35 най-добри теми за WordPress за портфолио през 2020 г.

Най-добрите теми за WordPress за портфолио

С тази непрекъснато развиваща се цифрова епоха, необходимостта от оповестяване на присъствието ни онлайн е от първостепенно значение. Независимо дали е във Facebook, MySpace, Google+, Flickr и т.н., ние трябва да направим известно присъствието си, за да имаме шанс в тази цифрова епоха. Понякога социалните медии не са достатъчни. Необходимо е нещо по-лично и обичайно, за да покажете таланта си. Независимо дали става въпрос за видеография, фотография, изкуство, татуировки, интериорен или графичен дизайн или каквото и да е, което искате да покажете, работата ви ще бъде в свой собствен клас с някоя от най-добрите теми от WordPress, които сме събрали от целия интернет.


Винаги пазете портфолиото и риска си в собствената си удобна точка за спане … -Марио Габели

Ако търсите нещо функционално, тъй като е добре проектирано, нещо леко за зареждане и просто, така че да не засенчва самата работа (защото не искате бъдещите клиенти да бъдат по-впечатлени от дизайна на вашия сайт за портфолио отколкото реалните творчески творби, които сте компилирали) смятаме, че ще намерите нещо, което наистина обичате тук. Съставихме най-обещаващите и (според нас) най-доброто портфолио WordPress теми, които най-добрите пазарни пазари могат да предлагат. Така че, нека продължим с темите!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Общо

Общо - Творческа многоцелева премиум WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Total е истински многоцелеви WordPress и е много подходящ за създаване на портфейли. И чудесен пример за това е демонстрационната тема Total Lefty, която разполага с удобна навигация в лявата странична лента. Тази уникална тема на портфолиото е чудесен начин да покажете работата си … и дори да я продадете. Тази демонстрация използва страхотните функции на темата Total WordPress, включително суперзаредено портфолио, което поддържа различни формати (изображения, галерии, плъзгачи, видеоклипове и други), тонове оформления (1-4 колони), безкрайни опции за задържане на изображението (плюс икона, икона на връзката, лайтбокс, изскачащо заглавие, заглавие и дата, непрозрачност и т.н.) и можете да добавите вашите портфейли навсякъде, използвайки съставителя на страници (просто поставете решетка или въртележка с Visual Composer). Какъвто и вид портфейл да искате, можете да го изградите.

Като гладуващ художник трябва да извадите името си там и да направите долар или по пътя. Демонстрацията на Lefty разполага с страница и страница за контакти, за да могат потенциалните клиенти да се свържат. Но също така можете да разрешите на WooCommerce да продава собствени цифрови произведения или физическо изкуство направо от вашия уебсайт. Сбогом комисии за арт къщи, изскачащи магазини и онлайн продажби са мястото, където се намира!

Ако има нещо друго, което ви трябва за вашето онлайн портфолио, Total може да го направи. Искате ли да споделите вашите предстоящи събития? Total е съвместим с безплатния плъгин за Календар на събитията. Искате ли да покажете какво влиза във всяко създадено от вас парче? Добавете няколко ленти за умения, диаграми за пай или дори анимирани броячи на най-важните етапи, за да постигнете своята точка. Трябва да преведете вашия сайт? Темата се предлага с .po и .mo файлове и е съвместима с WPML. Затова основно изградете уебсайта си по лесния начин с Total и отделете повече време, фокусирайки се върху креативността си. Общо идва с 40+ уникални демонстрации и броене

Общо демонстрация на боксирано фолио

Общо демонстрация на тема WordPress с боксирано портфолио

Информация и DownloadView Демонстрацията

Търсите бокс дизайн? Демо демонстрацията на Total Boxed Folio показва как можете да използвате вградени опции в темата Total, за да създадете персонализирано портфолио оформление. Освен това бързият демо инсталатор прави още по-лесно да започнете с всеки от готовите демонстрации на Total.

TinyFolio Total Demo

Общо демонстрация на тема WordPress на портфолиото на Tinyfolio

Информация и DownloadView Демонстрацията

С темата Total можете да създадете почти всичко, да разгледате екрана над горната демонстрация на темата Total TinyFolio, можете да видите още един чудесен пример защо темата Total е една от най-добрите теми на WordPress за портфолио, които бихте могли да изберете за вашия уебсайт.

Общо демографско портфолио на Джеймс

Общо демографско портфолио на Джеймс

Информация и DownloadView Демонстрацията

Джеймс е бокс демо с цял екран и много минималистичен подход, показващ как човек може да създаде уебсайт, използвайки Total за лично портфолио и / или блог. Той разполага с тъмно заглавие (което може да бъде всеки цвят, който искате) и обикновена начална страница, съставена от едно изображение, някои полета с икони и портфолио, показващи „най-новата работа“. Изградена с Visual Composer page builder началната страница е много лесно да я ощипвате или промените напълно във всичко, което искате. И тъй като разполагането с онлайн портфолио е от решаващо значение в наши дни, какъв по-добър начин да го настроите, след това да използвате WordPress, която е една от най-широко използваните CMS системи там, която е не само лесна за използване, но и много мощна и сигурна.

Адаптирайте Демо портфолиото на бизнеса

Адаптирайте Демо портфолиото на бизнеса

Информация и DownloadView Демонстрацията

Обичате темата за безплатни WordPress на Adapt, но искате повече? Повече опций. Още функции. Повече съвместимост на плъгини. Само повече? Тогава този сглобяем уеб сайт за тематични WordPress е идеален за вас! Демото на Total Adapt за бизнес и портфолио е презарежданата версия на популярната ни безплатна тема. Демо демонстрирането използва опциите на Total за бокс оформление на уебсайт, персонализируема заглавка, страхотни социални опции и лесни за използване елементи за създаване на страници (включително плъзгач, полета с икони, скорошна мрежа от публикации в портфолио и мрежа от скорошни публикации в блога), за да създаде зашеметяваща целева страница. Плюс това с мощното портфолио и опциите за блогове на Total е лесно да създадете уебсайта си от там.

2. Neve (безплатно)

Тема на Neve WordPress

Изграждането на онлайн портфолио може да бъде лесно и достъпно, особено при Neve. Тази безплатна тема е лесна за стартиране благодарение на стилни демо сайтове и интуитивни опции за персонализиране на тема. Темата също е готова за превод, поддържа RTL, SEO и достъпност и има удобна функция за връщане с 1 щракване. Така че, ако публикувате актуализация с грешка, лесно можете да отмените промените си с едно натискане на бутон! Искате да продадете работата си? Neve е дори съвместим с WooCommerce, така че е лесно да създадете свой собствен магазин.

И ако искате повече, има и опцията да надстроите до Премиум план Neve за повече демонстрации на сайтове, оформления, персонализирани разширения Elementor и WooCommerce и др.

3. Gutenix (безплатно)

Gutenix WordPress Тема

Търсите да създадете свой собствен портфейл, по свой начин? Тогава ще обичате Gutenix. Тази безплатна тема е създадена да работи с Gutenberg, Elementor и Brizy, като ви дава много възможности за дизайн на вашето собствено портфолио. Добавете галерии, файлове, изображения на корици, съдържателни блокове и други, за да покажете работата си. Темата също е отзивчива, готова за ретината, предлага 4 оформления на страници (в кутия, пълна, дясна или лява странична лента), 8 зашеметяващи стила на заглавките и напълно поддържа WooCommerce, ако искате да продавате свои собствени продукти или услуги.

Искате повече блокове на Гутенберг, които да използвате за своите публикации в портфолиото? Разработчиците на Gutenix са обхванали. Техният плъгин ZeGuten добавя още 15 блока за сравнения на изображения, въртележки, таблици с цени, анимирани кутии, банери, списъци с икони и други, които да използвате във вашето портфолио.

4. Сахел

Сахел - елегантна многоконцептивна тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Творците със сигурност обичат темата на портфолиото Sahel WordPress. Тази пълна функция, много концептуална тема включва всяка функция, от която се нуждаете, за да създадете уебсайт, който да показва вашето портфолио. За начало, шаблоните за единни проекти и списъци с портфейли са елегантна опция за добавяне на работата ви. Просто изберете галерия, плъзгач, изображение или зидария за вашия проект. След това изберете от галерия, зидария или уникално разпръснато оформление за вашата основна страница с портфолио. Има и опции за зареждане на повече или безкрайно превъртане.

Но това не е всичко, Sahel също включва мощни опции за вашия блог. Използвайте вградените шаблони за вашите новини, най-новите актуализации и магазини. И можете да създадете и онлайн магазин. Тъй като темата включва персонализирани опции и оформления за WooCommerce, можете лесно да продавате отпечатъци, артикули или дори партньорски продукти. Тъй като Sahel включва WPBakery Page Builder, винаги можете да създавате свои собствени оформления на страници, използвайки интуитивния конструктор за плъзгане и пускане.

Сахел също е отзивчив и готов за ретината. и кораби с впечатляващ брой кратки кодове за почти всичко. Лесно добавете вашите продукти, портфолио, видеоклипове, заглавия на секции, таблици с цени и други. Плюс това са опциите за вашия стил на заглавието, лепкава заглавка, икони на шрифта Awesome, персонализирани области на приспособления, шрифтове на Google и други. С всичко включено със сигурност ще можете да създадете впечатляващо портфолио!

5. Вонг

Vong Portfolio - Отзивчива тема за WordPress за портфолио

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако сте на пазара за пълни функции и отзивчива тема на портфолиото, не можете да се справите по-добре от темата на Vong Portfolio WordPress. Тази тема е супер лесна за използване – просто инсталирайте и използвайте демо вносителя с едно кликване, за да започнете. След това бързо изградете елегантно, професионално и модерно изглеждащо онлайн портфолио, като използвате включения стил на портфолиото (с подробности за проекта), галерии с плочки или зидария, уникално навигационно меню за наслагване, конструктор на цветна палитра, конструктор на вграждане и изграждане на мрежова решетка социално споделяне.

Темата на Vong Portfolio също е напълно съвместима с WooCommerce. Това означава, че можете да продавате артикули от портфолиото си или да предлагате услугите си под наем направо от вашия собствен уебсайт. Просто инсталирайте WooCommerce и добавете вашите стоки – Vong е стилизирал всички елементи на магазина, за да се впише безпроблемно с минималната, модерна естетика на темата.

Други забележителни функции на темата включват полезни шорткодове за съдържание (карта, слайдшоу, въртележка, раздели и др.), Поддръжка на ретината, файлове за локализация плюс WPML съвместимост, полезен шаблон на екипа за добавяне на сътрудници, разширени настройки на портфолиото (orderby, 3 размера на портфейла, 21 анимирани филтриращи ефекта , лайтбокс и други).

6. ePix

ePix - Тема на цял екран WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Фотограф? Графичен дизайнер? Илюстратор? Тогава не гледайте повече! ePix е минималистична, красива и креативна тема за портфолио за фотография на WordPress. Тази тема разполага с отзивчив HTML5 код и графика с висока разделителна способност с поддръжка на дисплея на ретината. Някои от неговите уникални функции включват – плъзгач на цял екран, зашеметяващи галерии, вход за клиенти, усъвършенстван редактор на кожата на живо, Visual Page Builder, превъртане на паралакса, подредба в кутия или с пълна ширина и много други.

ePix е напълно съвместим с популярния плъгин за електронна търговия WooCommerce, което го прави идеален за самостоятелно заети художници или фотографи. Просто инсталирайте темата и приставката, за да започнете да продавате разпечатки и акции през собствения си уебсайт. Не мисля, че някой би отрекъл, че ePix е една от най-добрите теми на WordPress за портфолио и че се е превърнал в стандарт, спрямо който се оценяват други теми от портфолиото на фотографиите.

7. ROUA

ROUA - Hipster Portfolio & Blogging WP Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

ROUA е красива минималистична и стилна тема от портфолиото на WordPress, подходяща за фрийлансъри и креативни агенции. Той е много лек, но напълно ще задоволи нуждите на всеки графичен дизайнер, илюстратор, фотограф и със сигурност ще създаде модно онлайн присъствие. Това е проста, но свежа и лесна за използване тема, подходяща за всякакъв вид творческа работа.

Темата е създадена с помощта на Bootstrap 3 фронтална рамка, която я прави напълно отзивчив и мобилен първо. Темата е изключително приспособима и се базира на Redux Framework, много лесно и удобно е да го направите. Ако търсите нещо различно и ще ви накара да се откроите сред тълпата, това е темата, която трябва да продължите!

8. Notio

Notio - Deluxe Portfolio Theme

Информация и DownloadView Демонстрацията

Notio е чиста, изискана и проста, но същевременно красива тема от портфолиото на WordPress. Тази тема е в състояние да постигне високи стандарти на очакване със своя изкусен и естетичен дизайн, като същевременно е изключително лесна за използване. Някои от функциите му включват опции за импортиране на тема, изображения, плъзгачи, публикации, страници и джаджи. Той е готов за WordPress 4+ и има многоезична поддръжка за WPML както за текста на вашата страница, така и за секциите на вашия магазин WooCommerce.

Има много елементи на влачене и пускане, позволяващи безпроблемно персонализиране на вашата страница. Notio е готов за ретина и може да се похвали с графика с висока резолюция. Наистина е трудно да се опише колко добре изглежда тази тема, поради което я направи в нашия списък с най-добрите теми на WordPress в портфолиото. Документацията на тази тема е много обширна и информативна, достатъчно, за да превърне всеки новак в опитен потребител. Същият принцип на адаптивност се прилага и за устройства. Notio е напълно отзивчив и работи добре на таблети, смартфони и настолни компютри.

9. Пофо

Pofo - Creative Portfolio & Blog Premium WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Pofo е модерна, лесно приспособима, лесна за използване и напълно отзивчива тема на WordPress за агенции, творчески екипи, фотографи, фрийлансъри, блогъри, художници, корпоративен бизнес и всяка друга бизнес ниша, с която лесно да се изгради портфолио, блог и уебсайт за електронна търговия.

Тази красива и стилна тема предлага много оформления за вашето онлайн портфолио и блог. Страхотна колекция от над 150 предварително изградени елемента, 25+ готови домашни страници и 200+ примерни демо страници за ускоряване на уеб сградата. Темата е също в комплект с популярния WPBakery Page Builder и слайдър революцията, използвайки персонализирани шорт-кодове на Pofo с допълнителни опции. Можете също така да използвате персонализатора на WordPress, за да проектирате допълнително вашия перфектен уебсайт. Pofo е кодиран с най-добри стандарти и добре документиран, така че уебсайтът ви се зарежда бързо и лесно можете да намерите отговори на всичките си въпроси.

10. GridStack

GridStack - Отзивчива тема WordPress на агенцията

Информация и DownloadView Демонстрацията

GridStack е минимум и модерна тема от WordPress портфолио, направена за показване на снимки, илюстрации, видеоклипове и други медии. Той е напълно отзивчив и също така поддържа динамично зареждане на AJAX. Темата се предлага и с фиксиран панел вляво, който ви помага да се движите безпроблемно.

Някои от другите му функции включват опции за гледане на цял екран и ефекти за превъртане на паралакс, решетки на галерията с пълна ширина. По този начин вашият WordPress сайт изглежда страхотно и използва целия наличен екран, без значение какъв размер всъщност е екранът. Решетката на изображението също е отзивчива и се пренарежда, тъй като разделителната способност на гледането се свива или увеличава с плавни анимирани ефекти.

11. Мило

Milo - Тема на WordPress, готова за мобилни отзивчиви услуги за WooCommerce

Информация и DownloadView Демонстрацията

Milo е идеално минималистична и свръхмодерна отзивчива тема от портфолиото на WordPress. Тази елегантна тема е подходяща за фотографи, художници и илюстратори с признателност към минимализма и желание да покажат своето онлайн портфолио по начин, който превръща съдържанието им във фокусна точка на всяка страница. Milo се отличава с интелигентен отзивчив дизайн, за да показва постоянно оформлението на страниците, независимо от размера на екрана или типа устройство. Наличието на страничен панел помага изключително много в навигацията, без да се компрометира неговата лекота и изтънченост. Ако наистина обичате минимализма, това е темата за вас!

12. Разкрий.

Разкрийте отзивчив тематичен портфейл Premium WordPress тема

Информация и изтегляне

Reveal е премиум WordPress тема, създадена от Theme Trust за тези, които търсят сайт за бизнес / портфолио / блог с отзивчив дизайн, който ще получи независимо от размера на екрана, който използвате. Създаден да изглежда добре на вашия нормален монитор, лаптоп, ipad, мобилно устройство (iphone) и т.н., Reveal е идеален за тези, които имат клиенти и посетители, които ще разглеждат сайта им чрез различни джаджи.

Reveal използва първокласния плъгин Isotope js, така че можете да настроите филтрируемо портфолио с някои много гладки анимации, вместо да се налага да презареждате страницата си всеки път, когато искате да преглеждате артикули в определена категория. Елементите от портфолиото се отварят с помощта на AJAX, така че когато щракнете върху елемент от портфолио, съдържанието от портфолиото ще се отвори на същата страница над секцията с портфолио и може да се кликне затворено. Това не само добавя нотка на елегантност, но също така прави вашия сайт много лесен и бърз за разглеждане.

Цялостният дизайн на Reveal е много минималистичен, като акцентът е вашето съдържание. А по отношение на функциите, той не е пълен с много неща, а по-скоро включва само необходимите опции за чист и прост портфолио и блог сайт – включително няколко уникални оформления и огромно разнообразие от възможности за персонализиране. Това, което е уникално за тази тема, е, че вече можете да забравите за увеличаване или намаляване на снимките, за да отговаряте на изискванията на екрана си. Темата автоматично настройва изображенията в зависимост от екрана. Буквално ВСЕКИ размер на екрана! Имате нужда от нещо ново? Наистина бихте могли да попаднете на тази уникалност.

13. Inspiro

Тема на цял екран на Inspiro Premium Premium WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Inspiro е изчистена и елегантна отзивчива тема на портфолиото на WordPress, която се фокусира повече върху снимките, свързани с творчески носители. Той се предлага с чудесни функции като видео поддръжка, слайдшоу на цял екран, widgetized начална страница, модул на галерията, динамичен конструктор на начална страница Visual Customizer и се основава на невероятната рамка на ZOOM.

И не се изисква кодиране. Това прави Inspiro лесна (и начинаеща приятелска) опция за уебмастъри от всички нива на умения. Без изискването за кодиране и наличието на лесно плъзгане и пускане, вие ще бъдете в състояние да изградите своя уебсайт за абсолютно нула време и най-накрая ще можете да покажете таланта на света, който сте запазили за себе си твърде дълго! Честита витрина!

14. Фотограф

Фотограф онлайн портфолио WordPress Тема

Темата Photographer WordPress е премиум тема, разработена в сътрудничество с професионален фотограф. Така че можете да сте сигурни, че темата съдържа всяка необходимост за вашите фотографски нужди. Нищо не липсва!

Само красиви снимки могат да продават услугите на фотограф. С тази тема можете да представите работата си елегантно на началната си страница. Показвайте снимките си като фон в пълен размер или като плъзгач. Освен това темата е идеална и за вашето портфолио – просто използвайте вградените функции, за да добавите галерията си. За фотографите, които искат да увеличат клиентската си база, персонализираната форма за контакт и интеграцията с плъгини WooCommerce са чудесни. По този начин можете да продавате всякакъв вид услуги и продукти директно, като фотосесии, фотокниги или аксесоари за фотографи.

15. Мане

Тема за рекламни послания Mane Modern Portfolio WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата на Mane WordPress е пълна с полезни функции за креативно портфолио онлайн. Темата е в комплект с мощния създател на страници Visual Composer. Така че можете да създадете свои собствени персонализирани оформления на страници, пълни с много вградени опции за портфолио, с интуитивния преден конструктор. Добавете списък с портфолио, мрежа, заредете повече или безкрайно превъртане, въртележки, плъзгачи и др. Освен това темата се предлага с лайтбокс за изображения и видеоклипове, интеграция на социални емисии и икони, поддръжка на паралакс, интерактивни връзки и други.

16. Калиум

Kalium Professional Creative Creative WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Kalium е най-продаваната творческа тема и е лесно да разберете защо. Темата представя множество вградени опции, които всеки творчески професионалист би обичал. Лесните опции за създаване на страници, дизайнерите на оформления и предварително направените примерни демонстрации улесняват работата. След това използвайте добавени опции за типография, плъзгачи, езикови преводи, цветове, ховър на портфолио, интегриране на портфолиото на Dribbble и цветове за безплатен код. Темата на Kalium също е готова за ретина и разполага с адаптивни изображения, които се разтягат или изрязват, за да се показват с перфектния размер на всяко устройство. Това е може би една от най-добрите теми на WordPress за портфолио за бизнеса и агенциите поради гъвкавостта.

17. Werkstatt

Werkstatt Creative Portfolio WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

За да създадете красиво портфолио наистина помага да започнете с красив шаблон. Просто така се случва темата на Werkstatt да е пълна с тях. С повече от 25+ уникални демонстрации в стил портфолио и галерия, от които можете да избирате, вграден интерфейс за създаване на страници за плъзгане и пускане, филтър за автоматично разпознаване на портфолио, персонализируеми стилове на блогове и други, това е чудесен избор за всеки рекламодател да създаде свой уебсайт. Други страхотни функции включват стотици шрифтове на Google, 6 анимирани ефекта на задържане, съвместимост с WooCommerce, множество оформления на менюта и дори аудио наслагвания.

18. Гладко

Гладко темата за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Гладко е чудесен избор за създаване на креативни уебсайтове за вашите клиенти или за себе си. Тази тема на WordPress за портфолио е избрана от много креативни професионалисти, включително уеб и графични дизайнери, илюстратори, фотографи, агенции, фрийлансъри и много други, за да създадат невероятни портфейли и корпоративни уебсайтове. Това е наистина креативно портфолио WordPress тема. Той включва няколко демонстрации, които ще ви помогнат да се откроите от тълпата. Просто използвайте един от тях като отправна точка, за да създадете свой собствен впечатляващ уебсайт.

Той е в комплект с няколко премиум WordPress плъгини и елементи Visual Composer на стойност над 200 долара. В допълнение, тя включва няколко изключителни премиум WordPress плъгини, които са достъпни само в рамките на темата. И той също поддържа няколко приставки за трети страни. Гладки анимации и ефекти, графични решетки и галерии, креативни въртележки, цветни карти на Google, макети на устройства, социални връзки, възможност за създаване на портфейли, казуси, членове на екипа и много други функции и опции ще ви помогнат да създадете нещо наистина изключително.

19. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

AVOIR WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

AVOIR WP е премия WordPress тема, базирана на минимален дизайн, фина типография и голяма фотография, специално изработена за нуждите на креативни професионалисти като графични и уеб дизайнери, креативни агенции, художници за татуировки, фрийлансъри, фотографи, архитекти, графити художници и визуални художници като цяло.

Затворен с готини функции като мощния Visual Composer Drag & Drop page builder, Redux Options Framework, Revolution Slider, Parallax Backgrounds и Google Web Fonts, AVOIR WP се превръща в идеален избор за креативни уебсайтове и проекти. С демо инсталатора с едно кликване и демонстрация, готова за WooCommerce, можете да настроите уебсайта си и да започнете да създавате съдържание за няколко минути. Почти всеки елемент от тази тема е лесно адаптивен, без никакви познания за кодиране.

Чувствителен и супер гъвкав, AVOIR WP ви позволява да създавате високоестетични и уникални оформления на страници. Персонализирани цветни комплекти, уеб шрифтове на Google, фонове Parallax, видеоплъзгачи, анимационни елементи и много други функции са достъпни чрез лесен за използване и интуитивен интерфейс.

20. Monsterrat

Тема на Monsterrat WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Monsterrat е изчистена и минимална тематична тема за WordPress за портфолио. Тази прекрасна тема би била идеална за представяне на вашето изкуство, дизайн на продукти, дрехи, мултимедийни презентации или нещо друго.

Ако вашият дизайнер по някакъв начин или форма наистина се нуждаете от уебсайт, за да могат хората да ви намерят. Най-лесният начин да започнете е с тема на WordPress, така че защо не Monsterrat? Една от най-уникалните характеристики на тази тема е мършавата вертикална навигация с икони, която позволява на медиите ви да стоят отпред и в центъра. Вашите читатели просто трябва да задържите курсора върху иконите, за да отворите скритото меню, социалните връзки, портфолиото и лентата за търсене.

Но Monsterrat може да направи много повече, отколкото просто да бъде вашето портфолио, но също така идва с много персонализирани типове публикации и мощния създател на страници Visual Composer. По този начин можете да добавите предлаганите от вас услуги, отзиви от щастливи клиенти и дори членове на вашия екип (ако това сте само вие, след това използвайте композитора, за да създадете страница около). Други функции на темата включват интеграция на Google Maps, икони на FontAwesome, преводни файлове, броячи и ленти за напредък и други.

21. Лабиринт

Тема за лабиринт WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Maze е много уникална и креативна тематична тема WordPress за портфолио, която е идеална за всяка агенция или студио, с които да създадат своя уебсайт. Тази тема е чудесен начин да уведомите клиентите колко сте страхотни.

Тази тема наистина е единствена по рода си. Ако искате да направите голямо, смело впечатление, тогава Maze е точно за вас. Тази уникална тема на едно портфолио за страници има страхотни функции за създаване на ваше собствено онлайн портфолио, което наистина описва вас и вашия творчески процес. Използвайте лесния конструктор за оформление, за да организирате секции, изберете от светли и тъмни цветове и използвайте вградения градиентен фон, за да започнете.

Maze има много повече функции като персонализирано модерно превъртане, платно с висока FPS фонова графика и плъзгачи на цял екран, които със сигурност ще привлекат вниманието на читателите. А панелът с неограничени опции, динамичните мета кутии за публикации и страници, поддръжката на шрифтове на Google и други функции на задния ред ще ви останат щастливи като мида. Други страхотни тематични функции включват поддръжка на детска тема, преводни файлове, прекрасен генератор на къси кодове, форма за контакт на Ajax и други.

22. Бекет

Тема на Beckett WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Beckett е модерен и прост блог и портфолио WordPress тема за премиум. С чисто и просторно оформление тази тема поддържа фокуса върху вашите изображения и съдържание.

Когато направите скок от хобист към професионален фотограф, първата стъпка е да създадете стилен уебсайт, който да покаже вашата работа. Бекет прави живота ви лесен. Тази тема включва ключови функции, от които се нуждаете за бързо изграждане на уебсайт за фотография. Филтриращото се портфолио е идеално за качване на вашите галерии с изображения, а шаблоните на портфолиото и архивните страници правят добавянето на вашите страници бързо и лесно.

Друга страхотна характеристика на Beckett е вградената поддръжка за WordPress Theme Customizer. От тук можете да задавате персонализирани цветове, да избирате от тонове персонализирани джунджурии и други. С това можете да видите всичките си промени на живо, преди да ги извършите на уебсайта си на живо. Други функции включват зашеметяващо слайдшоу за начална страница, персонализирани къси кодове, страница с препоръки, отзивчив дизайн и съвместимост между браузърите.

23. Стека

Стек WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Stack е цветен и модерен портфолио за зидария в стила на метрото, премиум WordPress тема от Themify. Тази тема се отличава с напълно течен отзивчив дизайн, който прави съдържанието ви лесно за четене на всяко устройство. Темата е стилен блог за зидария и тема за портфолио, който използва добавката Themify „Плочки“, за да създаде безпроблемна мрежа от скорошни публикации. Тази тема е идеалният начин да споделите своите мисли, експертизи или дори произведения на изкуството си с останалия свят.

Темата използва конструктора за теглене и пускане на Themify, така че е лесно да създадете персонализирани оформления. А вградените цветови опции означават, че можете да създадете версия на Stack, която работи за вашия (ако искате да използвате само нюанси на розово, можете – само нас панела за стилизиране). Плюс темата е съвместима с WooCommerce, така че можете да започнете да печелите пари от уебсайта си, като продавате свои собствени продукти или като свързвате към партньорски сайтове.

Други функции, които със сигурност обичате, включват безкрайно превъртане, поддръжка на изображения на ретината, много формати за публикации, персонализирани късокодове и джунджурии, персонализирани опции за шрифт на Google и много други.

24. Омейте

Swell WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Swell е минимално портфолио и блог премия WordPress тема, идеална за стартиране на личен уебсайт за споделяне на вашите мисли или насърчаване на работата ви. Плюс поддръжката на зашеметяващи видео фонове прави вашите публикации и съдържание да се открояват.

Всички са онлайн, така че има смисъл само вие да сте и вие. Swell е страхотна опция за стартиране на собствен блог или онлайн портфолио. Тази лесна за използване тема е напълно отзивчива, така че вашите последователи да могат да проверяват най-новите си публикации на всяко устройство. А вградените шаблони на страници за началната страница и портфолиото улесняват настройката на вашия уебсайт.

Една от най-забележителните характеристики на Swell е видео фоновете с пълна ширина. Темата поддържа Vimeo, Youtube и самостоятелно хоствани видеоклипове, за да можете да създавате привличащи вниманието страници. А персонализираните фонови изображения за заглавия добавят уникално докосване до вашето портфолио, блог и др. Другите функции на темата включват персонализирани джунджурии, качване на персонализирано лого, полезни шорткодове и поддръжка за персонализиране на тема WordPress (за лесни настройки на дизайна).

25. Елегантен от Themify

Themify елегантна тема за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Elegant е изчистена и минимална тематична тема WordPress за портфолио, проектирана от Themify. Тази тема е идеална за фотографи, художници и блогъри, които имат множество страхотни изображения, които да споделят с читателите си.

Една снимка струва хиляда думи нали? Така че защо да не попълните вашия уебсайт с милиони думи, използвайки великолепните портфейли, включени в темата WordPress за елегантното портфолио. Тази тема е идеално кодирана за вас (и за вашия екип), за да споделите блог, пълен с вашите съвети и мисли, портфейли на вашите произведения и дори магазин за електронна търговия, ако има стоки, които искате да споделите с вашите читатели.

Елегантното портфолио се предлага предварително оформено с 6 различни цветни кожи, но има и вградени цветови подбирачи, ако искате да създадете своя собствена цветова схема. И тъй като темата включва създателя на страници за плъзгане и пускане на Themify, е лесно да създадете страници, които търсят по желание, само с няколко кликвания. Всички тези лесни за използване опции правят елегантното портфолио чудесен избор за всяко рекламно послание. Другите характеристики на темата включват персонализирани джунджурии, изобилие от къси кодове, три филтъра за изображения (сепия, размазване и сиви скали), опции за персонализирани заглавки, социална интеграция и разбира се прекрасен отзивчив дизайн.

26. Червено: Фолио

Червено: Тема за фолио WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Червено: фолиото е отзивчива тема от WordPress от портфолиото от Themeforest. Тази прекрасна тема е идеална за показване на нашата работа, която да споделим с вашите приятели, клиенти и последователи.

Да имаш портфолио, с което можеш да се гордееш, е важно за всеки дизайнер, разработчик или художник. Слагането на вашето портфолио онлайн, ви улеснява да споделяте работата си с приятели, семейство и работодатели, независимо къде се намирате. Червено: фолиото е идеалният начин да създадете онлайн портфолио, което обръщате на всяко устройство благодарение на отзивчивото си оформление, персонализираните шрифтове на Google, Pretty Photo Lightboxes и други.

Основна характеристика на Red: Folio са гъвкавите опции за портфолио, вградени в темата. С помощта на персонализиран тип публикация на портфейл можете бързо и лесно да създавате неограничени страници, секции и категории с портфолио. Стилизирайте всеки свой портфейл, като използвате опции за филтриране, размери на изображения (малък или голям квадрат, пейзаж, малък или голям портрет или видео), лайтбокси и незадължителна плоска рамка на браузъра за всеки елемент. Плюс това можете да персонализирате разстоянието, наслагването и непрозрачността на вашите портфейли, като използвате панела с опции за теми.

Другите функции на темата включват неограничени цветове за различни елементи на тема, лесен за използване панел с опции за теми, опции за оформление на единични и много страници, потребителски тип потребителски тип публикация, шаблони за 9 страници, които ще ви помогнат да започнете, плъзгач за слой и много други.

27. пътека

Trail WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Trail е тема на WordPress с минимален портфейл в стил Theme Trust. Тази стилна тема е чиста и проста, за да можете да покажете вашите изображения и видеоклипове.

Портфейлите са чудесен начин за показване на вашата работа или текущи проекти. С Trail можете да създадете елегантно и минимално онлайн портфолио на вашата работа. Това е полезно, когато кандидатствате за работа, показвате способностите си на потенциални клиенти или просто за споделяне с приятели и семейство.

Trail се предлага в комплект с прекрасно филтрируемо портфолио. Можете да добавите изображения, плъзгачи на галерия и видеоклипове, за да покажете работата си. Плюс това можете да използвате началната страница на паралакса, за да покажете какво следва новото. Друга чудесна функция е вграденият WordPress Theme Customizer, който можете да използвате за промяна на цветове, шрифтове и други функции.

28. OnePager

Тема на OnePager WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

OnePager е елегантен портфейл WordPress тема, разработена от Templatic. Тази тема е чудесен начин за показване на лично или професионално портфолио.

OnePager предлага богата на функции начална страница, която поставя цялата ви най-важна информация отпред и в центъра. Можете да изберете да включите плъзгача за начална страница, вашия персонал, позиции от портфолиото си, услуги, препоръки или въртележка за отзиви, реклами, публикации в блога си, бюлетин и дори формуляр за контакт. Освен това е лесно да персонализирате началната си страница с помощта на джаджи и вградената система от менюта на WordPress. По този начин можете да създадете началната страница, която искате клиентите или читателите да виждат.

Темата също така поддържа различни други опции, включени в повечето теми. Характеристиките включват поддръжка на WooCommerce за пълен онлайн магазин, разширено търсене, архиви, карта на сайта и персонализирани кратки кодове.

29. Смел

Смела тема за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Bold е красив блог и портфолио WordPress тема, събрани от Themify. Тази наелектризираща тема е пълна с големи удари от цвят, текстура и чисти оформления, които я правят идеална за отличен уебсайт за всеки блогър, дизайнер, карикатурист, фотограф и т.н..

Ясно е, че тази тема оказва влияние. Веднага щом стигнете до публикациите на началната страница с пълна ширина, се отличават с всякакъв цвят от дъгата. Можете да добавите почти всичко към блога и портфолиото. И двете поддържат стандарт, изображение, галерии, плъзгачи, видеоклипове и дори карти. Освен това можете индивидуално да персонализирате всяка публикация, която добавяте. Изберете всеки цвят, всеки шаблон, всяко изображение, всеки шрифт, всяко подравняване, което искате. Това ви дава силата да създадете уебсайт, който да отговаря на вашата личност.

Друга чудесна характеристика е безкрайното натоварване на началната страница. Гостите могат да продължат да превъртат, докато намерят това, което търсят. Има и полезен бутон за връщане към горната част. По този начин не е необходимо да превъртат обратно нагоре, когато са готови. С едно щракване на бутона отзад до горе те се извеждат до заглавката ви за лесна навигация.

30. Мастило

Мастило WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Мастилото е отзивчива тема от портфолиото на WordPress, разработено от Theme Trust. Тази зашеметяваща тема разполага с безпроблемна решетка за начална страница, която умело показва елементите от портфолиото, което я прави чудесна за артисти, графични дизайнери и други с лични портфейли.

Тази тема го опростява с елегантно портфолио за начална страница. Безшевната решетка прави постовете да се открояват. Плюс това фактът, че портфолиото е филтрируемо, улеснява посетителите да разглеждат вашите произведения и да намерят това, което търсят.

Мастилото също е напълно отзивчиво. По този начин можете да покажете вашия сайт и портфолиото си, независимо къде се намирате. С толкова хубаво портфолио лесно бихте могли да го използвате, за да покажете на приятели и последователи текущите си проекти, или дори на интервю за работа, за да покажете цялата си работа.

31. Пати

Тема на Пати WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Patti е тема в една страница с паралакс, идеална за създаване на просто онлайн портфолио. Темата е отзивчива и лесна за използване, така че почти всеки може да изгради свой собствен WordPress сайт с нея. Темата включва съставителя на страницата Visual Composer, така че не е нужно да разбирате езици за кодиране, за да персонализирате уебсайта си. Просто поставете модулите, които искате да включите. Като проекти, паралакс фонове, галерии, плъзгачи, икони, слайдшоу и др.

Но това не е всичко. Patti е съвместим и с редица полезни и популярни приставки, за да добавите още повече функции към вашето портфолио. Преведете сайта си с WPML, добавете магазин с WooCommerce, управлявайте страничните ленти с SMK Sidebar Generator, оптимизирайте своя SEO с Yoast или всичко в едно SEO пакет и т.н..

32. Капе

Kappe - Портфолио на цял екран и блог WP Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Kappe е модерен вид, с отзивчиво разположение на решетката и изчистен, почти минимален дизайн на портфолиото на WordPress. Тази тема е изградена изключително за фотография, въпреки че може да навлезе на други витрини. Той е напълно адаптивен и разполага с икони на ретината, неограничени плъзгачи, цветове, странични ленти и 5+ персонализирани джунджурии. Той е готов за превод и се предлага с напълно преработена подробна документация. Така че, ако търсите нещо, което ще подчертае работата ви, а не самата тя, то определено си струва да опитате.

33. Филтриран

Филтрирана тема за WordPress

Информация и изтегляне

Филтрираното е наистина чисто и стилно портфолио WordPress тема, която ще даде на работата ви представянето, което заслужава. Работата ви е невероятна, така че защо да я покажете на посредствена тема? Филтрираният се предлага с добре балансиран и минимален дизайн, с няколко вкусни jQuery ефекта, които ще направят работата ви невероятна и ще помогне да впечатлите посетителите си.

34. Предприятие

Venture WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Venture е отзивчива тема за WordPress за бизнес и портфолио, създадена от WPZoom. Това е чудесна тема за фирми и лица, които искат чиста и минимална тема с портфолио, за да покажат работата си.

Тази тема включва много полезни функции, като персонализираното странично шоу с пълна ширина. Можете лесно да промените цветовете, шрифтовете и други функции на слайдшоу от страницата с опции на темата. Това е чудесен начин да подчертаете какво е вашият бизнес, последните проекти или други подходящи новини.

Venture също предлага 12 страхотни джаджа, за да персонализирате началната си страница. Показвайте въртящ се списък с клиенти, добавете съобщение с призив за действие или добавете списък на последните си публикации накратко. Други джунджурии включват Flickr емисия, емисия в Twitter, скорошни коментари, портфолио с раздели, препоръки, социални връзки и други.

35. Апекс

Тема на Apexa WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Apex е класна тема за премия WordPress за портфолио, проектирана от Templatic. Тази модерна тема е създадена специално предвид архитектите и строителните агенции.

Като архитект или строителна фирма се нуждаете от инвеститори и / или клиенти, за да продължите бизнеса си. Покажете работата си в професионално използване на Apex и със сигурност ще впечатлите клиенти и инвеститори. Темата има всичко необходимо – прекрасна начална страница, поддръжка на фона на паралакс изображение, страхотна форма за контакт, полезен блог и най-важното начин за документиране и споделяне на работата ви.

Най-готината характеристика на тази тема е зашеметяващото портфолио, за да покажете вашите свойства. Всяка публикация включва зашеметяващ плъзгач с пълна ширина на изображения, показващ вашия проект, последван от подробно описание (функции, удобства, спецификации на съоръженията, схема на плащане и т.н.). Плюс това има специална секция за добавяне на карта към местоположението ви, видео със собственост и дори брошура. Това е чудесен начин да представите всеки свой проект и да покажете цялата информация, която купувачите и инвестициите искат да видят в чист, лесен за четене формат.

Темата включва и множество опции за персонализиране чрез WordPress Theme Customizer. От тук можете да добавите вашето лого, ощипвате цветовете на темите и още и да преглеждате промените си на живо. Apex включва също персонализирани джаджи, поддръжка за препоръки, интеграция на социални медии, шаблони на страници, поддръжка за WPML за лесни преводи и други.

Преминаване на нашите снимки за най-добрите теми за портфолио WordPress

Това са само някои от любимите ни теми, които според нас също са едни от най-добрите теми на WordPress в портфолиото в мрежата, но знаем, че има много повече опции за вас. Ако сте намерили това, което сърцето ви желае, уведомете ни. Ще се радваме да чуем кои мислите, че са най-добрите теми на WordPress за портфолио и ако смятате, че те трябваше да бъдат включени в нашия списък.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map