50 основни приставки за WordPress, които всеки блогър трябва да знае

Основни приставки за WordPress, които всеки блогър трябва да знае

Това е почти средата на 2016 г. и беше много събитие за любителите на WordPress. Готови ли сте да тествате своя жаргон за приставки WordPress? Мислете за този списък като посреднически тест за знания за WordPress плъгин.


Около 40% от плъгините в този списък са много често срещани – всеки, който е прекарал няколко месеца в WordPress, би чувал за тях. Някои от тях са насочени към дигиталните маркетолози – и ние също имаме плъгини, за да помогнем на местния бизнес.

Опитахме се да опишем всеки плъгин възможно най-кратко. За няколко случая споменахме и някои забележителни алтернативи, които трябва да знаете. Така че седнете, отпуснете се и се насладете на този списък от половин век приставки.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Contents

1. Лесен мениджър за актуализации

01 лесни актуализации мениджър WordPress плъгин 2016 wpexplorer

Този плъгин помага за премахване на хаоса от актуализиране на WordPress и неговите компоненти (прочетете: теми и приставки). Можете да прецизирате конфигурацията за надстройване с основни / незначителни / актуализации за разработки, актуализации на теми и / или плъгини и техните комбинации. О, той също поддържа Multisite!

2. Disqus

02 Disqus система за коментиране WordPress плъгин 2016 wpexplorer

Disqus и Livefyre са двете най-популярни уеб услуги за управление на коментари, които също работят в WordPress. Те интегрират общност от последователи, социални медии и ефективни мерки за борба със спама за прости коментари в реално време. Disqus също играе хубаво с WordPress – това прави, като оставя копие на всичко коментарите на правилните места (т.е. в правилните таблици) в базата данни на WordPress.

3. Деактивиране на коментарите

03 деактивирайте коментарите wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Въпреки че можете индивидуално да деактивирате коментарите във всяка публикация или страница в WordPress – това със сигурност може да отнеме много от време, ако управлявате сайт с 1000+ публикации. Това е мястото, където плъгинът е удобен. Тя ви позволява да деактивирате коментарите за всеки тип публикация (т.е. публикация, страница или всеки определен от потребителя тип публикация) от един вариант. Той също поддържа WordPress мултисайт, което го прави изключително ефективен инструмент за мрежови издатели на блогове.

4. Проверена прекъсната връзка

04 Broken Link Checker wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Прекъсването на връзки повреди вашите SEO резултати. Той също така казва на посетителя ви, че сте небрежни или че не ги интересувате от тях – дори и да го правите. Единствено, но естествено е, че скъсаните връзки ще се генерират във времето и не можете да си позволите да ги оставите. Ето защо използвате този плъгин, за да освободите вашия WordPress сайт всяка прекъсната връзка. Той може да проверява публикации, страници, коментари, включително персонализирани типове публикации. Параметрите за търсене са силно конфигурируеми и могат да ви изпращат имейл, когато се намерят прекъснати връзки.

5. Проверка на темата

05 тема проверка на WordPress плъгин 2016 wpexplorer

Въпреки че повечето теми, изтеглени от, са в съответствие с препоръчаните стандарти и най-добри практики, важно е да проверите всички теми, особено ако ги закупите от външни тематични магазини като Themeforest.

6. Ограничете съдържание Pro

06 ограничете съдържанието pro wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Разработена от ветерана на WordPress Pippin Williamson, безплатната версия на приставката за ограничаване на съдържанието ще показва съдържание само на регистрирани или влезли в системата потребители. Истинската мощност се състои в премиум Pro версията на приставката, с помощта на която получавате функции kickass като – PayPal интеграция, кодове за отстъпки, генериране на отчети и много други.

7. Дубликатор

07 дубликатор wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този прекрасен малък плъгин премахва стреса от миграцията на WordPress сайт от едно място на друго. Тя ви позволява лесно да копирате, прехвърляте или клонирате съществуващ уебсайт на WordPress на друго място.

8. BJ Lazy Load

08 bj мързелив товар wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Това е един от тези задължителни приставки за подобряване на производителността. По същество той зарежда изображения само когато е видим в прозореца на прозореца на посетителите, като заменя изображенията със запазено място. С други думи, плъгинът зарежда изображения само когато посетител превърта надолу, така че да ги види. Това подобрява времето за зареждане и спестява честотна лента и за двете страни.

9. WP Smush – оптимизация на изображенията

09 wp smush image optimization wordpress plugin 2016 wpexplorer

Въпреки че отлагането на процеса на зареждане на изображения е добра идея – вероятно е по-добра идея предварително да оптимизирате и компресирате изображенията – и точно това прави този плъгин. Освен това има възможност за пакетна обработка, при която оптимизира всички стари (вероятно неоптимизирани) изображения (плюс Pro версията предлага още повече възможности за оптимизация).

10. Още една свързана публикация Plugin

10 yaarp wordpress плъгин 2016 wpexplorer

YARRP показва свързано съдържание от вашия WordPress сайт под вашия контейнер или след страничната лента. Тази активност несъмнено намалява степента на отпадане на сайта Ви. Можете също така да популяризирате услугите си или да показвате реклами на тези места. Това обаче (и много повече функции) са налични в търговска версия на приставката.

11. Членство

11 членство 2 wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Разработен от екип от известни разработчици на WordPress WPMU Dev, това е един от най-добрите приставки за създаване на пълноправен сайт за членство с помощта на WordPress. Можете да създадете няколко типа членства като – гости, капково съдържание, премиум и т.н. и да заключите съдържание зад платена стена. Плъгинът поддържа множество шлюзове за плащания, докато премиум версията включва купонна система, усъвършенствана защита на медиите и други.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Официално придобит от Automattic (хората, стоящи зад WordPress), WooCommerce е най-довереното и широко прието решение за електронна търговия за WordPress. WooCommerce ви дава възможност да създадете богат на функции онлайн магазин за минути. Можете допълнително да разширите възможностите, като използвате силата на премиум добавките.

13. Назначения+

13 срещи + WordPress плъгин 2016 wpexplorer

Искали ли сте някога да създадете система за резервации за срещи с помощта на WordPress? Е, вашето желание се сбъдна с този богат на функции плъгин, който ви позволява да приемате, настройвате и управлявате своите резервации направо от вашия WordPress сайт. А за повече функции като неограничен брой служители, биос на потребителите, рационално планиране и опции за персонализиране на дизайна, помислете за Назначения + премия.

14. Крайна марка

14 ultimate маркови плъгин wordpress 2016 wpexplorer

Това е премиум приставка, разработена от WPMU Dev, която не е достъпна безплатно в хранилището на WordPress. Този плъгин ви позволява да белите етикети WordPress да отговарят на изискванията на вашия клиент. Това прави, като премахва всички екземпляри от логото и текста на WordPress от екрана за вход и таблото и ги заменя с визуализации на вашата марка.

15. Заключване при влизане

15 влизане блокиране wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Това е повече от задължителен плъгин за сигурност за WordPress и е инсталиран по подразбиране в инсталации на WordPress Softaculous. Той по същество записва броя на неуспешните опити за влизане от даден IP адрес и ги блокира при три последователни червени флага.

16. WordFence

16 wordfence сигурност wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Докато Lockdown Lockdown е приставка за „откачи ги“, WordFence е тип „профилактиката е по-добра от излекуването и пеницилина за всеки случай“. Плъгинът се свързва с уеб услуга, която осигурява защита на фирмения клас на вашия WordPress сайт, включително проактивно сканиране и множество други защитни функции. Ако се занимавате с финансови транзакции в своя WordPress сайт, по-добре се справяте с тази приставка.

17. Google XML Sitemap

17 google xml sitemaps wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този плъгин изгражда карта на XML за вашия сайт, която помага на търсачките да обхождат по-бързо вашия сайт. Това е задължително инсталиране и активиране на плъгин, ако сериозно се опитвате да включите вашия сайт в SERP.

18. Акисмет

18 akismet wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Акисмет е безплатен, фирмен клас анти-спам решение за WordPress, разработено от същите хора, които са изградили WordPress – Automattic. CleanTalk е друго първокласно облачно базирано решение срещу спам, което в последно време придоби много усилия.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Мога да продължа за този невероятен плъгин, който прави WordPress много по-добър. Всяка функция е достъпна модули, които могат да се активират независимо. Тя включва безплатен CDN, оптимизация на изображения, мобилен режим, време за работа и монитор на трафика и множество други невероятни функции.

20. WP-ракета

19 wprocket wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Кеширането е един от основните начини за ускоряване на бавен WordPress сайт. W3TC и WP Супер кеш са двата най-популярни кеширащи приставки за WordPress. Има нов (премиум) плъгин под същия жанр, наречен WP-Rocket, което твърди, че извлича сложността от кеширането на WordPress – което го прави интересна опция.

21. Организатор на събития

21 организатор на събития wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Чудесен плъгин за създаване, хостинг и управление на събития в WordPress. Идеален за фирми за управление на събития или практически всеки, който иска да създаде онлайн събитие. Професионалната версия включва функции като шлюз за плащане Stripe, купони за отстъпки, iCal синхронизация и др.

22. Relevanssi

22 съответно wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Ако сте използвали функцията за търсене на WordPress – ще се съгласите, че тя не е най-добрата. Relevanssi е чудесна алтернатива за плъгини за WordPress. Функциите включват точно съвпадение на фразата, печатни предложения и подчертани ключови думи за търсене. SearchWP е друг забележителен премиум плъгин в този жанр.

23. Нейло A / B тестване

23 ab сплит плъгин за тестване за WordPress WordPress плъгин 2016 wpexplorer

Разделянето или A / B тестване на вашите публикации, теми, типография и други компоненти е мощен инструмент за увеличаване на вашите реализации. Този безплатен плъгин ви позволява да го направите.

24. НазадWPUp

24 backuppup wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Отличен безплатен плъгин за архивиране на вашите данни за сайта на WordPress (медийни файлове и база данни) в облачни услуги като Dropox, FTP, Amazon S3 и др. BackupBuddy ($ 49 / год.) От iThemes и VaultPress от Automattic ($ 5 на месец) са други забележителни споменавания.

25. SumoMe

25 sumome приставка за WordPress 2016 wpexplorer

SumoMe е a комплект страхотни безплатни маркетингови приставки за създаване на WordPress олово, задържане на аудитория и анализи. Ной Каган, човекът зад SumoMe е донякъде суперзвезда и неговата история е чудесен източник на вдъхновение.

26. WP-оптимизиране

26 wp-оптимизиране на wordpress плъгин 2016 wpexplorer

WordPress нараства бавно при продължителна употреба, когато има инсталирани множество „изпълнени с функции” теми и плъгини или с множество входящи коментари за спам. WP-Optimize изчиства вашата база данни на WordPress и ускорява вашия сайт. Това е като машинно масло за вашия автомобил.

27. Отзиви на Google Places

27 google места отзиви wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този безплатен плъгин, който ви позволява да показвате рецензии на Google на вашия уебсайт WordPress. Той може автоматично да изтегля отзиви от Google и да ги показва навсякъде на вашия сайт. Дава ви набор от възможности за показване на отзивите, включително възможност за филтриране на отрицателни отзиви. Ползата от показването на тези генерирани от потребители отзиви директно на вашия уебсайт е, че те предоставят съществено значение социално доказателство, което установява доверието на вашия бизнес.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress плъгин 2016 wpexplorer

OptinMonster е един от най-добрите премия плъгини за поколение от олово с много възможности за персонализиране. Най-интересната му функция показва поле за абонамент за имейл точно когато потребителят е на път да затвори прозореца на браузъра. Тази функция се нарича излизане намерение технология и драстично повиши процента на конверсия за всеки уебсайт, който го използва. Bloom е алтернатива, която е друг плъгин за социални медии, разработен от ElegantThemes.

29. Коректна книга

28 коректура бот wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Английският език не е първият език за много блогъри, а граматиката понякога може да бъде истинска болка. Този плъгин се свързва с a безплатна онлайн коректорска услуга създаден да ви помогне с граматическите ви неволи.

Други забележителни алтернативи включват Jetpack модул за корекция (което трябва да се активира отделно след инсталирането на приставката за Jetpack). Grammarly е друга чудесна алтернатива без приставка за WordPress, която може да функционира чрез мощен плъгин за Chrome.

30. Плаващ социален бар

30 плаващ социален бар WordPress плъгин 2016 wpexplorer

Интернет маркетолозите винаги предлагат нови начини да насочат вниманието на потребителя към CTA. Този плъгин показва „плаваща“ лента за споделяне на социални медии отстрани на публикацията. Тази лента остава фиксиран от двете страни, дори когато потребителят превърта статията надолу – оттук и терминът „плаващ“. Приставката зарежда скриптове за социални медии само когато потребителят задържи курсора върху тях. Това дава възможност за по-бързо зареждане с по-плавна работа.

31. Щракнете върху туит

31 щракнете, за да туитвате wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Ако сте човек, който обича да използва цитати във вашите статии – ще харесате този плъгин. Можете да увиете котировките си в кратък код и плъгинът ще генерира CTA поле за кликване върху Tweet точно в средата на публикацията. Ако сте в еднолинейни линии, този може да бъде чудесен инструмент в маркетинговия ви арсенал.

32. WP Couch Mode

32 wp couch mode wordpress plugin 2016 wpexplorer

Този плъгин добавя опция за преглед на „текст и изображение“ без версия – ваша версия на публикацията ви – подобно на приложенията като Instapaper или Pocket.

33. WP-Markdown

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Love Markdown? Е, тази приставка добавя Markdown поддръжка към редактора по подразбиране WordPress! PS: Можете също така да активирате Markdown модула в Jetpack.

34. Постматична

34 postmatic wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Postmatic позволява на вашите читатели да се абонират по имейл, когато оставят коментар. Ето най-невероятната част от приставката – хората, които се абонират за коментарите на вашия блог, могат да отговарят по имейл – без да се налага да оставят входящата си поща или да посещават уебсайта ви.

Аз лично харесвам този плъгин, тъй като ми даде възможност да продължа дълъг дебат (който в крайна сметка ми даде клиент) направо от приложението Gmail на телефона ми, докато бях заседнал в район с почти нулева прием на клетки!

35. Двигател на Eesop Story

35 eesop история двигател wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Тази приставка съдържа множество модули, които ви позволяват да проектирате уникални богати на функции интерактивни теми за разказване на дълги форми за WordPress.

36. P3 (Plugin Performance Profiler)

36 p3 производителност плъгин wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Инсталирането на твърде много плъгини не е добра идея. Вероятно защото раздува вашия сайт, увеличавайки времето за зареждане. С този плъгин можете да измерите въздействието.

P3 плъгинът улавя информация за всички плъгини, инсталирани на вашия уебсайт WordPress, след което измерва и визуализира тяхното влияние върху времето за зареждане на вашия сайт. Говорете за диети за WordPress приставки! ��

37. Потребителски потребителски интерфейс за тип поща

37 персонализиран плъгин за публикуване на WordPress 2016 wpexplorer

Персонализираните типове публикации са онези малки благословия от небето, които ви позволяват да превърнете WordPress в пълноценна система за управление на библиотеката, решение за електронна търговия или решение за издаване на билети. Просто казано, можете да създавате персонализирани типове данни като „книги“ или „събития“, които са комбинация от елементи от типа данни, като текст, данни, цифрови стойности и т.н. Звучи объркващо? Е, този плъгин ви позволява да ги създавате с лекота.

38. Разширени персонализирани полета

38 разширени персонализирани полета за публикации wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този плъгин ви позволява да добавяте няколко персонализирани файла, когато създавате или редактирате публикация или страница. Можете да дефинирате полетата, като използвате комбинация от различни типове данни.

39. Показване на джаджи

39 display widgets plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Не би ли било страхотно, ако можете да деактивирате една или повече джаджи само за конкретни страници? Това със сигурност би и можем да благодарим на този плъгин!

40. Бърз защитен формуляр за контакт

40 бързи сигурни контактни формуляра wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Форма за контакт 7 е формата за контакт за WordPress. Този обаче е близък конкурент с ефективни блокиращи спам възможности.

41. All-in-One Schema.org Rich Snippets

41 Всичко в едно Schema.org Rich Snippets wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Rich Snippets са онези допълнителни малки частици информация, които създават огромна разлика във вашия SEO. Този плъгин ви помага да интегрирате спецификациите на Schema.org във вашия WordPress сайт.

42. Плъзгач на революцията

42 плъзгача революция wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Това е един от най-успешните първокласни плъгини за WordPress плъзгачи, разработвани някога. Изпълнен с множество функции за подобряване на целевата страница и потребителския интерфейс на уебсайтовете ви, този плъгин е набрал над 112 000+ изтегляния към момента на писане на тази статия.

43. WP Mail SMTP

38 wp поща smtp wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този плъгин ви предоставя разширени опции за изпращане на имейли чрез WordPress. Това включва опции за изпращане на поща чрез SMTP или PHP, SSL криптиране, удостоверяване и други.

44. Редактиране на потока

44 редактиране на плъгин wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Помислете за сътрудничество на екипа си с вашия редакционен екип с функции като редакционния календар, коментари, бюджети, състояния на статиите и известия.

45. TablePress

45 трапеза за приставка за WordPress WordPress 2016 wpexplorer

TablePress позволява лесно да създавате и управлявате красиви таблици в WordPress. Можете да вградите таблиците в публикации, страници или текстови джаджи с обикновен къс код.

46. ​​WP Job Manager

46 wp ръководител за работа wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този плъгин ви позволява да изброявате и управлявате задания направо от вашето табло за управление на WordPress. Тя включва търсене с AJAX и няколко платени добавки като Resume Manager и Job Alerts.

47. Пренасочване

47 пренасочване wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Доста прост плъгин с огромна мощност. Използва се за управление на 301 пренасочвания и следене на 404 грешки. Този плъгин е особено полезен, когато мигрирате от стар WordPress сайт или променяте директорията на вашата WordPress инсталация.

48. Бързи и лесни често задавани въпроси

47 quck и лесни faqs wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този плъгин е много полезен, когато искате да създадете обикновена страница с често задавани въпроси за вашия продукт или услуга. Често задаваните въпроси са конфигурирани като персонализиран тип публикация, което улеснява вашия екип да ги добави / промени.

49. Widget Testimonials

49 отзиви wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Добавянето на отзиви е отличен начин да спечелите доверие и достоверност. Въпреки това, правенето на човек често изисква модификации на темите и цял куп други пухчета. С този плъгин можете бързо да добавяте плъзгащи препоръки към вашите джунджурии или публикация или страница, използвайки кратък код.

50. Макс. Мега меню

50 max мега меню wordpress плъгин 2016 wpexplorer

Този безплатен плъгин разполага с конструктор на менюта с плъзгане и пускане, което ви позволява да създавате многостепенни, категоризирани менюта с отзивчив и готов за ретината дизайн. С над 100+ възможности за персонализиране, този плъгин ви позволява също да добавяте WordPress джаджи в менюто!

заключение

С това завършва нашия списък. Колко нови научихте днес? Знаете ли за плъгин, който трябва да бъде в този списък? Ще се радваме да чуем вашите мисли!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map