8 най-добри WordPress прикачени модули

Оптимизирането на процентите на конверсия е приоритет номер едно за повечето дигитални търговци. Привличането и „закачането“ на бъдещ верен последовател може да бъде форма на изкуството – тази, която озадачава най-доброто от нас. За щастие има огромно количество инструменти, които ще ви помогнат да постигнете целите си; особено в общността на WordPress. В тази статия ще проучим сметаната на реколтата.


По-конкретно, ще се потопим в света на изскачащи приставки. След като приключим с това, ще преминем към проучване как можете да се възползвате максимално от своя нов изскачащ плъгин и да увеличите максимално процента на конверсия на уебсайта си на WordPress. Нека се напукаме!

Какво представлява оптичното изскачане?

Оптинските изскачащи прозорци са доказан начин да превърнете посетителите в лоялни последователи. Optins дават възможност на посетителите да въведат информация за контакт, за да се абонират за бюлетин или да поискат повече подробности относно конкретна тема.

Изскачащи вие казвате? Но те са досадни като ад, нали? Маркетингови инструменти мога бъдете уморителни – в това няма никакво съмнение – но в ръцете на страхотен рибар, правилната стръв може да бъде ключът към успеха му. само Вие може да реши дали резултатите си струват метода. С това казано, нека да направим направо върху проучването на най-горните изскачащи приставки за WordPress.

Налични са голям брой WordPress изскачащи плъгини, а сортирането на житото от плявата може да бъде донякъде обезсърчаваща перспектива. За щастие, вече направихме тежкото повдигане за вас с нашата внимателно обмислена селекция по-долу.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Изскачащи нинджи

Ninja изскачащи прозорци за WordPress

Ninja Popups е персонализиран създаващ изскачащи програми за WordPress. С този плъгин можете без усилия да създавате изскачащи прозорци на вашия уебсайт за абонаменти за бюлетин, социални следва, препоръчани или свързани елементи и много други.

Изскачащите прозорци са фантастичен начин да привлечете вниманието на читателите и Ninja Popups улеснява добавянето на персонализирани изскачащи прозорци към вашия уебсайт. Плъгинът ви предоставя много страхотни изскачащи опции, които са готови за мобилни устройства, напълно преводими и пълни с функции. Добавете изскачащи прозорци, които заключват съдържание, докато читателят не се абонира или сподели. Или добавете изскачащи прозорци за специални сделки, отстъпки или кодове на купони. Възможностите са безкрайни. Една от най-новите характеристики е статистиката, която Ninja Popups предоставя, за да ви покаже кои изскачащи прозорци помагат и кои могат да отидат.

Нуждаете се от повече опции за изскачащ дизайн? Вземете пакета за разширение! Авторът на плъгините създаде допълнителен тематичен пакет за тези, които се нуждаят от малко повече разнообразие. Ако пускате много промоции или искате да използвате различни дизайни за всеки изскачащ тип, пакетът за разширение определено би бил полезен. Но тъй като са само няколко долара повече, работи се само да добавите към инструментариума си за по-късна дата.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker е плъгин, който ви позволява да пускате почти всяко съдържание, което можете да си представите във вашите изскачащи прозорци. Плюс това е снабден с множество функции като:

 • Анимации за отваряне на изскачащи прозорци
 • Пълно позициониране и контрол на размера
 • Тема строител
 • Съдържание за превъртане и др

3. Блум

разцвет

Информация и DownloadView Демонстрацията

Bloom е много гладък плъгин от рокзвездите на Elegant Themes. И това е премия, така че получавате това, за което плащате – качествен продукт. Независимо как планирате да добавите оптиминови форми към вашия сайт, Bloom има вградени множество отлични функции, за да улесни процеса на създаване:

 • Шест лесни стила optin; като изскачащ прозорец, полет и джаджа
 • Над 100 шаблона за начинаещи
 • Лесен внос и износ за споделяне с другите ви сайтове
 • Проследяване на статистически данни, за да поддържате раздели на реализациите си
 • И още – проверете нашия преглед на Bloom, за да научите повече

4. Изскачащи прозорци – WordPress Popup

Изскача WordPress

Изскачащи прозорци – WordPress Popup е мощна изскачаща приставка, която е изтеглена над 60 000 пъти и има 40% увеличение на вашите последователи. Функциите включват:

 • Множество филтри за дисплей за разграничаване на навиците на потребителите
 • Опции за това кога да се показва или не да се показват изскачащи прозорци
 • Настройки за местоположение, време и скриване
 • Кратки кодове за социални мрежи

5. PopupAlly

Изскачащ съюзник

PopupAlly е чудесен за разширяване на броя на вашите абонати. Този WordPress плъгин дава възможност за бързо персонализиране на усъвършенствани професионални формуляри за регистрация, дори ако нямате познания за код.

 • Съвместим с повечето системи за имейл маркетинг
 • Има налична опция с премиум поддръжка
 • Предлага стъпка по стъпка уроци за ставане и тичане
 • Безплатен 30 дневен курс, който ще ви помогне да съставите списъка си

6. PopUp By Supsystic

Изтеглете Popup от Supsystic

PopUp By Supsystic позволява лесен, неограничен творчески дизайн за спечелване на повече абонати и социални последователи.

 • Отзивчиви изскачащи прозорци с приятелски опции
 • Персонализиращи се теми
 • Излезте от изскачащи прозорци за улавяне на изгубени посетители

7. Откажете се от Самурай

Включете Samurai Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Създайте красиви форми за вписване в WordPress с опция за самураи. Opt-in Samurai е друг премиум плъгин, разработен от Intense WP, който ви позволява да създавате красиви отварящи се формуляри за вашия уебсайт WordPress.

Той се предлага със 100+ предварително проектирани формуляри за включване с персонализирани изображения и текстови детайли. Всички форми за отказ са напълно тествани за отзивчивост и се показват перфектно на всички устройства. Наред с всички функции, които Opt-in Samurai може да предложи, той включва и 20 специфични формуляра за избор на страничната лента.

Създавайте неограничени формуляри и изпращайте данни в ориентир до 19 най-популярни имейл услуги, включително MailChimp, Aweber, Получете отговор, постоянен контакт, iContact, вертикален отговор, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Campaign Monitor, Active Кампания, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot и Mad Mimi. Данните за абонатите се съхраняват и във вашата локална база данни на WordPress. Така че можете да експортирате в CSV направо от вашия Opt-in Samurai табло за управление. Подробните статистики ви показват най-конвертиращите форми заедно с импресиите / изгледите.

Самурайът, който се откаже, може също да изпрати вашите клиенти директно до самостоятелно организирания захарен CRM. Освен изскачащата форма, формулярите могат да бъдат поставени и на страницата директно (без изскачащ прозорец), в случай че искате да покажете формуляра за отказ в средата на съдържанието, използвайки кратък код. Таблото за управление на приставката ви предоставя подробна анализа на формулярите, които получават изгледи и онези, които преобразуват най-много. Opt-in Samurai е един от удобните за потребителя плъгини за настройване на изскачащите ви форми за отказ. Не само тези, плъгинът поддържа изскачащи съобщения за посрещане и излизане. Можете също така да определите изтичането на срока на бисквитките за всяко изскачащо меню.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Информация и DownloadView Демонстрацията

Optin Ninja е премиум WordPress Plugin, създаден по начин, който ще ви помогне да привлечете нови абонати за електронна поща. Събирайте имейл адреси и ги съхранявайте в локална база данни, използвайте автоматични отговори чрез ключ на API или използвайте произволна форма. Плъгинът ви позволява да използвате едноетапен или двуетапен процес за преобразуване на посетители в абонати.

Всяка кутия със съдържание може да бъде оформена по различен начин. Страниците за стискане могат да бъдат персонализирани в детайли; използвайте самостоятелни страници или ги отваряйте в изскачащи менюта, персонализирайте фонове, цветове, шрифтове и др. Ако искате да изпробвате различни опции, Optin Ninja ви позволява да създавате прости A / B тестове, които могат да ви помогнат да решите кой подход да използвате.

Плъгинът е лесен за инсталиране и работи добре с повечето теми и плъгини на WordPress. Проверете демонстрацията на плъгини, за да визуализирате всички страхотни демонстрации на оптимизирана страница и да видите реални скрийншоти на графиката за анализи, автоматичен отговор, дизайнерските опции и включените 300+ графики.

хипотеза?

След всичкото избиране на плъгини, персонализиране на изскачащи програми и писане на бюлетини, как знаете, че някое от тези неща работи? Въпреки че магическата формула ще се оспорва в продължение на много хилядолетия, има някои експерименти, за които повечето експерти са съгласни, че действително ще доведат до желаните резултати. Това идва под формата на тестване на статистически хипотези.

Тестването на статистическите хипотези няма абсолютно нищо общо с определен едър, предимно тревопасен бозайник, който обикновено се среща в райони на Африка на юг от Сахара. Въпреки това прави имат доста общо с научните изследвания в областта на статистиката.

Тестът A / B се отнася до рандомизиран експеримент, състоящ се от два варианта – A и B – докато първият представлява „контролния“ обект, а „третирането“ е представен от втория.

Объркани ли сте? Е, за щастие, не е нужно да сте ракетен учен, за да имате успешен уебсайт. За това са плъгините! Въпреки че много изскачащи приставки имат вградени функции за проследяване, има плъгин, специално създаден да ви помогне да определите, управлявате и следите експериментите за тестване на A / B:

Nelio AB сплит инструмент за тестване на WordPress

Nelio A / B Testing е мощна и многостранна услуга за оптимизиране на преобразуването за WordPress. Самият плъгин е безплатен, но услугата, която изисква, е премия. Ето какво може да направи тестовете на Nelio A / B за вас:

 • Подобрете целевите си страници
 • Пишете по-добри публикации
 • Тествайте нови теми и различни менюта
 • Тестови заглавия и заглавия

И най-хубавото е, че всичко това може да се направи от дясно във вашия WordPress табло за управление! Друга чудесна функция, която ще ви стопли са топлинните карти.

Тази функция буквално ви позволява да анализирате най-горещите области на всяка страница, за да разберете по-добре клиентите си. И понеже Nelio A / B Testing е проектиран като a обслужване (макар и премиум), цялата обработка се премахва от уебсайта Ви и позволява на техния облак да се справи с товара. Това прави много по-бързи пъти за качване на сайта.

Поставяне на глазура върху тортата с конверсии

Така че ние говорим за изскачащи прозорци в тази публикация, но искам да ви дам и допълнителен бонус. Един от най-доказаните начини за увеличаване на списъка ви с абонати и поддържането им да се връщат за още е един от най-простите: кажете благодаря.

Тестовете показват, че включването на благодарствена страница в края на транзакция (била тя финансова или по друг начин) създава голямо влияние върху всеки клиент. Освен това създава чудесна възможност да включите връзки към някои от вашето друго съдържание.

Друг чудесен начин да кажем благодарности за времето, което прекарахме заедно е, познахте – приставка за WordPress. Благодаря ми по-късно всъщност изпраща благодарствени имейли на всеки, който остави коментар.

Страхотни функции изобилстват:

 • Поканете читателите обратно във вашия блог
 • Линк към вашия Twitter или Facebook за повече последователи
 • Персонализирайте имейли за категории
 • Линк към вашата RSS емисия
 • Включва превод на няколко езика

Точно както в реалния свят, благодарността отива много в това да накарате читател, абонат или клиент да се почувства добре дошъл и те ще ви обичат за това.

Конвертиране на посетител кука, линия и мивка

Така гладните посетители на уебсайтове са взели стръвта и вие сте ги разточили. Вие увеличихте списъка си с абонаменти с изскачащи оптими, създадохте повече интерес към вашия уебсайт, стигнахте до пълно разбиране на вашите клиенти и техните нужди и дори сте отделили време извън натоварения си ден, за да кажа благодаря.

Вече можете да продължите със завладяването на света. Или ако все още сте гладни за повече, разгледайте нашата обща информация за приставки за електронна поща. Някакви въпроси, предложения или критики? Пожар в раздела за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map