5 най-добрите приставки за електронна търговия в WordPress

Най-добрите приставки за електронна търговия WordPress

Ако търсите начин да печелите пари онлайн, отварянето на собствен магазин за електронна търговия е чудесна възможност. Самата гъвкавост е солидна причина, но спестяванията и подобрената видимост на марката над физическо местоположение също я правят интелигентен избор. Процесът на създаване на магазин обаче може да изглежда затруднителен и може да не сте сигурни какви инструменти да използвате.


За щастие, когато използвате WordPress като своя платформа, имате достъп до десетки приставки за електронна търговия. Тези плъгини могат да добавят колички за пазаруване, платформи за преглед и много повече към вашия сайт – осигурявайки почти всичко необходимо за стартиране на успешна онлайн магазин.

В тази публикация ще обсъдим защо може да искате да създадете свой собствен онлайн магазин и да се докоснем защо трябва да считате WordPress за своя платформа. След това ще ви представим пет инструмента за изграждане на вашия онлайн магазин в WordPress и ще ви обясним какво прави всеки уникален. Да започваме!

Защо трябва да помислите за изграждането на онлайн магазин с WordPress

Ако искате да създадете нов магазин, може да бъде предизвикателство да изберете между място за кирпич и хоросан или онлайн. Въпреки това магазините за електронна търговия предлагат редица предимства пред традиционните си колеги:

 • Намалени режийни разходи: Без физическа витрина можете да сведете оперативните разходи до минимум.
 • Разширен географски обхват: Онлайн присъствие ви позволява да разширите обхвата на вашата марка, което води до повече потенциални клиенти за вашия магазин.
 • Понижени маркетингови разходи: Онлайн маркетингът обикновено е по-евтин от физическите маркетингови тактики.

Освен това можете лесно да продавате различни видове продукти чрез онлайн магазин. Те включват физически продукти, цифрови стоки и дори членство и услуги.

Разбира се, дори когато знаете, че искате да преминете онлайн маршрута, все още може да е трудно да знаете откъде да започнете. Препоръчваме да изградите вашия магазин с WordPress, поради вградената му гъвкавост, широка функционалност благодарение на теми и плъгини и най-добрата сигурност.

Ако създадете вашия сайт с WordPress, ще получите достъп до много отлични инструменти, посветени единствено на това да ви помогнат в изграждането на онлайн магазин. Всъщност има толкова много, че може да е малко преодолимо. Официалният указател на приставки обаче улеснява намирането на повечето от това, което ще ви трябва. След това ще разгледаме няколко от най-добрите опции.

Въпреки че има много плъгини за електронна търговия за WordPress, ние вярваме, че тези пет са едни от най-добрите възможности. Това се дължи на техните функции, високи оценки и постоянната поддръжка, която получават от своите разработчици. Нека да ги проверим!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. WooCommerce

Plugin за електронна търговия на WooCommerce

С над 5 милиона изтегляния, WooCommerce е плъгинът, от който се нуждаете, за да изградите и стартирате вашия онлайн бизнес. Ако търсите простота и гъвкавост, това е приставката за електронна търговия за вас.

С WooCommerce можете да продавате физически и дигитални продукти, както и членства, резервации за услуги и дори периодични абонаменти. Това е един от най-популярните приставки за електронна търговия и то с добра причина! Една от основните характеристики е привидно безкрайният списък на добавки и разширения на WooCommerce. Тези разширения ви позволяват да се свържете с много популярни марки и инструменти за управление на магазини.

Този приставка за електронна търговия на WordPress също предлага an интуитивно табло за управление с джаджи и подробни отчети, които ще ви помогнат да следите продажбите, запасите, ефективността на магазина и статистиката, съвместимост с много теми на WordPress, множество опции за плащане (включително PayPal, кредитни карти, наложен платеж и чек), Mijireh каса, за да осигурите всички плащания и други. Но най-хубавото е, че основният плъгин е безплатен. Дори и без премиум разширения, все пак можете да създадете красив онлайн магазин. Ето защо 42% от онлайн магазините работят на WooCommerce.

2. Лесни цифрови изтегляния

Лесни цифрови изтегляния

Лесното цифрово изтегляне е целево решение за електронна търговия. Прекрасен избор е, ако продавате само цифрови продукти на своя сайт – като електронни книги, PDF файлове или музика – и е свободен да използвате и персонализирате както искате. Така че, ако вашият електронен магазин е свързан с продажбата на цифрови продукти (т.е. не продавате физически продукти), Easy Digital Downloads е най-добрият плъгин за електронна търговия за вас.

Докато други приставки за електронна търговия – като WooCommerce – дават възможност за продажба на цифрови изтегляния, това обикновено не е основният акцент. С Easy Digital Downloads получавате повече опции за персонализиране, специфични за продажбата на цифрови продукти онлайн, което ви позволява да персонализирате всеки дисплей според нуждите на клиентите си.

С основния плъгин ще можете да използвате PayPal и Amazon като ваши шлюзове за плащане. Плюс това има платени разширения, които позволяват използването на Stripe, Braintree и много други. За разлика от всички функции за електронна търговия под слънцето, Easy Digital Downloads предлага само функциите, от които се нуждаете, за да се справите с продажбата на цифрови продукти. Но има и други премиум добавки включват проследяване на аналитиката, счетоводен софтуер и дори маркетинг по имейл. Можете също така да закупите допълнителни пакети, което улеснява работата.

Докато споменах, че функциите са тонизирани, плъгинът все още е много мощен и същевременно елегантен.

3. Количка за електронна търговия Ecwid

Кошница за електронна търговия Ecwid

Количката за електронна търговия Ecwid е плъгин, който предлага много за малкия си ценови маркер. Не само, че можете напълно да персонализирате функциите на приставката, за да отговарят на нуждите на вашите купувачи, но можете да управлявате магазина си в движение (благодарение на мобилното приложение на Point of Sale (POS)).

Това е една от по-гъвкавите опции в нашия списък, тъй като предоставя редица естествени функции, които другите приставки за електронна търговия не включват по подразбиране. Например, тази приставка ви позволява да приемете 40 международни опции за плащане – както онлайн, така и лично – и предлага неограничено съхранение и планирано архивиране на списъци с продукти.

Освен това можете да добавите кошница за пазаруване директно към вашата бизнес страница във Facebook. Това допълнително разширява обхвата ви и може да ви помогне да превърнете последователи в клиенти. Плъгинът е безплатен за до 10 продукта, а премиум плановете започват само от 15 долара на месец.

4. WP EasyCart

WP EasyCart приставка за WordPress

WP EasyCart е адаптивен плъгин за електронна търговия с всички гарнитури. Разбира се, получавате достъп до обичайните функции за електронна търговия, но тази приставка има няколко допълнителни трика в ръкава си.

Една удобна функция е интегрираното проследяване на Google Analytics. Всичко, което трябва да направите, е да добавите идентификационния си номер в Google Analytics в Основни настройки страница след инсталирането на приставката. Оттам ще можете да следите конверсиите на продукти и да видите кои стратегии за продажби работят най-добре.

За съжаление, безплатната версия на WP EasyCart има малко ограничени функции. Можете обаче да надстроите до премиум акаунт и да получите достъп до цялата функционалност на приставката за едва $ 50 (това е еднократна такса).

5. WordPress Simple PayPal количка

WordPress Simple PayPal количка

WordPress Simple PayPal Shopping Cart е плъгин, който прави точно това, което подсказва името му. Ако PayPal е предпочитаният от вас начин на плащане, този плъгин предлага множество полезни функции. Освен това е лесен за използване, тъй като всичко, което трябва да направите, е да копирате и поставите къси кодове, разработени от разработчици.

Докато много други приставки за електронна търговия включват PayPal, те също включват редица други шлюзове. Ако PayPal е вашата единствена опция за плащане, тази приставка ще намали сложността си, като същевременно ще осигури по-целенасочена функционалност.

Може би най-хубавото на този плъгин е, че е абсолютно безплатен. Всички рекламирани функции са включени в основната версия и разработчиците няма да се опитат да ви продадат премиум добавки. Това е само още един начин този плъгин да добави простота към вашия онлайн бизнес.

Кой плъгин за електронна търговия ще изберете?

Въоръжени с един от тези плъгини, вече сте готови да превземете света на онлайн бизнеса и да изградите хубава марка за себе си. Но искаме да знаем – избрахте ли някой от горните приставки? Ако да, какъв е опитът ви с приставката? Или ако предпочитате нещо друго, кои приставки за електронна търговия на WordPress използвате? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map