30+ най-добри теми за WordPress за 2020 г.

Най-добрите WordPress директория теми и обяви теми

WordPress предлага множество предимства при създаването на уебсайт: това е лесно, удобно за потребителя, освен това има много качествени теми и плъгини, за да добавите всяка функция, която може да се представи. Така че, ако искате да създадете набор от онлайн листинги, следният списък с най-добрите теми в директорията на WordPress е пълен с чудесни възможности за избор.


Има много налични теми на директории, свързани с различни теми като събития, фестивали, реклама, бизнес, туризъм, издателство, недвижими имоти, пазар и др. Тези теми улесняват изграждането на онлайн директория благодарение на вградени опции като препоръки, обяви , коментари, рецензии, Google карти и много други.

Но възниква въпросът как да намерите подходящи теми за WordPress за изграждане на персонализирана директория? Онлайн има много пазарни и източници, които могат да ви осигурят полезни теми за вашия WordPress. Но решихме, че ще ви спестим неприятностите и ще намерим най-доброто за вас.

Търсихме някои от най-добрите WordPress пазари, за да намерим любимите ни теми. Ето нашата колекция от топ 30+ WordPress директории и изброяващи теми, налични през 2019 г..

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Справочникът

Тема за директория WordPress: Най-добри теми за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тази гъвкава рамка на директорията на WordPress улеснява създаването на уебсайт в стила на директория или списъци. С опции за изгледи на категории, щифтове за карта, потребителски профили, персонализиране, поддръжка за мобилни устройства и повече от 15+ ниши за деца в детски теми. Directory е цялостно решение за директория, опаковано в тема WordPress, която е създадена от Templatic. Тази тема включва добавки и детски теми, за да ви е лесно да я използвате за различни цели, базирани на списъци и местоположение.

Директорията включва основната приставка за приложение Tevolution, която поддържа добавки, плъгин за списъци с директории и плъгин за поддръжка на мулти-град за поддръжка на Location-Manager (всички от Templatic). С тези плъгини темата Directory WordPress ви дава поузре да управлявате събития, списъци, срещи и други.

Тази тема може лесно да се използва за толкова много различни уебсайтове – като компания за събития с промоции в множество градове или държави. Или за блог за пътуване, който очертава най-добрите места за ядене, пиене и сън в различни градове. Или туристическа компания, която предлага различни турове или круизи в екзотично място. Темата също би направила отличен уебсайт с обяви за недвижими имоти – и разделът за събитията може да се използва за представяне на открити къщи. Или благотворителна организация може да използва темата, за да сподели нови за предстоящи събиране на средства, разходки в обществото или походи и други. Възможностите са ограничени само до вашето въображение.

2. FindMe

FindMe - Тема за изброяване на директории

Информация и DownloadView Демонстрацията

С FindMe можете да създадете страхотни списъци, за да изградите своя собствена онлайн директория. С мощни възможности за списъци, лесни за използване къси кодове, пълен блог, поддръжка за електронна търговия, галерии, портфолио, фиксирана или лепкава заглавка, поддръжка за превод, Google Maps и шрифтове, както и още FindMe е всичко около отлична тема на директория.

Това, което прави тази тематична позиция е невероятните функции. Съществува разширено търсене с поддръжка на ключови думи, местоположения, адрес (с опция за радиус), категории и маркери, които улесняват потребителите да намерят това, което търсят. След това има красивите оформления с опции за въртележка, зидария или каре, за да подчертаете вашите обяви. А удобният социален вход и регистрация на потребителите дават на вашия читател лесни възможности за достъп до вашия сайт.

Но чакайте – има още. FindMe е изграден с пълна съвместимост за приставката за WP Manager, поддръжка за OpenTable (просто поставете вашия идентификационен номер за формуляра за резервация) и е готов за използване с добавката за платени обяви на WooCommerce. С FindMe бихте могли бързо да превърнете страничния си концерт в основния си шум, благодарение на тях много страхотни начини за осигуряване на приходи от вашата директория.

3. Уизи

Wyzi Business Finder и Тематичен списък с директории за социални погледи

Информация и DownloadView Демонстрацията

Wyzi е тема на първокласна директория, насочена към онези, които искат да създадат собствен бизнес търсач, директория за услуги или друг сайт за стил на обяви. Тази тема е пълна с мощни функции за бизнеса да добавят свои собствени обяви, нови, актуализации, събития и дори свободни работни места. В същото време Wyzi е лесен за използване. Просто използвайте инсталирането с едно кликване, за да започнете. След това просто изберете от 2 зашеметяващи оформления, персонализирайте полетата за подаване на обяви, проектирайте формуляра за регистрация, добавете абонамента си или пакетите за услуги (Wyzi е дори съвместим с WooCommerce), активирайте календара за резервации (и административни комисионни) и по принцип сте готови да отивам.

Други функции на темата включват заглавки на изображения или карти, проверени списъци, персонализирано търсене, геолокация, интеграция в YouTube, поддръжка на преводи и WP Bakery Page Builder за максимална гъвкавост.

4. Листифицирайте

Listefy WordPress Directory Theme

Информация и DownloadView Демонстрацията

Listify е една от най-продаваните и най-добрите теми на WordPress в директорията. Защо? Той има всичко необходимо за изграждането на персонализирани списъци и сайтове с директории, пълни с етикети, отзиви, любими, региони, списък с контакти, геолокация и дори статистика. Включеният комплект за стил и конструкторът за подреждане на капки за качване превръщат в персонализация лек бриз. Плюс мощните функции за подаване / заявяване на обява, абонаменти, реклами, резервации и платен достъп улесняват превръщането на вашата директория в бизнес.

Тази тема разчита на безплатния плъгин за WP Job Manager и WooCommerce, за да направи добавянето на списъци и продукти на парче торта. В допълнение, Listify поддържа редица фантастични безплатни и премиум приставки, за да добави още повече функционалност. Използвайте гравитационните форми, за да създадете прекрасни персонализирани формуляри за контакт или OpenTable, за да добавите джаджа за резервации към списъците на вашите ресторанти или дори да добавите отзиви чрез WooCommerce или разширението WP Job Manager Reviews. Небето е границата на това, което можете да направите с Listify, след като започнете да добавяте приставки.

Други страхотни тематични функции включват видео фонове, списъци с карти, много джунджурии, социална интеграция, двойни менюта, цветни кожи и други. Разгледайте демонстрацията, за да получите идеи за следващия си уебсайт в стил директория, като използвате Listify.

5. Изброяване Pro

Изброяване на тема WordPress Directory Theme: Най-добри теми WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

ListingPro е модерна тема на WordPress, която включва лесни за използване функции, което го прави чудесна опция за всеки уебсайт на нишовата директория. Посетителите обичат търсенето в радиус „близо до мен“, предложеното местоположение в близост до тях, разширеното сортиране и мощното мобилно изживяване, подобно на приложението. Темата включва поддръжка за полезни функции, включително представяне от страна на потребителите от предния край, интеграция на бюлетини и вградено управление на плащанията.

Най-доброто от всичко – с ListingPro не е нужно да купувате добавени приставки. Всичко, от което се нуждаете, е включено. Разработчиците на ListingPro искаха да създадат нещо, което потребителите могат да закупят, без да се притесняват за каквито и да е допълнителни плъгини за изграждане на сайт с списък с директории. И направиха точно това. Те създадоха мега-мощно разширение „всичко в едно“, за да позволят на потребителите да добавят списъци от предния и задния, потребителите могат да заявят списък от предния и администратора да приемат или отхвърлят от задния ред, администраторът може да генерира доход чрез таксуване на потребителите при надграждане до платена обява или дори когато те искат да популяризират техния списък чрез вградена индустриална стандартна система за реклами.

6. Указател+

Директория + обяви и директория WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Directory + е тема на WordPress, използвана за пускане на всякакъв вид жълти страници, тъй като поддържа масив от оформления на списъци. Bизползвайте своя собствена онлайн директория от магазини, ресторанти, туристически пътеки, паркове или нещо друго.

Тази тема предлага многофункционално използване за различен вид портален каталог. С тази тема всеки може лесно да настрои портал за онлайн справочник с категоризирани артикули от всякакъв тип – фирми, магазини, уебсайтове и т.н. Персонализирането също е лесно благодарение на иновативния AIT Page Builder. Той ви помага не само при изграждането на следващия уебсайт на директория, но и с всички важни настройки, които трябва да настроите.

С тази тема имате възможност да създадете свой собствен заглавие или да изберете карта (с няколко вида показване) или можете да използвате плъзгач – Лесен плъзгач, направен от Ait Themes или плъзгач на трета страна Revolution. От теб зависи! С Directory + Theme можете да създадете страхотен онлайн бизнес във вашия град или щат. Само помислете за идеята, за която сте страстен, а след това използвайте Directory +, за да я реализирате!

7. Луизиана

Луизиана Отзивчиви Каталог WordPress Тема

Тази тема прави лесно изграждането и управлението на вашия указател. Темата използва чист, минимално отзивчив дизайн, за да направи вашите малки обяви лесни за четене. Плюс с добавени премиум функции като създателя на страници Visual Composer, 100+ елемента за изграждане на страници, 20+ предварително зададени страници, 3 стила на оформление, 3 стила на заглавието, конструктор на футури, лесен демо вносител и много други, има много страхотни опции за изграждане на директория.

8. EVE (Събития)

Тема на EVE Справочник WordPress Тема

Това е първокласна тема на WordPress директория, специално създадена за изброяване на събития, така че потребителите да могат лесно да разберат какво се случва, кога и къде. Темата използва WooCommerce и листинг мениджър, така че вашите обяви могат да поддържат разширени опции за оценки на звезди, рецензии, представяне в предния край, пакети, цени и много други.

9. списък

Тема за приятелски справочник за WordPress, която може да се избере: Най-добри теми за WordPress

Това е качествена директория на WordPress и темата за изброяване предлага бързите опции за филтриране на данни в даден дизайн и дава възможност на потребителя да намери категорията си за търсене в списъка или директорията. С уникални опции като икони на категории, оценки, допълнителни описания, маркери и много други тази тема е чудесен избор за всяка директория.

10. Directory Builder Pro

Тема за WordPress на Builder Pro WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Directory Builder е ефективна тема на WordPress, създадена за обяви, събития и всяка друга обява, която да добавите към директорията. Той предлага множество функции, които го превръщат в крайната директория с обяви на пазара, включително полезни елементи за листинг, рекламни места, коментари, оценки, поддръжка за резервации, регистрация / вход в системата, преглед на мрежата или картата и дори създателя на страницата Visual Composer.

11. СписъкGo

ListGo Directory WordPress Theme: Най-добри теми за WordPress

List & Go е напълно отзивчива тема на директория на WordPress, базирана на оформление в стил на решетка, която може да се използва за показване на всички видове списъци на вашия сайт. Тази тема ви позволява да показвате съдържание по креативен и модерен начин благодарение на 500+ шрифтове на Google, персонализирани CSS3 анимации, полезни късокодове, карти, мулти-оперативни хори, премиум / повтарящи се плащания, интеграция на Facebook messenger и много други.

12. DirectoryEngine

Тема DirectoryEngine гъвкава директория WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

DirectoryEngine е прекрасна и организирана тема за премия WordPress, създадена от EngineThemes. Създайте страхотен сайт за онлайн директория за ресторанти, магазини, дестинации за пътуване или нещо друго, за да дадете на читателите си полезни съвети за това къде трябва да отидат..

Знаете ли най-добрите места в града, за да получите страхотен бургер? Или може би имате страхотен списък от не може да пропуснете туристически дестинации в Рим. Ами трябва да споделяте мъдростта си с другите! В днешно време повечето хора изследват своите маршрути за пътуване преди да тръгнат, което означава, че има огромен потенциал за онлайн директории, пълен с препоръки. Започнете своя собствена днес с помощта на темата DIrectoryEngine, която улеснява създаването на собствена онлайн директория за нула време.

На първо място, темата се предлага с множество вградени шаблони и блокове със съдържание, за да се добави лесно съдържанието ви. Освен това като добавяне на местоположения към вашия сайт можете да добавите видеоклипове, галерии, социални връзки и дори карта в допълнение към по-традиционното описание. На всяка публикация също има възможност да се заредят повече записи, така че читателите да могат да виждат повече свързани места, без да се налага да преминават към нова страница. Това е чудесен начин да задържите посетителите на вашия сайт по-дълго.

Други чисти функции на тема включват включени персонализирана джаджа за места, бързи връзки за харесване или споделяне на местоположение, подробно разширено търсене и още.

13. Javo

Тема на Javo Directory WordPress

Javo Directory е ефективна тема за изброяване на WordPress, базирана на Visual Composer и неговите функции за влачене и пускане. Темата предоставя различни персонализирани полета, списъци със страници и система за оценяване, които да се използват по предназначение. Плюс Javo е пълен с премиум приставки за създаване на страници, плъзгачи и решетки.

14. Wisem Directory

Тема на Wisem Local Directory WordPress

Тази тема е полезна при създаването на дълъг списък от сайтове, които се занимават с ежедневни пазари, онлайн магазини за физически продукти, магазини за подаръци и др. Тя дава гъвкавост за добавяне на персонализирани полета, формуляри за подаване и публични профили. С инструментите за проектиране отпред можете лесно да персонализирате цветове, шрифтове, фонове и анимации.

15. Споттер

Spotter Universal Directory Списък на WordPress Тема

Тази тема на WordPress директория е подходяща за използване за изброяване на множество фирми. Той позволява да се направи списък на фирми като недвижими имоти, ресторант, хотел, работни места, автокъщи и др. Той е идеален за изброяване на места, така че потребителите могат лесно да намерят нови места за хранене, пазаруване, релакс и други.

16. Продавач

Тема на WordPress Directory на доставчика

Използването на тази тема на WordPress директория ще ви бъде от полза да направите списък на доставчици и двойки за сватба. Тя дава възможност на доставчиците да създават своя бизнес обява онлайн, така че двойките да планират сватбата си от един уебсайт. Това е чудесен начин за сватбените планиращи да препоръчат любимите си, а малките фирми да получат допълнително излагане на сватбените клиенти.

17. MyListing

MyListing Directory & листинг WordPress Тема

Темата MyListing е идеална за разнообразни сайтове с директории и списъци. Темата включва полезни функции за вашия бизнес, включително премиум и заявяване на опции за включване в списъка, лесни персонализиране на резултатите от търсенето, опции за подреждане на емисии, глобални типове списъци, социални мрежи и др. Темата е съвместима и с Google карти, Yoast SEO, Elementor и Contact Формуляр 7.

18. Градски пътеводител

Тематичен справочник за градски справочник за WordPress

Тази невероятна тема на WordPress ви позволява да създадете свой собствен пътеводител за града, поради което той е в нашия списък с най-добри теми за WordPress в директорията. Тази тема притежава отзивчив дизайн, качествена административна среда и множество опции за търсене. Това е идеалната тема за показване на акцентите на вашия град с помощта на 3D карти, анимирани плъзгачи, изглед на улицата, оценки на звезди и други.

19. SpotGuide

SpotGuide Тема с висока производителност WordPress

SpotGuide е ценена тема от директорията на WordPress, която се фокусира върху изброяване на функционалността на сайта. Тази тема има разнообразни полета, които ви позволяват лесно да създавате нови метабокси и да ги изброявате точно. Също така ви е от полза да не редактирате изходния код за добавяне на ново поле. Други страхотни тематични функции включват разширени карти на Google, сравнение на списъци, любими, пакети и известия.

20. Суперлист

Тема за супер директория WordPress

Темата на директорията SuperList включва ключови функции, които трябва да търсите в най-добрата тема на WordPress. Такива са мениджърът на типа на листингите, представяне на предния потребител, първокласни пакети с листинг, лесни за използване метабокси, колекционер на Google места, възможност за подаване на заявки за списъци, множество обработки на плащания и опции за валута, разширена статистика, рецензии, геолокация и други. Просто инсталирайте темата, използвайте демонстрационния вносител с едно кликване, за да започнете, и след това добавете съдържание, за да стартирате бързо вашата директория.

21. DiningEngine

DiningEngine Restaurant Directory WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

DiningEngine е една от най-добрите теми за WordPress на директория, тъй като е фокусирана и проектирана специално за ресторанти, кафета и бистро сайтове. Той предлага високо персонализирани функции за този тип уебсайтове, тъй като включва разширено търсене, лесно управление на ресторанти и събития, представяне, подробности за хранене и други. Така че защо да не го опитам?

22. DocDirect

Тема на WordPress на DocDirect Healthcare

DocDirect е полезна тема на WordPress директория, предназначена за медицински специалисти. Направено е да бъде напълно отзивчив и е полезно за пациентите да намерят списък на бъдещи медицински центрове, здравни специалисти и да си резервират срещи с техните лекари.

23. FoodGuide

FoodGuide - Ресторант и барове WordPress Тема

Ресторанти, кафенета, Crêperies, барове, делиси или Take-aways – избройте всичко това в новия си портален каталог и улеснете живота на всички гладни туристи (не само) във вашия град! Благодарение на темата FoodGuide, посетителите на вашия сайт ще избират мястото за обяд въз основа на техните вкусови рецептори.

Изберете как ще стилизирате заглавката на уебсайта си. Можете да използвате Голяма карта, за да направите чиста, проста начална страница (с добре показани щифтове, които ще показват конкретен списък след щракване върху нея) или изглед на 3D карта или да добавите малко динамика с плъзгача. Има възможност да изберем и персонализираме собствения си плъзгач Easy и слайдър революцията на трета страна.

Темата FoodGuide представлява изключителна тематика и списък на директории, като се фокусира върху ресторантьорския бизнес и свързаните с него услуги. За тази конкретна цел има много персонализирани функции и приставки. Всеки плъгин е разработен, за да ви помогне за по-бързо и удобно търсене и за по-добро управление на списъците от администратори на сайтове или собственици на артикули.

Една от включените в плъгините директория е персонализираната приставка за меню за храна. Менюто за храна добавя към вашата тема възможност за създаване и управление на текущи менюта на храни, като ежедневно меню, a-la-carte или специално меню с ограничена дата / час. Няма проблем да настроите вашата ограничена наличност на оферти, както и повтарящите се оферти. Основното предимство на приставката за Food Menu е, че никога няма да забравите да спрете ограничена оферта или специално меню. Менюто за храна ще го направи за вас!

24. Бизнес търсач

Търсач на бизнес: Тема с списък на WordPress Тема

Business Finder е силно адаптируема тема от директория със създател на страници, за да стилизира вашата тема по начина, който ви харесва – защото всеки клиент има свои собствени нужди и критерии, на които трябва да отговаря новият му уебсайт. В Business Finder можете да коригирате ценовата и маркетингова стратегия, като използвате пакети. Пакетите са разработени за собственици на артикули / листинги (ваши клиенти), така че можете да разграничите броя на артикулите, възможността за промотиране на представени артикули и т.н. в тези пакети и да зададете различни цени за тях.

Тази тема е уникална със своя отзивчив дизайн и индивидуални функции. Някои от тях са директно включени; други са достъпни чрез разширени приставки. Приставките ви отварят нови опции – напр. Отзивите за артикули добавят възможност за преглед на изброените артикули (от крайните потребители), Изискването на обява позволява на собственика на артикула сам да иска и управлява собствения си продукт и много повече!

Има и възможност да инсталирате шлюзи за плащане или PayPal / Stipe Payment, така че вашите клиенти да направят плащане за вашите услуги по-удобно.

Business Finder НЕ е обикновена тема от директорията като другите. Темата ви предлага различни домашни страници и модификации на заглавките. Можете да използвате интегрирана заглавка, изображение или един от многото типове карта. Има класическа карта с щифтове за всички изброени елементи, изглед на улица или бизнес, както и 3D изглед. От вас зависи, коя опция е най-подходяща за вас.

25. Classiera

Classiera - Класифицирана реклама WordPress Тема

Classiera е нова премия тема за класифицирани реклами WordPress, налична в Themeforest. Тази тема е изградена с мощен административен панел, използващ Redux Framework, както и уникално табло за управление на предния потребител. От тук потребителите могат да управляват публикации на реклами, да редактират и създават нови. Classiera също предлага поддръжка за ценовите планове и подробности за поръчката в таблото за управление на потребителите на предния край.

Темата също е напълно съвместима с WPML и повечето други езикови приставки. Това означава, че можете да създадете свой собствен уебсайт за няколко езика, използвайки Classiera. И с Calassiera можете да използвате мениджъра на оформлението Drag & Drop, за да насочите, щракнете след това, плъзнете и пуснете всеки раздел от оформлението на началната страница. По този начин можете да създадете полу-персонализиран дизайн за вашия уебсайт.

В Classiera можете да настроите ценовите планове със собствена валута и да плащате с всеки поддържан от Woo Commerce метод. А с темата можете да използвате LayerSlider или Image Slider за заглавката си. Както и добавете реклами за разширено търсене с ключови думи, категории, местоположения, минимална и максимална цена, състояние на артикула и категории по избор. Темата включва също 650+ шрифтове Google, които правят уебсайта ви да изглежда по-привлекателен, плюс опцията за показване на категориите ви с страхотни икони на шрифта, плоски икони или всякакви икони на изображение в PNG.

26. Гео места

Тема за географски места на градски места

Информация и изтегляне

Geo Places е премия WordPress тема, която е разработена, за да ви улесни създаването на градски портал или уебсайт на директория чрез използване на CMS силата на WordPress и Google карти. Гео местата се предлагат с функция за инсталиране с едно кликване, която автоматично ще добавя към вашия сайт списъци, описания, изображения, джунджурии, публикации в блогове, препоръки и страници. Това манекен съдържание ще ви помогне много по-лесно да разберете как работи темата и ще ви помогне да направите правилния път. Можете също така да изтриете всичко с едно щракване и да започнете от нулата, ако искате да го направите.

Началната страница на Geo Places е стратегически разработена, за да помогне за насърчаване на максимално взаимодействие и излагане на основни елементи. И тя включва джаджи, карти, плъзгач на изображения, добавяне на видеоклипове и др.

Geo Places предлага и разширена функция за търсене, така че потребителите могат лесно да намерят атракции, ресторанти, хотели или каквото и да е около вашия сайт в близост до даден пощенски код.

27. Диамант

Тема на Diamond Directory

Информация и DownloadView Демонстрацията

Diamond е изчистена и елегантна тема за премия WordPress, създадена от WPZoom. Тази прекрасна тема е чудесна за създаване на градски водачи, списъци с препоръчани магазини или места или други директории.

С тази тема лесно можете да създадете произволен брой уебсайтове. Можете да създадете пътен блог с директория с най-добрите хотели, ресторанти и атракции в определен град. Или бихте могли да създадете уебсайт, който споделя най-добрите домакини, градинари и услуги за поддръжка на басейни във вашия квартал. Каквото и да искате да пишете, когато използвате Diamond, ще бъде супер лесно да получите настройка. Темата включва предварително изработени шаблони за начална страница, модул за персонализирана директория и много джаджи, за да можете да създадете уебсайта, който искате.

Темата също така включва страхотни функции, за да опрости персонализирането на вашата тема. Мощната ZOOM Framework ви дава опции за много от детайлите чрез темата, като цветове, персонализирано лого, фонове и други. Темата също е готова за WooCommerce, така че можете да добавите свой собствен магазин за благинки, който да предложите на своите читатели. Това би било идеално за продажба на карти, обиколки на града, билети с намалени атракции или дори продукти от местни занаятчии. Независимо от вашите нужди, Diamond е чудесна опция за създаване на уебсайт в стила на блог и директория.

28. Находка

Тема за бизнес каталог на Vantage

Информация и изтегляне

Vantage е премия, бизнес директория WordPress тема, създадена от AppThemes. С лесната инсталация е лесно да започнете да хоствате бизнес обяви. Пълните страници на директории с генерирани от потребители оценки и рецензии, социални икони, персонализирано търсене, персонализирани форми и интеграция с Google Карти предоставят всичко, което потребителят би могъл да се нуждае за лесно навигиране в уеб сайта. В допълнение към функциите за разширяване на директория, Vantage включва и персонализирани джаджи и API на AppThemes (за персонализиране, без да се налага да копаете в код).

29. Промоции за пътуване (Тема за деца)

Тема за туристически оферти Child WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Travel Deals е детска тема за темата Directory WordPress, създадена от Templatic (темата №1 в нашия списък). Тази премиум тема на WordPress е подробно и професионално решение за създаване на разширен уебсайт, базиран на сделки за пътувания и отзиви. Можете да създадете свой собствен уебсайт като Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy или Kayak.

Тази тема за деца на директория добавя множество отлични функции, базирани на сделки за пътуване, и се възползва от всички мощни опции, които директория вече включва. Използвайте добавените персонализирани полета за сделки, дестинации, агенции, дати на заминаване и продължителност на престоя, когато добавяте оферти за хотел, полет, пътуване и активност (в допълнение към фото галерии, описания, цени и връзки за социално споделяне). Или още по-добре – предлагайте планове или платени абонаменти, които позволяват на хотели и туристически агенции да добавят свои сделки към вашия сайт.

След като офертите са добавени към вашия сайт чрез страхотни опции за туристически оферти, потребителите могат да използват разширеното търсене, за да намерят точно това, което търсят. Детската тема също поддържа оценки, така че клиентите могат да преглеждат всяка своя покупка и да споделят своя опит с други читатели.

30. Spot Finder (Тема за дете директория)

Тема на WordPress за директорията за търсене на петна

Информация и DownloadView Демонстрацията

Spot Finder е прекрасна детска тема за популярната тема WordPress от Templatic. С Directory & Spot Finder можете да създадете зашеметяваща онлайн директория за горещи точки, ваканционни наеми, заведения за хранене и други.

В днешно време хората търсят истинско изживяване при пътуване. Туристите искат да отседнат в ниша за наемане на ваканция или ханове, да хапнат там, където местните се хранят, и да видят забележителностите, които са специфични за конкретен местност. Това е чудесно за малкия бизнес, тъй като те са тези, които помагат да се направи едно място по рода си, но малки предприятия могат да бъдат трудно да се намерят. Това е мястото, на което влизате. Създавайки онлайн директория от места за отсядане, хранене и посещение, можете да помогнете на посетителите да се възползват максимално от вашия град.

Създайте свой собствен онлайн ресурс за пътници от цял ​​свят. С темата за дете на Spot Finder (не забравяйте, че ще ви е необходима основната тема на WordPress на Templatic Directory, за да използвате тази детска тема), можете да създадете директорията си и да работи бързо. Просто инсталирайте темата и използвайте мощните шаблони на страници, за да добавите вашето съдържание – това е толкова лесно! Добавете началната си страница, списъци, категории, персонал, блога си и други само с няколко кликвания (ще трябва да добавите текст и снимки, разбира се – но шаблонът се грижи за оформлението за вас). Има дори шаблон за преглед на картата на цял екран на всичките ви обяви.

Има много повече неща, които правят Spot Finder страхотен. Една огромна особеност е, че работи с темата Directory. Directory добавя много функции за гео-проследяване, профили на членове, плъгин Tevolution и други.

31. Жълти страници (Тема за дете директория)

Тема за деца на справочници с жълти страници

Информация и DownloadView Демонстрацията

Yellow Pages е тема за деца на изключителната тема за Templatic Directory WordPress (отново, това е нашият избор №1). Това означава, че трябва да имате родителската тема, за да може темата на детето да работи. С Yellow Pages и Directory можете да създадете колекция от списъци от родния си град или от цял ​​свят.

Прекрасната бяла и жълта цветова схема на тази тема е поразително позната на потребителите, така че те се чувстват като у дома си, преглеждайки вашите обяви. Добавете места за ресторанти, офиси и дори събития. След това ги добавете към карта на началната страница. Или не добавяйте карта и вместо това включете плъзгача за начална страница. Каквото и да изберете, лесно да промените облика на Yellow Pages синусите, цялата начална страница е widgetized, така че да можете да създадете свое собствено персонализирано оформление.

Не се чувствайте заключени в жълтата цветова схема само защото темата носи името Yellow Pages. Има много опции за цветове, от които да избирате, за да създадете уебсайт, който работи за вас. Освен това темата е напълно отзивчива, така че хората могат да използват вашия сайт, за да намерят къде търсят у дома или в движение.

Темата също така включва всички страхотни характеристики на родителя, Directory. Това е правилно – огромната глобална директория, зареждане с Google карти, страхотни потребителски страници, поддръжка за електронна търговия, опции за осигуряване на приходи и други са функционални с темата за деца Yellow Pages.

32. Указател

Тема многофункционална WordPress тема

Многоцелевата тема на Directory е полезна директория на WordPress и тема за стилове на списъци за всяко списание, новини, уики, ръководство на града и др. Това е напълно отзивчива тема и ви дава гъвкавост да създавате неограничени оформления на началната страница, използвайки конструктора за плъзгане и пускане, персонализиран елементи на директория (списъци, система за съобщения, съвместимост с WooCommerce, маркери и др.), вградени рекламни места и много други.

33. Местоположения (Тема за дете директория)

Тема на директорията за местоположения

Информация и DownloadView Демонстрацията

Locations е цветна първокласна детска тема WordPress за темата Directory от Templatic. Този удебелен номер добавя живи карти и детайли към сайта на вашата директория.

Има милион уебсайтове като Yelp, препоръчващи най-добрият ресторант за намиране на суши тук, най-добрите влакчета с влакчета до там или дори най-добрите места за посещение, когато отидете в определена страна. Независимо от вашия опит, Locations е идеалният начин да споделяте препоръките си със света. Това е дъщерна тема, така че също така ще ви е необходима темата Directory WordPress, за да я използвате. Но момчето си заслужава – ще споделяте любимите си места за нула време!

Темата за директория е пълна с функции и функции, всички сами – включително списъци, страници на персонала, гео проследяване, поддръжка на WooCommerce, интеграция на членство и много други. Когато добавите към детската тема Locations, тя просто става по-добра. Темата добавя цветно координирани щифтове за карта, прекрасно навигационно меню в стил на мрежата и ярки и смели цветни акценти навсякъде (поръчайте тези супер заредени звездни оценки, заглавия, бутони, курсори и други).

Прекратяване на най-добрите теми за WordPress на директория

За да проектирате персонализираната си директория за онлайн теми, трябва да изберете подходящи теми на WordPress от различни полета и да ги изброите систематично. Това обаче ще помогне на множество фирми да изберат една от най-добрите теми на WordPress за директория за техните конкретни бизнес уеб сайтове и да ги направят приятелски настроени за онлайн потребителите.

Пропуснахме ли любимата ви тема? Или сте пробвали някой от нашите снимки за най-добрите теми в WordPress на директория? Уведомете ни в коментарите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map