20+ най-добрите приставки за управление на WordPress 2020

Днес ще разгледаме някои от най-добрите приставки за управление на реклами за WordPress. Рекламите ви помагат да печелите пари от уебсайта си. Това е не-разумен. Не всички блогъри обаче предпочитат да показват Google Ads в своя уебсайт. Някои предпочитат да продават рекламни пространства в своя сайт, докато други се насочват към спонсорирани публикации.


Какъвто и да е случаят, следните плъгини могат да ви помогнат. Така че, нека не беше повече от времето ви за осигуряване на приходи и да се справите с него! Ето нашите любими приставки за управление на реклами за 2019 г. (без конкретен ред):

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Contents

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Premium WordPress Plugin

ADNING (WP Pro Рекламна система) WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Когато уебсайтът ви в WordPress достигне определено ниво на трафик, можете да направите реални пари, като поставите реклами на вашия уебсайт. Това не е нищо ново и много интернет маркетинг от години създават уебсайтове, осигурени от приходи от реклама.

Плъгинът ADNING (преди WP Pro Advertising System) е чудесно решение за управление и показване на реклами на вашия уебсайт. По-вероятно е посетителите да кликнат върху красива, привличаща вниманието реклама, нали?

Няколко типа реклами

ADNING създава реклами с възможност за кликване с uber с шест зашеметяващи типа реклами:

 • Стандартни реклами: показва в рамките на вашето съдържание или в области с джаджи
 • Fly в реклами: плъзнете изглед в долния десен ъгъл на екрана
 • Изскачащи реклами: изскочете от посетителите, за да генерирате максимално внимание
 • Ъглови белачки: горният десен ъгъл на вашия уебсайт е „обелен“ назад, за да разкрие реклама
 • Основни реклами: реклама зад цял екран седи зад съдържанието ви
 • Рекламни бюлетини: се интегрира с MailChimp, за да поставя реклами в електронни бюлетини, изпратени до вашия списък

Можете да играете с различни видове реклами, докато не намерите тези, които генерират най-много кликвания. По мое мнение обаче, ъгловите белачки и фоновите реклами изглеждат зашеметяващо.

Реклами за рекламна система WP Pro

Можете също да поставяте реклами на уебсайта си в различни форми и размери, така че потенциално да осигурите приходи от всяка област на уебсайта си. Това включва „Рекламна мрежа“, която ви позволява да показвате множество банери в едно рекламно пространство. Плъгинът поддържа къси кодове, рамки и джунджурии, като ви предоставя различни начини за поставяне на реклами на вашия уебсайт.

За да предотвратите вашите посетители, страдащи от рекламна слепота – катастрофа, ако рекламите са вашият основен метод за осигуряване на приходи – плъгинът може също така да завърта рекламите ви, използвайки зашеметяващи анимации за преход. ADNING е съвместим и с няколко основни плъгина, най-вече Visual Composer и Slider Revolution. Това означава, че можете да поставяте реклами навсякъде в персонализирано оформление или дори в плъзгач на изображението. Приставката е напълно отзивчива, конфигурира се супер лесно и включва подробна функция за анализ за проследяване на ефективността на рекламите Ви.

2. AdSense Plugin WP QUADS (Freemium)

AdSense Plugin WP QUADS

AdSense Plugin е може би най-простата интеграция на Google AdSense във вашия WordPress сайт. С безплатната версия на приставката можете да показвате реклами в множество региони на вашия WordPress сайт, включително:

 • Джаджи на страничната лента
 • Началото, средата и края на публикацията
 • След тага „още“,
 • След изображения в публикации

За да покажете рекламата, просто поставете фрагмента на кода на Google AdSense в приспособлението. Можете също така да вмъквате реклами между всички параграфи в публикация, като използвате откъси.

Премиум версията на приставката WP QUADS Pro включва допълнителни готини функции като:

 • AMP реклами която показва реклами във версии на AMP на вашите страници (вижте нашето ръководство за започване на работа с AMP в WordPress)
 • Отзивчиви реклами – така че рекламите да изглеждат перфектно пикселни в телефони, таблети и настолни компютри.
 • Условия за видимост – което ви позволява избирателно да показвате реклами в мобилни, таблетни или настолни компютри или в комбинация от тях.

Цените започват от 49 EUR за лиценз за един сайт и се предлагат с 30-дневен прозорец за възстановяване, което го прави добър избор както за партньорски маркетинг, така и за блогъри..

3. WordPress Ad Widget Fre Plugin

WordPress Ad Widget Безплатен плъгин

WordPress Ad Widget е сериозно прост плъгин, който ви позволява да показвате както реклами от Google, така и персонализирани реклами във вашия WordPress сайт. Ако искате да продавате рекламни места в сайта си, можете да предложите разнообразни опции на клиентите си. Как? С над 55 рекламни формата можете да рекламирате Facebook страници, Instagram профили и много други.

4. Безплатен плъгин Sam Pro Free WordPress

Sam Pro Безплатен Plugin за WordPress

Безплатното издание Sam Pro показва реклами с въртене на банери. Което означава, че плъгинът избира една реклама от куп реклами и ги показва във вашия сайт. Изборът на череши обаче се основава на гъвкава логика, която изчислява рекламното тегло (или приоритет) и предварително определени ограничения. С предварително зададени ограничения можете избирателно да показвате реклами в конкретни страници, публикации, категории, персонализирани типове публикации и др. Можете също да планирате и ограничите показването на реклами въз основа на броя импресии от кликвания.

Премиум добавките включват изскачащи прозорци и вградени реклами и гео-насочване. Лично аз не бих използвал изскачащи реклами или входове, освен ако не е бюлетин за регистрация на бюлетин, за предпочитане с безплатна електронна книга или подобна оферта.

5. Безплатен плъгин AdRotate безплатен WordPress

AdRotate безплатен приставка за WordPress

AdRotate улеснява управлението на рекламите. Можете да показвате свои собствени реклами или от мрежи на трети страни като Google AdSense, DoubleClick и др. AdRotate позволява периодично планиране на реклами и изчислява точно кликванията / импресиите и показва най-ефективните реклами на вашия сайт.

Премиум версията включва страхотни функции като гео-таргетиране, откриване на рекламен блокер и други инструменти, които ви позволяват лесно да продавате и управлявате множество рекламни кампании. Цените започват от 29 EUR за лиценз за един сайт и се предлагат с премиум поддръжка.

6. WP Bannerize Pro – безплатен Plugin за WordPress

WP Bannerize Pro

Ако по-голямата част от вашата персонализирана реклама се извършва чрез банери, които не са Adobe Flash, WP Bannerize Pro може да бъде вашият отговор. Плъгинът създава потребителски тип публикация, наречен „Банери“. Това ви позволява да създавате банери, като вие бихте създали публикация или страница.

За да създадете банер, първо качвате / импортирате изображението на банера и избирате дали искате да проследите импресиите и CTR и след това публикувате банера. След като сте готови, се генерира кратък код на банер. Сега можете да покажете банера във всяка публикация, страница или widgetized област, като използвате краткия код.

Допълнителните функции включват гео-насочване, IP ограничения, насочване на реклами въз основа на роли и напълно подредено табло за анализи.

7. WP Advertize It (безплатно)

WP Advertize It Free Plugin

WP Advertize Това е вашият стандартен плъгин за управление на реклами, който ви позволява да показвате реклами на трети страни от Google AdSense, както и самостоятелно показвани реклами. Можете да избирате от над 10 места за показване на вашите реклами, включително джаджи на страничната лента. Освен това, плъгинът ви позволява също да деактивирате реклами в конкретни типове публикации, маркери, IP адреси, автори на публикации и т.н..

8. Разширени реклами – Рекламен диспечер и AdSense

Разширени реклами Безплатен плъгин

Advanced Ads е приставката ви за управление на реклами с множество полезни функции, вариращи от основното създаване на реклами, до показване на реклами от трети страни, до гео-насочена, силно адаптируема рекламна мрежа. С разширените реклами можете да изграждате, показвате, конфигурирате, филтрирате и насочвате реклами въз основа на посетителите си.

Пълно описание на безплатните функции, налични в страницата на WordPress на хранилището на приставката – предлагам ви да го прочетете бързо, преди да преминете към следващата приставка в този списък.

Разширените реклами разполагат и с набор от премиум добавки, като например продажба на реклами, което ви помага да продавате рекламни места в сайта си. Премиум версията позволява основни функции като усъвършенствано инжектиране на aj, иновативни области за разположение на реклами като странична заглавка или плаващи реклами и много други.

Цената за първокласно копие на приставката започва от 29 евро за Advanced Ads Pro (лиценз за един сайт) или 69 EUR за пакет Advanced Advanced Buckle, който включва всички добавки и бъдещи актуализации.

9. AWPCP – Обяви Безплатен WP Plugin

AWPCP - Обяви Без добавки

Друг Plugin за WordPress Classifieds е вашият класически плъгин, създаден да управлява богата на функции страница с онлайн обяви от вашия уебсайт WordPress. Обявите могат да бъдат направени за търсене по, държава, държава, потребителско име или ключова дума. На всичкото отгоре можете да показвате реклами от Google AdSense. Разгледайте пълния списък с функции за стартиране на вашата страница с реклами, работещи с WordPress.

Редица премиум модули като Integraize.net и интеграция на шлюз за плащания PayPal, мениджър на кампании и модул за купони, наред с други, могат да бъдат много удобни за създаване на богат уебсайт за обяви.

10. Разширена рекламна система Безплатен плъгин

Разширена рекламна система Безплатен плъгин

Усъвършенстваната рекламна система поддържа множество рекламни места, редуване на реклами и планиране на кампании и праг на бюджета, сред другите функции. Можете да продавате реклами въз основа на CPM, CPC и CPP. Премиум версията на приставката поддържа филтрируеми кампании, AJAX заредител, разширено планиране и красиви графики в раздела за анализи и статистика.

11. Безплатен приставка за WordPress за Ad Inserter

Добавка за рекламиране на рекламни вложки WordPress

Ad Inserter Pro е единственият плъгин за WordPress, от който се нуждаете, за да вмъкнете всеки код навсякъде в уебсайта на WordPress: реклами, банери, джунджурии, формуляри, проследяващ код, код на заглавия / долен колонтитул, къси кодове и др. Той поддържа практически всички позиции на WordPress, достъпни за автоматично вмъкване: преди / след публикацията, преди / след съдържанието, преди / след параграф, преди / след откъси, между публикации на страниците на блога и ако темата ви има някакво специално оформление, можете да използвате ръчно поставяне чрез кратък код, приспособление или повикване на PHP функция.

Ad Inserter Pro е особено добър при поставяне на реклами като AdSense и Amazon. Можете да изберете номер на абзаца (или относителна позиция на страницата) и подравняване за всеки блок. Можете също да зададете опции за разрешение, за да избегнете поставяне на реклами в близост до изображения или заглавки. Можете да правите Amazon Native Shopping Shopping контекстуални и да показвате продукти, свързани със съдържанието на страницата. Ad Inserter Pro поддържа рекламен график, редуване на реклами и насочване на GEO на ниво държава (работи и с кеширане). Можете също така да показвате различни реклами на различни устройства (десктоп, таблет, телефон) и можете да определите изключения за отделни страници или публикации, в които рекламите не трябва да се вмъкват. Има и допълнителни опции за многосайтови инсталации за ограничаване на настройките на подсайтовете.

Отстраняване на грешки при вмъкване на код е мястото, където свети Ad Inserter Pro. Има много функции, които могат да ви помогнат да разберете защо кодът не е вмъкнат. На всяка страница можете да преглеждате позиции за автоматично вмъкване, да визуализирате HTML маркери или да маркирате вмъкнати кодови блокове (реклами) за по-лесно конфигуриране на разположението на рекламата. Освен това има и подробен дневник за вмъкване, в който можете да намерите информация защо някой блок не е вмъкнат. И накрая, всеки блок от кодове може да бъде визуализиран в прозорец, където можете да персонализирате подравняването и стила с визуален CSS редактор.

И познай какво? Ad Inserter официално се одобрява от Amazon, за да добавя реклами за Native Shopping към публикации в WordPress. Ad Inserter Pro започва от $ 20 (за двоен лиценз на сайта), което ви позволява да показвате гео-насочени реклами и поддържа IP черни списъци, наред с други полезни функции.

12. WP-Вмъкване на безплатен WordPress Plugin

WP-Вмъкване на безплатен WordPress Plugin

WP-Insert е далеч един от най-добрите безплатни плъгини за управление на реклами там. Подобно на повечето плъгини в тази категория, WP-Insert поддържа множество рекламни мрежи като Google AdSense, Clickbank и т.н. Въпреки това, за разлика от други плъгини, предлага безплатно гео-насочване, което означава, че можете да показвате реклами от AdSense на посетители от САЩ и Clickbank реклами за посетители във Великобритания. Други страхотни функции включват интеграция с Google Analytics, показване на правни известия, тестване на разделяне на реклами и динамично поставяне на реклами в средата на всяка статия.

13. Corner Ad Free Plugin

Corner Ad Plugin

Corner Ad е обикновена приставка за управление на реклами, която показва реклама в горния ляв (или вдясно) вашият WordPress сайт. Той е създаден да бъде минимално инвазивен, за да предотврати лошо потребителско изживяване. Когато потребителят задържи курсора върху рекламата, тя се отваря и показва рекламата в пълния прозорец. Щом мишката бъде премахната, рекламата се връща към предишното си аз. Можете да използвате този плъгин, за да показвате важни съобщения, предстоящи промоции или да пуснете „тайна продажба“.

14. Meks Easy Ads Widget за WordPress

Meks Easy Ads Widget за WordPress

Meks Easy Ads Widget е обикновена приставка, която ви позволява да показвате неограничени реклами в джаджа. Можете да изберете ограничен брой реклами на изглед, да завъртите реклами и да рандомизирате реда за показване на реклами. Можете също да определите свой собствен персонализиран размер или да изберете от редица предварително дефинирани (и стандартизирани) рекламни размери.

15. Безплатен плъгин за Google AdSense

Безплатен плъгин за Google AdSense

Google AdSense от BestWebSoft е поредното влизане в страницата на плъгините Pro-AdSense с възможност за директен импорт на реклами от вашия акаунт в AdSense и показването им в множество региони на вашия сайт, включително преди / след публикации, страници и джаджи в страничната лента.

16. Ads Pro Premium WordPress Advertising Manager

Ads Pro Plugin - Многофункционален WordPress Advertising Manager

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ads Pro Plugin – Многоцелевият WordPress Advertising Manager е вторият най-продаван пристав за WordPress за управление на WordPress в CodeCanyon. Най-просто казано, това помага да управлявате рекламите си в своя WordPress сайт. Плъгинът поддържа филтрируеми реклами въз основа на категории, маркери и устройства. Тя може да бъде конфигурирана да показва реклами само след като посетителите са прекарали определено време в сайта и ограничават броя пъти, когато рекламите се показват на потребител на сесия. Накрая разполага с реклами, насочени по географски път, с 20 различни стилове на показване, които могат да бъдат поставени над 25 различни разположения.

В случай, че искате да създадете самообслужваща се рекламна платформа, плъгинът ви позволява да продавате три различни модела на таксуване – CPC (цена на кликване), CPM (цена на 1000 импресии) и CPD (цена на ден). Поддържаните шлюзи за плащане включват Stripe, PayPal, WooCommerce и банков превод.

17. Aparg SmartAd – Премиум приставка за управление на реклами в WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Aparg SmartAd е друг силен конкурент в пространството за приставки за управление на реклами. Забележимите функции включват 75+ изскачащи и вградени анимации, 25 региона на разположение на рекламата и 5 поддържани типа реклами, включително изображение, видео, Flash, код и iFrame. Подобно на повечето плъгини, това поддържа рекламни ротации и разширени опции за филтриране въз основа на маркери, категории и др. Освен това, той също така поддържа филтриране въз основа на език.

Плъгинът поддържа и три типа кампании – фонови реклами, изскачащи реклами и вграждане на реклами. И се доставя с подобрено табло за статистика. Функцията за експортиране в PDF формат е доста удобна при споделяне на отчети с купувачите на рекламното Ви място. Можете да планирате реклами и да конфигурирате автоматично спиране на рекламите въз основа на дата, изгледи и кликвания.

18. AdPlugg Безплатен рекламен пристав за WordPress

AdPlugg Безплатен рекламен пристав за WordPress

AdPlugg интегрира услугата за управление на реклами AdPlugg в WordPress. Помислете за AdPlugg като онлайн платформа за управление на реклами SaaS. Можете да конфигурирате и планирате множество реклами, да настроите завъртане на реклами и банери, кликвания на песни и други статистически данни – за всички ваши сайтове – от централизирано табло. Ако притежавате множество уебсайтове (работещи в WordPress или други решения за управление на съдържанието), AdPlugg може да показва реклами и в тези платформи чрез съответните им приставки!

Плъгинът е безплатен до 100 000 импресии на месец и поддържа само графични реклами. Платените планове започват от 10 долара на месец и поддържат няколко типа реклами, включително видео, заставки, реклами на трети страни (Google AdSense и др.) И други.

19. Плъгин за динамично включване на ключови думи WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако провеждате кампании в AdWords с динамични ключови думи, тогава тази е за вас. За тези от вас, които не знаят какво е това, Google AdWords ви позволява да замените конкретни части от текста на рекламата си с използваната ключова дума за търсене.

Например, да кажем, че пускате реклама с ключовите думи кожени калъфи за iphone. Ако някой търси черни кожени калъфи за iphone, рекламата Ви ще се покаже, ако сте я поддържали средно съвпадение. С помощта на динамично въвеждане на ключови думи Google би променил рекламата ви, като добави или замени копието на рекламата с ключовата дума, която се търси. В нашия пример думата червен ще бъде динамично вмъкнат в текста на рекламата.

Представете си същото с вашата целева страница. Ако посетител пристигне на вашата целева страница от конкретна ключова дума за търсене, приставката за динамично въвеждане на ключова дума WordPress ще промени динамично копирането на целевата страница, така че да включва същата ключова дума.

Как може да се използва това в управлението на реклами?

Ако продавате реклами на базата на CPA в своя сайт, получаването на хиперцелеви кликвания от Google AdWords подобрява шансовете Ви за реализация.

20. Adverts Detector Ultimate Premium WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Най-просто казано, плъгинът Adverts Detector Ultimate ви позволява да показвате или скривате съдържание на вашия сайт в зависимост от това откъде идва потребителят. Откриваемите източници включват търсачки като Google и Yandex; рекламни мрежи като Google Ads и Yandex Ads; и социални мрежи като Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr и т.н..

Сега с този плъгин можете да покажете различна страница за вашите фенове във Facebook и друга за вашите последователи на Pinterest.

21. Вмъкване на публикации безплатен приставка за WordPress

Вмъкване на публикации безплатни приставки за WordPress

Insert Post Ads е много прост, но ефективен плъгин. Той просто вмъква вашите реклами от Google AdSense между параграфите в публикациите и страниците ви. Това е ефективен начин за автоматично вмъкване на рекламни кодове на трети страни във всяка публикация, страница или персонализиран тип публикация. Има опции за поставяне на реклама във връзка със съдържанието, както и автоматично инжектиране на Googel AdSense.

Заключение на най-добрите добавки за управление на WordPress

Рекламите са един от най-простите начини за осигуряване на приходи от вашия уебсайт. Продажбата на рекламни пространства във вашия сайт е чудесен начин да увеличите приходите си и има много предимства. Ето моите три основни причини да обичам бизнес модела:

 • Продажбата на рекламни пространства ви дава право да избирате кои реклами да се показват на вашия сайт. Това ви дава свобода за да контролирате потребителското изживяване на вашия сайт.
 • Например, ако водите блог за съвети за мода или грим, можете да показвате реклами за продукти, които са пряко свързани с вашия уебсайт / бизнес. Това потенциално може да подобри честотата на кликване на рекламите, поставени на вашия сайт.
 • Колкото по-насочен е уебсайтът Ви, толкова по-големи кликвания (и реализации) получават рекламите Ви. Купувачите на вашите реклами са доволни, запазвате потребителското изживяване непокътнати и в крайна сметка изкарвате един тон пари от сделката.

Подобно на продажбата на рекламни пространства, други форми на изтънчен рекламата включва спонсорирани публикации и препоръки за продукти в статиите на вашия блог. Етично никога не спонсорирайте продукт, който не сте опитвали / изпробвали лично. По този начин рискувате да предадете доверието на читателя си. И с тази бележка нека приключим тази партия!

Коя е любимата ви приставка за управление на реклами? Пропуснахме ли някакви страхотни плъгини? Уведомете ни в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map