24 най-добри теми за WordPress за градинарство и озеленяване

Лятното време е изпълнено със зелени тревни площи, буйни овощни дървета и здрави трайни насаждения, показващи цветовете си. Но нека бъдем честни, повечето домове със звездно озеленяване определено не са създали дизайна или са го поддържали сами. Наели са професионалисти. Как? Вероятно чрез уебсайт, създаден с една от най-добрите теми за градинарство на WordPress, които биха могли да намерят.


Уебсайтовете са ключови за всеки бизнес и с нарастващата популярност на сайтове с препоръки от уста на уста като списъка на Yelp и Angie се нуждаете от място за изпращане на потенциални клиенти. Щастлив за вас WordPress е лесен за използване и можете да изградите целия си уебсайт с него само за ден. Днес ще споделим най-добрите теми за градинарство и озеленяване на WordPress както и бързо 3-стъпково ръководство за изграждане на вашия уебсайт.

В интернет има хиляди теми на WordPress. Но с толкова много опции може да бъде малко преодоляващо, когато за първи път настройвате уебсайта си. Ето защо разтърсихме мрежата и намерихме най-добрите теми за WordPress в градината за вас.

В зависимост от вашите индивидуални бизнес нужди може да искате начин да добавите персонализирани препоръки, да включите галерия на завършените проекти за озеленяване или начин да покажете текущите си предложения за услуги или специални оферти. Направихме всичко възможно да включим голямо разнообразие от теми с различни функции. Затова не забравяйте да преминете през пълния списък, за да видите кои изглеждат подходящи за вас. Така че, без да чакате повече тук, те са в определен ред.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Общо

Тема за общо озеленяване WordPress

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

Демо демонстрацията на тема WordPress за озеленяване е прекрасен пример за това, което можете да изградите с конструктора на страници Visual Composer Drag & Drop, когато е комбиниран с мощните опции за персонализиране на темата Total WordPress. Дръзкото оформление на пълна ширина, умна страница за услуги, лична информация за секцията и разбира се лесна за използване форма за контакт правят това чудесен избор за всяка компания за градинарство или озеленяване.

2. Екко

Ekko Gardening WordPress Тема с Page Builder

Независимо дали предлагате седмична поддръжка или ландшафтен дизайн, с темата Ekko WordPress със сигурност ще можете да създадете зашеметяващ уебсайт. Просто инсталирайте, използвайте демонстрираното с едно кликване демонстрация, за да започнете и използвайте конструктора на страницата за влачене и пускане, за да създадете вашия перфектен сайт. Всички елементи са адаптивни, плюс темата предлага опции за богата типография, портфолио, блог, оформяне на заглавие / долен колонтитул, лепкава заглавка, лайтбокс със снимки и плъзгане. Освен това темата е съвместима с популярни плъгини като WooCommerce, Форма за контакт 7, Gravity Forms, Ninja Forms, WPML и други.

3. Грижа за градината

Тема за грижа за градината WordPress

GardenCar е тема за градинарство и ландшафтен стил с отлични функции като отзивчив дизайн, прекрасен слайдър премиум Revolution, създаване на страници, форма за контакт и поддръжка на WooCommerce. Това е само темата, която да ви помогне да стартирате вашия градинарски бизнес с онлайн присъствие.

4. Градинар

Тема за градинар WordPress

Темата на Gardener WordPress е създадена с предвид услугите на тревата, поддържането на земи, озеленяването, цветарството, дървата за огрев, екологията и дори дърводобивните компании. С много възможности за оформление, поддръжка на изображения на ретината, поддръжка за превод и други това е чудесен избор.

5. GreensKeeper

GreensKeeper градинарство и озеленяване WordPress тема

Тази тема за градинарство, озеленяване и малък бизнес WordPress е страхотен избор за всеки бизнес. Стилизираните заглавки, опции за оформление на страниците, опростени опции за цветове (с 12 предварително определени цветови схеми), създаване на страници и зашеметяващи изотопни галерии правят GreensKeeper опция за изпъкване.

6. Ecomanic

Тема за електронно градинарство, грижа за тревата и озеленяване WordPress

Икономичният е проектиран с лесен за използване инструмент за създаване на страници, отзивчиви плъзгачи, поддръжка на изображения на ретината, готови файлове за превод и други. С тази тема създаването на вашата услуга за тревни площи, озеленяване, грижи за околната среда, екология или градинарство бизнес уебсайт трябва да бъде общо парче торта.

7. Yoland Design

Yoland Design Ландшафтен дизайн и градински аксесоари WordPress Тема

За елегантна тема за ландшафтен дизайн погледнете Йоланд. Тази прекрасна тема е оптимизирана за мобилни устройства, включва 2 оформления на начална страница, къси кодове, красиви плъзгачи, създаване на страници, опции за превод и други.

8. Помощник

Helpmate градинарство и поддръжка WordPress Тема

Helpmate е тема за поддръжка WordPress 6 в 1 с предварително изградени шаблони за 6 различни индустрии, като едната е градинарството. С тази тема можете да създадете красив уебсайт, като използвате зашеметяващия анимиран плъзгач, лесен за използване конструктор на страници, вградени стилове на заглавие и долни колонтитули и други.

9. Пейзажът

Темата за озеленяване и оформянето на WordPress

Можете да създадете и създавате своя бизнес сайт за морава и озеленяване бързо с темата Landscaper WordPress. Сигурни сте, че обичате опциите за създаване на персонализирани оформления на страници, персонализирани цветови опции чрез персонализатора, неограничени галерии на проекти, множество оформления на блогове и много други.

10. Местен бизнес

Местен бизнес - градинарство WordPress тема

Темата за местния бизнес WordPRess е проста и чиста тема, която е чудесна за всеки бизнес – включително градинарство и озеленяване. Темата включва неограничени цветови опции, плъгин Master Posts, отзивчив дизайн и много опции за теми чрез тематичния панел Redux.

11. Каски

Каски Handyman & Gardening WordPress Тема

Шлемовете са проектирани за всеки майстор, а веднъж тяхната зашеметяваща демонстрация е за бизнес на Гарнер и Фермер. Тази опция използва опциите на темата за персонализирани оформления, функции, персонализирани заглавки и дори включен формуляр за среща.

12. Тема за пейзаж на WordPress

Тема за пейзаж на WordPress

Темата Landscape е красива и професионална опция за създаване на уебсайт за поддържане на озеленяване или поддържане на градина с WordPress. Със създателя на страници на MP Stacks, с раздела за създаване на различни страници, формата за контакт, услуги и други тази тема е зашеметяваща опция за една страница.

13. The.Motion

Тема за WordPress

Themotion е зашеметяваща тема за видео блогове на WordPress, идеална за създаване на градинарство и озеленяване как да уебсайт. Ако вашият бизнес е търсил начин да покаже продукти или услуги чрез видеоклипове, то тази тема е за вас. Освен това е готова, отзивчива и приспособима за електронна търговия.

14. Зелената долина

Тема на WordPress в Green Valley

Информация и DownloadView Демонстрацията

Green Valley е мобилна приятелска и отзивчива тема за градинарство и озеленяване на WordPress. Тази тема е готова за SEO, ретината е готова и лесна за използване. Плюс това включва множество къси кодове, видове публикации, икони, опции на страничната лента и други.

15. Lawnmo

Тема на Lawnmo WordPress

Lawnmo е готина и отзивчива поддръжка на градината и услуги WordPress тема. Красивите фонове на паралакс за изображения, уникалните образи на изображението и мощният създател на страници с влачене и пускане на MotoPress правят тази тема страхотна (плюс това включва дори 7-15 стокови снимки безплатно).

16. Градински дизайн

Тема за градински дизайн, отговаряща на WordPress

Темата за весел Garden Design WordPress се предлага с вградени персонализирани типове публикации и формати, така че добавянето на вашите събития, услуги, портфолио от проекти, видеоклипове и други е много лесно. Други страхотни функции включват опции за шрифт, цвят и превод.

17. Градинарство

Тема за градинарски дизайн WordPress

Garden Design е тема в стар стил с ярка комбинация от зелени и оранжеви акценти. Темата включва опции за добавяне на вашите услуги, проекти, препоръки и разбира се блог, за да информирате клиентите за най-новите съвети и тенденции в градината.

18. Exdesimo

Тема за градински дизайн WordPress

Exdesimo е отзивчива дизайн на пейзажи и градини WordPress тема, идеална за всяка компания за поддръжка или дизайн. Използвайте вградените кутии за функции, портфолио, раздел за персонала, поддръжка на събития и персонализирана форма за контакт, за да изградите вашия перфектен уебсайт.

19. Външен дизайн

Тема за външен дизайн майсторство на WordPress

Темата Design Mastery WordPress улеснява изграждането на вашия уебсайт за градинарство или озеленяване. Двуетапната инсталация, цветните опции, вградените плъзгачи, персонализирани джунджурии, персонализирана типография и други го правят чудесен вариант за всеки.

20. Бюро за външен дизайн

Тема за външно проектиране WordPress

Темата на Design Bureau е чудесен начин да покажете работата си в ландшафтен дизайн. Темата включва опции за представяне на изображения от ваша работа чрез изображения на паралакс, красив плъзгач на началната страница и други. Плюс опциите за икони, шрифтове, SEO и други са сигурни, че ще ви направят щастливи.

21. Външен дизайн

Тема за външен дизайн WordPress

Темата за външния дизайн е идеална за показване на вашата работа с озеленяване, външна конструкция и други. Вградената стилистика, поддръжката на превода и напълно отзивчивият и редактируем дизайн правят тази тема солиден избор за тези в индустрията за градинарство и озеленяване.

22. Изкуство на строителството

Изкуство за изграждане на WordPress тема

За тези, които търсят тема, насочена към външен дизайн, темата Art of Building WordPress е чудесна опция. Уникалните плъзгачи, изчистените линии, полезните къси кодове и вградените опции за стайлинг правят тази тема чудесен избор.

23. Ландшафтен дизайн

Тема за ландшафтен дизайн, отговаряща на WordPress

Тази тема е създадена за компаниите, занимаващи се с градинарство, които искат да предлагат продукти, както и услуги. С помощта на вградената поддръжка за електронна търговия е лесно да продавате собствен инвентар, както и да предоставяте услуги на клиентите си.

24. Озеленяване и дизайн

Тема за озеленяване и дизайн WordPress

Тази чисто стилизирана тема на WordPress разполага с много бяло пространство със смели шрифтове и изображения. Това е чудесен вариант за по-модерни уебсайтове за озеленяване, които искат да представят услугите си онлайн.

Бонусни съвети: Бързо ръководство за изграждане на вашия уебсайт за градинарство

След като изберете тема, има само 3 прости стъпки за получаване на настройка на вашия сайт за озеленяване, градинарство или поддръжка на открито. Толкова е лесно, че можете дори да имате чисто нов уебсайт и да сте готови да започнете днес!

Вземете вашето домейн име и хостинг

Първата ви стъпка трябва да бъде да изберете име на домейн. Вашият URL адрес трябва да е лесен за запомняне и .com домейн, ако изобщо е възможно. Можете да проверите наличността на вашия домейн и да го закупите в GoDaddy или друг уважаван регистратор на домейни.

За да вървите заедно с името на вашия домейн, ще ви трябва и хостинг план. Има много добри възможности за хостинг и в зависимост от изискванията на вашия уебсайт (или бюджет). Ето няколко от нашите най-добри снимки:

 • WP Engine Управляван хостинг на WordPress
 • Облачен хостинг, управляван от Cloudways
 • BlueHost споделен хостинг

Ако искате да научите повече, прегледайте нашия рецензиран хостинг преглед на WP Engine, преглед на хостинг на Cloudways и хостинг преглед Bluehost WordPress.

След като сте избрали хост, ще трябва да насочите името на вашия домейн към вашия сървър (трябва да добавите сървъра на имената на вашата хостинг компания към вашия домейн -позволете да проверите с онлайн документацията на вашия хост или поддръжка за помощ при това) и да започнете да настройвате WordPress на вашия сървър. Ако сте избрали управляван хост на WordPress като WP Engine, тогава вашият сървър трябва да е готов и готов за работа! Ако използвате облак или споделен вариант за хостинг, просто използвайте вградената опция за инсталиране на WordPress с 1 щракване, когато настройвате плана си. Не трябва да отнеме повече от няколко минути, за да инсталирате WordPress.

Инсталирайте вашата тема

С вашата WordPress инсталация, готова за стартиране, вече можете да изтеглите и инсталирате вашата WordPress тема. Ако искате да използвате безплатна тема от WordPress.org можете да търсите и да инсталирате тема направо от таблото си за управление.

Изтеглете WordPress Theme

Но ако сте закупили премиум тема на WordPress или сте изтеглили безплатна тема на WordPress от друг източник, първо трябва да изтеглите файла с тема. Уверете се, че изтеглите инсталируемия WordPress файл или го намерите (в зависимост от мястото, от което изтегляте темата си, може да се наложи да разархивирате изтегления файл с тема и да намерите единствения ZIP файл с темата).

Качете своя пощенски файл за WordPress Theme

За да инсталирате вашия дневник на WordPress тема в админ панела си на WordPress, отидете на Външен вид> Теми> Добавяне на ново и качете .zip файла. Трябва да видите екранна подкана, за да активирате темата, след като я инсталирате.

Добавяне на съдържание и още

Сега можете да започнете да създавате своя уебсайт! Ако вашата тема включва примерни данни, можете да я инсталирате с помощта на вносителя на WordPress (в административния панел на WordPress просто отидете на Инструменти> Импортиране> WordPress, за да качите .xml примерни данни).

Опции за персонализиране на темата

Ако не, отделете малко време за изучаване на функциите и опциите, включени във вашата тема. Поръчайте темата за персонализиране (под Външен вид> Персонализирайте) и проверете дали има темен администраторски панел, вграден във вашата тема (това често е включено като допълнителен елемент от менюто в долната част на административното табло). Много премиум теми включват подробна онлайн документация, както и поддръжка в случай, че се нуждаете от малко помощ.

Можете също така да помислите за добавяне на приставки за WordPress за срещи, галерии, Instagram или за всичко друго, което искате. Има хиляди страхотни плъгини, достъпни в мрежата, и ние препоръчваме WordPress плъгини в много от нашите публикации в блога, ако дори искате помощ при избора.

След като завършите уебсайта си, всичко, което е останало, се свързва към него от всичките ви профили в социалните медии, добавяйки го към всички сайтове за преглед, в които е бил представен вашият бизнес, и разбира се, включително вашия нов уебсайт за всички ваши визитни карти и промоционални материали.


Надяваме се, че успяхме да ви помогнем да започнете и да намерите тема, подходяща за вашия уебсайт за градинарство или озеленяване. Направихме всичко възможно да включим любимите си от цялата мрежа. Ако сте изпробвали някоя от споменатите теми или смятате, че сме пропуснали някое, не се колебайте да ни уведомите в коментарите по-долу. Ще се радваме да чуем от вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map