8 най-добри теми за WordPress за уебсайтове за външен дизайн и архитектура

Най-добрите теми за архитектура WordPress

Външният дизайн е едно от най-креативните области на работа, което изисква най-елегантното докосване. За да развиете бизнеса си в днес възраст, ще отидеш трябва създайте онлайн присъствие, за да покажете работата си – изградете портфолиото си. За щастие направихте правилния избор (избрайки WordPress за своя CMS) и стигнете до правилното място, за да потърсите теми!


Съставихме списък на някои от най-интересните теми и шаблони WordPress за външен дизайн, които можете да използвате, за да покажете работата на вашата или вашата агенция. Да започваме.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. КРОФТИ

1 CROFTS - Архитектура, Тема на агенцията WordPress

CROFTS е многофункционална, напълно отзивчива тема на WordPress с дисплей, готов за ретина, съчетан с плъгин Visual Composer с плъзгане и пускане. Тази тема е създадена специално за архитектурни дизайнерски цели като интериорни и външни портфейли.

Тази тема също има множество оформления на портфолио, включително (а) изглед на няколко колони – с възможност за избор от 2, 3, 4 или 5 колонен изглед; и (б) три различни оформления на единичен портфейл.

2. Външен дизайн

2 Тема WordPress за външен дизайн

Тази тема се предлага с плъзгач с пълна ширина, който привлича вниманието към заглавните изображения, използвани в уебсайта. Това е перфектен начин да покажете най-добрата си работа и да спечелите клиента, преди той да има шанс да преразгледа.

Темата идва с интеграция на Google Fonts, демо съдържание, 80+ къси кодове и също е съвместима с WPML, което означава, че можете да се освободите от регионални и езикови бариери и да преведете уебсайта си на няколко езика. Темата също има вграден аудио и видео плейър и се предлага с 4 потребителски типа публикации, включително Нашият екип, портфолио, услуги и Отзиви.

И накрая, темата се захранва от Cherry Framework на TemplateMonster, която ви позволява да персонализирате множество аспекти на темата, включително опции за типография, позиция на страничната лента, оформление на страниците, настройки на плъзгача на изображението и други.

3. Artcore

3 Artcore - Строителна архитектура WordPress Тема

Artcore е изчистена и отзивчива тема на WordPress, която се отличава със смел и модерен дизайн, което я прави подходяща за креативни агенции, интериорен и външен дизайн и архитектурни уебсайтове. Темата също има опция за специален администраторски панел за лесно управление на проекти. Захранва се от лек плъгин за създаване на страници и се предлага с три оформления на началната страница. Лично аз мисля, че Artcore е една от най-добрите опции, ако се нуждаете от тема на WordPress, специфична за външния дизайн.

4. Exdesimo

4 Exdesimo Външен дизайн WordPress Тема

С ярката зеленина, изобразена в целевата страница на тази тема, мисля, че би било много подходящо за проектиране на екстериори с много открит пейзаж – градини, предния веранд, задния двор и други. Темата има изображение на цял екран и видео фон и меню за излитане, за да му придадете елегантен вид. От техническа гледна точка, тази тема е активирала мързеливо зареждане за изображения, което би спестило и известна честотна лента! Тази тема също се основава на Cherry Framework, която ви дава неограничени възможности за персонализиране и редовни актуализации, за да останете съвместими с най-новата редакция на WordPress.

5. Матис

5 Matisse - Творческа и елегантна тема

Забавен факт – името на темата (според мен) е заимствано от Анри Матис който беше известен френски художник и скулптор и водеща фигура на фауизма.

Темата ви предоставя множество опции за персонализиране с 4 подредби на менюто (по подразбиране, статична, дясна страна и цял екран), 12 шаблона за оформление на страници, 6 портфейлни решетки, представени произведения плъзгач, 4 персонализирани джаджа, 2 типа портфолио и уникален казус и слайд презентация.

Демо съдържание е включено, така че с няколко кликвания можете повторение на точен тема, която видяхте в демонстрацията в ThemeForest, преди да я закупите! ��

Темата също има интеграция с Google Fonts, готов е превод на базата на безумно мощната Bootstrap 3 рамка. Той се предлага с мощен панел с опции с персонализируеми настройки на заглавката и долния колонтитул, светла и тъмна тематична кожа и селектор за цвят с едно кликване!

6. Майсторство на външния дизайн

6 Тема за майсторство на външния дизайн WordPress

Темата за майсторство на външния дизайн е напълно отзивчива тема за WordPress, готова за ретина, която се зарежда с функции. Работена от рамката на Cherry, тази тема има вграден персонализатор на теми и опции за персонализирана типография благодарение на интеграцията на Google Font, филтрируем ефект на превъртане на паралела на портфейла и усъвършенствани плъзгачи с помощта на Плъзгач TM Nivo плъгин. Темата също така поддържа интеграция на аудио и видео плейър.

7. Архитектура

7 Архитектура - Тема на WordPress 2

Темата за архитектура първоначално беше пусната преди 3 години през декември 2012 г. Днес е една от най-популярните теми в Themeforest, с над 2400 продажби! Темата се предлага с мощен административен панел с конструктор на плъзгащи и пускащи страници и мениджър на плъзгачи, поддръжка за локализация, неограничени цветови опции (в съчетание с жива смяна на цветовете), вградени шорткодове, таблици за ценообразуване и интеграция на Google Fonts. Освен тези опции за персонализиране, темата също така поддържа 5 персонализирани типа публикации, 6 оформления на долен колонтитул и шрифт, лого и фон за качване на фон.

8. Бюро за външен дизайн

8 Тема за външно дизайнерско бюро WordPress

Последната тема в нашия списък, темата за WordPress на Bureau Exterior Design се захранва от Cherry Framework, разработена от TemplateMonster. Темата е изградена върху мощната рамка Bootstrap 3 и се отличава с ярки цветове, придаващи освежаващо усещане за зеленина. Освен това, темата има активирано превъртане на паралакса, има вградена поддръжка за икони на шрифтове и Google Fonts.

Административният панел дава множество опции за оформление на теми и колони, възможности за автоматично надстройване и други разширени опции за персонализиране. Като бонус функция темата има специален модул за онлайн чат, така че можете да взаимодействате с клиентите си (които, когато сте офлайн, могат да ви оставят офлайн съобщения), като по този начин подобрите потребителското изживяване на вашия сайт.

заключение

Имах трудно време за търсене на шаблони за външен дизайн онлайн – повечето от тях бяха остарели или имаха много често срещан дизайн. Ще забележите, че половината теми от този списък са от TemplateMonster. Бих искал да посоча някои неща за този пазар.

TemplateMonster осигуряват добра поддръжка на клиенти – включително инсталация и конфигуриране на закупената тема (разбира се, на цена). Бутонът за плащане в страничната лента включва няколко „добавки“ с рекламиран висок дисконтов процент.

предупредителен шаблонmonster

Бих препоръчал да не купувате тези добавки

Повечето от тях са приставки, които няма да използвате. За да се влошат нещата, тези „задължителни“ приставки могат да забавят уебсайта ви в WordPress, ако не причинят изцяло конфликт между теми и приставки. Винаги не забравяйте да закупите вашия хостинг доставчик отделно, без участието на трета страна (в този случай TemplateMonster).

Това са някои от клопките, които трябва да знаете. Тук имаме много уроци на WPExplorer, в които можете да научите какво трябва да направите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map