8 най-добри имейли и бюлетини WordPress Plugins 2020

Бюлетините са важни. Но управлението на имейл списък и отделянето на време за създаване и изпращане на бюлетини не винаги се вписва в графика ви (или в бюджета ви). Знаете ли, че можете да изпратите бюлетин направо от таблото си за WordPress? И още по-добре – че има доста бюлетини за WordPress, които можете да използвате, за да улесните настройката?


Днес ще разгледаме някои от най-лесните начини да управлявате бюлетина си с WordPress. Така че без допълнително обожание, нека да влезем в това, което смятаме, че са най-добрите приставки за електронна поща и бюлетин за WordPress.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. MailPoet

Имейли и бюлетини на MailPoet

MailPoet е мощен бюлетин и мениджър за електронна поща, който безпроблемно се интегрира с WordPress. Можете да създадете своя имейл списък, да проектирате бюлетин и да ги изпращате направо от таблото за управление на WordPress. Плюс това са безплатни 100% до 2000 абонати!

И така, какво прави MailPoet един от най-добрите приставки за бюлетин на WordPress? Нека започнем от началото – първо, наистина е много лесно да се инсталира и използва. Просто инсталирайте и активирайте MailPoet, подобно на всеки друг плъгин, тогава сте готови да започнете да изпращате бюлетини. Не са необходими допълнителни конфигурационни или сервизни планове. Вече можете да създавате / управлявате своите абонати и списъци направо от WordPress!

След това MailPoet включва мощна програма за създаване на бюлетини за създаване и персонализиране на имейлите ви. Изберете къде създавате бюлетин, автоматичен имейл за добре дошли или автоматично известие за „нова публикация“. След това изберете готов, отзивчив шаблон и сте готови за работа! Можете, разбира се, да персонализирате

MailPoet също предлага пълна интеграция с WooCommerce, въпреки че това е една от многото характеристики на MailPoet премиум (определено си заслужава ъпгрейда imo). Ако надстроите до професионалист, можете да изпращате имейли за добре дошли на клиента, продажби на продукти и известия за нови продукти (забележете: изоставените колички и наградите на клиентите са на път!). Pro предлага също така статистика за ангажираност на аудиторията (кликвания и отваряне), бял етикет на бюлетините, поддръжка в делничен ден и възможност за изпращане на повече имейли до повече абонати чрез всеки метод (като SMTP).

MailpPoet също е съвместим с GDPR и готов за превод. Всъщност вече са осигурени 20 езикови превода (и вие сте добре дошли да се присъедините към тях Transifex проект, ако искате да помогнете с превод за вашия собствен език).

2. Mailster (Premium)

Плъгин за електронна поща за електронна поща

Информация и DownloadView Демонстрацията

Mailster е плъгин за имейл бюлетин за WordPress, който носи целия опит за маркетинг на имейл от създаване, изпращане и управление на имейл бюлетини точно във вашия WordPress бекенд.

Плъгинът ви позволява да изпращате и създавате красиво изработени имейли на своите абонати, благодарение на вградения създател на имейл. Можете да изработите цяла кампания с прости движения за плъзгане и пускане за минути и да осигурите професионално изглеждаща кампания на вашата аудитория.

Благодарение на функцията за автоматичен отговор, създаването на имейли, базирани на действия, никога не е било толкова лесно, колкото това. Изберете конкретна дата, действия или много други опции, когато определен имейл трябва да бъде изпратен на вашия абонат. Можете също да комбинирате конкретни комбинации от критерии за това кога абонатът ще получи поща.

Mailster съхранява всички ваши абонати точно в WordPress, така че притежавате всички данни и няма такси или ограничения. Можете да създадете неограничено количество списъци и абонати, без да плащате и стотинка. Други имейл маркетингови услуги имат определени ценови нива за това, така че с помощта на Mailster можете да спестите значителна сума пари и няма нужда да се притеснявате за определени прагове.

Подробната статистика е основна характеристика на Mailster, която ви позволява визуално да виждате отваряне, кликвания и отскачания. Освен това получавате подробна статистика за всеки отделен абонат и виждате точно кои действия, когато се задействат по време на преглед на кампанията.

Mailster се интегрира с десетки приставки като изпращане на доставчици, WooCommerce и много плъгини за изскачащи форми. Плюс това са на разположение над 120 зашеметяващи шаблона, така че намирането на перфектния вариант за следващия ви проект няма да е проблем.

3. Бюлетин

Плъгинът за бюлетина

Подходящо наречен Newsletter плъгин е точно това, което се казва – плъгин за бюлетин. Тази безплатна WordPress приставка е чудесна опция за създаване и изпращане на бюлетини от вашата WordPress инсталация.

Плъгинът включва джаджа и форма за абонамент, така че можете лесно да започнете да съставяте списъка си с абонати. Има дори единични или двойни настройки за избор, плюс отметка за поверителност, за да поддържате GDPR сайта си в WordPress съвместим.

Що се отнася до създаването на имейлите ви, Newsletter е пълен с възможности. Използвайте редактора за плъзгане и пускане, за да създадете персонализирани оформления на имейли, добавяйки в съдържателни блокове, изображения на герои, заглавия, призиви за действие и други. Плъгинът за бюлетина също е готов за SMTP, интегрира се с регистрация на WordPress потребител и е съвместим с повечето популярни плъгини за превод на WordPress (включително WPML, Polylang и TranslatePress).

С помощта на вградения контрол на скоростта на доставка на бюлетина можете дори да редактирате скоростта, с която изпращате своя бюлетин. Така че можете да изпращате партиди от 10 (или произволен брой), вместо да изпращате имейли на абонатите си наведнъж. И с приставката за Newsletter не сте ограничени от никакви ограничения – добавете неограничени абонати и изпращайте неограничени бюлетини!

Търсите още? Екипът на бюлетина предлага тонове премиум добавки за отчети, автоматизация / автоматични отговори, WooCommerce, Google Analytics, геолокация и други.

4. Джакмейл

Плъгин за бюлетин на JackMail WordPress

Jackmail е WordPress плъгин, предназначен за създаване и изпращане на бюлетини с вашия WordPress бек-енд. Той има всичко необходимо, и SMTP сървър е включен! Просто инсталирайте и започнете да форматирате бюлетина си.

Насладете се на Jackmail EmailBuilder, който ще ви помогне да създадете своя нов бюлетин по най-гладкия начин. И разбира се, той е отзивчив! И благодарение на създателя на съдържание за влачене и пускане създаването на собствен бюлетин е детска игра. Ако искате да автоматизирате вашите бюлетини, Jackmail ви позволява също да стартирате автоматизиран работен процес.

Jackmail има и плъгинови конектори, които да ви помогнат да съберете оптимален адрес от ContactForm, NinjaForms, WPForms и други .. Спрете да се притеснявате, че вашият бюлетин ще влезе в спам. Jackmail е един от първите приставки за бюлетин на WordPress, които някога са интегрирали професионална платформа за маршрутизиране. В момента предлагат 3000 имейла на месец, безплатно! (и няма реклама в долния колонтитул!)

Jackmail ви предоставя и сладки статистически данни. Знайте кой се отваря, кой кликва и още! Това е чудесен начин за проследяване на кампании и подобни.

5. Абонати и бюлетини по имейл

Имейли и бюлетини

Абонати и бюлетини за електронна поща е напълно безплатен плъгин, който ви позволява да изпращате имейли, да създавате бюлетини и да събирате клиенти – всичко от един център. Този плъгин създава проста форма за абонамент, която не е толкова приспособима, колкото някои от другите опции в този списък. Той обаче предлага почти всички функции, от които се нуждаете, което прави възможно:

 • Изпращайте имейли с известия на абонатите, когато се публикуват нови публикации.
 • Събирайте имейли на клиенти, като добавите кутия за абонамент (чрез джаджа, кратък код или PHP).
 • Разрешаване на двойни методи за включване и единично включване за абонати.
 • Въведете връзка за отписване за всеки имейл.

Поддържането на редовни актуализации на абонатите е перфектен начин за повишаване на репутацията ви. Въпреки че този плъгин може да не е най-гъвкавият вариант, неговата способност да ви помогне да привлечете потенциални абонати и да поддържате текущите е неоспорима.

6. Информационни бюлетини на Трибунала

Информационен бюлетин на Tribulant Lite Plugin

Друга опция за бюлетин с WordPress е Newsletters by Tribulant. Всичко това в един бюлетин опция поддържа пощенски списъци, платени абонаменти, обработка на скачане през POP / IMAP, подпис на DKIM и дори SMTP удостоверяване – и още.

Създаването на бюлетини е толкова лесно, колкото създаването на публикация. Всъщност дори можете да изпратите публикация като свой бюлетин! Или използвайте един от включените шаблони. Когато сте готови, изпратете бюлетина си от таблото за управление. Функциите на опашката улесняват изпращането на имейлите ви на партиди (което Tribulant препоръчва за списъци над 100 абонати). Можете също така да настроите автоматични отговори и бюлетини по условия, за да достигнете допълнително до аудиторията си.

Но има малко повече за информационните бюлетини на Tribulant, които може би искате да знаете. Ето кратка снимка на повече от функциите на приставката:

 • Публикуване / Страница optin
 • Джаджи на страничната лента
 • История на имейлите
 • Прикачени файлове по имейл
 • Проследяване на щракване на Bit.ly
 • Уиджет на таблото за управление на WordPress
 • Премиум разширения: WooCommerce, Google Analytics, формуляр за контакт 7, s2Member и т.н..

7. SendPress

SendPress Бюлетини

SendPress е чудесна опция, ако искате да имате лесен и лесен начин за изпращане на бюлетини от вашия WordPress сайт. С инсталирания плъгин ще имате достъп до обикновен редактор на бюлетини без код, отзивчиви бюлетини с проследяване и планиране, персонализирани шаблони, форма за регистрация и джаджа, както и настройки за единични и двойни настройки.

Но уникалното, което не съм виждал преди, е възможността да създавате списъци с бюлетини според ролите на WordPress. По този начин можете да създавате и изпращате персонализирани бюлетини на своите абонати, както и седмични известия към авторите на блога си. Това е чудесен начин да поддържате връзка с вашите читатели, както и с вашия екип.

Други забележителни функции на плъгини включват Postman SMTP съвместимост, Auto Cron (които гарантират изпращане на всички ваши имейли за бюлетини) и полезна онлайн документация. Ако се интересувате, можете също да надстроите до Pro, за да получите достъп до изпращане на API чрез допълнителни SMTP опции, автоматизирано управление на отскоци, отчитане, персонализирани HTML шаблони за бюлетин, оценка на спама и премия / приоритетна поддръжка.

8. Мениджър на бюлетини XYZ

Мениджър на бюлетини от XYZ

Последен в нашия списък е Мениджърът на бюлетини от XYZscripts. Това е опция за бюлетин с леко тегло с основни опции. Включените функции са оптимална форма (кратък код и джаджа), поддръжка за неограничен брой абонати (имейли), SMTP, автоматизация чрез cron task, пакетно изпращане, автоматичен отговор за абонамент и GDPR съответствие.

Плъгинът позволява също и обикновен текст, HTML или многочастични съобщения. Така че с този конкретен дизайн на плъгини бюлетина зависи изцяло от вас. Създайте свой собствен дизайн или намерете шаблон за HTML бюлетин, който искате да използвате за имейлите си.

Бърза бележка за функцията за електронна поща и SMTP за WordPress

И последно нещо, преди да инсталирате приставка за бюлетин и да започнете. Стандартна инсталация на WordPress със сигурност може да се използва за изпращане на бюлетин от таблото за управление (затова написахме този списък). Има обаче няколко предупреждения, които трябва да имате предвид.

 • Много доставчици на електронна поща (включително Gmail и Yahoo) автоматично ще означават имейлите на PHP като спам – това означава, че вашият бюлетин може да пропусне входящите кутии на абонатите изцяло.
 • Някои хостинг компании могат да ограничат функцията за PHP поща за WordPress. Освен това, в зависимост от max_execution_time на вашия сървър, вашият сайт може дори да изчака в средата на изпращане на бюлетина ви (и ако се опитате да изпратите повторно, може случайно да изпратите дублиращи се имейли на вашите абонати).
 • Приставките за сигурност могат също да създават конфликти с функцията за PHP поща (просто не забравяйте да проверите за грешки, ако използвате такава).

Поради тези причини препоръчваме да се обмисли SMTP (прост протокол за прехвърляне на поща). Внедряването на SMTP помага да се заобиколят тези недостатъци, като се използва защитен и надежден пощенски сървър. Това подобрява вероятността вашият бюлетин да бъде доставен.

За щастие можете просто да инсталирате приставка за SMTP, за да настроите сигурно вашия пощенски клиент – въпреки че може да се наложи да направите малко проучване, за да сте сигурни, че приставката за SMTP играе хубаво и няма конфликт с вашата плъгин за бюлетин. Има много SMTP плъгини на трети страни като например WP Mail SMTP или Лесен WP SMTP които ви позволяват да свържете вашия WordPress сайт към пощенски сървър (като SendGrid, Gmail, Yahoo и т.н.).

Или ако можете да намерите приставка за бюлетин, която вече се доставя с интегриран SMTP, това е по-добро събитие! Някои приставки за бюлетин на WordPress вече предлагат тази вградена (като Jackmail), която е страхотна.


Заключителни мисли

Това е засега! Ако имате някакъв въпрос относно бюлетините за WordPress, споменати по-горе, или някой, който смятате, че трябва да бъде в списъка, не забравяйте да ни уведомите. В противен случай изтеглете приставка, настройте SMTP и започнете да изпращате бюлетини направо от таблото си за WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map