50+ Best WordPress Plugins Free & Premium

Най-добрите WordPress плъгини Free & Premium

WordPress е фантастична платформа за изграждане и управление на уебсайтове. Той е лесен за употреба и има привидно безкрайна функционалност. Но всичко не може просто да бъде вградено в темата ви за WordPress. Без притеснения – в много случаи има плъгин за нужните ви възможности. И ние съставихме списък с най-добрите WordPress плъгини за вашия уебсайт.


Вградената функционалност в WordPress тема не винаги е лошо нещо, но наличието на всяка функция плюс вградената кухненска мивка може да причини главоболие. Това прави кода нелепо дълъг и сложен, което може да забави вашия сайт и често се оказвате с много неизползвани функции, които никога не са ви били необходими на първо място. Освен това, ако някога решите да преминете към нова тема, можете да срещнете някои проблеми, като загуба на съдържание за функции, които не се поддържат от новата ви тема. Тук влизат най-добрите WordPress приставки.

Не се страхувайте, плъгините са тук.

Приставките улесняват избора и избора на функциите, от които се нуждаете. Освен това можете да вземете приставката (и всяко свързано съдържание) със себе си, ако някога решите да актуализирате до нова тема на WordPress.

Съставихме списък на най-добрите WordPress плъгини за най-различни нужди въз основа на въпроси, които получаваме от WPExplorer. Получаваме много заявки за добавяне на вградени функции към нашите теми, но в много случаи има приставка за това. Ето нашия списък с най-добрите WordPress плъгини, групирани по функции (но не в определен ред). Наслади се!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Contents

WordPress SEO приставки

Когато става въпрос за най-добрите WordPress плъгини за уебсайт, добавянето на такъв за SEO е почти винаги задължително. Първо, опциите за SEO никога не трябва да бъдат вградени във вашата тема (ако някога превключвате теми, ще загубите всичките си настройки – йекс!). Второ, освен ако не сте SEO експерт, инсталирането на SEO плъгин прави създаването на Sitemap, управлението на заглавия на страници и други разумни оптимизиране на уебсайта ви много по-лесно. Ето нашите най-добри снимки.

Yoast SEO – безплатно

Yoast SEO плъгин

Един от най-популярните безплатни плъгини, Йоаст SEO е чудесна безплатна алтернатива за настройка на вашия WordPress SEO на място. Този плъгин добавя раздел SEO към таблото ви за WordPress, за да можете да правите бързи промени във вашата карта на сайта, заглавия и мета, галета, RSS и други. Въпреки че безплатната версия на приставката е мощен инструмент за повечето блогове, надстройката до професионалисти добавя още повече в настройките за оптимизация на сайта плюс приоритетна поддръжка.

Всичко в един SEO пакет – безплатно

Всичко в едно SEO плъгин

Друг плъгин за стил freemium, който трябва да вземете предвид, е Всичко в едно SEO. Въпреки че има възможност за надграждане за премиум функции и поддръжка, безплатната версия на приставката е страхотен начин да започнете да подобрявате своето SEO. Плъгинът включва опции за AMP, Google Analytics, Sitemap, настройки за SEO на WooCommerce и други.

SmartCrawl SEO от WPMU – Freemium

SmartCrawl SEO от WPMU

SmartCrawl SEO прави SEO лесно и дори включва съветник за настройка, за да ви помогне да започнете. Просто инсталирайте, задайте вашите опции и персонализирайте. SmartCrawl SEO също има вграден панел с инструменти на Moz SEO Tools, за да можете да следите как се класират вашите класирания. За повече функции (и достъп до 100+ други приставки) ъпгрейд до професионално чрез членство в WPMU.

WordPress приставки за електронна търговия

Ако искате да създадете онлайн магазин WordPress е фантастичен вариант и има доста страхотни приставки за електронна търговия, от които да избирате. В зависимост от това колко продукти имате, какви продажби и каква тема (и) харесвате тези най-добри WordPress приставки за електронна търговия трябва да отговарят на сметката.

Лесни цифрови изтегляния – безплатно

Лесни цифрови изтегляния

Вземете страхотно Лесни цифрови изтегляния плъгин безплатно. Има дори шепа полезни разширения, достъпни на WordPress.org. Това е бърз и професионален начин за добавяне на шлюз за плащане (с количка, опции за отстъпки и потребителски данни) за цифрови стоки на вашия уебсайт.

Лесни цифрови разширения за изтегляния – Premium

Лесни цифрови изтегляния Премиум разширения

Самият плъгин Easy Digital Downloads е безплатен, но можете да добавите произволен брой разширения, за да изпомпвате наистина функционалността. Можете да добавите PayPal, партньорска система, обемни отстъпки, доставка, MailChimp интеграция, социални връзки, Pushover продажби известия и други!

WooCommerce – безплатно

Електронна търговия на WooCommerce WordPress

С над милион изтегляния WooCommerce е солидна и безплатна опция за създаване на собствен онлайн магазин. С много поддържащи WordPress теми този плъгин е лесен за инсталиране, използване и управление. Плюс това има разширения за покупка, които добавят функции.

Разширения за WooCommerce – Premium

WooCommerce разширения

WooCommerce предлага премиум, разширени разширения за електронна търговия за основния си плъгин, за да добавите полезни функции и интеграция на плъгини.

Cart66 – Premium

Cart66 WordPress Количка

Друг премиум приставка за електронна търговия, която си струва да проверите, е Cart66. Тази приставка включва интеграция на Google Analytics, MailChimp и Gravity Forms, както и опции за добавяне на връзки за „купуване сега“ към вашия социален акаунт, продажба / хостинг на вашите собствени цифрови стоки и други.

Давайте дарения – безплатно

Дайте Plugin за дарение

давам е безплатен начин за събиране на дарения за вашата благотворителност или събитие. Просто инсталирайте, проектирайте формулярите си за дарение, добавете цели и нива на донори плюс още. Плъгинът също поддържа множество шлюзове за плащане и се интегрира безпроблемно с повечето теми. Искате да върнете обратно на разработчиците зад Give? Помислете за закупуване на премиум разширение, което помага да се поддържа напълно безплатният основен плъгин.

Приставки за социално споделяне на WordPress

Докато много хора се фокусират върху търсачките за трафик, една аудитория, която няма да искате да забравите, е в социалните медии. Тези потребители често са изключително ангажирани и чудесен начин да се свържете с тях е чрез добавяне на социални връзки към вашия уебсайт с един от тези най-добри WordPress приставки за социални медии.

 JetPack Social Sharing – безплатно

Jetpack WordPress Plugin

Реактивни раници е звяр на плъгин с много полезни функции – една от тях е социалното споделяне. Добавете икони или текстови връзки за социално споделяне към публикациите си, така че посетителите на вашия сайт да могат лесно да споделят работата си със своите приятели и последователи.

AddThis – безплатно

AddThis Social Plugin

Популяризирайте социалните си връзки с Добави Това. Безплатната версия на приставката включва интеграция с 200 от най-популярните социални мрежи плюс множество стилови бутони за споделяне (странична лента, вграден и персонализиран HTML) и настройки на дисплея на страницата.

WordPress CSS Приставки за редактиране

Трябва да промените цвета на бутона? Ощипвам маржовете на страницата си? Редактиране на размера на шрифта? Това са всички неща, които бихте могли да кодирате с CSS или бихте могли да използвате един от тези приставки за CSS редактор. Просто посочете, щракнете и използвайте вградени опции, за да ощипвате лесно стила на уебсайта си.

Жълт молив – Freemium

Plugin за редактор на CSS с жълт молив

Докато можете да опитате Visual CSS Lite за да имате безплатен достъп до CSS селектори, 50+ свойства, полета, подплънки, визуализации на живо и функция за отмяна / повторение, ще трябва да надстроите до Yellow Pencil pro за крайни опции за редактиране. Професионалната версия на приставката добавя още повече свойства като 800+ шрифта, 300+ фонови модели, 50+ анимации и модерни цветни палитри.

CSS Hero – Premium

CSSHero Plugin

CSS Hero ви предоставя пълен контрол върху дизайнерските аспекти на вашия уебсайт WordPress. Използвайте CSS Hero за редактиране на шрифтове, цветове, коригиране на оформления (подплънки, полета и т.н.) и дори вмъкване на изображения с вградената интеграция Unsplash. Плъгинът също има специфично за устройството редактиране и визуализация, така че можете да персонализирате вашия сайт за всяко устройство.

Добавки за WordPress Page Builder

За да промените изцяло облика на уебсайта си и да създадете персонализирани оформления на страници, тогава ще трябва да помислите за създателя на страница. Има много създатели на страници и в по-голямата си част начинът на работа е подобен. Имате „блокове“, които могат да бъдат вмъкнати, подредени и персонализирани на публикация или страница за създаване на нови оформления. Но не всички строители са създадени еднакво – тук са нашите двама фаворити.

Elementor Page Builder – безплатно

Плъгин за създаване на страницата на Elementor

Ако търсите достъпен, но мощен създател на страници, препоръчваме ви Elementor. С този плъгин можете лесно да създавате персонализирани страници без кодиране. Съвместим с повечето теми, Elementor включва множество блокове за създаване на страници за секции, колони, заглавия, текст, бутони, видеоклипове и още плюс предварително направени шаблони за по-бързо създаване на страници.

WPBakery Page Builder (преди Visual Composer) – Premium

WPBakery Page Builder

За пълен контрол върху вашите публикации и страници е WPBakery Page Builder. Включен с повечето теми за първокласни премиум категории (като нашата най-продавана тема за WordPress), този създател на страници включва лесен за използване конструктор за влачене и пускане (преден и заден край), опции за персонализирани цветове, подплънки, полета, фонове, икони, изображения, и още. Освен това има множество разширения и добавки, които улесняват създаването на уебсайтове в движение.

WordPress приставки за кеширане

Кеширането е важна част от скоростта на уебсайта. Ако вече не използвате CDN, инсталирането на приставка е чудесна идея. Ето нашите любими.

WP Супер кеш – Безплатен

WP Super Cache Plugin

Този плъгин има повече изтегляния, отколкото има хора в Коста Рика. Защо? защото WP Супер кеш можете да направите уебсайта си WordPress супер бърз, като показва статични HTML страници на повечето потребители (използвайки Mod_Rewrite, PHP и наследствено кеширане, за да подредите нещата).

W3 Общ кеш – Безплатен

W3 Плъгин за общо кеш

W3 Общ кеш може да подобри скоростта на вашата страница чрез увеличаване на производителността на сървъра и намаляване на времето за изтегляне. Извършва толкова добра работа, че дори се препоръчва от известни компании като DreamHost, MediaTemple, Go Daddy и Host Gator.

WP Engine – Premium

WP двигател вграден кешинг

Да – знам, че WP Engine не е плъгин, но мисля, че тук си струва да бъдат споменати. Ние ги използваме, за да хостваме WPExplorer, и тъй като WP Engine използва управляван кешинг, няма нужда от плъгин, който да поддържа вашия сайт бърз.

Уведомления за WordPress и добавки за включване

Въпреки че може би не е абсолютно необходимо, добавянето на известие или формуляр за отказ е чудесен начин да накарате читателите си да се съсредоточат върху ново съдържание, да популяризират специални промоции или да спечелят абонати на бюлетини. Каквото и да се нуждаете от тези плъгини със сигурност ще ви помогнат.

Сумо – безплатно

Sumo Optin Plugin

С безплатните Плъгин Sumo можете да създавате ленти за известия, изскачащи прозорци, кутии за превъртане, постелка за добре дошли и други. Плъгинът е съвместим с повече от 25+ имейл услуги, плюс Sumo също включва топлинни карти, за да видите какви хора щракват плюс функция за подчертаване на туитър. Трябва ви акаунт в SumoMe, но той е безплатен за малки уебсайтове, които тепърва започват.

OptinMonster – Premium

OptinMonster WordPress Optin Форми

OptinMonster е една от водещите опции за опция за форма и олово поколение софтуер в мрежата. Създайте напълно персонализирано включване, включително приветстващи постелки, изскачащи намерения за излизане, регулиране на времето за включване и други. Плюс това можете дори да създадете насочени „проследяващи“ съобщения или пренасочване на място, за да засилите още повече реализациите и абонаментите си за бюлетин..

Bloom – Premium

Блум WordPress Optin форми

Bloom е първокласен изскачащ прозорец и избор на строител от елегантни теми. Включен с членството на Вашата елегантна тема, този удобен плъгин е огромно предимство за всеки блог или уебсайт за електронна търговия. Създайте зашеметяващи форми за включване, за да разширите списъка си с абонати, персонализирано съдържание на сървър за четене на сървъри (въз основа на местоположение или дори взаимодействие с потребителя на вашия уебсайт) и наблюдавайте как бизнесът ви расте.

HelloBar – Premium

HelloBar

Здравей бар е популярна премиум опция за създаване и добавяне на ленти за забележки към WordPress. Плановете започват от $ 4,95 на месец, но HelloBar улеснява създаването на вашите барове. Просто се регистрирайте за акаунт, добавете уебсайта си и създайте здравна лента. За да използвате вашия бар, можете ръчно да го добавите към уебсайта си или просто да изтеглите персонализирания WordPress плъгин за вашия Hello Bar.

FooBar – Premium

FooBar Notification Bar WordPress Тема

Foobar е чудесен плъгин за добавяне на персонализирани ленти за известия към вашия уебсайт (а). Можете да избирате опции, включително, но не само, отгоре, отдолу, вградени, социални бутони, RSS емисия, туитове, превъртащи се съобщения, персонализиран HTML, неограничени барове и много други.

WordPress Notification Bar – безплатно

WordPress Notification Bar

Ако всичко, което искате, е основна лента за известия, може да искате да дадете WordPress Notification Bar опит. Този плъгин ви позволява да добавяте обикновена лента за известяване в горната част на уебсайта си с опции за текст, бутон за надписване и персонализиране на цветовете.

WordPress плъзгачи

Плъзгачите са лесен начин за добавяне на визуален интерес или пакетиране на повече съдържание (чрез плъзгач за пост) на вашия уебсайт. Има много страхотни безплатни и премиум опции за плъзгачи, но според нашето скромно мнение те са абсолютно най-добрите.

Slider Revolution – Premium

Slider Revolution Premium плъгин за плъзгачи

Плъгинът за слайд революция WordPress е пълен с възможности. Направете плъзгача си на пълна ширина, на цял екран, отзивчив, надписан, бърз, бавен или изберете от произволен брой персонализации за типография, връзки, бутони, анимации, преходи и т.н..

Слой плъзгач – Premium

Слой плъзгач Premium слайдер Premium

За най-добрите персонализиране на плъзгачите трябва да разгледате приставката за слоеви слоеве WordPress. Можете да създадете и усъвършенствате вашите плъзгачи до пиксела, милисекундата и дори процента на завъртане на градуса. Няма съмнение защо този плъгин е толкова популярен.

NivoSlider – Premium

Слайдър Nivo

Приказен плъгин, NivoSlider е изпитан и истински плъгин за WordPress плъзгач, който да добавите към уебсайта на yoru. Има множество преходи, шепа видове слайдове (ръчно, категория, лепкави и т.н.), предварително зададени css стилове и за бърза настройка е интегрирана с 500px, Flickr и Instagram.

Soliloquy – Freemium

Soliloquy WordPress плъзгач

Soliloquy е страхотен отзивчив плъгин за плъзгачи. Можете да получите прекрасното Soliloquy WordPress плъзгач плъгин безплатно като изпробвате версията Lite. Плъзгачът е отзивчив, има изтегляне и изтегляне на изображения и ако някога искате повече можете да закупите пълната премиум версия или лиценз за поддръжка за допълнителна помощ. За тези, които се нуждаят или искат повече функции, са достъпни добавки за теми с плъзгачи, навигация с миниатюри, интеграция в Instagram, представени слайдове за съдържание, динамично изрязване, въртележка, лайтбокс, редактиране на екрана и филтри за изображения.

SlideDeck – безплатно

SlideDeck Безплатен плъгин

Създавайте спретнати и подредени плъзгачи, като използвате SlideDeck. Плъгинът поддържа изображение, текст, видеоклипове и HTML и включва страничен редактор, така че да виждате промените си в действие, докато ги правите. Плюс Soliloquy разполага с опция за плъзгане и пускане на слайд и поддържа 14 различни източника на съдържание.

Добавки за разширени менюта на WordPress

Повечето теми на WordPress включват основна функционалност на менюто. Това означава просто меню с падащо меню и няколко зададени места в менюто. Ако искате да добавите откъси за публикации, да включвате изображения, да добавяте персонализирани оформления и т.н., тогава приставката определено е идеалното решение.

UberMenu – Premium

UberMenu WordPress Plugin

Ако искате повече в навигацията си, Ubermenu е плъгин за мега меню, което трябва да направите. Добавете изображения, кратки кодове, описания, използвайте приспособления за плъзгане и пускане, изберете ефекти от подменюто, създайте вертикални или хоризонтални менюта и персонализирайте почти всичко.

Mega Main Menu – Premium

Плъгин за главно меню Mega

Друга чудесна опция за менюто е премиумът плъгин Mega Main Menu. Изберете от 10+ падащи стилове, изберете всеки цвят (дори градиенти), изберете персонализиран шрифт на Google, изберете от 1600+ вградени икони и др. Mega Main Menu е пълен с функции – дори е съвместим с WPML за лесни езикови преводи.

Приставки за формуляри за WordPress

Независимо дали сте създали блог или бизнес уебсайт, предлагащ на потребителите лесен начин да се свържат с вас, може да бъде полезно. Повечето теми няма да включват тази функция, вградена, тъй като вече има много мощни приставки за формуляри, поради което просто трябваше да включим формуляри за контакт в нашия най-добър WordPress плъгин списък.

Гравитационни форми – премия

Gravity Forms WordPress Plugin

Няма край на вълшебните гравитационни форми, които могат да създадат. Можете да правите формуляри с множество страници, потвърждения за влизане, адреси, квадратчета за отметки, падащи менюта, радио бутони, полета за ценообразуване и др. Можете също да планирате формулярите си и да активирате функции за публикуване на формуляри.

WPForms – Freemium

WPForms WordPress Plugin

WP Forms е мощен плъгин за създаване на формуляри с множество опции за изграждане на формуляри за контакт, формуляри за резервации, заявки за цитиране, формуляри за абонамент и други. Можеш да получиш WPForms Lite безплатно от WordPress.org, за да започнете да изграждате свои собствени отзивчиви форми, с възможност да надстроите по-късно, ако искате повече функции.

Форма за контакт 7 – безплатно

Контакт формуляр 7 Plugin

Този плъгин прави точно това, което казва. Форма за контакт 7 създава прекрасни и ясни форми за контакт с полета като име, тема и съобщение. Можете да активирате потвърждения по имейл и да инсталирате Наистина проста Captcha за предотвратяване на спам.

WordPress резервни приставки

Трябва да правите редовно архивиране на вашия уебсайт като част от стандартния ви процес на WordPress сигурност. Правенето на това ръчно може да отнеме много време (и лесно да се забрави), ето защо използването на плъгин е толкова чудесен вариант.

VaultPress – Premium

VaultPress

Ние обичаме VaultPress – страхотно ниво на защита е да има само в случай на катастрофа. Отнема ежедневно архивиране (или такива в реално време, ако надстроите), съхранява архив от тях и VaultPress дори ще ви помогне, ако трябва да възстановите вашия сайт.

BackupBuddy – Premium

Резервен приятел

BackupBuddy е чудесно решение за архивиране на цялата ви инсталация на WordPress, плъгини, джаджи, съдържание и други. Трябва да направите пълно възстановяване? Няма проблем – качете своя архивен файл и importbuddy.php и отново сте на път!

BackUpWordPress – безплатно

BackUpWordPress Plugin

Лесно архивирайте вашия уебсайт WordPress всеки ден, използвайки BackUpWordPress плъгин. Плъгинът използва mysqldump и zip функции за архивиране на вашата инсталация и дори имате опцията файловете за архивиране да ви бъдат изпращани по имейл.

WordPress приставки за сигурност

Поддържането на вашия уебсайт WordPress сигурно може да бъде стресов процес. Има всички видове злонамерен софтуер, за който да се притеснявате, груби атаки за предотвратяване и резервни копия, които да предприемете. Ето защо е много по-просто (и по-безопасно) да се доверите на един от тези най-добри WordPress плъгини за сигурност, вместо да се опитвате да направите сам.

Сигурност нинджа – безплатно

Сигурност Ninja Lite

Сигурност нинджа използва над 50+ теста за сигурност, за да гарантира, че уебсайтът ви остава в безопасност. Плъгинът преглежда вашия сайт за слабости, помага ви да предприемете превантивни мерки, има режим на отстраняване на грешки и дори има свои собствени кодови фрагменти, за да улесни корекциите. И ако просто искате още по-голяма защита, разработчиците предлагат професионална версия, която да предложи още повече помощ за запазване на уебсайта ви на WordPress.

iThemes Security Pro – Premium

iThemes Security Pro

Сега, донесени ви от iThemes, Security Pro ще ви помогне да запазите сайта си в безопасност с мерки като сканиране на сайтове, забрани на проблеми с бот / потребител, затъмнени чувствителни данни, откриване на промяна на файлове, двуфакторна автентификация и други. Най-доброто от всичко е, че можете да го изпробвате с безплатна версия на Lite на приставката.

Прикриващи приставки за WordPress Link

За партньори, използващи приставка за прикриване на връзки, може да бъде супер полезно. По този начин можете не само да създадете по-привлекателни връзки за читателите, които да кликнат, но и можете да следите кои персонализирани връзки се преобразуват благодарение на помощта на плъгин.

PrettyLink Lite – безплатно

PrettyLinks Lite Plugin

Ако искате просто прикриване на връзката с основно проследяване на посещенията, PrettyLink Lite е чудесен вариант. Този плъгин ви позволява да създавате персонализирани връзки, връзки без следи, групи връзки, параметри за пренасочване и пренасочване. Плъгинът също проследява посещенията на всяка връзка. Плюс това предлагат професионална версия, ако искате повече функции като Google Analytics, възможност за генериране на QR кодове, автоматизирани елементи като подмяна на URL адреси и т.н..

Добавки за вариант на шрифта на WordPress

Много теми включват опции за персонализиране на стилове чрез темата на живо. Има обаче толкова теми, които не са. Така че, ако искате да промените шрифтовете, ще трябва или да го направите ръчно (по трудния начин) или чрез плъгин (лесния начин).

Използвайте произволен шрифт

Използвайте всеки шрифт WordPress Plugin

Използвайте произволен шрифт е бърз и прост начин за добавяне на персонализирани шрифтове на вашия уебсайт WordPress. Просто качете вашия персонализиран файл с шрифт (ttf, otf, woff) направо в редактора на WordPress или ги вградете с помощта на @ font-face css. Плъгинът работи чудесно с повечето създатели на страници и е бърз начин да добавите всеки персонализиран шрифт (не само Google).

Лесни Google шрифтове – безплатно

Лесен плъгин за Google Fonts

Безплатното Лесни Google шрифтове плъгин прави точно това, което казва – прави лесно добавянето и използването на Google Fonts. Плъгинът ви позволява да избирате от повече от 600+ персонализирани шрифта на Google, да преглеждате промените на шрифта на живо в Customizer, да създавате свои собствени правила за шрифтове (администратори) и други. Най-доброто от всичко – не се изисква кодиране. Всички контроли са лесни и интуитивни.

Добавки, свързани с WordPress

Един от най-простите начини да увеличите времето, в което даден читател е на вашия уебсайт, е да включите връзки към статии, които са подобни на всичко, което те четат на вашия уебсайт. Как правите това? Един лесен начин е със свързан плъгин за публикации.

Още една свързана публикация Plugin – безплатно

YARPP

YARPP е може би най-популярният плъгин за свързани публикации в WordPress.org. С доста над 2 милиона изтегляния, този плъгин е чудесен начин да добавите миниатюри за свързани публикации, страници и персонализирани типове публикации, за да поддържате читателите на уебсайта си.

Приставки за WordPress Author Box

Дайте малко на вашите автори за статии, които те пишат във вашия блог с поле за авторство. По този начин можете да показвате техните био, социални връзки и дори изображение в края на публикациите, така че вашите читатели да научат повече за тях (бонус: също така дава на гост блогъри / автори и стимул да пишат за вас безплатно, тъй като те ще могат да се свържат към себе си).

Прост авторски кутия – безплатно

https://wordpress.org/plugins/simple-author-box/

Помислете дали да дадете малко повече заслуги на вашите автори с Проста авторова кутия плъгин. Това добавя раздел към всеки от вашите публикации с авторско био, социални връзки и изображение на Gravatar. Освен това е RTL готов и сравнително лесен за персонализиране с малко CSS ноу-хау за кодиране.

Приставки за управление на събития в WordPress

За всяка нестопанска цел, ресторант, театър или дори корпорация, която има календар на събития, може да бъде полезна, за да покаже какво се случва и какво вече се е случило. Независимо дали искате да публикувате графици на служители, щастливи часове или предстоящи повдигачи на забавления, тези плъгини за управление на събития са най-доброто за работата.

Календар на събитията – Freemium

WordPress Plugin в календара на събитията

Ако търсите страхотна онлайн система за управление на календари и събития календара на събитията от Модерно племе. Плъгинът поддържа опции за създаване на събития като места, организатори, изгледи за месец / списък / ден, търсене на събития, вграждане в Google карти, персонализирана джаджа, таксономии за събития и много други (особено в професионалната версия на приставката). Плюс това е съвместима с най-популярните теми и рамки.

Еспресо събитие – Premium

EventEspresso

Обслужвайте някои от най-горещите събития на вашите читатели с плъгин Event Espresso WordPress. Управлявайте събитията от началото до края, включително календар, покани, регистрация, списъци с чакащи, фактуриране, купони, имейли за потвърждение, споделяне на социални контакти, няколко езика и много други.

Мениджър на събития – безплатно

Плъгин за мениджър на събития

Мениджър на събития е популярна (и безплатна) опция за управление на събития чрез вашия уебсайт WordPress. Плъгинът има много функции, включително (но не само) регистрация на събития, повтарящи се събития, поддръжка на BuddyPress, карти на Google, представяне на събития и други.

WordPress лайтбокс приставки

Добавете впечатляващи светлинни кутии към вашия уебсайт с някой от тези приставки. Те са лесни за инсталиране и използване и ви позволяват да покажете пълната си слава на снимките си в пълен размер.

Foobox – Premium

Foobox Lightbox WordPress Plugin

Този напълно отзивчив и мобилен готов лайтбокс плъгин е идеалното допълнение към портфейли и галерии. Foobox има вградено социално споделяне, слайдшоу функция и автоматично работи с WordPress Galleries при инсталиране.

Лайтбокс галерия – безплатно

Плъгин за галерията на Lightbox

Галерия за лайтбокс е безплатен плъгин, който е чудесен начин да добавите функционалност на лайтбокс към галериите си. Плюсът е локализиран за различни езици, има опция за подписване на подсказка, включва страници и можете да изберете опция за дисплей Highslide JS.

WordPress Очаквайте скоро приставки и целеви страници

Все още работите на уебсайта си? Лесно – опитайте някой от тези скорошни плъгини в нашия най-добър WordPress списък с плъгини. С една от тези инсталирани все още можете да дразнете, че вашият сайт идва в социалните медии, да събира абонати на бюлетини или дори отброяване на adda, докато все още имате гъвкавост за работа на уебсайта си (на задния ред).

WordPress целеви страници – безплатно

WordPress приставка за целеви страници

WordPress Целеви страници е бърз и лесен начин за съставяне на целеви страници, докато работите на уебсайта си. Плюсът е напълно интегриран с Gravity Forms, Contact Form 7 и Ninja Forms, за да можете да събирате информация от тези, които кацнат на вашата страница.

Процъфтявайте целевите страници – Premium

Процъфтявайте целевите страници

С Thrive Landing Pages можете лесно да превърнете всеки уебсайт на WordPress в добре смазана маркетингова машина. Просто инсталирайте приставката и използвайте включените персонализиращи шаблони (225+ от тях) за бързо създаване на целеви страници за вашите продукти, услуги, онлайн курсове и др. Плъгинът също е готов за превод, използва конструктор за плъзгане и пускане за лесен / интуитивен интерфейс и е напълно отзивчив, така че страниците ви винаги изглеждат страхотно.

WordPress Testimonial Plugins

Добавете отзиви от клиенти в реалния живот на вашия уебсайт с един от тези лесни за използване приставки. По този начин няма да се налага да персонализирате своите препоръки, докато ги добавяте към страница или приспособление, тъй като тези приставки включват всички стилизиране (и лесни опции за вмъкване), които евентуално биха ви били необходими.

Преглед на WP продукт – Freemium

WP Product Review Lite

Добавете препоръки и отзиви с WP Преглед на продукта. Докато има а Lite версия налична, която работи чудесно, премиум версията на приставката добавя персонализирани шорткодове, цветове, дизайн на таблица за преглед, икони и дори таблица за сравнение.

Символни къси кодове – безплатно

Символи SHortcodes Препоръки

За бързо и минимално решение Symple Shortcodes включва основен кратък код за препоръки. Можете да добавите името, лицето и препоръката на лицето или фирмата. Просто поставете краткия код почти навсякъде, като използвате иконата Symple в редактора за богат текст.

Добавки за рейтинг на WordPress

Една функция, която често не е включена в темите, е опция за оценка или преглед на публикациите. Това е чудесен начин да получите отзиви от вашите читатели или да позволите „гласуване“ на публикувани от потребителите публикации (нещо като Buzzfeed). Във всеки случай това е лесно да се добави с плъгин.

LoveIt Pro – Premium

LoveIt Pro Plugin

Този сладък плъгин LoveIt, който позволява на потребителите да „сърце” вашите публикации, страници, портфолио елементи и т.н. Всеки потребител може да обича нещо веднъж и известие ще изскочи, ако се опитат да го обичат отново. Плъгинът също така ви позволява да проследявате популярно съдържание и има джаджа “най-обичан”.

Оценки на WP Post – Безплатни

WP Plugin за оценки след публикуване

Ако искате просто традиционна 5-звездна система за оценка, Оценки на WP след публикуване е популярен и добре тестван плъгин, който ще свърши работата. Читателите могат да изпратят своя вот за съдържание, плъгинът е средно и след това показва рейтинга (въпреки това винаги можете да качите персонализирано изображение).

WordPress Ограничени приставки

Поддържайте част от вашия уебсайт частен за абонирани потребители или създавайте премиум членства с тези мощни ограничени съдържателни приложения. С помощта на един от тези плъгини можете лесно да стартирате премиум блог, пълен с ексклузивни съвети, да създадете раздел за поддръжка „само за клиенти“ на уебсайта си за електронна търговия или друго.

Ограничаване на съдържанието – Безплатно & Pro

Ограничете Content Pro WordPress Plugin

Лесно ограничавайте съдържанието в страници, публикации или блокове на съдържание само на регистрирани членове само с Ограничете съдържанието безплатен плъгин за WordPress Просто активирайте приставката и ограничете съдържанието, като просто изберете нивото на потребителя, за да го ограничите, или като използвате краткия код за блок съдържание. Надстройте до Ограничаване на съдържание Pro, за да добавите неограничен брой нива на членство, да управлявате абонаменти, да записвате плащания, да издавате отстъпки и разбира се да ограничавате съдържание.

WordPress Споделете, за да изтеглите приставки

Бърз начин да ви създадем последователи в социалните медии е да предлагате безплатни стоки на уебсайта си и да изисквате като обмен, споделяне или туит в замяна. Просто инсталирайте един от най-добрите ни плъгини, добавете своя безплатен и гледайте как социалните ви статистики се подобряват.

Социална шкафче – Premium

OnePress Social Locker

Използвайте Social Locker, за да заключите първокласно съдържание (като публикации, кодове за отстъпки, изображения, видеоклипове, специални оферти, изтегляния и т.н.), докато потребителите не споделят вашето съдържание, използвайки социални медии. Плъгинът вмъква заключен екран със съдържание, който включва редица популярни опции за социални медии. Или да дадете Безплатно издание за социално шкафче опит. Това е същата идея като премиум версията на приставката – потребителите трябва социално да споделят съдържанието ви, за да имат достъп до него. Този плъгин включва безплатна пробна версия на премиум функциите, но ще трябва да надстроите, ако искате да ги запазите.

Locker Cat Social Locker – безплатно

Locker Cat социална шкафче

Накарайте потребителите да харесват, туитват или споделят съдържанието ви с простото и просто Плъгин за Locker Cat. Плъгинът включва лесен кратък код, който можете да използвате, за да скриете частично съдържанието си в публикации и страници. След това читателите ще бъдат подканени да „споделят“, за да прегледат цялото съдържание, което прави тази приставка чудесно средство за вирусен социален маркетинг (особено ако добавите няколко хештета в туита).

Обобщавайки

И така, има го – списък на някои от най-добрите WordPress плъгини, които трябва да адресират повечето от вашите WordPress желания и нужди. Ако сме пропуснали функционалност, която клиентите ви често искат, или ако има приставка, която непрекъснато препоръчвате, оставете коментар по-долу и ни уведомете за това!

Затова следващия път, когато искате да помолите разработчик на тема да добави допълнителна функционалност към дадена тема или се чудите защо тя не е на първо място … попитайте себе си … има ли приставка за това? Почти винаги отговорът е ДА!

Забележка: Въпреки че това е кръг от най-добрите WordPress плъгини според нас, не препоръчваме да ги инсталирате. Трябва да инсталирате само плъгини, които сте определили, че са необходими за вашия уебсайт. Инсталирането на твърде много плъгини може потенциално да доведе до конфликти или дори да забави уебсайта ви, ако той е интензивен с ресурси.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map