5 най-добри приставки за приемане на дарения с WordPress

5 най-добри приставки за приемане на дарения с WordPress

Понякога може да се наложи да настроите шлюз за плащане, за да получавате плащания онлайн чрез случайно плащане или дарение. Без да използвате плъгин, целият процес на плащане онлайн не е лесен за WordPress. В областта на цифровите технологии повечето от продуктите са достъпни безплатно в интернет. Така че, за да се даде награда и вдъхновение на донора на тези продукти, дарението може да бъде чудесен начин да ги подкрепите.


Освен това повечето от нестопанските организации, благотворителни организации, разработчици и блогъри получават заплащане чрез дарение от различни източници. По подразбиране WordPress не приема никакво плащане, но интегрирането на качествен плъгин за плащане може да направи много в това отношение.

Защо да приемаме дарения?

Има различни причини за получаване на заплащане чрез дарение. Добавянето на бутон за дарение може да бъде чудесен източник за набиране на средства за различни организации с нестопанска цел, благотворителни организации, блогъри и разработчици. И това е добра алтернатива на crowdfunding с WordPress.

Да предположим, че ако управлявате благотворителна или нестопанска организация, трябва да наберете фонда за изпълнение на различни проекти. Ако сте разработчик и предлагате безплатни продукти, можете да съберете фонда си с помощта на бутон за дарение на уебсайта си, за да получите вдъхновение да правите повече неща или ако сте блогър и имате редица уебсайтове, които предоставят безплатни неща, вие също може да го направи в това отношение.

Понякога донорите също предпочитат да даряват онлайн, вместо да изпращат чекове по пощата или в брой. Плащането на дарения онлайн, безпроблемно, директно и бързо, затова предпочитат да плащат онлайн. Освен това онлайн дарението може да намали разходите за набиране на средства, което привлича повече привърженици. В тези дни бързото, сигурно и удобно дарение е желано от всички. Ето защо WordPress плъгин за дарение се създава, за да запълни празнината.

Избор на приставка за дарение на WordPress

Както казах по-рано – WordPress не предлага опция по подразбиране за получаване на плащания. Точно тук влизат приставки. След като създадете своя блог, бизнес или уебсайт с нестопанска цел, всичко, от което се нуждаете, е да инсталирате приставка, за да добавите формуляри за дарение към вашия сайт. WordPress приставки за дарение могат лесно да бъдат инсталирани и използвани за получаване на плащания от донори. Но проблемът възниква, когато искате да изберете подходящия плъгин за обслужване на вашите цели.

На пазара има много добавки за дарение на WordPress, за всеки човек е много трудно да избере един от останалите. В тази статия ще разгледам 5 от най-добрите добавки за даряване на WordPress. Надяваме се, че това обобщение на функциите ще ви помогне да изберете правилния.

Повечето от плъгините по-долу използват PayPal за приемане на дарения, така че преди да започнете, трябва да отделите време, за да се образовате как PayPal за нестопански организации работи (в това ръководство на JotForm има всичко, което трябва да знаете).

За да получите безпроблемно дарение, можете да имате един от плъгините от списъка по-долу. Сега нека да разгледаме!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. WPPayForm

WPPayForm Pro Plugin

WPPayForm е безплатен плъгин за плащане на WordPress, който приема дарения, разработени от WPManageNinja. Това е страхотен плъгин, който получава дарения чрез множество шлюзове за плащане. Можете да приемете всякакъв вид дарения, като използвате този невероятен плъгин. Най- безплатна версия на приставката ви предоставя да използвате шлюза за плащане Stripe, а про версията ви позволява да използвате PayPal допълнително. Този плъгин за дарение въз основа на плъзгане и пускане ви предлага също всички основни характеристики на създаването на формуляри. Потребителите могат да събират повтарящи се плащания с помощта на приставката благодарение на поддръжката за шлюзове за плащане Stripe и PayPal. WPPayForm започва от $ 49 на година и ви осигурява лесно използване на разширена документация онлайн. И разбира се, тя включва страхотна поддръжка от екипа на WPManageNinja.

2. GiveWP

Дайте Plugin за дарение

Информация и DownloadView Демонстрацията

GiveWP е един от най-изумителните приставки за дарение за потребители на WordPress, разработен от Мат Кромуел и Девин Уокър. Използвайки този плъгин, лесно приемате дарения в WordPress. Най- безплатна версия на този плъгин ви позволява да приемате дарения чрез платежен шлюз на PayPal. Въпреки че има налични премиум добавки, които да добавят допълнителни функционалности към вашите дарения. Това включва шлюзове за допълнителни плащания (като Stipe, Authorize.net, Mollie и др.), Периодични дарения, превключвател на валута и други. Закупуването на приставката ще ви струва доста пари. Ценообразуването на основния план за добавки на GiveWP започва от $ 20 / месец.

3. Благотворителна (безплатно)

Благотворителен Plugin за дарение

Благотворителността е още един плъгин за дарение, който ви дава възможност да събирате дарения, без да се сблъсквате с никакви излишни. Това безплатен плъгин, който се използва за плащане и приемане на дарението. С благотворителна организация можете да имате готов кампания за набиране на средства, готова за използване за по-малко от 5 минути. Плюс това безплатната версия на приставката е пълна с функции. Създайте неограничен брой кампании за набиране на средства, добавете цели, задайте срокове, персонализирайте формуляри за дарение (суми, задължителни полета и т.н.), приемете плащания чрез PayPal, изпратете последващи имейл съобщения за дарения или разписки и други. Pro версията на приставката започва своята цена $ 49 за пълен пакет. Можете също така да имате минимално плащане от 19 долара.

4. Дарителски термометър (безплатен)

Дарение термометър Plugin

Термометър за дарение е интелигентен приставка за дарение на WordPress, която ви позволява да изчислявате дарения и да получавате плащания без много усилия. Както подсказва името, можете да използвате опциите за плъгини, за да добавите изображение на термометър към вашия сайт. Това е забавен начин да очертаете размера на набраните дарения и донорите да видят колко близо са до постигането на целта си. Въпреки че това е обикновена приставка за дарения, все пак можете да удовлетворите всичките си основни нужди. Един от най-важните аспекти на приставката е, че може да се използва чрез офлайн. Освен това, плъгинът е най-вече приспособим за използване и удобен за къси кодове.

5. Безпроблемни дарения (безплатни)

Безшевни приставки за дарения

Безпроблемното дарение е друг добър вариант за приемане на дарения с WordPress. Можете да събирате средства и да управлявате своите дарения, като използвате този плъгин на вашия уебсайт. Този плъгин ви позволява да приемате плащания чрез PayPal и предоставя потвърждаващо благодарствено съобщение, когато дарението приключи. Има някои невероятни и уникални функции на приставката. Например, можете да приемате дарения анонимно. Освен това можете също да поканите потребители да се присъединят към вашия имейл списък – чудесен начин за изграждане на аудитория за бъдещето.

Над теб

Набирането на средства чрез дарение не е лесна задача, тъй като WordPress няма опции по подразбиране. Но можете лесно да добавите тази функция, като използвате приставка за приемане на плащания от донори. Всички изброени тук плъгини са наскоро актуализирани и включват малко по-различни функционалности за вашия сайт. Опитайте ги и тествайте техните характеристики, за да намерят перфектния за целите на дарението си.

Ако трябваше да избера конкретен плъгин, бих препоръчал да използвам WPPayForm тъй като ви предоставя множество шлюзове. Можете да направите много персонал, използвайки този страхотен плъгин като създаване на основни формуляри с механизъм за изтегляне и пускане, като използвате Stripe и PayPal едновременно. Но наистина изброените плъгини са страхотни опции! Предоставяйте оферти с презаредени премиални добавки и благотворително може да бъде отличен вариант за офлайн плащания.

Ако сте намерили статията за интересна и искате да споделите нещо относно контекста, уведомете ме загрижеността ви в коментара по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map