30+ минимални теми за WordPress 2020

mЗа дизайнерите ключов елемент от вашия арсенал трябва да бъде вашето портфолио. Пълен с примери за най-новите и най-добрите си творби, вашето портфолио е чудесен начин да впечатлите и убедите нова клиентела. В зависимост от типа дизайнер или художник, който сте, може да нямате необходимите умения за уеб разработка, за да изградите свое собствено онлайн портфолио (или може би просто нямате време). Не се страхувайте, ние закръглихме някои от най-добрите минимални WordPress теми, идеални за всеки дизайнерски уебсайт. Да започваме!


Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Андерс

Тема за портфолио Anders Clean Multi-concept

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако търсите гъвкава тема, която можете да използвате за създаване на портфолио, блог, магазин или минимален бизнес сайт, тогава Anders е за вас. Тази тема включва 15 зашеметяващи и разнообразни дизайна на начални страници, включително портфолио, витрина на проекти, вертикален плъзгач, агенция, въртележка, магазин и интерактивни стилове на връзки. Изберете от 6 стила на заглавията, 12 списъка с портфолио и множество оформления на блогове, за да създадете вашия перфектен дизайн на сайта. Перфектно създаден за показване на вашето портфолио онлайн, Anders има всичко необходимо. Дори секции за вашия екип и цени. Освен това темата е съвместима с популярни плъгини като WooCommerce, Contact Form 7 и WPML.

2. Общо

Най-добри минимални теми за WordPress: Общо

Информация и DownloadView Демонстрацията

Total е една от най-популярните и най-продавани теми за всички времена (WPExplorer). Темата има много изчистен / основен дизайн по подразбиране, който може лесно да бъде настроен чрез персонализиран потребител на живо и можете да създадете почти всеки тип сайт с всички налични вградени опции, оформления и модули за създаване на страници. Но това, което прави тази тема една от най-добрите минимални теми на WordPress, които можете да закупите, е 40+ лесни стартиращи демонстрации, гъвкави опции и удобен за разработчиците код.

3. Neve (безплатно)

Тема на Neve WordPress

Изградете чист и класически сайт с Neve. Тази красива безплатна тема е проектирана да бъде лека, бърза и съвместима с почти всеки популярен създател на страници на пазара. Темата е съвместима с Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer и дори Divi. Плюс това е готов за мобилни устройства – така че вашият сайт ще изглежда страхотно на всяко устройство. Но дори и да търсите да създадете минимален сайт, струва си да помислите за надстройка до Премиум план Neve за добавени функции като превъртане до върха, бяло етикетиране и персонализирани бустери за Elementor, WooCommerce, блог и заглавки (в зависимост от плана).

4. Инеко

Най-добрите минимални теми за WordPress: Ineco

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако имате нужда от универсален минималистичен сайт, разгледайте по-подробно тази тема. Ineco се доставя с много варианти на страници и функции, за да отговори на нуждите на повечето потребители. Инсталирането на тази тема ще ви отнеме само няколко минути. Ineco поддържа най-популярните премиум приставки и добавки, което позволява създаването на съдържание без умения за кодиране. Visual Composer Page Builder със своите 40+ персонализирани кратки кодове ще ви помогне да изградите вашия сайт безпроблемно.

5. xPression

xPression Minimal WordPress Тема за блогове

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тази изчистена, модерна и елегантна тема е идеално подходящо за онлайн лични блогове, модни блогове, пътеписни блогове и други. xPression се зарежда с много предварително проектирани страници, които ще накарат вашият онлайн ресурс да изпъкне една миля. Той предлага три стила на началната страница, заедно с други страници, т.е.: списък с блогове, единичен блог, контакт и около. Темата е изградена с помощта на един от най-популярните безплатни програми за изтегляне и пускане на елементи Elementor. Опциите за персонализиране на тема WordPress включват визуализация на промените на живо, така че дори няма да е необходимо да презареждате страницата, за да видите промените си.

6. Илюстрирайте

Най-добрите минимални теми за WordPress: Илюстрирайте

Информация и DownloadView Демонстрацията

Illustrate е наистина тема от дизайнери за дизайнери. Създаден в сътрудничество с Блаз Робър, тази уникална тема на uber е идеална за всеки тип изпълнител. Страхотните функции като персонализирани видове публикации, цветни кодирани изображения и цветни палитри (като тези, които виждате на Dribbble) са само върхът на айсберга.

7. Лили ежедневно

Тема за дневен блог на Лили

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако търсите по-добра производителност, по-чист дизайн, по-бърза скорост на натоварване и по-елегантен опит, опитайте Лили. Можете да избирате от 10 различни оформления за вашата начална страница, архивни страници, авторски страници, страници с резултати от търсенето, маркери и категории и да използвате различни опции за стилизиране на вашия блог. Темата е много лесна за използване и захранвана от HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Леката навигация ще осигури на посетителите ви бърз достъп до всякаква информация на вашия сайт. Лили е готова за превод и включва .pot файл, така че вашият блог ще бъде един вид международен ресурс.

8. пътека

Най-добрите минимални теми за WordPress: пътека

Информация и изтегляне

Дръзка и красива, Trail е чудесен вариант за показване на работата ви онлайн. Големите изображения, чистата подредба и лесната за четене типография на тази тема поддържат фокусирането на читателите точно там, където искате – върху вашата работа. Темата също е отзивчива, може да показва паралакс изображения и се предлага с филтрируемо портфолио.

9. Webion

Тема за минимален универсален елемент на Webion WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тази тема идва с пълна съвместимост за Elementor WP Page Builder. С Elementor получавате безплатно пълния пакет джаджи. Включени са и джаджи като въртележка, Google карти и т.н. Това в комбинация с темата за Webion прави създаването на уебсайтове лесно и ефективно (плюс това не изисква умения за кодиране).

10. Ориана

Ориана Минимално портфолио и фотография WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ориана е креативна, висококачествена, напълно отзивчива тема. Тя дава възможност на творческите хора да се представят по необикновен начин. Можете да конфигурирате по-голямата част от аспекти на Oriana като цвета на акцента, Google Fonts и много други, като използвате вградени опции. Демонстрацията на темата е супер лесна за инсталиране с едно щракване, така че можете да имате отзивчив сайт за готовност за ретина и превод за нула време.

11. Амбианс

Най-добрите минимални теми за WordPress: Ambiance

Информация и изтегляне

Перфектен за феновете на популярната рамка Genesis, темата Ambiance child е идеалният начин да изградите вашето онлайн портфолио, използвайки Genesis. Тази тема е отзивчива за мобилни устройства, включва персонализирано заглавие и представя всичките ви приказни изпъкнали изображения отпред и в центъра (правенето е чудесно за използване като основно портфолио).

12. Орел

Тема за минимални WordPress с отзивчиви орели

Информация и DownloadView Демонстрацията

Eagle е напълно отзивчив с минимална тема на WordPress, предназначен за агенции. Неговият изчистен дизайн и блог позволяват на всеки соло професионален, агентски бизнес, креативни агенции, архитектурна или интериорна фирма, фотографско студио и др. Да промотират работата си или бизнеса си с лекота. Демокционната функционалност за импортиране с едно щракване, конфигурируеми опции за тема и кратки кодове улесняват бързото промяна на почти всичко.

13. Кой

Koi

Информация и DownloadView Демонстрацията

Koi е чудесен начин да покажете множеството си произведения. С чиста и организирана подредена мрежа, тази тема е идеално подходяща за всеки творчески тип уебсайт. Освен това тази тема се зарежда с 6 безплатни приставки, CSS3 филтриращи ефекти, брояч на изглед на портфолио, поддръжка на лайтбокс и други.

14. Леска

Тема за минималистична WordPress на Hazel Minimalist

Информация и DownloadView Демонстрацията

Hazel е персонализирана тема с вградено мега меню и пълна интеграция на WooCommerce дизайн. Той предлага множество типографски опции с над 800+ шрифта на Google, опции за персонализирани страници за сайтове с много страници, различни типове и стилове на портфолио. Плюс това е WPML и преводът е готов. Освен това Hazel се доставя с много полезни елементи за създаване на визуални страници и множество предварително конфигурирани оформления.

15. Мастило

мастило

Информация и изтегляне

Мастилото е зашеметяващ филтрируем шаблон за портфолио с полезно меню вляво. Лесното за използване и навигиране мастило също е отзивчиво да се настройва към всеки размер на екрана. Темата също така включва фонови изображения на цял екран, които можете да задавате на страница, за да дадете на всеки пост, страница или портфолио елемент уникален дизайн.

16. Bookworm

Тема за цял екран WordPress Bookworm

Информация и DownloadView Демонстрацията

BookWorm е създаден специално за автори и издатели. Уеб дизайнът на цял екран ще ви помогне да покажете вашите творби и лични детайли накратко. Минималното, чисто и отзивчиво оформление улеснява включването на скоро публикувани или предстоящи издания на книги на началната ви страница. Плюс Bookworm може да се похвали с функции като авторски профил, публикувани по-рано секции от книги, блог на автора, наскоро публикувани или предстоящи подробности за издаването на книги и т.н..

17. Север

север

Информация и изтегляне

Чиста, смела и елегантна темата на North е прекрасна опция за стил на решетката за вашата работа. Персонализираните джунджурии за Twitter, Flickr и Dribble улесняват вашите читатели да следват заедно с вашите текущи проекти. Персонализираните тематични галерии и портфейли също правят лесно добавянето на изображения, аудио файлове и видеоклипове.

18. Миндело

Тема за минимално портфолио Mindelo WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тази напълно отзивчива тема е оборудвана с Visual Composer Drag & Drop Page Builder, както и плъгинът Slider Revolution. И в случай, че вашият бизнес се нуждае от многоезичен сайт, Mindelo се предлага и с многоезичен Plugin WordPress точно за тази цел. Темата е изградена върху Bootstrap, една от най-популярните рамки за HTML, CSS и JS за разработване на отзивчиви, мобилни първи проекти в мрежата..

19. Пространства

Най-добрите минимални теми за WordPress: Пространства

Информация и DownloadView Демонстрацията

Чисто и просто, Spaces е супер минимална тема на WordPress с богато портфолио портфолио – затова смятаме, че това е една от най-добрите минимални теми на WordPress на пазара. Тази тема е подходяща за дизайнери, които може да искат да продават и свои собствени продукти, тъй като темата поддържа както Easy Digital Downloads, така и WooCommerce за лесна настройка на електронния магазин.

20. Камила

Тема за минимален блог на Камила WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата Camila прави силен акцент върху четенето на текста. Може да се използва като личен блог, списание или журнал и е изключително лесен за настройка и използване. Ако не искате дизайнът да изпревари съдържанието ви, избирането на Camila е чудесен избор, тъй като е тема, която е първа в съдържанието. Ако сте фотограф, можете да създадете красиви галерии, за да показвате най-добрите си произведения, просто без да се изисква кодиране в края ви. И ако сте художник или креативен човек, можете да покажете своите таланти, а не наперен дизайнерски трикове.

21. Савой

Savoy - минималистична тема за AJAX WooCommerce

Savoy е забавен и минимален начин за показване на галерии на вашите продукти. Просто добавете продуктите си с галерии с изображения (чрез WooCommerce) и те се показват на обикновена начална страница в стил решетка. По този начин клиентите могат да разглеждат цялата ви работа, без да се налага да презареждат страницата (огромен пестене на време).

22. Наря

Narya Food Blog WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Narya включва всичко, за да задоволи вашите творчески нужди: социални медии, електронна търговия, зашеметяващи галерии, инструменти за управление на реклами, интеграции на бутони за споделяне с голямо внимание към детайлите и стила. Типографията му е едновременно елегантна и ненатрапчива, плюс темата включва плъзгачи, които да представят вашето съдържание по най-потресаващия начин. Искате ли да настроите малка настройка, която да отговаря на стила на вашата марка? Narya също така включва прост панел с опции за тема на Narya за лесни промени.

23. Волта

Волта

Информация и DownloadView Демонстрацията

Volta е впечатляваща опция за портфолио, която включва 3 варианта на основния екран. Изберете от съдържателен плъзгач, видео или фон за изображение, когато потребителите за първи път кацат на вашия уебсайт. Темата включва също прекрасни и минимални портфейли, които са напълно отзивчиви и готови за ретина.

24. Неоникс

Тема на WordPress на Neonix Digital Agency

Информация и DownloadView Демонстрацията

Neonix е бизнес WordPress тема, идеална за дигитални агенции, уеб студия, лични блогове / портфейли, SEO експерти и други доставчици на цифрови услуги. Той е напълно отзивчив и готов за превод, така че аудиторията ви няма да бъде ограничена по отношение на устройство или местоположение. Не се нуждаете от знания за кодиране, ако искате да създадете уебсайт с помощта на Neonix – просто използвайте примерната демонстрация за създаване на уебсайта си в рамките на минути.

25. KEO

KEO Многофункционална тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

KEO е отзивчива тема, чудесна за уеб агенция, фотографско студио, магазин, стартиране, фрийлансър, V-карта и други. Темата е изградена върху интуитивния и удобен Qoob строител, който предлага множество функции за персонализиране за следващия ви проект. Изградете своя нов уебсайт от нулата с помощта на строителя и онлайн документацията.

26. Разкрий

Най-добри теми за минимален WordPress: разкриване

Информация и изтегляне

Разполагането с голямо отзивчиво, филтрирано портфолио е това, което Reveal предлага. Тази тема е чиста и минимална, така че вашите проекти да се открояват, плюс елегантното гледане на ajax е впечатляваща добавена функция. Темата включва също и опции за слайдшоу, персонализирани джаджи, бутони и други, които очаквате от най-горните минимални WordPress теми.

27. Чела

Chela Minimal Agency WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Chela е супер лека, минимална и модерна тема, идеална за агенции и фрийлансъри. Той е напълно отзивчив и изглежда страхотно на всички устройства. Темата е оборудвана с Advanced Custom Fields, което е идеалното решение за всеки уебсайт на WordPress, който се нуждае от по-гъвкави данни като други системи за управление на съдържанието. Плюс включеният плъгин jQuery с помощта на Owl V2 / Carousel позволява създаване на красив отзивчив плъзгач на въртележка.

28. Графикс

Най-добрите минимални теми за WordPress: Grafix

Информация и изтегляне

Grafix е по-професионално портфолио с елегантен и минимален дизайн. Темата разполага с голямо портфолио за вашата работа, освен това е лесно да направите темата своя собствена с вградени опции за персонализирани фонови цветове и изображения.

29. Моросета

Тема на WordPress за блог за пътуване на Moroseta

Информация и DownloadView Демонстрацията

Moroseta идва с 5 оформления на блога и 4 оформления на единични публикации, така че ще имате много да избирате. Персонализираният плъзгач улеснява декорирането на всяка ваша публикация, а лайв персонализаторът позволява плавен процес на персонализиране. Тази тема за блогове на WordPress също е готова за джаджи, така че можете да разширите нейната функционалност с добавки за WooCommerce и MailChimp, JetPack, форма за контакт 7 и т.н..

30. Таг

Най-добрите минимални теми за WordPress: Маркер

Информация и DownloadView Демонстрацията

Tag е чиста тема от портфолио в цял екран с лесни опции за персонализиране (за цветови схеми, цветове за акценти, google шрифтове и други). Включените персонализирани джунджурии, шаблони на страници, кусови шорткъти и стилизирани формати за публикации правят добавянето на вашето съдържание просто.

31. Inspiro

Най-добрите минимални теми за WordPress: Inspiro

Информация и DownloadView Демонстрацията

Докато Inspiro е създаден с фотографи, тази минимална WordPress тема е идеално подходяща за всеки дизайнер или художник, който търси стилна и минимална тема. Опции за екранни слайдшоу, галерии и дори WooCommerce правят тази тема чудесна опция.

32. Произход

Най-добрите минимални теми за WordPress: Произход

Информация и DownloadView Демонстрацията

Origin е обикновена решетка, без тематично портфолио, която е идеална за показване на вашите изображения. Темата е напълно отзивчива, така че читателите могат да проверят, че работите на настолни компютри, таблети и мобилни телефони. Освен това темата включва множество опции за персонализирани цветове, оформления и дори реклами.

Прекратяване на нашата обзор на най-добрите минимални теми за WordPress

Ето защо – над 30 страхотни премиум минимални WordPress теми, от които да избирате. Разбира се, има и някои страхотни безплатни теми. Ако имате малък бюджет, може да искате да разгледате някои от нашите елегантни безплатни теми за WordPress, безплатна тема на WordPress Pronto и тема без WordPress за снимки без снимки. Или бързо търсене на „портфолио“ на WordPress.org също така ще ви даде много други прилични безплатни опции за теми. Само не забравяйте, че с безплатни теми няма да получите същите страхотни премиум функции и поддръжка, които идват с платена тема. Премиум темите си заслужават цената, особено когато избирате тема за вашето професионално онлайн портфолио.

Ако имате какво да добавите или смятате, че сме пропуснали наистина страхотна тема, уведомете ни в коментарите по-долу. Ще се радваме да чуем кои са любимите ви минимални теми на WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map