратор като страница с цялата активност на аукциона, история на аукциона, където можете да управлявате оферти, да инсталирате автоматичен списък или ръчно да предавате предмети на търг. Вашите оференти ще бъдат уведомявани чрез известия по имейл (с редактируеми шаблони) относно състоянието на техните търгове, потребителите могат също така да гледат търгове, като проверят страницата си за търгове или страницата си за активност на търговете..

Много от включените шорткодове и джунджурии ви позволяват да настроите добре вашия уебсайт за търг на WooCommerce. Плъгинът разполага и с разширено сортиране, свързано с търговете – можете да сортирате търговете по крайна дата, текуща оферта, активност, завършваща най-скоро и купувайте сега цена. Плюс ако активирате проверяващите оферти на Ajax, участниците могат да гледат как се променят аукционите на живо, без да е необходимо да презареждат страницата за аукцион, плъгинът автоматично опреснява текущата таблица с историята на офертите и аукционите.

С WooCommerce Simple Auctions получавате просто, но мощно решение за търг, което е лесно за настройка и поддръжка – можете да имате готов сайт за търг за по-малко от 30 минути. Пригответе своя собствен уебсайт за търг на WordPress още днес – и бъдете сигурни, че ще получите повече функции на плъгини по-долу!

46. ​​YITH WooCommerce Featured Video (безплатно)

YITH WooCommerce Featured Video Free WordPress Plugin

Видео плъгинът YITH за WooCommerce Featured прави точно това, което казва – добавя възможността да използвате представено видео в продуктите на WooCommerce. Просто поставете в URL адреса, за да добавите YouTube или Vimeo видео витрина към продуктите си, за да покажете как работи продуктът ви (което, надяваме се, ще доведе до повече реализации).

47. Subscriptio – Абонаменти за WooCommerce

Subscriptio - WooCommerce Абонаменти Premium WordPress Plugin

Информация и изтегляне

Абонамент за абонамент на WooCommerce ви дава възможност да продавате абонаменти на вашите клиенти. Тази приставка добавя периодични плащания с опциите за такса за настройка, безплатна пробна версия и дата на изтичане, за да ви помогне да управлявате своите оферти за абонамент. Абонаментите включват опции за пауза, множество абонаменти, еднократни такси и други.

48. Режим на каталога на WithCommerce (безплатен)

Изтеглете YITH WooCommerce Mode Mode Безплатен приставка за WordPress

Безплатният WordPress плъгин на YITH WooCommerce Mode събира целия ви инвентар в магазина на WooCommerce в лесен за четене формат на каталога. Това е много полезен плъгин, особено в случаите, когато може да се наложи да заведете магазина си офлайн за малко за рутинна поддръжка или актуализации на сайта. В този случай, докато основният ви магазин може да не е достъпен за клиентите, те все още могат да преглеждат вашия онлайн каталог и да се свързват с вас с въпроси или заявки за поръчка.

49. Таблица на тарифите за WooCommerce

Таблица за доставка Доставка за WooCommerce

Информация и DownloadView Демонстрацията

Таблица на тарифите за доставка за WooCommerce е премиум приставка за WordPress, която ви дава възможност да добавяте няколко опции за тарифа за доставка към вашия магазин на WooCommerce. Това е чудесен начин да предложите на потребителите множество опции за доставка при плащане.

Кой не обича да пазарува онлайн? Лесно е и можете да намерите почти всичко, което искате. Улеснете живота на вашите чести купувачи чрез добавяне на таблица за доставка за WooCommerce. С този страхотен плъгин можете да предложите на своите редовни безплатни доставки над определена сума, избор между стандартна или двудневна доставка, специални тарифи въз основа на тегло или размери и много други. Таблица на тарифите за доставка за WooCommerce улеснява добавянето на полезни опции за доставка за вашите клиенти.

Освен че можете да добавите тонове опции за доставка при плащане, можете също да посочите кои опции са налични въз основа на поръчка на потребителя или въз основа на артикулите в тяхната количка. Това е чудесен начин да стартирате специална доставка с отстъпка на продуктите с отлични продукти, безплатна доставка за големи поръчки и други. Можете също така да използвате опциите Таблица за доставка за WooCommerce плъгин опции, за да зададете правила въз основа на тегло, количество, размери, местоназначение и разбира се цена.

50. Опции за допълнителни продукти на WooCommerce

Опции за допълнителни продукти на WooCommerce Premium WordPress Plugin

Информация и изтегляне

Приставката за допълнителни продукти на WooCommerce е универсален създател на продукти за WooCommerce. С този плъгин можете да създадете продуктови страници, които да включват условни вариации на продуктите, гъвкави опции за ценообразуване и персонализиране на продуктови страници. Плъгинът добавя множество опции за WooCommerce, включително квадратчета за отметки, мързеливо зареждане на изображения, фиксирано и процентно увеличение на цените, създаване на полета на формуляри плюс много повече.

51. YIKES Потребителски раздели на продукти за WooCommerce (безплатни)

YIKES Персонализирани раздели на продукти за безплатен пристав за WooCommerce

YIKES Персонализирани раздели за продукти за WooCommerce е чудесен инструмент за разширяване на основния плъгин за WooCommerce, за да включва допълнителни потребителски раздели на страници с продукти. От екрана за редактиране на продукта администраторите могат да добавят раздели (на база продукт), да пренареждат раздели и разбира се да ги изтриват. Това е удобно, ако искате да добавите потребителски раздел с Google Map, специален с таблица с допълнителна информация за продукта или дори раздел с указания за използването на продукта.

52. Слайдър за продукт на WooCommerce (безплатен)

Безплатен плъгин за WordPress на плъзгача за продукт WooCommerce

Плъгирът на плъзгача за продукт WooCommerce е лесен начин да добавите отзивчив плъзгач и въртележка за продукти на WooCommerce към вашия уебсайт. Просто инсталирайте приставката и използвайте включения кратък код и джаджа, за да добавите плъзгачи и въртележки за продукти към всяка готова зона за публикация, страница или приспособление.

53. YITH Essential Kit за WooCommerce # 1: Комплект безплатни добавки

Yith Essential Kit за WooCommerce # 1: Безплатен пакет от добавки

Обичайте пакета от YITH от безплатни разширения на WooCommerce, но не искате да ги инсталирате едно по едно? Вземете техния БЕЗПЛАТЕН пакет плъгини! Понастоящем YITH Essential Kit # 1 включва добавки за търсене на ajax, филтри на продукти, вариации на цветове / етикети, сравнения на продукти, увеличаване на изображението на продукта, бърз преглед на WooCommerce, безкрайно превъртане, списъци с желания, котировки, списъци с чакащи, режим на каталога, разширени отзиви и тона повече.

54. Отстъпки за късмет на WooCommerce

WooCommerce Lucky Wheel Отстъпки Premium WordPress Plugin

Добавете забавен нов начин клиентите да спестят в магазина ви (плюс добавяне на усещане за спешност на купувача) с въртене, за да спечелите купон или отстъпка. Премиумният плъгин Lucky Wheel за WooCommerce включва лесни опции, за да добавите купон „колело“ към вашия сайт – всички клиенти трябва да направят, да се абонират за имейл адреса си и плъгинът ще генерира уникален код, който да им бъде изпратен. Най-доброто от всички синхронизиране на приставката с MailChimp, така че да разширите списъка си с бюлетини и новите клиенти да спестят пари – това е печалба.

55. Квадрат за WooCommerce (безплатно)

Квадрат за безплатен WordPress плъгин за WooCommerce

Приемете плащания за продуктите си в магазина онлайн и в магазина с добавката Square. С Square можете да развивате бизнеса си по-бързо, като имате възможност да приема плащания по всяко време и на всяко място. Плюс това, тъй като приставката се интегрира с вашия инвентар, веднага ще видите всякакви промени в продукта в Квадрат, така че винаги знаете текущото име, цена, номер на запаса и т.н..

56. Мулти доставчик на WordPress WooCommerce

, всеки със собствен профил за продажба и възможност за управление на своята wn доставка. Вие (като администратор) ще продължите да имате пълен контрол над целия магазин, работещ с WooCOmmerce, плюс възможността да одобрявате продавачите, да задавате комисионни и да активирате автоматичното публикуване за надеждни продавачи.

Информация и изтегляне

Стартирайте собствен пазар с WordPress и приставката Multi Vendor за WooCommerce. Този мощен плъгин за пазара ви дава възможност да добавяте множество доставчици към вашия магазин на WooCommerce, всеки със собствен профил за продажба и възможност за управление на собствената си доставка. Вие (като администратор) ще продължите да имате пълен контрол над целия магазин, работещ с WooCommerce, плюс възможността да одобрявате продавачи, да задавате комисионни и да активирате автоматичното публикуване за надеждни продавачи.

57. Резервация на календар и събития на WooEvents

WooEvents Календар и събития Резервация Премиум WordPress Plugin

Създайте календар на предстоящите си събития и продайте билети онлайн с WooEvents. Плъгинът добавя полезни опции за вашия календар, включително дата на събитие, местоположение, високоговорители, график, карта на Google, изображения, социален дял и интеграция с приложения за календара (като Google Calendar или iCal). Но най-важното е да зададете цена и да продадете билети с помощта на WooCommerce. Това е чудесен начин за управление на билети за събития в общността, карнавали, събиране на средства, концерти и др.

58. WooCommerce Плащане с Amazon (безплатно)

Платете с Amazon за WooCommerce

Този безплатен плъгин интегрира Amazon Payments с вашата инсталация на WordPress. С този плъгин клиентите могат да използват Amazon, за да завършат поръчката си. Процесът на плащане все още се извършва на вашия собствен сайт, но има допълнително предимство на рекламата за защита от измами от Amazon Payment, както и вградената оптимизация за мобилни устройства.

59. YITH WooCommerce Ajax Търсене (безплатно)

YITH WooCommerce Ajax Search Free WordPress Plugin

Безплатният плъгин за търсене на WooCommerce Ajax улеснява клиентите ви да търсят в магазина ви WooCommerce и да виждат незабавни добавени резултати. Чрез добавяне на „търсене на живо“ по този начин е много по-лесно клиентите да търсят чрез текущия ви инвентар, особено ако вашият магазин има стотици или хиляди артикули.

60. Социално влизане в WooCommerce

WooCommerce Social Login Premium WordPress Plugin

Колкото по-бързо заснемете данните на купувача си, толкова по-добро изживяване и по-бърза каса. Какъв по-добър начин да ускорите касата от това да разрешите на потребителите да създават акаунти, да влизат и да плащат чрез любимите си социални мрежи?

Поддръжка на големи социални мрежи, персонализирани URL адреси за пренасочване, автоматична интеграция, регистрация с едно щракване, плъзгане и пускане на потребителски интерфейс, множество потребителски инстанции и диаграми на пай за проследяване на регистрационната активност, WooCommerce Social Login plugin е стабилен инструмент, който ви помага да постигнете много с малко усилия. Плъгинът се предлага с голяма поддръжка, пълна документация, уроци и има почти перфектна оценка на купувача.

61. Поръчка на WooCommerce за добавка за цифрови стоки

WooCommerce Checkout за цифрови стоки

WooCommerce Checkout за цифрови стоки ви позволява да пропуснете ненужните полета, така че можете да приключите сделката по-бързо. В крайна сметка, искането на физически адрес за изпращане на електронна книга по имейл е просто ненужно. Ако продавате цифрови продукти за изтегляне, клиентите очакват да получат продукта възможно най-бързо. Този плъгин не изисква каквато и да е конфигурация, за да опрости страницата ви за плащане – просто инсталирайте и пуснете!

62. Режим на каталога на WooCommerce

Режим на WooCommerce Catalogue Premium WordPress Plugin

В интернет, където конкуренцията е само на едно щракване. Отстояването отчита повече, отколкото искате да повярвате. Добавете функционалност и се разграничете, използвайки режима на каталога на WooCommerce, който заменя по подразбиране магазин WooCommerce с магазин за преглед на каталог.

В каталожен режим бутонът „Добави в кошницата“ се премахва и можете да изберете да видите цената или каквото искате на нейно място. Режимът на каталога ще ви позволи да показвате повече продукти и да улавяте само заинтересовани перспективи. Тъй като потенциалните лица не могат да добавят продуктите в количка, те вместо това ще се свържат с вас (или ще направят всичко, което искате).

63. Разширение за дизайнер на онлайн продукти на WooCommerce

Дизайнер на онлайн продукти на WooCommerce

Информация и изтегляне

Дайте възможност на клиентите си да персонализират лесно дизайна на продуктите, преди да излязат. След като инсталирате (лесно и лесно), можете да използвате дизайнера на продукти на WooCommerce, за да създадете свой собствен дизайн, да вземете снимки от социални мрежи като Instagram или да се възползвате от неограничения клипарт, както и персонализирани шрифтове.

Клиентът може да създаде страхотни дизайни, като избира от предварително направените ви шаблони, качва свои собствени дизайни или прави уникални дизайни от празен шисти. Плъгинът WooCommerce Products Designer също поддържа множество езици и включва премия.

64. Система за многократно финансиране на Galaxy Funder WooCommerce

Galaxy Funder - WooCommerce Crowdfunding система

Друг страхотен плъгин от FantasticPlugins, Galaxy Funder е инструментът, от който се нуждаете от захранване на вашия сайт за финансиране на тълпата. Той ви дава всички опции, от които се нуждаете, за да трансформирате вашия магазин WooCommerce в мощен портал за финансиране на тълпата.

Лесна е за настройка и използване. Например създаването на кампания е точно като създаването на продукти в WooCommerce, така че трябва да се забавлявате много. Galaxy Funder се предлага с няколко готини функции като генератор на къси кодове, система за награди / перки, адаптивен дизайн (използвайки CSS), напълно отзивчив, готов за превод и съвместимост с WPML.

65. Избор на време за доставка на WooCommerce за доставка

Woocommerce време за избор на доставка за доставка

Маркетингът не приключва, когато купувачът стигне до вашия електронен магазин. Не свършва, когато правят покупката. Обслужването на клиенти, което предлагате на вашите купувачи, е огромна част от вашия маркетинг и този плъгин ви помага да прехвърлите следпродажбеното обслужване на клиентите на следващото ниво!

Тази добавка за WooCommerce позволява на клиентите да избират датата и часа на доставка за продуктите си на страницата за плащане. Можеш “… ограничете датите и диапазоните на датите за доставка …„, Така че не се притеснявайте от това, че клиентите искат доставка в почивни дни, уикенди или друг път, който не можете да доставите.

66. Безплатен плъгин на WPB WooCommerce Product Slider

WPB WooCommerce плъзгач безплатен плъгин

Слайдърът за продукти на WPB WooCommerce е лесен начин за отзивчив плъзгач до вашия магазин. Изберете измежду продукти, най-новите допълнения, конкретна категория, маркери или създайте персонализиран списък с идентификатори на продукти. Можете дори да покажете класацията за оценка, цена и добавяне в кошницата. Просто използвайте краткия код, за да вмъкнете вашите плъзгачи на която и да е публикация или страница. Плъгинът също е преведен и RTL готов.

67. WooCommerce Мениджър на значки за продукти

Премиум приставка за WooCommerce Product Badge Manager

Добавете персонализирани значки в магазина си с мениджъра на значки за продукти на WooCommerce. С този плъгин можете да проектирате свои собствени значки за категории, продуктови атрибути, популярност, продажби и др. Веднъж създадени, ви показват значки на страници с продукти, архиви или дори филтри.

68. Плъзгач на галерията на продуктите за WooCommerce – Twist

Продуктова галерия Плъзгач за WooCommerce - добавка Twist Premium

Плъзгачът на галерията с продукти на Twist е лесен начин да актуализирате страниците си с продукти. Просто вдигнете приставката и активирайте хоризонтални или вертикални плъзгачи за вашите предмети. Просто не забравяйте да добавите много изображения на продукти! Плъгинът също така поддържа видеоклипове, автоматично игра и включва опции за персонализиране на лайтбокс.

69. Филтър за продукти на WooCommerce

Премиум приставка за филтър за продукти на WooCommerce

Потенциалните клиенти трябва да могат да намерят продуктите, които искат веднага – ако не могат, не очаквайте те да прекарат повече от няколко секунди в търсене. Имайки това предвид, един затрупан магазин може да ви струва сериозни продажби. Това е често главоболие за всеки, който управлява магазин за електронна търговия с много артикули.

Добра новина обаче: приставката за филтър за продукти на WooCommerce може да помогне за решаването на този проблем. Плъгинът добавя удобен за потребителя филтър към вашия магазин, като позволява на посетителите да се приберат към продуктите, които искат с няколко прости кликвания на мишката. Филтрите на плъгините всъщност са доста сложни: посетителите могат да използват филтъра, за да намерят продукти в определени категории, между посочени ценови точки, както и да намерят разлики в размер / цвят.

Продуктният филтър WooCommerce се предлага с впечатляваща гама от възможности за стилизиране, което ви позволява да конфигурирате филтъра, който искате за вашия магазин. Това включва колонни филтри, филтри в стил зидария и филтри за джаджи. Освен това имате избор между падащите менюта, радио бутоните и квадратчетата за отметки. Ако искате да направите магазина си за електронна търговия по-лесен за разглеждане, приставката за филтър за продукти на WooCommerce наистина е задължителна.

70. Plugin за групово редактиране на WooCommerce

WooCommerce Групова редакция

Информация и изтегляне

Ако разполагате с много продукти в магазина си за електронна търговия, управлението на всички тях може да бъде трудно. Представете си, че трябва да преминете през над 1000 продукта ръчно, за да направите малки корекции на цените. Трябва да има по-добър начин, със сигурност?

Ами има! WooCommerce Advanced Bulk Edit прави управлението на огромни обеми продукти лесно. Плъгинът добавя главна електронна таблица към бекенда на уебсайта ви. Всички промени, направени в елементите в тази електронна таблица, ще бъдат отразени на живата версия на вашия уебсайт.

Плъгинът поддържа 44 полета, всички от които могат да бъдат редактирани. Да речем, че производител прави малка актуализация на един от моделите, с които разполагате. Само за секунди можете да намерите продукта, да редактирате името, описанието и цената, без изобщо да щракнете върху страницата на продукта. Това може да спести значителни количества време. Плъгинът поддържа мощна филтрираща система, която ви позволява лесно да намерите продуктите, отговарящи на вашите зададени критерии.

Ако се сблъскате с поскъпване в целия борд, може да ви отнеме по-голямата част от деня да актуализирате ръчно всички цени, дори когато използвате удобната електронна таблица. С WooCommerce Advanced Bulk Edit можете да задавате групови цени в цялата си продуктова гама – това може да бъде промяна на цената с фиксирана стойност или промяна в цената на база процент. Можете дори да конфигурирате продажните си цени по този начин.

71. Специфични цени за клиенти на WISDM

Специфични цени за WISDM за клиенти

Информация и DownloadView Демонстрацията

Като собственик на магазина на WooCommerce може да искате да зададете различни цени за различни клиенти. Цените с намаление могат да създадат чудеса за специални роли като сътрудник или управител на магазина. Освен това може да имате групи от VIP или платинени клиенти, за които бихте искали да зададете потребителски цени. Лоялността на клиентите в края на краищата само означава повече продажби.

Как да направите всичко това, без да се налага да превръщате кода си от WooCommerce отвътре? Специфично за клиента разширение на цените за WooCommerce.

Специфичните за клиента цени са разширение на WooCommerce, което позволява на администратора на магазина да определя различни цени за отделни клиенти, роли (абонат, клиент и т.н.) и групи. Той ще ви помогне да покажете на клиента, ролята или групата само потребителските цени, които са били определени за тях, а не продажбите на WooCommerce или редовните цени.

Нещо повече, той също ви позволява да импортирате и експортирате всичките си клиентски данни. Можете да експортирате .csv файл на вашите клиенти, да присвоите потребителски цени на клиентите, ролите или групите и да ги импортирате, така че да можете да задавате групово зададени цени за всеки клиент, роля или група, без да се налага да го правите ръчно, което отнема много време.

В най-новото допълнение към широкия си набор от функции, плъгинът получи актуализация, която въведе Pricing Manager. Тази конкретна функция позволява на администратора на магазина да задава персонализирани цени за определени клиенти, роли или групи за един или няколко продукта наведнъж от един прозорец.

72. Изображения на продукта на WooThumbs

Страхотни изображения на WooThumbs

WooThumbs е първокласно разширение за WooCommerce, което добавя опции за галерията на продуктите към вашия магазин. С този удобен плъгин е лесно да добавяте галерии и варианти към своите продукти на WooCommerce.

WooThumbs е идеалното решение за оптимизиране на вашите изображения на продукти на WooCommerce. Вашите клиенти ще могат да опитат вашите продукти, както никога досега. Мащабиране на изображения, множество изображения по вариация, галерии с изображения на цял екран и видеоклипове с продукти са само част от фантастичните функции. Лесно е да направите WooThumbs да съответства на стила и оформлението на вашата тема с множество опции за стилизиране.

WooThumbs също е отзивчив. Можете да адаптирате оформлението в определена точка на прекъсване, което го прави перфектно на всяко устройство. Дайте на клиентите си това, което искат. Нека те видят вашите продукти във цялата им слава. Накарайте ги да копнеят за собствеността, като подобрят изображенията на вашия продукт с WooThumbs.

73. WISDM Scheduler

WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Увеличете продажбите на вашия WooStore с WooCommerce Scheduler! Представянето на уникални продукти за ограничен период от време е един от най-сигурните начини за набиране на продажби във вашия магазин WooCommerce. Въпреки че е най-популярната платформа за електронна търговия за уебсайтове по целия свят, WooCommerce не разполага с вградена настройка за тази функционалност.

Преодоляване на този недостатък е плъгинът WooCommerce Scheduler, който ви позволява да добавяте и продавате продукти в своя онлайн магазин за ограничена продължителност. Плъгинът може да се използва за добавяне на ограничения за време на продажба към съществуващи, както и нови продукти, като просто изберете датите, докато редактирате продукта.

След като са зададени датите и времето, в близост до продукта се показва таймер за обратно отброяване, което създава усещане за недостиг в съзнанието на вашите клиенти. Това стимулира спешността да закупите и следователно да притежавате продукта най-рано, което води до покупка 7 пъти от 10!

Също така, Създаването на продукти с ограничено издание е чудесен начин за показване на нови продукти, които са различни от обичайната цена за вашия магазин WooCommerce. Това не само играе върху психиката на потребителя да притежава уникален продукт, който се предлага за кратко време, но и подтиква купувачите на оградата към извършване на покупка, тъй като са убедени, че тези продукти вече няма да бъдат достъпни след определена сума от време.

В ума на клиента недостигът е равен на привлекателността, което е изпитан метод за маркетинг. Всичко, което Plug WooCommerce Scheduler прави, е да гарантира, че да стигнете до там, за да настроите тези продукти, е бързо, безболезнено и лесно.

74. Списък с желания на TI WooCommerce

Plugin за списък с желания на WooCommerce

TI WooCommerce Wishlist е мощно, но просто решение с желания за вашия магазин WooCommerce. Използването на списъка с желания на WooCommerce е чудесен начин да изградите лоялност към сайта на своя магазин, да увеличите аудиторията и да разберете нуждите на вашите клиенти.

Списъкът с желания на TI WooCommerce ще ви помогне от първите стъпки, като ви посрещне с съветника за настройка. Ще бъдете напълно настроени с няколко кликвания. Ако обаче имате нужда от допълнителни настройки, приставката се предлага с множество опции. Можете да коригирате стиловете на бутоните поотделно за магазина и страницата на продуктите, всеки елемент в таблицата на списъка с желания, опциите за вход и обработка и така нататък.

След като завършите настройката, списъкът с желания ще започне да проследява поведението на клиентите в списъци с желания и да ви предоставя анализи. Ще можете да видите продажбите за популярност на продукта и други важни статистически данни.

Пазаруващите обичат да споделят списъка си с желания с приятели и семейство. Ето защо приставката за TI идва с функционалност за социални споделяния. Но с изключителната функция „Следване“ те са в състояние да следят един друг (или всяка друга публична) списъци с желания и да бъдат информирани за всички промени в списъци с желания. Плъгинът включва скорошни / популярни къси списъци с желания и джаджа, за да ви помогне да привлечете допълнително внимание към публичните списъци с желания.

Когато спечелите данни за потенциални клиенти и аналитични данни, можете да изпращате промоционални имейли до всички или конкретни клиенти, като използвате предварително зададени шаблони за имейл. Например, можете да изпратите отстъпка на всички клиенти, които са добавили конкретен продукт към своите списъци с желания. Само с едно щракване!

TI WooCommerce Wishlist е отзивчив, готов за превод и работи добре с много популярни WordPress плъгини. Това включва WPML, WP Super Cache, WP Rocket, W3 Total Cache и WooCommerce – Gravity Forms Добавки за продукти. Но това са само няколко функции на този мощен плъгин, проверете пълния списък по-долу.

75. Woo Кредити

Woo Кредити

Woo Credits е страхотно разширение на WooCommerce, което позволява на собствениците на магазини WooCommerce лесно да създават, продават и приемат кредити в своя магазин, задвижван от WooCommerce. Woo Credits Platinum работи с продукти с прост, променлив и абонаментен тип.

Администраторите в магазина просто създават кредитни пакети и след това имат възможност да присвоят на всеки продукт уникална цена „Кредит“. Функционалността е много подобна на iStockPhoto или други сайтове, базирани на кредити. Клиентите първо купуват кредити в насипно състояние, а след това изкупуват тези кредити за продукти в магазина. Woo Credits също работи перфектно с „Виртуални“ и „Свалящи се“ продукти, което дава на собствениците на магазини WooCommerce още повече гъвкавост да печелят приходи и да повтарят посетители в съответните си магазини.

В допълнение към тези страхотни функции, администраторите на WooCommerce могат да избират да пускат магазин само за кредити. Просто изберете опцията в настройките на приставката. Пускането на магазин „Само за кредити“ ще скрие всички валутни цени и ще позволи на клиентите да проверят с кредитния си баланс. След това опцията за валута ще се появи отново, когато клиентите попълнят своите кредити. Администраторите на WooCommerce могат да пускат на пазара и продават своите кредитни пакети, като използват краткия код „buy_credits“ на всяка страница или публикация.

WooCredits предлага и добавки за шаблон за Visual Composer, достъпни за закупуване, които са предварително проектирани блокове, за да помогнат на пазара на вашите пакети от кредити. Други налични кратки кодове включват „user_credits“, който показва кредитния баланс на потребителите, които са влезли в системата. Администраторите също имат възможност да зададат кредитите да изтекат и могат да покажат колко дълго са добри кредитите, като използват незадължителния параметър „show_expiry = да“ в краткият код „buy_credits“.

76. WooCommerce Мениджър на емисии за продукти

Мениджър на емисиите за продукти на WooCommerce

WooCommerce Product Feed Manager генерира продуктова емисия, за да синхронизира вашите продукти с вашия търговски център – включително Google Shopping, Amazon Product Ads, Pricegrabber.com, Become и др. Можете бързо да добавите целия си продукт (без ограничение) от вашия магазин WooCommerce в различни дилърски магазини. WooCommerce Product Feed Manager има настройки, които отговарят на изискванията от различни търговски магазини.

Плъгинът е съвместим с най-новите версии на WooCommerce. Също така този плъгин поддържа всяка тема на WooCommerce, налична на пазара. Тази приставка няма да ви създаде проблем, когато искате да проектирате уебсайта си. Можете да настроите съдържанието на всяко поле, за да увеличите максимално приходите от продуктите си в търговските магазини. Ще получите опцията да генерирате персонализирана емисия, да добавяте динамични атрибути според нуждите си и да добавяте статични стойности на полето към емисията на вашия продукт, когато е необходимо.

Също така, вие получавате възможност за картографиране на категории и свобода да обедините напълно категорията на вашия магазин с категория търговски магазини. Можете също да промените заглавието в зависимост от вашата търговска категория.

77. Сравнете продуктите на WooCommerce

WooCommerce Сравнете продуктите

Сравнете продуктите във вашия магазин WooCommerce, без изобщо да напускате страницата. Създайте групи за сравнение, за да организирате продуктите, и след това настройте списък с подкатегории и функции, както искате да се показват. Функциите могат да се състоят от предварително зададени атрибути на WooCommerce или персонализирано съдържание, включително HTML. Страницата за допълнителни настройки ви позволява да контролирате много от функциите на приставката. Включително размер на миниатюрата, местоположение на кошницата за визуализация и сравняване на връзки, как се гледа таблицата и много други.

Когато инсталацията приключи, клиентите могат да избират продукти за свой избор за сравнение. Докато разглеждате инвентара си, в долната част на браузъра може да се види кош за преглед. Можете също да изберете да покажете полето за визуализация като джаджа в страничната лента или вградено в съдържанието в горната или долната част на архива на магазина. Когато е готов, клиентът може да натисне бутона „Сравни“ и да бъде насочен към страницата за сравнение или да покаже таблицата в изскачащ контейнер.

Без значение как преглеждате таблицата, тя ще се коригира според размера на екрана и ширината на таблицата. Това означава, че ще премине подходящо, ако имате няколко елемента, които се сравняват. Или ако разглеждате списъка на по-малко мобилно устройство. Състои се от функции и (незадължително) категории при настройка, но може да бъде стеснен, за да показва само различни редове. Клиентите също могат директно да добавят избрания от тях продукт в количката от таблицата за сравнение.

78. Докан Мултивендор

Пазар на Dokan WooCommerce Multivendor

Dokan не е просто решение за електронна търговия за WordPress. Това е едно гише Multivendor за предприемачи, които търсят най-добрата сделка! Стартирайте своя перфектен уебсайт за електронна търговия с неограничен брой доставчици и създайте всякакъв вид продукт, дори и с ограничен бюджет. Докан ви покрива по всякакъв начин! Отнема само няколко минути, за да започнете и да създадете нещо вълшебно.

Dokan е създаден, за да бъде лесен за използване с нови предприемачи и малки предприятия. Ще откриете, че управлението на плащания и абонаменти всъщност е толкова просто, колкото ABC! Интуитивният дизайн и интерфейс правят нещата безупречни за новобранците в електронната търговия.

Dokan също има разширени функции на пазара, които позволяват безпроблемно да се управлява. Вашите доставчици ще разполагат с подробни индивидуални табла за управление на фронта, лични страници в магазина и възможност да управляват всичко сами. И ще трябва да се изпълнявате само толкова минимално, колкото да преглеждате поръчките. Представете си колко време и енергия ви спестява!

Задайте гъвкави проценти на комисионна и автоматично разделяне на приходите за всички продавачи. Вашите доставчици ще обичат абсолютно всички невероятни функции.

Може би искате да създадете нещо като eBay? Dokan Simple Auction ви позволява да създавате магазини с продаваеми продукти. С изключителните функции на Dokan можете да създавате и обслужващи се продукти, като хотели, курорти, таксиметрови таксита и други, които клиентите могат да резервират както искат.

Притеснявате се, че няма да можете да продавате на не-англоезична публика? Докан е многоезичен. Направете своя пазар на мечтите, независимо къде живеете! Какво още! Dokan идва с безплатна тема, за да започнете веднага.

79. Експорт на WooCommerce продуктFeed

WooCommerce Export ExportFeed

Стартирането на уебсайт за електронна търговия с WordPress е сравнително лесно в сравнение с действително ръководенето на вашия бизнес. Това означава да достигнете до потенциални клиенти за вашите продукти и да ги накарате да ги купуват. Така че, ако сте начинаещ в областта на електронната търговия

Едно важно съображение е, че колкото повече канали за продажби добавите към фунията си за продажби, толкова повече клиенти ще имате. Но добавянето на всичките ви продукти към един или повече от тези канали ще ви отнеме трудно време. Ако представяте продуктите си ръчно, това ще отнеме много време и тромав процес, заедно с шансовете за грешки, които може да направите и последствията от тях. Освен това, управлението на емисията ви за продукти и актуализирането на информацията за продукта ще бъде трудно.

Вместо това можете да използвате инструменти като ExportFeed, които да ви помогнат да създадете своя емисия за всички продукти. Или избрани някои продукти въз основа на ключови думи, цена, категория или такива. Тъй като ExportFeed предварително е заредил всички шаблони за спецификация на емисиите за популярни търсачки, ще спестите време за създаване на емисии и ще гарантирате приемането на продукти от търговци като Google Shopping, Amazon, Facebook Shop, eBay, Pricefalls и много други.

80. Moodle Integration

WooCommerce Moodle Integration

Използвайте силата на WooCommerce с този плъгин за интеграция на Moodle-WooCommerce! Moodle със сигурност е една от най-популярните системи за управление на обучението там. Но потребителите на Moodle често се борят да намерят добро решение за неволите на електронната си търговия. Този плъгин интегрира Moodle с WooCommerce, така че да позволи на потребителите на Moodle да използват предимствата на една от водещите платформи за електронна търговия – WooCommerce.

Това, което приставката по същество прави, е да синхронизирате вашите курсове по Moodle в WooCommerce като продукти. Като администратор на Moodle можете да направите тези продукти платени и да зададете цена за всеки курс. След това заинтересованите студенти могат да се запишат за курса при закупуването му.

Използвайте функции на WooCommerce като продажни цени, кодове за отстъпки или купони или можете лесно да свържете тази приставка с други шлюзове за плащане, оптимизация на търсачките или маркетингови приставки, за да увеличите продажбите на курсове. Мощна функция, която плъгинът е опция за надстройка, използвайки функцията за групиране. Вместо да свързвате един курс за продукт, можете да обедините два или повече курса и да ги продадете като един продукт на намалена цена.

Категориите на курсовете в Moodle също могат да бъдат синхронизирани като категории продукти в WooCommerce. Алтернативно, категориите продукти могат да бъдат създадени ръчно и присвоени на продукти. плюс когато студент закупи курс и се регистрира в WordPress, студентски акаунт автоматично се създава в Moodle. Със същите пълномощия – и студентът се записва за закупения курс. И продуктите за абонамент могат да бъдат създадени с помощта на разширението WooCommerce Subscription. С помощта на това разширение курсовете могат да се продават на база абонамент.

81. Приложение IcyMobi

IcyMobi - Решение за приложение за електронна търговия „всичко в едно“

Изработен от Inspius, водеща агенция за разработка на уеб и мобилни приложения в Сингапур, IcyMobi стартира през август 2016 г. Изграден на платформата Ionic, IcyMobi може да помогне на потребителите да трансформират своите уебсайтове за електронна търговия в приложения за M-commerce както на iOS, така и на Android и без предходен език за програмиране Визията е да се изгради екосистема около IcyMobi, така че дизайнерите и кодерите да могат да създават нови дизайни и плъгини за IcyMobi и да печелят от работата си.

След старта са направени множество издания и актуализации, най-вдъхновени от заявки от потребителите. IcyMobi вече поддържа големи шлюзове за плащания в географски региони като PayPal, Stripe, Mollie и Omise. Push уведомлението помага на собствениците на магазини да уведомяват потребителите за последните новини, атрактивни отстъпки и големи промоции за грабване.

82. Genesis Connect за WooCommerce (безплатно)

Genesis Connect за безплатен WordPress плъгин за WooCommerce

Обичате вашата тема Genesis, но желаете вашия магазин WooCommerce да съвпада? С Genesis Connect за WooCommerce всички вградени магазинни шаблони, включени в WooCommerce, се заменят с поддържани от Genesis версии. Плюсът също работи с Genesis Simple Sidebars и Genesis Simple менюта, за да ги направи съвместими и с WooCommerce..

83. Хубави имейли на WooCommerce

WooCommerce Pretty Emails Premium WordPress Plugin

Информация и изтегляне

Персонализирайте имейлите си в магазина с плъгина WooCommerce Pretty Emails. Създавайте шаблони за имейл, които съответстват на останалата част от вашия бизнес, като персонализирате шрифтове, цветове, размер на текста, банери, ширина, заглавия, рамки, миниатюри на продукти, социални връзки и др. По този начин клиентите, които правят покупки, ще знаят вашите имейли, когато ги видят!

Прекратяване на най-добрите разширения и добавки за WooCommerce

Надяваме се, че сте намерили поне една или две добавки, които можете да използвате, за да направите вашия магазин WooCommerce още по-мощен. Ние изброихме най-добрите безплатни и премиум плъгини, които бихме могли да намерим, но ако смятате, че сме изпуснали един, оставете коментар. И ако опитате някой от тези плъгини, уведомете ни как работи и споделете вашия опит с другите ни читатели!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map