5 причини Потребителите на WordPress трябва да преминат към коментари във Facebook

Когато позволявате на посетителите да коментират вашите публикации в WordPress, вие увеличавате ангажираността, поддържате разговор, изкушавате хората да се върнат и подтиквате другите да генерират шум във вашия сайт. Всичко това е страхотна новина, ако искате да създадете онлайн следене.


За щастие WordPress предлага няколко приставки, които правят коментарите лесни. Само с няколко щраквания на мишката можете да бъдете на път да създадете виртуален охладител за вода, където хората споделят своите мисли.

Разделите за коментари обаче са основна цел за злоупотреби. Хората публикуват спам, гротескни обиди и дори заплахи за насилие в секцията за коментари в различни блогове. Въпреки че няма начин да се приложи решение, което напълно елиминира този потенциал, има начин да го намали драстично: Използвайте коментарите във Facebook като решение. В тази статия ще разгледаме как коментарите са от полза за вашия сайт и ще обясним защо коментарите във Facebook са най-добрият вариант.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Как коментарите се възползват от вашия WordPress сайт

Ако управлявате блог от всякакъв вид, най-вероятно искате да създадете онлайн общност. Насочвате хора с единомислие, които споделят интересите, подчертани от съдържанието на вашия сайт. Това е взаимоизгодно взаимоотношение: посетителите Ви получават информация, която смятат за ценна, като посетят сайта Ви, а вие създавате аудитория.

Освен това е чудесна идея да позволявате на посетителите си да си взаимодействат помежду си. Един от най-добрите начини да направите това е със секция за коментари, която им позволява не само да ви оставят отзиви за съдържанието ви, но и да взаимодействат помежду си. Ето някои от предимствата, които можете да очаквате от раздел за коментари.

Подобрен ангажимент

Всеки дигитален маркетинг търси ангажимент. Това е първоначалният зародиш, който в крайна сметка създава вируса. Това е, което превръща съдържанието ви от просто друга статия в киберпространството в задължително четено парче, което хората споделят с приятелите си.

Коментарите насърчават ангажимента, като позволяват на посетителите да споделят своите мисли за вашето съдържание. Коментарите обаче отиват по-далеч, тъй като позволяват на хората да изразят мнението си на същата страница като вашето съдържание. Когато хората споделят или чурукат вашата статия, те могат да предложат част от коментарите си, но това е видимо само за техните приятели и последователи. Секция с коментари обаче им позволява да споделят своите мисли точно под самата статия. Това е чудесен начин да се изгради общност, в която хората да се чувстват като техния глас.

Социална общност

Раздел за коментари не само увеличава ангажираността, но също така увеличава вероятността за изграждане на социална общност. Ако гледате на уебсайта си като на виртуален диван, където старите приятели могат да се сринат, когато се появят от нищото, тогава искате да установите чувство за принадлежност.

В секцията за коментари ще има хора, които се връщат напред-назад помежду си. Те ще обсъдят статията над секцията за коментари. Те ще говорят за любимите си места за ядене. Те ще си спомнят за стари времена. И да, дори ще спорят понякога напред и назад.

Какво прави това за вашия сайт? Той създава онлайн общност, която посетителите ви вероятно няма да могат да намерят никъде другаде. Тази общност прави вашия блог уникален и го поддържа в голямо търсене.

Повторни посетители

Какво се случва, когато хората си говорят напред-назад помежду си? Те трябва да отговорят на това, което казва другият човек. Когато хората участват в дискусии в раздел с коментари, те ще искат да отговорят. За целта ще трябва да се върнат на вашия уебсайт, за да се случи това. Това означава повече кликвания за вас, което от своя страна означава повече рекламни импресии и повече приходи. Всички печелят.

Фактът е, че разделът с коментарите е един от най-добрите начини да направите сайта си „лепкав“. Ако посетителите ви започнат да се придружават и да обсъждат помежду си, ще продължат да се връщат. Ще изградите лоялна общност, която не може да бъде намерена никъде другаде.

Представяне на коментари във Facebook

Facebook Comments WordPress Plugin

И така, как да добавите коментар във Facebook към вашия уебсайт, който питате? Лесно – с плъгин, разбира се, и a Безплатно един в това. Коментари във Facebook WordPress, както подсказва името, е плъгин за коментари в WordPress, който е интегриран с Facebook.

Непосредственият забележим недостатък на това решение е, разбира се, че хората, които нямат акаунти във Facebook, няма да могат да оставят коментари. Непосредственият отговор на това възражение е: Кой не имате акаунт във Facebook? Общността на Facebook се гордее със стотици милиони потребители по целия свят. Със сигурност ще можете да създадете своя собствена онлайн субкултура от потребителите на Facebook.

Коментарите във Facebook ви дават чудесно решение с коментари за нишки, което е интегрирано с популярния уебсайт за социални медии. Всъщност това може да е най-доброто решение за коментари за вашия блог.

Инсталиране на приставката

Ако сте инсталирали плъгин преди, този процес ще бъде много познат. просто отворете Plugins> Добавяне на ново в таблото за управление на WordPress. Просто потърсете „Коментари във Facebook“.

Инсталирайте Facebook коментари WordPress Plugin

Това трябва да е първият плъгин в списъка. Но ако по някаква причина не е, просто превъртете надолу по страницата, докато не намерите Facebook плъгини със зеленото лого за коментари и 40k + инсталирания. Просто щракнете върху бутона за инсталиране и след това активирайте приставката.

Конфигуриране на приставката

След като се активира, трябва да забележите ново табло за „Коментари на FB“. Кликнете върху него, за да въведете вашите настройки за коментари. Има много готини настройки за шрифтове, цвят на текста и други, но бихме препоръчали да ги оформите, за да съответстват на останалата част от вашата тема. Но двете най-важни са Идент. № на приложението (от Facebook) и Показване на коментарите вкл (за да зададете къде искате коментарите във Facebook да се показват по подразбиране).

Facebook Comments WordPress Plugin Settings

Преди да заложите на настройките си, първо трябва да създадете своя идентификационен номер за приложение на Facebook, за да синхронизирате вашия Facebook с вашия уебсайт. Кликнете върху тази връзка към създайте приложение, което да обработва вашите коментари. Това ще ви отведе до Facebook, където ще видите опцията да станете Facebook Developer. Щракнете върху зеления бутон, за да се регистрирате и след това следвайте инструкциите на екрана.

регистър-еб-Dev

След като се регистрирате, вашият екран сега трябва да показва зелен бутон за „+ Добавяне на ново приложение“, като този по-долу. Кликнете върху него, за да започнете.

добавите нов-еб приложенията

След това ще изберете типа на приложението си. Тъй като ще използваме това за коментарите на вашия WordPress сайт, изберете опцията WWW: уебсайт.

изберете приложенията тип

След като изберете, трябва да видите екран за стартиране на страницата на приложението на уебсайта си, но тъй като всъщност правим това само за идентификационния номер на приложението, просто щракнете върху опциите вдясно, за да пропуснете настройката и да създадете идентификационния номер на приложението.

пропуснете-еб-ап-настройка

Сега трябва да създадете своя личен документ! Просто добавете екранно име и пространство от имена, които ще запомните, изберете категория и щракнете върху синия бутон за създаване на идентификатора.

създаде най-ап-ID

Ок, сега имате идентификатор на приложение за Facebook! Просто го копирайте и се върнете към таблото за управление на WordPress, за да го поставите.

Facebook Comments WordPress Plugin Settings

С това ще можете да преминете и да добавите вашите настройки за коментари във FB. Когато приключите, просто щракнете върху запазване – това е всичко!

С този плъгин вие също имате възможност да деактивирате автоматично включване на Facebook коментари във всяка публикация / страница и вместо това да използвате удобен Dandy кратък код. По този начин можете да включвате коментари във Facebook само на конкретни страници или шаблони на страници, които създавате.

Забележка: Разбира се, можете също да надстроите до Pro за достъп до цветни схеми (тъмно / светло), персонализирани фонове, анимационни ефекти 39+, мулти-сайт за използване на премиум лиценз за приставки и премиум поддръжка. Въпреки че, ако всичко, което искате да направите, е да оправите някои цветове, вероятно е нещо, което можете да разберете с бързо търсене с Google и минимално CSS>

Защо трябва да използвате коментари във Facebook

Има много причини да приемете коментарите във Facebook като ваше решение по избор (независимо дали става чрез или не чрез приставката на FB Comments WordPress) и бихме могли да продължим и нататък. Ето само първите пет, само за да започнете:

1. Намален тролинг

С малки изключения, хората използват истинската си идентичност във Facebook. Това стои в контраст с други решения за коментиране, като Disqus и Livefyre, в които хората могат да генерират акаунт с всяко име или дръжка. Facebook изисква от хората да посочват валидна информация за самоличност.

Това намалява значително тролинга, защото онлайн троловете обичат анонимността. Ако хората искат да се хвърлят на някой друг коментатор с непълнолетна обида, ще трябва да го направят, използвайки истинското си име (и вероятно тяхната снимка) с решение за коментари във Facebook.

Да, както бе отбелязано по-горе, винаги има хора, които се научат как да победят системата. Хората обаче обикновено не излизат от пътя си, за да създадат фалшив акаунт във Facebook, само за възможността да обиждат хората онлайн.

Реалността е, че въпреки че никога не можете да премахнете тролинг, можете да го намалите значително, като принуждавате хората да коментират с истинска самоличност. Това веднага прави коментарите във Facebook по-добри от другите решения.

2. Намален спам

Както видяхме, SEO специалистите, които са се поддали на тъмната страна на силата, използват секциите за коментари в блоговете за спам. Просто казано, това е по-трудно да се направи с коментарите във Facebook, което го прави отличен метод за добавяне към списъка ви начини за предотвратяване на спам в WordPress.

Това е така, защото Facebook незабавно ще забрани всеки акаунт, за който има съмнения за злоупотреба. Така че черните хейтъри ще трябва да преминат през трудния процес на създаване на нов акаунт във Facebook, допълнен с идентичност, която заблуждава компанията да мисли, че човекът е истински, преди да започне отново своите усилия за спам.

3. Увеличете социалната ангажираност

Facebook все още е най-популярният сайт за социални медии на планетата. Ако имате система за коментиране, която е свързана с Facebook, току-що отворихте изцяло нова възможност за увеличаване на ангажираността.

С коментарите във Facebook получавате най-доброто от двата свята. Получавате ангажираност от коментарите и също така получавате допълнително излагане, защото тези коментари са обвързани с Facebook. Хората, които може да не са посетили сайта ви, но забелязаха, че някой от приятелите им коментира статия във вашия блог, може да се изкуши да провери какво сте публикували. Може да се окажете с нов лоялен посетител.

4. Най-харесвани коментари Отидете в началото

Друг начин, по който Facebook Comments намалява спама, е, че поставя най-харесваните коментари в горната част. По този начин, първото нещо, което посетителите ви виждат в горната част на секцията с коментари, е коментарът, който беше оценен най-много. Това обикновено няма да бъде спам.

Поставянето на най-харесваните коментари в горната част също поставя неразумните, обидни и иначе безсмислени коментари в долната част, където е по-малко вероятно да бъдат видени. Това предпазва троловете да не се хранят.

5. Подобрена надеждност

Когато видите коментар от „xyzzy2122“ в дискусионния съвет, колко сериозно го приемате? Това може да е всеки. Въпреки това, с коментари във Facebook, хората ще предлагат коментари под истинските си имена и снимки на профили. Това ще увеличи тяхната достоверност, което от своя страна подобрява качеството на цялостната дискусия.

Опаковане

В обобщение, коментарите във Facebook трябва да са вашето решение за коментари „отидете на“. Това ще намали броя на троловете, ще ви помогне да премахнете спама, ще ви свърже с огромна социална мрежа и ще подобри цялостната цялост на дискусиите на вашия сайт. Кое е вашето любимо решение за коментари на вашия уебсайт? Чувствайте се свободни да прозвучите, достатъчно подходящо, в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map