8 Плъгини, които правят отстраняване на неизправности WordPress лесно

Колкото и да е WordPress, винаги има определени проблеми и проблеми, с които собствениците на уебсайтове вероятно ще трябва да се справят в даден момент. И можете да се справите с тези проблеми по трудния начин – ръчно – или по лесния начин – чрез плъгин.


Има множество WordPress плъгини, които отстраняват „неприятностите” от „отстраняване на неизправности” и напълно оптимизират бизнеса на работа на уебсайт. Ето 8 приставки за WordPress, които ще направят живота ви малко по-лесен за собствениците на уебсайтове и разработчиците:

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. WP пропуснат график коригира неуспешни бъдещи публикации

Пропуснат график на WP

Функцията за планиране на публикации е богатство, особено за онези, които предпочитат да публикуват блогове в насипно състояние и публикуват статиите си в различно време, така че да не се припокриват. Но ако сте един, който да планира публикациите си през цялото време, може би сте забелязали, че понякога публикация по някаква причина няма да бъде публикувана.

Това може да бъде много разочароващо, особено когато не сте уведомени за тази неуспешна публикация, докато не се натъкнете на грешката в административния панел. Никой не обича да вижда това страховито съобщение „Пропуснат график“! Най- WP пропуснат график коригира неуспешни бъдещи публикации WordPress плъгин може да помогне за решаването на този проблем. Правилно наречена, тази приставка сканира вашия WordPress сайт, за да провери за планирани публикации, които са пропуснали датата на публикуването им, а след това продължава и ги публикува. Това е удобен малък плъгин, който няма да попречи на сървъра ви по никакъв начин.

2. Акисмет

Akismet

Спамът е болка, но за щастие има плъгини, разработени специално за справяне с него. Най- Приставка за Akismet WordPress е популярен. Всъщност той няма друг избор, освен да бъде популярен, тъй като идва предварително инсталиран на всички версии на WordPress.

Въпреки че това не е задължително да е безумно доказано, е доста добре да пречи на повечето от спам хората и ботовете ще се опитат да се хвърлят във вашия раздел за коментари. Akismet проверява всички коментари, направени във вашия блог, след което ги анализира, за да види дали приличат на спам материал. Понякога се хълца, поради което трябва редовно да проверявате спам папката си. Понякога законните коментари се маркират като спам, така че ще трябва ръчно да проверите за това по случай.

3. WP-оптимизиране или оптимизиране на база данни след изтриване на ревизии

WP Оптимизирайте WordPress Plugin

Когато вашата ревизионна система е претоварена, базата данни на вашия сайт може да стане доста голяма, което прави малко, за да направи сайта ви по-ефективен. В действителност това може значително да заблуди вашия сайт. Най- WP-оптимизиране на WordPress плъгин помага за свиване на вашата база данни, така че уебсайтът ви да работи по-гладко и да се оптимизира. Този плъгин изпълнява тази задача, като се грижи за неща като редакции на публикации, стари коментари или автоматично чернови публикации. Най- Оптимизирайте базата данни след изтриване на ревизии плъгинът прави почти същото нещо, което може да намали размера на вашата база данни с повече от половината.

4. Връзки към страницата към

Връзки към страницата към

Свързването към вътрешни страници и външни сайтове винаги е добра практика, когато се опитвате да изкачите редиците на Google, особено когато тези връзки сочат към сайтове с авторитети. Но понякога може да е истинска болка да направите това ръчно. Никой не обича да се потапя в участващ процес, само за да коригира някои настройки. С Връзки на страници към плъгин за WordPress, всичко, което трябва да направите, е да го включите или изключите.

Този плъгин улеснява взимането на трафик, който идва на стара страница и го пренасочва към друго място. Този удобен малък плъгин помага, като добавите метабокс към вашия редактор на публикации, където можете да изберете персонализиран URL адрес, който да въведете в текстовото поле. По този начин, когато трафикът ви дойде, той автоматично ще бъде насочен към външната връзка.

5. Деактивирайте коментарите

Деактивиране на коментарите

Опитвали ли сте се някога да деактивирате коментарите в целия си уебсайт? По-трудно е, отколкото изглежда първоначално. Но е необходимо понякога по различни причини. Не само това, но премахването на коментари, които вече са направени в предния край, изисква малко технологични познания, включително кодиране. Не всеки потребител на WordPress знае как да кодира или променя темите си.

За щастие има изящен плъгин, който може да се погрижи за това: Деактивиране на коментарите WordPress плъгин. Това ви дава възможност да изключите коментарите, било то за целия ви сайт или само на база след публикуване. Когато искате коментарите да бъдат елиминирани напълно, плъгинът дори ще направи формата за коментари да изчезне. Ако искате да деактивирате коментарите за конкретна публикация, формулярът за коментари ще бъде премахнат само за тази публикация. Съществуващите коментари обаче могат да останат, ако решите да ги запазите.

6. iThemes Security

iThemes Security

Важно е да имате резервен план в случай, че вашият сървър се срине или нещо случайно се случи с вашия сайт. Всеки знае това. Но не всички всъщност предприемат необходимите стъпки, за да архивират редовно уебсайта си, главно защото това е някакво неудобство. Истината е, че абсолютно трябва да можете да възстановите уебсайта си от резервно копие, ако нещо лошо се случи, за много кратък период от време.

Най- iThemes Security плъгин прави това автоматично за вас. Тя ви позволява да създавате резервни копия на вашия сайт, независимо дали напълно или частично. Това включва вашата база данни и инсталирани приставки. Има разработени други плъгини за изпълнение на този тип функции, но iThemes Security е може би най-добрият. Има много функции и ви дава възможност да възстановите резервното си копие в рамките на минути.

7. WordPress SEO от Yoast

WordPress SEO от Yoast

Поддържането на оптимизирана търсачка за уебсайт може да бъде доста неприятно, като се имат предвид всички малки фактори, които трябва да мислите, включително мета тагове, описания на страници и други подобни. Когато става въпрос за SEO, WordPress SEO от Yoast е задължително. Той ви дава пълен контрол над мета описания, заглавия на страници и ключови думи за вашите страници, публикации и категории.

Този плъгин също така казва на роботите на търсачките какво да правят в случай на неизпълнение, следване, без индекс, индекс и др. Можете да персонализирате описанията си във Facebook и Twitter и за отделни публикации. Тоест, ако предпочитате да не използвате полето за мета-описание по подразбиране.

8. Digg Digg

Digg Digg

Социална медия. Навсякъде е И ако все още не сте скочили на тази лента, вие пропускате, особено когато се предполага, че сайтът ви генерира печалба. Ако не знаете откъде да започнете, помислете за инсталирането на Digg Digg WordPress плъгин, което добавя плаваща кутия на страниците и публикациите на вашия сайт и позволява на посетителите ви да споделят съдържанието ви само с едно кликване.

Този WordPress плъгин обработва всеки сайт за социални мрежи, който можете да хвърлите към него, включително Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest и т.н. Можете да персонализирате типа услуги, които искате да показвате на потребителите си, и не е нужно да използвате тези, които не мислите, че ще бъдат от полза за вашия сайт. Като цяло, първо трябва да се потопите в главата на социалните медии.


Наоколо се носят много плъгини, които могат да отстранят някои от най-често срещаните проблеми с WordPress, особено ако сте малко мокри зад ушите за платформата. Да се ​​надяваме, че предходният списък ще бъде достатъчен, за да стартира и работи сайта ви (и да го поддържа така!).

Има ли плъгини, които искате да използвате за отстраняване на проблеми или оптимизиране на операциите на сайта? Уведомете ме в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map