7 най-добри WordPress приставки за интегриране на услугите на Google с вашия уебсайт

WordPress приставки за интегриране на услугите на Google

Услугите на Google непрекъснато се подобряват с течение на времето. Определено улесняват живота и бизнеса ми и вярвам, че и вашите.


Интегрирани с WordPress сайт, те улесняват намирането на вашия уебсайт или онлайн магазин, можете бързо да получите достъп до анализите си в таблото за управление или дори да направите външния вид на уебсайта си по-четлив с помощта на шрифтове на Google.

Направих списък от 7 безплатни приставки за WordPress, които интегрират услугите на Google във вашия уебсайт. Те ще повишат стойността на вашето онлайн присъствие и ще улеснят използването му. Тази статия изброява само надеждни приставки, открити в хранилището на WordPress.org, които лично съм проверил.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Google Analytics WD

Приставката за WD на Google Analytics

Този удобен за потребителя плъгин има над 4 000 активни инсталации, но и много високи оценки от своите потребители (5 от 5 звезди). Той автоматично ще добави проследяващ код на Google Анализ към вашия уебсайт. Освен това можете да го персонализирате за повечето опции, които предлага API на Google.

Исках да видя дали заслужава оценките, затова продължих и го инсталирах. Той автоматично добави проследяващия ми код в Google Analytics. И тъй като не обичам да ходя в Google Analytics, но ежедневно влизам в уебсайта си, сега мога да получа тези аналитични данни в таблото си за управление и да действам върху него.

Искате ли да проверите какво се случва с анализи в други регистрирани сайтове? Не е нужно да превключвате към различни профили в Google Анализ, за ​​да направите това. Можете да го направите в таблото си за управление на WordPress със страница Обзор, която може да показва информация за аудиторията, посетителите, местоположението и браузъра.

Ако искате да управлявате и проследявате анализа на уебсайтове от таблото си за WordPress, инсталирайте Приставката за WD на Google Analytics и вземайте подробни отчети за проследяване по всяко време.

Тя ви позволява да ги сравнявате и експортирате в CSV и PDF файлове. Можете също да ги изпращате като планирани имейли, да конфигурирате Филтри на Google Анализ, да изключвате определени данни от проследяване, да задавате цели и много повече, ако сте напреднал потребител и се нуждаете от конкретни показатели за вашия онлайн магазин, местен бизнес или блог на WordPress.

Има някои усъвършенствани функции, които не очаквах, като например отчети за бизнес в електронната търговия. Опитайте, вижте сами и ми кажете дали работи за вас, както направи за мен.

2. Лесни Google шрифтове

Лесен плъгин за Google Fonts WordPress

Харесва ми хубава типография. Не само, че е част от вашата стратегия за онлайн брандиране, но прави уебсайта ви WordPress по-удобен и лесен за четене. Можете да добавяте персонализирани шрифтове на Google към вашата тема на WordPress без никакви умения за кодиране. Най- Лесен плъгин за Google Fonts е съвместим с всяка тема на WordPress.

Тя ви позволява да поемете пълен контрол над типографията и да избирате от над 600 налични шрифтове. Преди да запазите промени, ще можете да визуализирате темата си с новия шрифт.

Друго предимство е, че ако актуализирате темата си или преминете към друга, няма да загубите спестяванията си по персонализиран шрифт. Използването на най-добрите практики на WordPress при проектирането на уебсайта ви, добавяйки допълнителна функционалност чрез плъгини, ще отчита в дългосрочен план, така че започнете рано.

3. Google XML Sitemap

Приставка за Google XML Sitemaps WordPress

Всички знаем, че е важно да предоставим пълна XML карта на сайта си за всяка основна търсачка. С над един милион активни инсталации и средна оценка от 4,9, Плъгин за Google XML Sitemaps доказва, че си струва да се обмисли. Целта му е проста и ясна – да помогне на търсачките да индексират вашия сайт по-бързо и по-добре и да го покажат в страниците с резултати от търсенето.

Има много други приставки, които включват тази функция в тях, но те са тромави и могат да забавят вашия уебсайт. Ако търсите бързо и леко решение, тогава Google XML Sitemaps е този за вас.

Добавяйки вашите публикации, категории, продукти и други персонализирани типове публикации в различни Sitemap, вие позволявате на специалистите да видят цялата структура на вашия сайт. Когато създавате ново съдържание, Sitemap ще се актуализира автоматично. Не е нужно да създавате файл sitemap.xml сами. Този плъгин ще го генерира и ще го актуализира динамично.

4. AdSense Plugin WP QUADS

Приставка за AdSense за WordPress

Ако искате да печелите пари чрез блога си, опитайте AdSense Plugin WP QUADS плъгин.

Можете да го вмъкнете в своите публикации, страници и странични ленти доста лесно. Този плъгин е идеален за всички вас блогъри, които започват да печелят от вашите умения за писане.

Тествах няколко приставки и дори услуги, които добавят Google AdSense към вашия блог на WordPress. Но много от тях са твърде сложни и не са толкова лесни за конфигуриране или вмъкване.

5. WP медия на Google Drive

Плъгин за WordPress на Google Drive за WP Media

Искате ли да имате директен достъп до Google Drive от вашия сайт WordPress? с Приложение за WP Media на Google Drive можете да управлявате вашите файлове в таблото за управление на WordPress.

Тя ви позволява да качвате и споделяте вашите файлове от вашия WordPress в Google Drive и обратно. Също така можете да прикачите файлове в Диск към вашите публикации, да създадете папка за съхранение на вашите файлове и много други.

С над 2000 активни инсталации и средна оценка от 4,6, този плъгин ще ви помогне да получите най-доброто от тази незаменима услуга Google и да увеличите паметта, налична за вашия уебсайт WordPress.

6. WidgetPack Google Отзиви

Widgetpack Плъгин за Google Отзиви WordPress

Тази приставка показва Google Business Rating и отзиви от потребителите на Google+ във вашия WordPress сайт. Позволява ви да добавите джаджа с до 5 отзива в безплатната версия. Ако искате да покажете повече от 5, ще трябва да платите за професионална версия.

Със сигурност не искате посетителите да виждат лош отзив. С този плъгин можете да го изтриете от джаджа на страничната лента. Той работи без ключ за API на Google Places и можете също да промените размера и цвета на звездите за преглед. Ако някои отзиви са твърде дълги, можете лесно да ги отрежете.

Вероятно знаете, че много хора ще решат нещо, ако видят опита на други хора. Най- Приставка за Google WidgetPack Google Reviews е отличният избор за подобряване на вашия бизнес.

7. Google Maps

Google Maps WD

Искате ли да създадете Google карти за вашия WordPress сайт с разширени маркери, персонализирани слоеве и наслагвания? Успях да го направя с WD приставка за Google Maps. Не е необходимо да имате никакви умения за кодиране, за да го направите. Това е интуитивно решение „всичко в едно“ и има всичко, което някога ще ви трябва.

Например, много собственици на местни магазини трябва да инсталират различен плъгин, който позволява на хората да извличат местата в магазина. Но този плъгин има свой локатор за магазини, който позволява на потребителите на картата да намерят най-близките магазини.

Използвайки кратък код или маркер на PHP шаблон, можете да добавите неограничен брой карти към всяка публикация или страница. Има функция за плъзгане и пускане за добавяне и преместване на маркери на всяка карта. Въпреки че има много опции, бързо ще разберете каква е целта им. Просто задръжте курсора на мишката върху функцията и тя ще ви каже точно какво прави.


Google предлага някои наистина забележителни услуги. Така че, защо да не ги използвате в своя полза и да направите уебсайта си WordPress по-лесен за използване и поддръжка.

Използвате ли някой от интеграциите за интеграция на услуги на Google на вашата WordPress платформа? Имате ли някакви решения, които не споменах тук? Чувствайте се свободни да публикувате вашите коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map