25+ най-добри кафе теми и теми WordPress

В днешния първи свят за мобилни устройства се нуждаете от онлайн присъствие, за да развиете бизнеса си. Някои хора може да си помислят, О, не ми трябва уебсайт, всичките ми клиенти са местни! Но грешиш Не можете недвусмислено да кажете, че приятно изглеждащият уебсайт няма да ви осигури повече клиенти или че цената на първоначалната настройка надвишава възвръщаемостта. Особено не, когато имаме списък с някои от най-добрите теми на WordPress за ресторант на разположение.


С WordPress е лесно да създадете уебсайт за вашия бизнес – всичко, от което се нуждаете, е безплатен следобед. Освен вашето време, просто ви трябват няколко достъпни инструмента, за да започнете:

 • Хостинг: По-конкретно, един оптимизиран да работи добре с WordPress. Ето нашите снимки за най-добрия хостинг на WordPress, ако се нуждаете от помощ при избора.
 • Име на домейн: Това вероятно ще е името на вашия бизнес – както виждате нашата е WPExplorer.com, защото това сме ние. Можете да получите име на домейн от $ 4,99 от GoDaddy – те са нашият регистратор по избор.
 • тема: И накрая, ще ви трябва зашеметяваща тема на WordPress за ресторант (така че продължавайте да четете).

Избирайки тема на WordPress, специално създадена за ресторанти, кафенета, делиси и други заведения за хранене, ще си спестите много време. Тези теми обикновено включват вградени функции, които ресторантите се нуждаят от менюта, резервации и други.

Въпреки че можете да прекарате часове в разглеждане на всички налични теми в ресторанта за WordPress, решихме, че ще ви спестим малко време. Ето нашите фаворити и топ избор за най-добрите теми за WordPress за ресторант. Докоснахме се до базата на куп ниши (включени са пивоварни и хранителни камиони), така че да се надяваме, че вашата мечтана тема е по-долу!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. ROSA

ROSA Best Restaurant WordPress теми

Информация и DownloadView Демонстрацията

Когато разглеждате най-добрите теми за WordPress в ресторанта, просто трябва да разгледате ROSA. Тази красива тема е идеална за всеки кулинарен сайт – от изискано хранене до такси камиони. Тази отзивчива дизайнерска тема включва всичко необходимо, за да стартирате и работи уебсайта на вашия ресторант. Добавете хранителни менюта, направете резервации, създайте впечатляващи страници на паралакс. Можете дори да активирате онлайн поръчки с опциите за електронна търговия на тема на WooCommerce.

В днешния свят на смарт телефоните клиентите правят своите изследвания, преди да купят или хапнат нещо. Затова е важно сега, повече от всякога, да имате прекрасен уебсайт, за да могат вашите клиенти да разглеждат. С Rosa можете да покажете вашия ресторант и менютата си, като използвате всички отлични функции на темата. Създайте привличаща вниманието начална страница с плавни фонове на паралакс изображения, добавете менюто си с помощта на класна система от менюта и споделете всички ваши предстоящи събития в блога.

А темата включва вградени опции за интеграция на Open Table. С това можете да добавите формуляр за резервация към всяка публикация или страница, като използвате акаунта на вашия ресторант на Open Table. По този начин клиентите могат да направят резервации за всеки ден от седмицата направо от вашия уебсайт.

Друга забележителна характеристика на темата е бързата демо инсталация с едно кликване, за да можете бързо да стартирате сайта си. Освен това темата е кодирана за скорост и SEO, така че вашите клиенти не трябва да имат проблеми с намирането и използването на вашия сайт. ROSA също така включва множество опции за стилизиране в реално време, 600+ шрифтове в Google, готов за превод .po файл и страхотна поддръжка. Всичко това (и още) прави ROSA чудесен избор, за да свалите уеб сайта на вашия ресторант.

2. CafeDia

CafeDia - Тема за ресторант WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Създайте красив уебсайт за вашето тържествено откриване, използвайки темата на CafeDia WordPress. Независимо дали имате нужда от сайт за вашето кафене, кафене, ресторант за хранене или изискан ресторант CafeDia е чудесен избор. Започнете бързо с демонстрационния вносител с едно кликване. След това изберете от 3 уникални дизайна на начална страница, за страница, 2 стила на менюто, мощен блог, галерии и дори формуляр за резервации. Или създайте персонализирано, по рода си оформление с включения WPBakery page builder – един от най-мощните и популярни приставки за създаване на страници на пазара. Както и да е

CafeDia също е съвместим с Гутенберг – така че можете да създавате публикации в блогове с помощта на интуитивния редактор на блокове. И разработчиците ще харесат включената детска тема, така че можете да персонализирате темата според съдържанието на сърцето си и пак да можете да я актуализирате. Други функции включват стик меню, плъзгане на плъзгач, джаджа за абонамент за абонамент за бюлетин на Ajax, неограничени цветови опции, шрифтове на Google, дизайн за готовност за отзивчивост и ретина, съвместимост между браузъри и други.

3. Общо кафене

Кафе от Общо най-добър ресторант WordPress теми

Информация и DownloadView Демонстрацията

Кафето е прекрасна демонстрация на тема WordPress с кафе на една страница и ресторант, използвайки мощната WordPress тема Total Drag & drop. Този зашеметяващ пример на нашата тема №1 показва как можете да поставите вашия ресторант на картата (или поне в мрежата) с WordPress.

Всеки ресторант трябва да внесе нова клиентела. Вашите лоялни клиенти са страхотни, но ако не кажат на приятелите си как ще се развива бизнесът ви някога? Най-лесният начин да популяризирате вашата закуска е чрез уебсайт, който може да бъде споделен чрез Yelp, бюлетини и други социални медии. И с демонстрацията на темата ни за кафе, вие със сигурност правите трайно първо впечатление.

Кафето е построено изцяло с Total и включената ексклузивна разширена версия на Visual Composer. Плъзгачът Revolution също е използван за създаване на плъзгач на цял екран (с ефект на изгаряне на кен), който показва лого, представени елементи от менюто и разбира се отворени часове. Темата също така показва вашето меню в елегантен и лесен за четене формат, използвайки персонализирания модул Total Leads.

Обърнете внимание, за да видите какво още сме опаковали в тази страхотна демонстрация на кафе и ресторанти! Кафето е напълно отзивчив, готов за превод и включва интеграция в социалните медии. И тъй като има вградени толкова много опции за цвят и шрифт, че е лесно да импортирате примерни данни на кафене, ощипвате дизайна малко в персонализатора на WordPress на живо, а уебсайтът ви се стартира и работи за нула време!

Общите функции на темата включват:

 • Четири премиум приставки БЕЗПЛАТНО: Visual Composer, Templatera, Slider Revolution & Layer Slider
 • Стотици опции за персонализиране чрез Live Customizer
 • 700+ шрифта на Google, за да изберете измежду размера на шрифта, цвета, разстоянието и други
 • Персонализиран конструктор на заглавки и долни колонтитули
 • Пълна ширина и опаковани оформления
 • Персонализирани видове публикации за портфолио, персонал и препоръки
 • Красив (и персонализиран) блог
 • И много повече!

Total е чудесна тема, ако искате мощни опции с гъвкавостта да създадете уебсайта, който искате. С всички персонализирани елементи Visual Composer, опции за персонализиране на теми на живо и премиум приставки няма нищо, което не можете да създадете.

4. Ristorante

Ristorante - Creative Word WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата на Ristorante да бъде блестящо проектирана с шепа зашеметяващи опции.

 • Първото от тях бяха ястия – можете да ги категоризирате под Entrees, десерти и т.н. (нещо, което Will би могъл да използва по-късно)
 • Таксономията помогна за филтрирането на различни хранителни продукти за хора с много специфичен вкус – например само бразилско кафе на зърна.
 • Опцията за събития беше налице само в случай, че Уил реши да проведе специална промоция за 2 часа кафе.
 • Освен тази тема, темата имаше плъгин за създаване на страници и специална интеграция с WooCommerce, така че клиентите на Уил да могат да резервират резервация!

От визуална гледна точка темата поддържа 6 различни оформления – като единична колона (със или без изображения), две колони една до друга (със или без изображения) и разкошен дисплей на въртележка, в който са изброени три или пет елемента.

5. Монмартър

Монмартр кафе ресторант WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

CMS Masters прави страхотни теми, а Монмартър не е по-различен. Тази нова тема също е зашеметяваща. Той включва планиране на събития, персонализирани постови типове, плътна интеграция на WooCommerce за резервации на маса и домашни доставки и кратки кодове за менюто. Плюс всемогъщият административен панел на CMS Masters, включен в темата, улеснява персонализирането на почти всеки аспект на темата.

6. Гранд ресторант

Тема на кафене на Grand Restaurant Restaurant

Информация и DownloadView Демонстрацията

Верен на името си, темата на Grand Restaurant е впечатляваща. Нито един камък не беше оставен без промяна при разработването на тази тема. Темата разполага с персонализатор на живо, за да можете да проследявате и правите промени в реално време. Освен това има конструктор на съдържание за влачене и пускане, множество поддръжка на Google Maps (така че всеки да може да намери всеки клон) и интеграция на WooCommerce за доставка на храна.

Направете заявление и попълнете резервациите си на Open Table с темата Grand Restaurant WordPress. Тази тема е готова за вас, за да добавите собствено меню, готвач биос и още и да започнете да резервирате! Темата се предлага и със създател на съдържание, така че можете да промените вашите персонализирани типове публикации (за персонал, цени, менюта, препоръки и т.н.), за да видите как искате.

Темата също е готова за WooCommerce. По този начин можете да продавате свои собствени елементи от менюто за доставка и извеждане от вашия собствен сайт, вместо да използвате трета страна. Затова спрете да губите процент от продажбите на Grubhub и накарайте клиентите да поръчват директно от вас!

Други функции на темата, които трябва да очаквате с нетърпение, включват паралакс изображения, незабавно приспособено търсене, изображения на персонализирани заглавки, тонове къси кодове и джунджурии, персонализирани менюта, шрифтове на Google и много други.

7. Дина

Дина - ресторант, бар, кафене, тема WordPress за храна

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако търсите приятна модерна тема на WordPress за вашия ресторант и искате да го направите четлив и минимален, тогава Дина е правилният избор за вашите клиенти. Той ще ви помогне да развиете вашата къща за хранене, кръчма, бар, кафене, пекарна, пицария или бистро чрез своите удобни за потребителя формуляри за резервация, пет различни шаблона на менюто и функция галерия.

Dina има домашен плъзгач на цял екран, както и безкрайни цветови опции, от които да избирате, за да можете да персонализирате уеб страницата си колкото искате. Елегантната му галерия ще позволи на бъдещите ви гости да знаят какво да очакват и ще ги накара да искат да посетят мястото ви възможно най-скоро, за да се насладят на вкусните ви ястия или напитки и да се отпуснат на красиво място. Също така, отделните шаблони за екип ви позволяват да запознаете съотборниците си с очите на обществеността. Да знаеш кой готви храната ти е голям плюс!

Цветовете са достъпни чрез Live Customizer, както и персонализирано лого и типография. Можете да поддържате връзка с клиентите си и да споделяте невероятни моменти чрез опцията Instagram и функциите на социалните медии. И разбира се, Дина е напълно отзивчив и лесен за използване на компютри, таблети или мобилни телефони, така че да достигнете до възможно най-много хора.

8. SNDWCH

SNDWCH - Тема за ресторант WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Една от най-интересните характеристики на тази тема е, че тя идва със система за резервации, захранвана от приложение за iPhone! Колкото и лудо да ви звучи, ето точният цитат:

Приложението се нарича „Запазено“ и ще стартира едновременно с тази тема. Това приложение е за мениджъри на ресторанти, собственици и домакини. Той е предназначен да комуникира директно с вашия уебсайт WordPress. Някой отива на вашия уебсайт и изпраща резервация и можете да настаните гостите си, като използвате iPhone или iPad версията на това приложение. Целта на това приложение е просто как управлявате резервациите на трапезата на вашия ресторант. Вашият уебсайт ще генерира сигурна парола, която можете да включите директно в приложението iPhone или iPad.

Темата се предлага с разширени функционалности като проследяване на данни с неограничени менюта с брояч на цени и калории, а формата за контакт на темата съхранява данните директно във вашата база данни.

9. Реска

WordPress ресторант Тема Resca

Информация и DownloadView Демонстрацията

Аз лично обичам тази тема по две причини. Едната, тя идва с вграден плъгин, наречен WordPress Restaurant Menu Plugin. Това прави невероятно просто да създавате и показвате постоянно променящите се менюта на вашия ресторант. Второто е възможността да резервирате маса с OpenTable или вградена форма за резервация. Освен това, темата е базирана на рамката Bootstrap 3, имаше невероятни паралаксални ефекти и интеграция с WooCommerce.

10. Механа

Механа Професионален ресторант Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Функционалната тема Tavern също прави списъка благодарение на него многофункционален характер! Темата има готови 4 демонстрационни оформления (не трябва да е толкова, колкото предишната), но поддържа резервации чрез OpenTable, а приставката за създаване на страници за плъзгане и пускане идва с темата!

Това, което наистина е впечатляващо, е минималистичното оформление на темата, фокусирано върху представянето на съдържанието по най-привлекателния начин. Оформлението на една страница, съчетано с големия размер на шрифта, създава страхотно потребителско изживяване.

От техническа страна темата включва плъгин Slider Revolution и поддържа разширено превъртане на паралакса, включително клавишите със стрелки от клавиатурата. Той също е одобрен от Google Friendly Test Friendly, така че знаете, че клиентите ви могат да резервират в движение. О, темата също има страхотен административен панел, задвижван от рамката Redux и интеграцията на WooCommerce.

11. Пивоварна

Пивоварна: Тема на WordPress за производителите на бира

Информация и DownloadView Демонстрацията

Пивоварната е точно това, което звучи – тема за ниша за нишовия бизнес. Това е перфектната тема за производителите на бира, занаятчийските пивоварни и местните заведения за микробус.

Темата има директорията на бирата, където можете да категоризирате наличните бири при натискане за лесна справка. Освен това имаше локатор на магазин (задвижван от Google Maps) и онлайн поръчки чрез WooCommerce. Най-интересната част обаче е Live Customizer. С това можете бързо да персонализирате различни елементи от темата, за да я направите своя собствена.

12. Каталея

Каталея Ресторант Пица Кафе WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тази тема е идеална не само за кафенета, но и за пекарни, магазини за сладолед, пицарии и ресторанти. Темата има всичко, което един онлайн магазин има нужда. 5 демонстрации за бърз старт, проста онлайн поръчка, менюта и система за резервации. Освен всичко това, началната страница разполага със зашеметяващи плъзгачи за изображения, задвижвани от приставката Revolution или Layer Slider WordPress – и двете са включени в темата.

Но темата им идва и със създателя на страницата Visual Composer. Така че можете да сочите, щракнете и плъзнете и пуснете, за да създадете свои собствени персонализирани страници за нуждите на вашия ресторант.

13. БЕРГ

Тема на WordPress за ресторант BERG

Информация и DownloadView Демонстрацията

BERG е уникално проектиран, затова прави нашия списък с най-добрите теми за WordPress за ресторанти, които трябва да разгледате. Темата включва не само популярния създател на страници Visual Composer, но и отива една стъпка по-напред. Има персонализирани предварително определени шаблони, за да улесните изграждането на вашия сайт с готини менюта, наслагвания на изображения и карти. Вградените социални връзки, елементът за създаване на резервации на страници, персонализираните карти на Google, интеграцията в WooCommerce и съвместимостта с превод WPML правят BERG доста страхотна тема.

14. Бъргър любовник

Тема за камиони за храна и ресторант WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Камионите за храна се разразиха по популярност, така че има смисъл само, че има нишови теми, направени за тях. Подходящо наречената Food Truck тема включва повече от 20+ предварително разработени уеб шаблони за камиони за хранителни стоки за бургери, тарталети, такси, барбекю, морски дарове, сандвичи, веган и др. Каквото и да продавате, те имат демо, което можете бързо да импортирате в станете бързо сайта си.

Използвайте специфичните функции на темата за камиони за храна за текущото местоположение, скорошните туитове и актуалните специални предложения, за да поддържате актуалните си клиенти. Темата включва също поддръжка на формуляр за контакт 7 и безплатен шаблон за бюлетин, който можете да използвате, за да достигнете до своята база на фенове.

15. Нигири

Nigiri Modern Restaurant WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Nigiri е изчистен, модерен и елегантен вариант за вашия суши ресторант, чайник или заведение за изискано хранене. Темата е напълно отзивчива, разполага с лесни кратки кодове за добавяне на елементи към всяка страница (ценоразпис, въртележка на клиенти, портфолио, часове на работа и формуляр за резервации) и има интуитивни опции за персонализиране на неща като цветове и шрифтове. Nigiri е напълно интегриран със системата OpenTable, така че можете да управлявате резервациите си от цялата мрежа. И накрая, темата включва и премиум приставки като Slider Revolution и Visual Composer builder за почти неограничени възможности за дизайн на страници..

16. Каверта

Caverta Fine Dining Restaurant WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Caverta е зашеметяваща тема на WordPress за ресторант, която може лесно да бъде персонализирана, за да отговаря на вашата марка. Използвайте опциите за персонализиране на живо, за да промените шрифтове и цветове. Или се възползвайте от опциите на Builder за създаване на страници на елементи на тема, за да създадете единствен вид оформление на страница от нулата. Другите характеристики на темата включват:

 • Гутенберг готов
 • Създател на страницата на Elementor
 • 3 Шаблон на началната страница
 • 4 оформления на менюто
 • 4 дизайни на галерия
 • Google Шрифтове
 • Преводът е готов

Темата също е отзивчива, така че изглежда страхотно на всеки десктоп или мобилно устройство, което вашите патрони могат да използват.

17. Охлала

Магазин за торти Ohlala, сладолед и сок бар WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Преминахте ли списъка ни с най-добрите теми за WordPress в ресторанта, търсейки нещо смело и забавно? Не се притеснявайте, за последно спестихме най-веселите. Темата на Ohlala се отличава с ярък и пробивен дизайн, идеален за тарталети, сокове, сладоледени салони, магазини за боба и други.

Ohlala е напълно отзивчив, включва бърза опция за импортиране, има множество опции за дизайн на персонализатор и полезни късокоди. Изберете от 800+ шрифта на Google, добавете калкулатор на цената на офертата във формата за контакт, проектирайте персонализирани страници с Bold Builder и дори прави продажби онлайн с WooCommerce. Ohlala дори се доставя със собствен набор от супер сладки икони за храна, които можете да използвате на страниците и менютата си.

18. Пицаро

Pizzaro - Тема за бързо хранене и ресторант WooCommerce

Информация и DownloadView Демонстрацията

Имате ли ресторант за бързо хранене, който сървъри за пица, бургер, тако, опаковки и т.н. и бихте искали уебсайт, който наистина отразява това, което сервирате? Тук ви представяме Pizzaro, тема за ресторант WooCommerce, разработена специално за заведения за бързо хранене. Темата е интегрирана с WooCommerce и по този начин позволява на вашите покровители да поръчват храна онлайн. Темата включва 7 различни типа начални страници, 3 различни стила за показване на продукти и 14 различни начина за показване на вашите продукти.

Темата на ресторанта за бързо хранене Pizzaro WooCommerce е изградена от същия екип, който изгради известната тема Electro WooCommerce. Водещият дизайнер Михал Ковалски проектира тази тема въз основа на своите половингодишни изследвания. Той се срещна със собствениците на местни ресторанти и включи ценните им принос в проектирането на тази тема. Темата включва 150+ ресторанта елементи, които могат да се използват в комбинация за създаване на толкова много възможности. Той също има икони за бързо хранене, които могат да се използват, а също така ви позволява да използвате собствените си икони за бързо хранене. Иконите по подразбиране са за пица, бургер, тако, обвивки и т.н..

Темата на ресторанта за бързо хранене Pizzaro WooCommerce също е съвместима с плъгини като King Composer, Visual Composer, както и плъгин за Product options, който ви позволява да добавяте различни добавки към продукти. Например, можете лесно да създадете пица като продукт и да добавяте различни гарнитури като добавки. Единичните страници с продукти могат да се показват в 3 различни стила.

19. Liber

Liber Ultimate Restaurant & Bar WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Liber е красива, уникална и богата на функции ниша премиум ресторант и бар WordPress тема от Anariel Design. Тази елегантна тема е изградена с ресторант, барове, винарни и заведения. Той идва с набор от специфични функции, които ще ви помогнат ефективно да създадете красив и мощен уебсайт за ресторант, бар или кръчма.

С Liber вашите клиенти ще могат да резервират трапеза онлайн, да намерят вашия ресторант с помощта на карта, да получат информация за работното време, да разгледат приятните менюта за храна, да прочетат всичките ви предстоящи събития в блога и много други. Освен тези нишови функции, темата предлага много други като социални бар, магазин WooCommerce, абонамент за бюлетин и други.

Liber разполага с модерно чисто и отзивчиво оформление с много опции за персонализиране, достъпни директно от WordPress Customizer, които можете да комбинирате, за да направите привлекателна за начална страница. С помощта на персонализатора можете да персонализирате почти всичко – от опциите за оформление на първа страница, до опциите за блог, цветови опции и други, всичко е там, логически изложено и лесно за използване.

Разбира се, това е готово за превод и удобно за мобилни устройства, така че не се притеснявайте, че уебсайтът ви ще свети в най-добрата светлина на всички устройства. Темата използва стандартни функции на WordPress като публикации, страници, детски страници, джунджурии и персонализатор. Няма допълнителни опционни панели, за да научите и няма допълнително тегло на вашия сървър. Liber предлага интуитивен и лесен начин за изграждане на разкошен уебсайт за вашия бизнес. Освен цялото разнообразие от опции за интегрирано оформление, темата Liber поддържа и конструктора на страницата на Elementor, който може да ви помогне да създадете допълнителни оформления, ако е необходимо.

20. MyRestaurant

Тема MyRestaurant

Информация и DownloadView Демонстрацията

MyRestuarant е лесен за употреба тема за кликване и редактиране на премиум ресторант WordPress, разработен от Templatic. Тази тема улеснява създаването на страхотен уебсайт за вашия ресторант, кафене или заведения за хранене.

Създаването на уебсайт за вашия бизнес с храни не трябва да е трудно. Темата за Templatic click & edit MyRestaurant има всичко необходимо, за да създадете уебсайт за вашето кафе, деликатес, бар или ресторант. И тъй като тя кликва и редактира, наистина всеки може да го направи. Буквално кликвате върху различни елементи от страницата на демонстрацията на живо, добавяте собствено съдържание и след това ги експортирате.

Тази тема е особено чудесна, ако ресторантът ви вече е създаден или ако имате отзив в Yelp, но все още нямате уебсайт. MyRestaurant може да отнеме само няколко минути за настройка. И можете да добавите функции за вашите промоции, най-новите новини и дори отзиви от клиенти или фотогалерия.

Други страхотни тематични функции включват WPML поддръжка за езикови преводи, Google Maps за лесно показване на вашето местоположение, опция за персонализирано лого, полета с икони за функции, персонализирани анимации и други. Погледнете демонстрацията на живо, за да я видите в действие!

21. Капела

Тема на ресторант Capella WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Capella е зашеметяваща тема на WordPress за ресторант премиум паралакс от Themeforest. Тази отлична тема привлича вниманието ви със смели изображения, което го прави идеален за всеки ресторант, кетъринг компания, бистро, бар и скара или всяка друга дейност с меню.

Накрая намерихте перфектното място, прекрасен декор, петзвезден готвач, вкусно меню и разбира се страхотен персонал. Какво бихте могли да забравите? Уебсайт! С Capella е лесно да създадете свой собствен отзивчив уебсайт за вашия ресторант – дори ако е в деня преди вашето откриване. Вградени в тази прекрасна ресторантска тема са страхотни специфични за хранителната индустрия функции, като 3 полезни оформления на менюто (класически, карта с меню и прости), за които можете да избирате, лесна за използване форма за резервации, която изпраща заявки директно до вашата пощенска кутия и дори прекрасен модул за събития, който улеснява добавянето на вашите предстоящи специални събития (седмица в ресторанта, празници, музика на живо и т.н.) в календара ви, за да поддържате актуални патрони..

Но това не е всичко, още по-страхотни функции се крият под капака на тази тема. Използвайте включената програма за създаване на съдържание с влачене и пускане за персонализирани оформления, избор на цветови елементи за избор на елементи на тема, персонализирани заглавни изображения и страхотни фонове на паралакс, за да проектирате уебсайта, който искате. Освен това темата дори включва много персонализирани шорткодове, така че можете да добавяте бутони, заглавия, превключватели и други, където може да се нуждаете от тема.

22. Ароматът

Темата на ресторанта за вкус WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

The Flavor е модерен ресторант и бистро премиум тема WordPress, която ще ви помогне да споделите вашето заведение за хранене с клиенти. Тази тема има всичко необходимо за вашия ресторант, кафе, трапезария, бистро, деликатес, бар, скара, пекарна или друг кулинарен бизнес.

Когато стартирате някакъв бизнес, е добре да създадете уебсайт. Това важи особено за ресторантите, тъй като гостите най-вероятно ще проверят вашите отзиви за Yelp или UrbanSpoon и ще искат да разгледат вашия уебсайт, преди да влязат да обядват. Създайте зашеметяващ и информативен уебсайт за ресторант с вкус. Тази тема има всичко необходимо, за да получите вашата кулинарна настройка на уебсайт за нула време – дори идва с инсталация с 1 щракване.

Има няколко основни функции, които да търсите в добра ресторантска тема, а Flavor има всички теми. Първо има страници с персонализирано меню. Това е най-лесният и най-добрият начин да добавите менютата си за обяд, вечеря или дори специално събитие. Добавете изображения, цени и описания към елементите от менюто си и ги добавете в категории, за да поддържате всичко изрядно и подредено. Темата включва и мощен календар за събития с повтарящи се събития, така че можете да добавяте всеки щастлив час, джаз вечер, празник и други събития. Плюс това, с вградения модул за резервации гостите могат да направят резервации за тази вечер (или за едно от вашите събития) накратко..

23. Umami

Umami Цял екран Ресторант WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Umami е модерен пълен екран WordPress ресторант тема от Creative Market. Тази супер готина тема е идеална за барове, ресторанти, скара, заведения за обществено хранене, заведения за хранене и други заведения.

Когато клиентите търсят вашия бизнес чрез Google или Yelp, искате да можете да ги насочите към професионален уебсайт, който представя вашия бизнес и подчертава вашата храна (или други продукти). Umami е уникален шаблон на уебсайт за ресторант, който наистина ви помага да се откроите от конкурентите. Темата дори използва WordPress Customizer Theme, така че е лесно да направите персонализиране на външния вид на темата (цвят, шрифтове и т.н.) и да ги видите като преглед на живо, преди да извършите промените си.

Основна характеристика на Umami са персонализираните менюта. Добавете вашата закуска, обяд, вечеря, напитка или други менюта, като използвате кратки кодове, шаблона на страницата на менюто или като добавите менюто си директно към навигацията си. Можете дори да добавяте светлинни кутии за изображения към елементите на менюто си, за да показвате вечерите как изглежда храната ви.

Темата включва също и поддръжка за служители, сърватура, функции и други. Плюс включената поддръжка на WooCommerce означава, че можете да продавате произволен брой сосове, маринати, книги с рецепти или други продукти направо от вашия сайт.

24. Елегантия

Elegantia - Тема за ресторант и кафе WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Elegantia е тема, създадена за кафенета, бистрота и ресторанти, за да публикуват своето меню и събития и да приемат резервации. За всеки сайт на ресторанта онлайн менюто е от ключово значение. Трябва да можете да изброите пълното си меню, така че гостите да могат да го прегледат преди да пристигнат. Всяка страница от менюто в Elegantia включва категория, цена, снимка и описание, където можете да обясните съставките и да отбележите начина на готвене или интересни факти за ястието.

Страницата за събития на Elegantia е чудесна за запознаване на клиентите със специални събития или промоции. Ако вашият ресторант има специално предварително настроено меню по време на почивка, ако хоствате набиране на средства, ако участвате в Седмица на ресторанта или някое друго събитие, е хубаво да уведомите вашите редовни лица предварително. Всяка страница на събитието съдържа дата, час и описание на събитието. Плюс това можете да организирате събитията според всички, минали или предстоящи.

Друга чудесна функция на ресторант е модулът Резервации. Elegantia ви позволява да управлявате собствените си резервации, без да се налага да преминавате през трета страна като Open Table. Клиентите могат просто да попълнят заявка за резервация онлайн и тя ще ви бъде изпратена за преглед. Колко лесно е това?

25. Eatery

Eatery отзивчиви WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Eatery е идеална за ресторанти, кафенета, бистрота, шезлонги, барове и дори камиони за храна. Темата е създадена така, че да работи добре за всички видове ресторанти и кафенета, с точното количество възможности за персонализиране, за да направите бизнеса ви остър с малко усилия.

Той предлага уникален дизайн, който не изглежда като шаблон за подчертаване на съдържанието ви, без да търсите резачка за бисквитки. И гъвкавото меню за храна ви позволява бързо и лесно да добавяте всички хранителни продукти. Показвайте групи от елементи от менюто навсякъде на уебсайта си с прост кратък код.

26. Growler

Growler - тема за пивоварна WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Growler е готина пивоварна и винтидж тематична премия WordPress тема с много хипстърско усещане. Тази тема би била чудесна за всяка пивоварна, местно кафене, направено от хлебопекарни за нули или друг магазин с усещане за връщане назад.

Потребителите обичат местния бизнес. Това е чудесен начин да подкрепите общността и да откриете фанатични стоки в собствения си квартал. Затова свържете се с клиентите си и създайте уебсайт за вашата пивоварна, кафене, магазин за препродажба и др. Growler го прави лесно.

Темата има страхотно усещане за реколта, за да започнете, но има неограничени цветови опции, така че можете да създадете външния вид, който искате за вашия уебсайт. Плюс темата се предлага с пълни примерни данни от демонстрацията, имате ли нужда от помощ, за да започнете. След като започнете с добавянето на съдържанието си, има множество страхотни опции за изображения на заглавията на персонализирани страници, събития по поръчка тип публикация (за споделяне на оценяване на местните жители нощ, ресторантска седмица, предстоящи продажби или нещо друго), таблици с цени и други. Growler също е напълно отзивчив и готов за мрежата, така че вашите публикации и изображения винаги изглеждат страхотно, включва прекрасно портфолио, готов е за превод, включва персонализирани джунджурии и WooCommerce е готов, за да можете да продавате собствените си продукти онлайн.

Мисли за най-добрите теми за WordPress за ресторант

Надявам се, че сте се насладили на нашата колекция от теми, насочени към ресторанти, кафенета и други заведения за хранене. И не забравяйте, че винаги можете да добавите насочен WordPress плъгин за конкретна функция, ако липсва темата, която обичате. Например календар за събития или информация за контакт. Ако имате някаква тема, която бихте искали да предложите за нашата обзор на най-добрите кулинарни теми на WordPress, моля, продължете и оставете коментар. Ще се погрижа да погледна!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map