30+ най-добрите медицински WordPress теми за лекари

Най-добрите медицински теми за WordPress за лекари и болници

Медицинската професия е конкурентно поле. Независимо дали сте общ лекар, който търси нови пациенти, център за раждане, здравна и уелнес организация, местна клиника или мрежа от медицински кабинети, имате нужда от невероятен уебсайт. Медицинските уебсайтове трябва да бъдат професионални, лесни за четене и да включват поддръжка за галерии с изображения, плъзгачи и разбира се контактна форма. Днес ще споделим най-добрите медицински теми на WordPress от цялата мрежа, за да ви помогнем да изградите модерния и професионален уебсайт, който вашият здравен бизнес изисква.


Тази публикация е страхотна колекция от най-добрите теми за WordPress, подходящи за лекари и здравни специалисти като цяло. Търсите ли страхотна тема на WordPress за вашия уебсайт за здравеопазване? Вие сте разработчик на WordPress, който иска да ухае вашите клиент (и) за здравеопазване с страхотен дизайн и функционалност, които са синоним на теми на WordPress? Добре седнете и се насладете на нашия списък и моля, споделете мислите си в секцията за коментари в края!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Medin – Тема на WordPress на Медицински център

Medin - Медицински център WordPress Тема

Темата на Medin е чудесен начин за изграждане на вашия медицински сайт. Независимо дали вашият офис е фокусиран върху пластичната хирургия, лазерната терапия, дерматологията, стоматологията, криотерапията, педиатрията или всяка друга специалност, Medin е пълен с чудесни възможности за дизайн на вашия сайт. Темата е отзивчива и готова за ретината, така че изглежда страхотно на всяко устройство, а вградените оформления на тема (клиника, хирургия и зъболекар) правят стартирането лесно.

Можете също да използвате включения създател на страници на WPBakery, за да създадете свои собствени персонализирани оформления. Просто добавете елементи на страницата, след което ги плъзнете и пуснете на мястото си. Има преди / след препоръки, два варианта на галерия, вградена форма за резервация за среща, лепкаво меню, персонализирани страници и други. Плюс Medin поддържа RTL и е съвместим с Polylang, така че можете да създадете своя медицински сайт на всеки език, който може да се наложи.

2. MedicalPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress Тема

Как върви маркетингът ти за здравеопазване? Ако не можете да кажете, че е чудесно, може би вашата тема на WordPress е в основата на неволите ви. За да увеличите броя на потенциалните си уебсайтове, имате нужда от целенасочена тема на WordPress, като например красивата MedicalPress. Построен в Twitter Bootstrap, с четири вида формуляри за срещи, два вида плъзгачи и обширен списък с опции за теми и други функции, MedicalPress е чудесна тема за лекари, зъболекари, здравни клиники, болници и хирурзи наред с други. Характеристиките включват отзивчив дизайн, многоезична поддръжка (WPML плъгин), SEO приятелски, шрифтове на Google, включена детска тема и пълна документация.

3. Общо

Обща многофункционална WordPress тема за медицинска страница

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

С множество страхотни функции, Total е наистина единствената тема на WordPress, която имате нужда! Въпреки че тази тема не е специално разработена за медицински сайтове, всички страхотни функции и гъвкави опции улесняват персонализирането ви според вашите нужди. Checkout начална страница пример 29 (вижте по-горе), за да видите как тази тема може просто да бъде идеално подходяща за вашия медицински уебсайт. Темата е разработена точно тук в WPExplorer и може да се похвали със следните функции, сред останалите: неограничени оформления, лесен за използване конструктор на страници Drag & Drop, бърза настройка (благодарение на примерните данни), готов за WooCommerce, опции за персонализиран шрифт, неограничени опции за цветове, създаден от елитен автор, страхотна поддръжка, изградена с любов :), чести и автоматични актуализации и много, много повече!

Това е любимата ми тема и използвах 100+ през годините. Тя е богата на функции и поддръжката е превъзходна. Плюс това, разработчикът работи за подобряване на темата с редовни актуализации. – Майк

Total е чудесна тема на WordPress за лекари и всеки друг професионалист в здравната индустрия (или някой друг по този въпрос).

4. Медикатор

Medicenter Health & Medical WordPress Тема

Може би не сте лекар, а маркетинг специалист, насочен към лекарите. Бихте ли искали да създадете страхотен уебсайт за маркетинг на здравни грижи като Medical Website Academy? Ако сте казали да, темата на MediCenter WordPress ще извърви дълъг път в постигането на целта ви. Това не е краят на това. Тази тема все още е подходяща за лекари и други свързани с медицината области.

MediCenter включва две оформления – кутийка или пълна ширина. По този начин можете да персонализирате оформлението на темата си така, че да отговаря на вашия бизнес или благотворителност. Плюс и двете оформления са отзивчиви, така че уебсайтът изглежда страхотно на всички устройства. Персонализациите не спират дотук. Можете да изберете от 6 включени цветови схеми или да създадете такава, която е изцяло ваша. Това означава неограничени цветови комбинации! Има и над 20+ оформления на страници, 200+ икони и 80+ шрифта, от които да избирате, за да можете наистина да направите тази тема своя собствена.

5. Диктувайте

Диктувайте здравето и медицината WordPress тема

Тази тема WordPress 6 в 1 се отличава с изчистен и модерен външен вид, подходящ за работата на лекарите. В същото време можете да използвате темата за други проекти, свързани с красотата, като мода, спа или салон. Темата е популярна поради следните функции: отзивчив дизайн, многофункционална тема, интеграция с Visual Composer, съвместимост с плъгини за слоеве, съвместимост с плъгини на Layer Slider, многоезична поддръжка на WordPress, поддръжка на WooCommerce, възможности за кратък код, подобрени опции за тема, SEO готов, разширен админ панел, секции за паралакс, Поддръжка на икони на Google Fonts, Font Awesome и други. Dictate включва също поддръжка и безплатни актуализации.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Health & Medical WordPress Тема

С плосък и минималистичен дизайн, SoulMedic е популярна тема на WordPress за лекари и уебсайтове, свързани със здравето. Темата се предлага със следните функции: SEO готова, съвместима с WPML / превод, безплатен плъгин за календара на събитията, джаджа за MailChimp Newsletter, поддръжка за WooCommerce, персонализиране на теми, мега менюта, напълно отзивчив дизайн, плъзгачи на слоеве и революция, 20 предварително зададени кожи, функционалност на къси кодове, шест вида страници с шаблони, пет вида персонализирани джаджи, HTML5 + CSS3, уеб шрифтове на Google, пълна документация и още.

7. Paeon

Paeon Health & Medical WordPress Тема

Заседнали сте с вашия медицински или свързан със здравето проект? Търсите медицинска тема на WordPress, за да изкарате маркетинга си за здравеопазване на следващото ниво? Paeon е твоят изход. Paeon е лесно да персонализирате какво с минималистичния си и уникален дизайн и богат списък с опции за теми. За малка цена ще получите страхотна тема на WordPress, разпръсната по шевовете с функции като отзивчиви оформления, Google Web Fonts, подбор на цветове с неограничени цветови схеми, отзивчив плъзгач, управление на персонала и услуги, разширени опции за тема, фоново изображение на заглавката, персонализирани джаджи, документация и поддръжка.

8. Ние се грижим

Ние се грижим за здравето и медицината WordPress тема

We Care е тема с пълна ширина, но отзивчива WordPress, подходяща за всички здравни специалисти. На целевата страница ще намерите страхотен плъзгач с HD графика. На всичкото отгоре ще забележите работна форма за среща, която ще ви помогне да се ударите в земята. Други функции включват широки и опаковани оформления, неограничени портфейли, неограничени плъзгачи, поддръжка, визуален генератор на къси кодове, разширени администраторски опции, поддръжка за IE8, уеб уеб шрифтове на Google, икони на шрифта Awesome и форма за контакт AJAX. Не е нужно да разбивате банката, за да създадете страхотен сайт, ако опитате We Care.

9. Панацея

Panacea Health & Medical WordPress Тема

Ако търсите елегантна и модерна тема за вашия уебсайт за здравеопазване, не търсете повече; Panacea ви покри. Тази тема за паралакс ще ви помогне да доставите маркетингово съобщение за здравеопазване, без да нарушавате потта. Panacea се предлага с много функции, включително отзивчив HTML5 + CSS3 дизайн, демо съдържание, поддръжка на образа на ретината, Контактна форма 7 интеграция, шрифтове на Google, икони на шрифта Awesome, неограничени цветове, персонализирани типове публикации, автоматични актуализации, Bootstrap 3.0 и т.н..

10. Макси здраве

Maxi Health WordPress Тема

Maxi Health е отзивчива тема за WordPress за медицинска премия, идеална за лекарски кабинети, стоматологични практики и други в здравната индустрия. С лесни опции за тема, Maxi Health е чудесен избор за бързо създаване на уебсайт.

Темата идва с две опции за изграждане на страници. Първият е персонализиран генератор на къси кодове, който може да се използва за изграждане на основни оформления на страници и е перфектен, ако искате да използвате вградените оформления и стиловете на страниците, включени в темата. Другата ви възможност е да използвате включения плъгин за създаване на страници Visual Composer. Която и опция за създаване на страници да изберете (или дори ако използвате темата и примерните страници, каквито са), има много други лесни опции в административния панел и в живия WordPress персонализатор за промяна на цветове, шрифтове, заглавки, странични ленти и други. Другите функции на темата включват лепкава опция за меню, персонализиран администраторски панел за тема, поддръжка на икони на FontAwesome, персонализирани шрифтове на Google и други.

11. Лекарство

Тема за здравето на медицината и медицината WordPress

Автор на CMSMasters, темата за лекарство WordPress е идеалното решение за уебсайтове за здраве и медицина. Те (CMSMasters) получиха този шедьовър направо от погледите надолу до функционалността. Със страхотни плъзгачи, множество области на джунджурии, страхотни цветове, функции за управление на услуги, блог, препоръки и други, Medicure е олицетворение на разработката на тема WordPress. Темата се предлага с множество други функции, за да можете да накарате Medicure да работи усилено за вашия здравен бизнес.

12. Medica PRO

Тема на Medica PRO за здраве и медицина WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тази подходяща тема на WordPress е създадена от ThemeIsle за медицински специалисти. Medica PRO е професионално разработена (което означава, че дава на уебсайта ви този корпоративен заз) WordPress тема, най-известна със следните функции отзивчив HTML5 + CSS3 дизайн, SEO приятелски, кръстосана съвместимост с браузъра, полезни опции за тематични панели, неограничени цветови опции, функционалност на къси кодове, превод готово, страхотна поддръжка, футър и странична лента и др.

13. Healthflex

Тема на Healthflex WordPress

Healthflex е първокласна тема на WordPress, разработена за нуждите на специалистите в медицинската и здравната индустрия като Лекари, Болници, Медицински клиники, Лекари, Уелнес центрове, Електронни магазини за здравни продукти и др. С демонстрационния инсталатор с едно кликване и широк спектър от демонстрации, настройването на уебсайта Ви е лесен и лесен процес. Можете да прецизирате и персонализирате почти всеки аспект на темата без никакви познания за кодиране.

Тази готова за WooCommerce тема се предлага в комплекта с мощния Visual Composer Drag & Drop Page Builder, Revolution Slider и рамката за опции Redux. Тези силно интуитивни инструменти ви дават пълен контрол върху оформлението на вашите страници и съответните им части, както и външния вид и усещането на всички налични елементи, къси кодове и джаджи.

Можете лесно да създадете формуляри за резервации за срещи, да добавите планове за ценообразуване, да интегрирате формуляри за абонамент на MailChimp, да овкусите уебсайта със секции Parallax и анимирани елементи, да добавите Google Maps и много други. С персонализирани набори от цветове, стотици икони на уеб шрифтове на Google и FontAwesome, възможността да добавяте персонализирани CSS и JavaScript и да отменя опциите за теми на страница, няма ограничение в това, което можете да създавате с Healthflex.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress Тема

Подходящ за лекари, зъболекари, болници, здравни клиники, хирурзи и други здравни или медицински сайтове HealthPress е друга чудесна тема, която трябва да се разгледа. Настройките за персонализиране на живо превръщат проектирането на вашия сайт в лек бриз. Разработен от InspiryThemes, HealthPress разполага с лесни и обширни опции за теми, допълнителен плъзгач Revolution, отзивчив дизайн, готов за SEO, съвместим с WPML / превод, възможност за кратък код и т.н..

15. MedicalPlus

Medical Plus - отзивчива медицинска и здравна тема

Medical Plus е проста акцентирана тема на WordPress, която е лесна за очите. Темата се отличава с компактен и минималистичен дизайн. Но не позволявайте опростеният дизайн да ви отхвърли, Medical Plus е всеки практичен благодарение на безброй функции като SEO опции, подбор на цветове на живо, създаване на страници, богат на функции администриращ панел, шест оформления на футера, готов превод, фон, качване на лого и шрифт, таблица с цени, функционалност на къси кодове и много други!

16. МЕДИКО

Medico Health & Medical WordPress Тема

Ако обичате рамката на Foundation 4, отзивчивия дизайн и много кратки кодове, ще се забавлявате чудесно с страхотната тема Medico. Създадено от PremiumLayers, Medico се гордее с много страхотни функции като персонализирана джаджа, напълно функционална форма за среща, разширени администраторски опции, неограничени портфейли, визуален генератор на къси кодове, поддръжка на теми, отзивчиво оформление, аудио / видео поддръжка HTML5, неограничени цветове, Google Web Fonts, Font Awesome икони и е напълно съвместим с WooCommerce 2.0.x.

17. МЕДИКОМ

Тема за здравето и медицината WordPress

Ако искате да създадете страхотно онлайн присъствие за вашия бизнес в здравеопазването, трябва да харчите разумно доларите си. Имате нужда от тема, която се грижи за вашите клиенти, както и за вашия банков баланс. За да постигнете това, трябва да се стремите към страхотна технология за теми и страхотен дизайн. Medicom ви предлага и двете и един поглед към темата ще ви убеди, че точно това, което търсите, ако имате нещо за плъзгачи на цяла страница и много празно пространство. Тази напълно отзивчива тема се предлага с отлични функции, включително Bootstrap 3.0, Visual Composer Page Builder, Font Awesome икони, мега меню и три различни оформления на блогове, сред другите.

18. Здравен център

Здравен център Здраве и медицина WordPress Тема

Тази напълно отзивчива тема на WordPress ви предлага четири типа оформления, които ви позволяват да променяте облика на уебсайта си с едно щракване. Можете да изберете: Начало + Формуляр за срещи, Начало + Персонализирани сервизни кутии, Parallax Home или Home + Меню с една страница. Както виждате, вие сте добре обхванати, доколкото естетиката върви. Но какво да кажем за функционалността? Ето някои функции, които си струва да се споменат: не се изискват умения за програмиране, панел с опции за администратор, видео уроци и ръководство за настройка, създаване на страници за плъзгане и пускане, популярният плъзгач Revolution, безплатни актуализации и поддръжка за целия живот, WooCommerce и т.н..

19. Healthcentre

Healthcentre WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Healthcentre е първокласна здравна и медицинска тема на WordPress, създадена специално за медицински специалисти. Тази отзивчива тема е идеална за болници, клиники, компании за медицинско снабдяване, лекари, медицински блогове и други. Лесните за използване цветови схеми, предварително зададени опции за фон, шаблони на страници, опции за персонализирана типография и вградени услуги и проекти публикации видове правят тази тема страхотен избор за всеки междинен уебсайт.

20. Лекарите Про

Лекари Pro - Medical WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Лекарите е прекрасна тема на WordpRess, на която ние напълно реагираме, оптимизираме SEO и разполагаме с множество опции за персонализиране. Точно е да създадете уебсайт за медицински център, професионален уебсайт за лекар или зъболекарски кабинет, промоционален сайт за центрове за здраве и красота, сайт за линейка или спешна медицинска помощ и други. Темата също е готова за RTL, включва поддръжка за стотици шрифтове на Google, икони на шрифта Awesome, неограничени цветове и опции за персонализиране на тема.

21. Жизненоважно здраве

Тема за жизненоважно здраве и медия WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Създаването на уебсайт за здравен или медицински сайт не трябва да е трудно. Вместо това използването на тема като Vital го прави супер лесно. Тази тема е създадена с ума на лекари, зъболекари, терапевти и други здравни специалисти. Тази тема комбинира поддръжка за типове публикации като препоръки, персонал и услуги с множество опции за персонализиране чрез персонализатора на темите на WordPress, за да направи простото създаване на вашия идеален медицински сайт. Vital е съвместим и с WooCommerce и Gravity Forms.

22. Procare

Procare - Тема за медицински WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Procare за WordPress е страхотна тема за медийните уебсайтове. Тази отзивчива и SEO приятелска тема включва функция, която трябва да добавите услуги за пациенти, да създадете профили на лекар и персонал и други. ProCare включва тематични опции за 600+ шрифта на Google и форма за контакт Ajax, икони за готовност на 300+ ретината, персонализирани цветове и много други.

23. Медикит

Medikit - Здраве и медицина WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата на MediKit WordPress използва принципите на Google Material Design за различни медицински елементи на тема. Изчистеният и удобен за браузъра дизайн прави MediKit перфектен за всички видове медицински, здравни, лекарски, терапевтични, болнични и други подобни уебсайтове. Темата е готова за превод, включва множество стилове на оформление на блога, 3 шаблона на страници за лекар / персонал, 3 опции за услуги, тонове опции за типография, 3 стила на менюто, неограничени цветове и много други.

24. LT Medical

LT Medical Onepage WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

LT Medical е елегантна и отзивчива една страница WordPress медицинска тема. Разработчиците включват вградени опции за неограничени цветове, лесни за използване къси кодове, отзивчиво оформление и други.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - Тема за електронна търговия на WP

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако притежавате аптека, магазин за витамини или медицинска компания, тогава DW PharmaStore е перфектната тема на WordPress за вас. Тази прекрасна тема включва пълна поддръжка и стайлинг за популярния плъгин WooCommerce. Това улеснява показването на продуктите ви онлайн. Темата включва също вградени опции за персонализирано оформление, код за анализи, персонализирани цветове, страници и други. DW PharmaStore дори включва и създател на страници, както и шаблони на страници.

26. Пулс

Пулсофизиотерапия Медицинска WP Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Pulse е нишова тема на WordPress, предназначена за физиотерапевтичната медицинска индустрия. Темата включва функции, специфични за физически терапевти, практикуващи спортна медицина, рехабилитационни центрове, акупунктура и други терапевтични практики. Разработен е, за да включва функции за таблици за персонализирани цени, галерии, офис места, кариери и други.

27. MyMedic

MyMedic WordPress Тема

MyMedic е прекрасна медицинска тема на WordPress, която е едновременно мобилна и удобна за потребителя. Темата включва настройки за добавяне на вашите социални връзки, профили на лекари и персонал, различни страници на отделения, формуляр за резервация за персонализирани срещи, фото галерии, пълен блог и други. MyMedic е на цена от едва $ 39 за единичната тема, но само за $ 10 повече можете да получите Всички теми от темата ThemeJunkie само за $ 49 (което е страхотна сделка!).

28. iMedical

iMedical WordPress Тема

iMedical е модерна медицинска WordPress тема, предназначена за лекари, лични лекари, ветеринари, медицински центрове, общи практики, доставчици на здравни грижи, спа и други. Характеристиките на темата включват прекрасно отзивчиво оформление, 2 мега-типа меню, създаване на страници, лесен за използване, плъгин за първокласно разписание, 5 персонализирани типа публикации (за лекари, отдели, служби, препоръки и плъзгач), персонализирани джаджи, опции за SEO оптимизация и Повече ▼.

29. Медицина

Тема на медицинския WordPress

Като универсален инструмент за изграждане на медицински уебсайт, Medicalist разполага с 9+ напълно обзаведени, базирани на ниши оформления за дома, които са допълнително приспособими до всякакви крайности и с невероятна лекота. Подредбата на всяка страница е толкова чиста и прилична, че няма как да не я обичате. Можете уверено да го използвате за уебсайтовете за лекари, болници, клиники, зъболекари, лаборатории, хематологични услуги, грижи за очите, косопад, дрогерии и т.н..

Темата Medicalist all-in-one medical WordPress има усъвършенствана система за управление на срещи. Тя дава възможност на лекарите и доставчиците на медицински услуги да създадат толкова времеви интервали, колкото искат за тяхната наличност. Те могат да споменат и времето, което ще дадат на всеки пациент.

По същия начин системата за кръводаряване на Medicalist е много напреднала и усъвършенствана. Формулярът за кръводаряване се отваря като изскачащ прозорец и изисква необходимата информация от лицето, което дарява. С цялостната система за управление на пазаруването, интегрирана в темата, можете дори да я използвате за онлайн медицински магазин. Или получавате онлайн плащания за медицински услуги, оборудване и предмети.

Други разширени функции на темата включват функционалности, като препоръчайте пациент, получете безплатна консултация (формуляр), реални истории, факти за постижения и страници за услуги, застраховка, отдели, екип и събития и т.н..

30. Медицинска клиника

Медицинска клиника - Тема за здравето и лекаря WordPress

Медицинска клиника е чудесен вариант за здравни кабинети от всякакъв вид. Независимо дали сте лекар, терапевт, зъболекар или дори здравноосигурителна агенция, тази тема е пълна с функции, които със сигурност обичате. Множеството вградени стилове за вашия блог, портфолио и услуги правят настройването на вашия сайт бързо и лесно. Освен това темата включва поддръжка и стилизиране за WooCommerce, така че можете да продавате и свои собствени продукти! Други функции на темата включват шаблони за съдържание, персонализирани късокодове, цветови и шрифтови подбирачи, мега менюта, плъзгачи и други.

31. Medicare

Medicare - лекар, медицинска и здравна тема

Създайте собствен дизайн на сайта и оформление на страници с темата Medicare WordPress. Тази здравна и медицинска тема включва специфични функции като преди и след витрина, резервация за срещи, отворени часове / разписание, персонализирани медицински икони, калкулатор за оценка и пълна поддръжка на WooCommerce. Плюс това има лесни опции за персонализиране като Bold page builder, live WordPress customizer и тонове Google шрифтове.

За вас …

С този списък нямате никакво извинение да създадете уебсайт на тема под средното ниво. Изберете един, който отговаря на вашите нужди, но ако ви е трудно с избора, бих искал (отново) да препоръчам Total – отзивчив многофункционална WordPress тема. Знаете ли за други страхотни WordPress теми за лекари? Уведомете ни в коментарите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map