35 Теми за WordPress за обучение, управление и управление на курсове

Това е падане, което означава, че всички ще се завърнат в училище скоро, ако още не са го направили. Това също означава, че е време училищата и преподавателите да съберат нещата си в подготовката за новата учебна година. Какво по-добро време от сега, за да актуализирате уебсайта на училището или онлайн каталога си за курсове?


Събрахме някои от любимите ни теми за обучение, обучение и управление на курсове WordPress, за да ви помогнем да започнете. Просто кликнете върху изображенията на темите, за да научите повече!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. BuddyBoss

BuddyBoss Онлайн обучение

Изградете най-добрия си сайт за онлайн обучение с BuddyBoss. Тази богата на функции платформа включва всичко необходимо за създаване, публикуване и дори продажба на курсовете ви онлайн. Темата на BuddyBoss работи безпроблемно с Gutenberg и Elementor, така че можете да създадете персонализирано оформление, което може да искате. Плюс вградената поддръжка за LearnDash означава, че можете да провеждате курсове с разширени опции за предпоставки, имейл известия, многостепенни курсове, управление на задания, изтичане на достъпа и др. Други функции на темата включват социални групи, членски предложения, дискусионни теми, готови курсове за мобилни устройства и поддържани интеграции за популярни плъгини като BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Календар на събитията Pro, WP Job Manager, GamiPress и Gravity Forms.

2. WPLMS

wplms-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

WPLMS е цялостна тема за WordPress система за управление на обучението, разработена от VibeThemes и за продажба в ThemeForest. Тази страхотна тема е цялостна академична и образователна рамка за управление на курсове, тестове, оценки, статистика и много други. Това е перфектната тема на WordPress за училища, образователни институции или сертификационни програми.

WPMLS има всичко, което можете да мислите за образователен сайт плюс повече. Темата включва поддръжка за курсове, както и описания на курсове, единици, ценови курсове, дължина, оценки, рецензии, инструктор и дори брой записани студенти. С интегрираната приставка за електронна търговия WooCommerce лесно можете да продавате курсовете си, след като ги добавите. Освен това студентите завършват курсове, те получават оценки, оценки, значки и сертификати чрез онлайн системата.

Страхотна характеристика на тази тема са потребителските профили. Студентите могат да създадат свои собствени профили, след което да се регистрират за курсове, да участват във форумите на bbPress или да участват в социалната мрежа BuddyPress. Учителите обаче разполагат с още по-мощно табло за потребител, от което могат да проследяват дейността на курса, да виждат тестове и тестове, да преглеждат статистиките на курсовете и да се свързват със студентите. WPLMS прави напълно възможно студентите и преподавателите да общуват помежду си онлайн.

Тази тема наистина е рамка. Тя включва изчерпателна статистика за администратори и преподаватели, частни форуми и групи (идеални за учебни групи), лесен за използване инструмент за създаване на плъзгане и пускане на страници, поддръжка за персонализиране на живо, тонове персонализирани джунджурии и къси кодове, както и много повече.

3. Академия

академия-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Академията улеснява преподаването и ученето онлайн. Темата включва опции за потребителски профили, курсове и планове за уроци, интеграция в WooCommerce, персонализирани шрифтове и цветове, функции на курса (абонаменти, сертификати, оценки и др.), Персонализирани късокодове и други. С всичко това и повече можете да изградите страхотен образователен сайт за нула време.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress Тема

eLumine е елегантна и богата на функции тема, която е напълно съвместима с LearnDash. Използвайте вградените опции на темата за курсове за LearnDash, персонализиращи викторини, стилни оформления, класации, социално споделяне, bbPress форуми, BuddyPress мрежи, динамични странични ленти и други. eLumine е пълен със страхотни настройки и функции (както и визуален конструктор), за да направи създаването на вашия сайт опростен.

5. LMS

LMS-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

LMS е отзивчива система за управление на обучението за WordPress и тъй като включва курсове, профили на учители, викторини, оценки, потребителски профили, проследяване на курсове и други, това е чудесно начало за вашата онлайн образователна програма. Плюс това със съвместимостта на Sensei, BuddyPress, Календар на събитията, WooCommerce и MailChimp можете да добавяте всички видове страхотни функции към вашия уебсайт.

6. Гуру

гуру-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Гуру е чиста тема за обучение, която използва популярния плъгин Sensei за лесно управление на курсовете, както и WooCommerce, така че можете да осигурите приходи от сайта си, като продавате курсовете, които добавяте. Какво друго може да направи тази тема? Много! Подобно на създаването на страници с Visual Composer, пълни профили на учители, събития чрез приставката за Календар на събитията, поддръжка за тестове и тестове и много други.

7. Варсита

varsita-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Създаването на уебсайт за вашето училище или университет е лесно с темата за образованието WordPress Varsita. Има много страхотни онлайн инструменти за обучение, включени в тази тема, като Themeum LMS плъгин, PayPal интеграция, управление на курсове и уроци, профили на персонала, персонализирани събития, вграден медиен плейър и дори Visual Composer за потребителски вградени страници.

8. Edubase

edubase-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Изчистеният и професионален дизайн на тема WordPress за обучение и събития в Edubase го прави чудесен избор за всяка образователна програма или съоръжение. Темата е напълно отзивчива, така че вашите списъци с курсове винаги изглеждат страхотно, а 5 шаблона правят стартирането лесно. Други функции включват страници с уроци, 2 стила на заглавията, профили за учители, курсове, съвместимост с BuddyPress и премиум плъгините Visual Composer & Revolution..

9. CleverCourse

clevercourse-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Clever Course е прекрасна тема за LMS WordPress, перфектна за създаване и продажба на онлайн и офлайн курсове. Плюс вградената поддръжка на потребителските профили е лесно за инструкторите и студентите да поддържат връзка и да управляват своите курсове. Темата също така идва със сертификати за завършване на курса, поддръжка на комисионна за инструктори, създаване на персонализирани страници, напреднал панел за администриране и други.

10. Умело

умело-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Умело е тема на WordPress за управление на обучението, която можете да използвате за умело създаване, показване и продажба на вашите курсове и билети за събития. Филтрите за категории улесняват намирането на курсове, цветовете за избор на цветове правят създаването на персонализиран външен вид лесно и поддръжка за формуляри Sensei, WooCommerce, Календар на събитията Pro и Gravity за още повече тематични функции!

11. EduLMS

edulms-образование-тема

EduLMS WP е прекрасна тема за WordPress за обучение, която е идеална за създаване на уебсайт за училища, университети или обучителни програми. Темата включва страхотни функции, които ще харесате, като викторини (плюс критерии за преминаване), уроци, задачи и други. По този начин учениците и учителите могат да останат на пътя! Други функции включват сертифициране на завършване, поддръжка на RTL, персонализирани кратки кодове, включен конструктор на страници, 5 оформления, WooCommerce и други.

12. MasterStudy

masterstudy-образование-тема

Ако искате да създадете сайт за образование, MasterStudy е чудесен избор. Разработчиците направиха своите изследвания и са опаковали всички функции, които трябва да превъзходите. Тази тема на LMS е пълна с функции и опции за платени и безплатни курсове, 2 заглавки, рецензии на курсове, профили на персонала, предварително зададени цветни кожи и предстоящи събития. Освен това включеният Visual Composer улеснява изграждането на страници, а плъзгачът Revolution означава, че можете да създавате и персонализирани плъзгачи.

13. Басня

басня-образование-тема

Създайте отзивчив детски уебсайт за училище, детска градина или предучилищна възраст с темата Fable WordPress. Тази забавна и приятелска тема включва демонстрационен инсталатор с едно щракване, за да улесни живота ви, плюс вградено изграждане на страница за плъзгане и пускане за лесни персонализации. Но това не е всичко – темата също идва с Slider Revolution, вграден график, мощен панел с опции за теми, панел за стилове на теми и други.

14. eLearn

elearn-образование-тема

eLearn е тема за многофункционално обучение WordPress с включени множество оформления и целеви страници за бърза и лесна настройка. Темата е готов за превод, напълно отзивчив и захранван от рамката на Unyson за персонализирани дизайни. Просто добавете видеоклипове и публикации за курсовете си, след което добавете регистрация за потребителите, които могат да се абонират.

15. EPSilon LMS eLearning

електронно обучение, образование-тема

LMS eLearning е мощна тема за създаване на LMS с WordPress. Темата улеснява предлагането на онлайн курсове безплатно или за продажба, независимо от това, което решите има множество функции като поддръжка за плъгин LearnPress LMS, интеграция на bbPress форум, множество методи за плащане (WooCommerce, PayPal, Stripe) и 8 предварително направени демонстрации, които можете да импортирате за бърза настройка!

16. KIDIX

kidix-образование-тема

Създайте сладък уебсайт за вашето училище, детска градина, детска градина или лагер за нула време с темата за образованието Kidix WordPress. Използвайте вградените опции за персонализиране, за да направите промени в дизайна на живо за цветове, шрифтове и други на вашия уебсайт. Добавете вашите учители, класове и дори албуми със снимки, като използвате включените персонализирани типове публикации. О, и Kidix е WPML готов за лесни преводи.

17. Изобретяване

измисли-образование-тема

Invent е тема за обучение и курс WordPress, създадена за уебсайтове на колежи и университети. Темата разполага с пълна поддръжка на LearnDash, така че можете да добавяте курсовете си без бъркане. Invent включва персонализирани видове публикации за курсове, новини, събития, катедри, преподаватели и дори портфолио. По този начин можете да поддържате съдържание красиво и организирано. А с вградения генератор на къси кодове създаването на потребителски изглеждащи страници изобщо не е проблем!

18. Университет

университетско образование тематика

Информация и изтегляне

Изградете зашеметяващ уебсайт за вашето учебно заведение с темата на Университетската WordPress. С поддръжката на курсове, уроци и викторини за LearnDash можете да добавяте всички видове онлайн образователни програми. Освен това с вградения магазин WooCommerce можете да продавате достъп до курсове, както и билети за предстоящи събития и конференции. Други функции включват изграждане на страници, цветови опции, отзивчив и ретинен дизайн, персонализиран календар и други.

19. Educampus

educampus-образование-тема

Educampus е проста тема за WordPress за образование и университетски стил с минимален дизайн и полезни възможности, за да стартирате и работите с уебсайта на училището си бързо. Темата е напълно отзивчива, готова за ретината, включва премиум слайдера Visual Composer & Revolution, курсове и дори основен календар за събития.

20. Малки хора

малко хора-образование-тема

Little People е забавна и функционална грижа за деца, дневен лагер, обучение, тема за предучилищна и детска градина WordPress тема. Little People предоставя множество функции за изграждането на перфектния уебсайт за образователната програма на децата ви като лесен създател на страници, плъзгач на премиум Revolution, плъгин за планиране на TimeTable, персонализирани шрифтове и пълна поддръжка на превода.

21. Driveme

driveme-образование-тема

Има и шофьорски училища и за тези Driveme е чудесен вариант. Тази тема за нишово образование е идеална за шофьори, обучение за мотоциклети, инструкции за полуремаркета или дори училища за шофиране на строителна техника. Каквото и да преподавате да шофирате, Driveme има опции за оформление на началната страница, начин на плащане, резервация, цветове, списъци с курсове и много други.

22. Образователен център

образование-център-WordPress-тема

Темата за образователния център WordPress улеснява създаването на уебсайт (с курсове за обучение) за вашия колеж, университет или онлайн училище. Усъвършенстваните системи за управление на обучението се отличават с интуитивна навигация, гъвкави курсове и ограничен достъп само за клиенти (или студенти). Плюс това има шаблони за страници, неограничени цветове, тонове стилове на блогове и други за персонализиран вид.

23. Политехника

политехнически-образование-тема

Тази тема за образование и LMS WordPress има всички функции, които трябва да изградите образователен уебсайт за нула време. Polytechnic ви позволява да добавяте подробни страници на преподаватели, разширени потребителски профили, пълен каталог на курсове, навигация в мега менюто и други. Освен това с поддръжката на Sensei & WooCommerce можете лесно да добавяте и продавате курсове!

24. Бебешки деца

бебета деца-образование-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Baby Kids е тема за WordPress за обучение и учене с премиум тема, която можете да използвате, за да създадете прекрасен уебсайт за детска градина, училище, лагер или образователна детска програма.

Тази тема използва плъгин Visual Composer, така че можете да плъзгате и пускате елементи, за да създадете перфектна начална страница, страница за контакти и други. Плюс с вградени персонализирани типове публикации за събития, учители, екскурзии, курсове и други, е лесно да добавите цялата информация от програмата си към вашия сайт.

Друга страхотна особеност на тази тема е включената таблица на времето за WordPress. Този плъгин улеснява съответното планиране и оцветяване на вашите курсове или класове. Това улеснява родителите да виждат какво предлагате и кога. Baby Kids също така включва страхотни функции за неограничени цветови опции, опции на футера, страници със събития, профили за учители, блог за зидария и други.

25. Моят университет

ми-университетско образование тематика

Моят университет е отзивчива образователна тема, изградена с поддръжка на Bootstrap и Visual Composer за една солидна основа и лесни персонализации. Други функции, които ще намерите полезни, включват разширено търсене на курсове, опции за цвят и шрифт, поддръжка за превод и разширена документация (за да отговорите на всички въпроси, които може да имате).

26. Курсове за квалифицирано училище

Квалифицирани курсове за училищно образование

Квалифицирана тема е предназначена както за по-големи организации като училища и университети, така и за отделни преподаватели. Що се отнася до предпочитанията за дизайн, тази тема може да предложи много, от 4 налични демонстрации и 6 цветни кожи, до предварително направени банери за повикване до действие, които са необходима част от всеки уебсайт.

Умее тема, съвместима с Sensei, която се възползва от WooCommerce за функционалност на електронната търговия и продажби на курсове. Разработчиците на тази тема го замислиха и проектираха специално за продажба на онлайн курсове, черпейки вдъхновение от сайтове с висок профил като Coursera, Udemy, CodeAcademy и Lynda.

В допълнение към Sensei и WooCommerce, темата поддържа Calendar Calendar Pro и Contact Form 7 и се предлага в комплект с Visual Composer и LayerSlider. Четири различни демо начални страници са достъпни за избор, а темата включва поддръжка за профили на учители.

27. Училищно време Модерно образование

Тема за модерно образование в училище

Без значение от размера или целта на училището, всеки трябва да разполага с напълно функциониращ уебсайт, за да покаже основна информация за приемане, местоположение и персонал или да предостави онлайн уроци и курсове, а училищното време е идеалното решение.

С включените многобройни премиум функции, създадени специално за училищни уебсайтове като Visual композитор, шрифтове на Google, събития по график, формуляр за контакт 7, плъзгач на слоя, заглавие на мамут и конструктор на футури – всеки може да създаде красив и напълно функционален училищен уебсайт.

Основните страници на шаблон за училище време включват: Начална страница за вашия уебсайт с основна информация за вашето училище, за нас с подробна информация за прием и персонал, курсове и програми, блог за информиране на вашите ученици и родители за най-новите новини, контакт за да можете лесно да се свържете с администрацията, Събития за учебната календарна година и Галерии за показване на атмосферата и средата на вашия кампус.

28. Образователен пакет

Тема за образователния пакет

Образователният пакет е първа многофункционална тема за образование и благодарение на приставката „Курс за обучение“ позволява цялостно управление на курсове, учители и уроци.

Всяка демонстрация е разработена и предназначена за специфичните области на образование като: Университет, Кампус, Колеж, Училище за електронно обучение, Музикално училище, Хранителна академия, Шофьорско училище, Школа за дизайн, Езикова гимназия, Детска градина и Академия за танци. Това го прави перфектната тема за обучение на WordPress за вашия учебен център.

Образователният пакет ви позволява да започнете да продавате онлайн курсове и да организирате уроци на местно ниво, независимо дали сте специализирани в местни семинари или онлайн курсове – безплатни или премиум – за всяка образователна област. Тази изключително мощна тема ви предлага и лесна функция за импортиране с едно щракване, която да ви помогне да започнете веднага и да започнете да продавате онлайн курсове.

Образователният пакет използва собствена персонализирана рамка, която използва персонализатора на живо, за да улесни персонализирането и вашият сайт може да изглежда перфектно в няколко стъпки. В пакета е и известният и мощен създател на страници „Visual Composer“, който можете да използвате за създаване на невероятни персонализирани страници с тонове подразбиране и персонализирани компоненти. Не е необходимо да знаете кода, който създателят на тази страница ви благодари за лесните инструменти за плъзгане и пускане.

С приставката за LMS студентите могат да оставят рейтинг на курсове, за да ви помогнат да поддържате най-високите стандарти, а също така могат да сравнят курса, за да позволят на вашите потребители да изберат най-добрия курс за всяка нужда. Вашите потребители също могат да плащат за курсове чрез сигурни транзакции с PayPal. Плюс тонове повече – превръщането на образователния пакет в чудесна опция!

29. Eduma WP Образование

Тема на Eduma WordPress

Eduma Education WP е зашеметяваща тема WordPress за образование, изградена с LearnPress LMS, LMS №1 на WordPress.org, което го прави перфектно уеб решение за образователни центрове, училища, университети и уебсайтове за онлайн обучение.

С многобройни функционалности и 10+ предварително проектирани шаблона е толкова универсален и мощен, че стига да създавате образователен уебсайт, винаги можете да го изградите ефективно с тази тема, като използвате най-малко време и усилия.

Създателят на страницата за влачене и пускане и неограниченото количество опции и персонализации, предлагани от образованието WP, го правят чудесен за работа. Въпреки че все още имате пълен контрол върху това как сайтът ще изглежда и се представя, вие все още можете лесно да прилагате тези персонализиране със силата на DragOp и изтегляне на PageBuilder на SiteOrigin.

Освен това, основната причина, поради която той съответства на вашия проект за уебсайт за образование, е, че той обслужва вашето търсене да търсите страхотен WordPress LMS. Образованието WP е изградено с най-добрата WordPress LMS – LearnPress. В момента има 10 000+ активни уебсайтове и преподаватели, използващи този плъгин. LearnPress е известен със своята брилянтна система за управление на курсове, категоризирана в Units / Sections, уроци, тестове, връзки и видеоклипове в Youtube. Той също така предлага много страхотни добавки и функции като колекция от курсове – предоставя ви колекция от свързани курсове или преглед / рейтинг на курса или управление на викторини с много видове въпроси и много други функции.

30. Academia

Тема на Academia WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Academia е образователна тема, специално създадена за образователни институти като училища, колежи и езикови центрове. Тази тема е лесен за използване и отличен избор за уебсайта на вашия институт.

Не губете времето си за учене и внедряване на нещо ново. Academia идва с мощния Visual Composer, един от най-добрите създатели на drag & drop страници на пазара. Добавянето на съдържание, курс и медия е толкова лесно, колкото плъзгане и пускане на елементи на място.

Academia също така предлага три варианта на началната страница, за да ви позволи да започнете по-бързо. Плюс това е напълно съвместима с WooCommerce. Интеграцията на WooCommerce ви позволява да продавате своя курс или материали. На всичкото отгоре, Academia е една от първите теми с ябълкови телевизионни ефекти за вашите продукти на WooCommerce.

Панелът с опции за тема също се предлага с различни заглавки, къси кодове, интеграция с MailChimp, позиции на джаджи и други. Погледнете списъка с функции по-долу, за да видите защо Academia наистина е солиден избор за вашия образователен институт.

31. Бънтингтън Образование

Тема на WordPress за образованието в Бънтингтън

Информация и DownloadView Демонстрацията

Бънтингтън е тема на WordPress за образование и академична премия, достъпна от Themeforest. Основна и правилна, тази тема би била чудесна опция за всяко училище, преподавател, колеж, техникум или друга образователна програма.

Възпитаването на умовете – млади и стари – е трудна работа. Така че не губете време да се опитвате сами да създадете академичен уебсайт, вместо това използвайте Бънтингтън. Тази готина и чиста тема има всичко необходимо, за да създадете уебсайт за вашето училище или програма. Добавянето на курсове, галерии и събития е лесно, благодарение на персонализираните типове публикации, включени в Бънтингтън.

Друго страхотно нещо за Бънтингтън е колко лесно е да персонализирате темата за вашето училище. Използвайте вградения конструктор на начална страница, за да създадете перфектната основна страница за вашия уебсайт. Изберете колоните, добавете кратки кодове за съдържание и др. Можете също така да създавате блокове със съдържание за многократна употреба с помощта на Content Chunks Post Type, така че можете просто да вмъкнете дублиращото си съдържание, без да се налага да го въвеждате повторно всеки път, когато добавяте нова публикация или страница.

Бънтингтън също така включва страхотни функции като поддръжка на AddThis, персонализирани плъзгачи, много къси кодове, персонализирани джунджурии, опции за дясна и лява странична лента и други.

32. Елементарно

Елементарна тема WordPress

Информация и изтегляне

Elementary е тема за WordPress за академична и образователна премия, създадена от Academia Themes. Тази чиста тема е идеална за училища, учебни заведения, дневни, колежи, техникуми и всякакви други учебни заведения.

В основата на всяко учебно заведение стои персоналът и учениците, които го съставят, но уебсайтът на училището е начин да ги информират и да са свързани. Създайте красив и полезен уебсайт за вашето учебно заведение с помощта на елементарно. Тази прекрасна тема включва страхотни функции, от които се нуждаете, за да направите уебсайта на училището си информативен и забавен.

Персонализираните страници на темите позволяват лесно да добавите своя списък с курсове и пълна информация за курса (описание, местоположение, кредити и т.н.) към уебсайта си. И шаблонът на страницата на персонала е идеален за добавяне във всички ваши учители, преподаватели, администратори или декани. Но това не е всичко, има и шаблони на страници за добавяне на галерии и препоръки, така че потенциалните студенти да могат да видят какъв е вашият кампус и да прочетат мислите на истинските хора за вашата институция.

33. Черна дъска

Тема на Blackboard WordPress

Информация и изтегляне

Blackboard е тема на WordPress за образование и академичен стил, създадена от AcademiaThemes. Изградена за училища и организации, тази тема ви предоставя много възможности да създадете пълен каталог на курсове, да планирате събития, да добавите галерии и други.

Създаването на информационен и полезен уебсайт е ключово за всяко училище или образователна институция. Каква полза е уебсайт за вашите студенти, ако няма цялата информация, от която се нуждаете? С Blackboard е лесно да създавате и поддържате съдържание, подходящо за вашите потребители. Плюс това, ако имате нужда от помощ, за да започнете, покупката на темата включва и час на персонализирано кодиране (за настройване и фина настройка на темата) плюс година поддръжка и актуализации.

Както казахме, трябва да имате информация, подходяща за вашите ученици / потребители. Blackboard улеснява добавянето на всичко, което обикновен студент би търсил. Пълен каталог на курсове (с кодове на курсове, кредити, продължителност, семестър и други), директория на персонала (добавете биография, информация за контакт, заглавие и номер на офиса), препоръки, минали и бъдещи събития и дори галерии. Blackboard включва шаблони на страници, които правят добавянето на главни архивни страници за всеки от споменатите типове публикации бързо и лесно – просто изберете шаблона и запазете.

Blackboard е чудесен начин да покажете вашия академичен бизнес или съоръжение. Независимо дали сте колеж, програма за професионално обучение, център за обучения или друга свързана с образованието програма Blackboard е отлична тема на WordPress, която със сигурност ще впечатли вашите студенти, преподаватели и дори вашите конкуренти.

34. Лектура

Lectura WordPress Тема

Информация и изтегляне

Lectura е изчистена и модерна тема за WordPress за премиум образование, създадена от AcademiaThemes. Този шаблон е идеален за създаване на уебсайт за вашето училище, колеж, сертификационна програма, летен лагер или друга организация.

Преди да се ангажират с дългосрочна или скъпа програма, повечето хора първо ще я изследват. Когато потребителите търсят вашата организация, какво намират? Трябва да имате лесен за използване уебсайт, който е пълен със съдържание, включително вашите курсове или програма, отговори на често задавани въпроси, начин да се свържете с вас и други. Lectura е фантастичен начин за създаване на модерен и използваем уебсайт, който учениците, родителите и потенциалните регистранти ще обичат.

Lectura е бърза и лесна за настройка. Използвайте шаблоните на страниците включва, за да съберете основните си архиви за вашия блог, членове на персонала, курсове, събития и други. И ако имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с AcademiaThemes за помощ – когато закупите Lectura, вие също получавате 1 пълна година поддръжка и 1 час безплатно кодиране по поръчка. Това е страхотно, ако се сблъскате с грешки или ако имате нужда от ощипване, не се чувствайте удобно да кодирате себе си.

Темата също лесно се променя, за да съответства на вашата марка. Изберете от неограничени цветови вариации, добавете персонализирани джунджурии, включете своите връзки в социалните медии, добавете промоционални видеоклипове и др. С Lectura ще бъдете готови да започнете да популяризирате вашата организация за нула време.

35. Ерудито

Тема на Erudito WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Erudito е образователна и бизнес WordPress тема, проектирана от WPZoom. Тази напълно отзивчива тема изглежда страхотно на повечето устройства и е чудесна за показване на вашето училище, колеж, бизнес или друга организация.

Erudito е чиста тема с много полезни функции, като например персонализирани шаблони на страници и типове публикации, които улесняват добавянето на страници за текущи събития, отдели или блог към вашия сайт. Страничната лента и подножието на джаджа правят темата лесна за навигация и ви позволяват да изберете какво ще се показва. Чиста заглавка, стилизирана страница и интеграция в социалните медии са само някои от по-функционалните аспекти на тази тема.


Е, това е засега! Да се ​​надяваме, че е имало тема на WordPress, която да отговаря перфектно на вашите нужди. И ако не, горещо препоръчвам да разгледате отново темата WPLMS по-горе, тъй като тя разполага с мощен Visual Composer за персонализирани оформления на всяка публикация или страница. Или ако сте намерили друга тема, която сме пропуснали, уведомете ни по-долу. Успех с учебната година!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map