20+ най-добри WordPress теми за музиканти

Най-добрите WordPress теми за музиканти

Това е бързо развиващ се свят, управляван от Интернет, и знанието как да се продавате ефективно е ключов фактор за това колко успешен ще бъдете. Темите и плъгините в WordPress играят ключова роля в това как взаимодействате с феновете си, а в тази публикация ще разгледаме най-доброто, което WordPress може да предложи за музиканти, що се отнася до теми.


Независимо дали започвате като музикант или вече сте в група, която вече има прилично следване, как да се представите в Интернет, може да означава разликата между звездността и неизвестността. Вероятно имате изображение, което държите близо и скъпо, но какъв е образът, който искате всичките ви скоро да обожават феновете, в които да се влюбите? Каква музика и начин на живот представлявате?

Нека да разгледаме някои от най-популярните теми на WordPress за музика, за да ви поднесат и люлеете.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Буйна

буйни WordPress музика тема

Музиката е храна за душата – универсален език, на който много хора се радват. Ако се стремите да достигнете повече души с музиката си, имате нужда от красива и мощна музикална тема на WordPress, като Lush by power elite автор Iron Templates.

Lush е цялостно решение за всички в музикалната индустрия – от диджеи до джаз майстори, пънк рокери и всеки друг музикален професионалист, за когото се сетите. Тази красота е опакована до краищата с всички функции, от които се нуждаете, за да поставите прожектор на вашето музикално произведение.

С 8+ демонстрации, които можете да импортирате с едно щракване, Lush ви предлага изобилие от стилни опции за изграждане на музикалния уебсайт на вашите мечти. На всичкото отгоре тази музикална тема на WordPress се предлага в комплект с мощния създател на страници на WPBakery, предлагайки ви абсолютен контрол върху това как изглежда и работи уебсайтът ви.

Това не е краят на това, Lush се доставя с впечатляващи албуми със снимки, неограничени оформления, цветове и шрифтове, пълнофункционален аудио плейър (помислете за текстове, рецензии, видеоклипове в Youtube и т.н.), дискография, плъзгаща революция, детска тема като както и ретината и отзивчивият дизайн, което означава, че музиката ви ще изглежда страхотно на множество устройства.

Освен това Lush е готов за WooCommerce, което означава, че можете да започнете да продавате билети за музика и събития веднага след като инсталирате темата. Освен това получавате три стила на менюто, така че можете да сервирате музикалното си съдържание на феновете си като рокзвезда. На всичкото отгоре получавате функции на мениджъра на концерти и отброяване на събития, които ви помагат да останете на върха на своята музикална кариера.

2. Soundboard

тематика за wordpress wordpress за музиканти

Докато мечтаете да създадете уебсайт, който да блести светлина върху вашата музика, музикалната тема на Soundboard WordPress използва различен подход за предлагане на пазара на вашата работа. Тази тема поставя феновете си на първо място, като поставя цялата информация, от която се нуждае, точно на началната страница.

Благодарение на 5 персонализирани джаджа можете лесно да показвате новини, дати на турне, най-нов албум, най-новите видеоклипове, най-новите снимки и дори артикули от вашия магазин. Освен това винаги можете да включите собствените си джунджурии в началната страница, за да създадете пълноценно изживяване за феновете си.

В отдела по естетика Soundboard също не разочарова. Като за начало, той се доставя с две предварително направени кожи, т.е. светли и тъмни, което ви дава глава, доколкото върви създаването на красив уебсайт. Освен това можете лесно да персонализирате фона, за да добавите някакъв стил. На всичкото отгоре темата се предлага с 5 различни шаблона на страници и 5 типа персонализирани публикации.

Ако смятате, че това е всичко, грешите. Музикалната тема на Soundboard се предлага с 800+ икони на шрифтове на Google и шрифтове. Добавянето на дискография, видеоклипове или галерии с изображения е въпрос на смисъл и щракване. Освен това получавате имиджбокс за изображения, така че феновете ви да могат да се наслаждават на вашите снимки на концерт без разсейване.

Най-добрата част е Soundboard е доста лесен за използване. И начинаещи, и разработчици ще харесат тази музикална тема на WordPress благодарение на гъвкавите опции, които правят темата лесно да работи. Темата е съвместима с WooCommerce, Contact Form 7 и всички основни браузъри.

3. Singl (безплатно)

Singl Безплатна WordPress тема

От дизайнерите в Automattic идва Singl, минималистична тема, която ви позволява да създадете мощно онлайн присъствие. Той има поразителен черен фон и цветова схема в сиви цветове, която е длъжна да поляризира мнението, така че се уверете, че отразява вашата марка! Други функции включват лепкави публикации, персонализирани менюта, заглавни и фонови изображения, вградени в абонаментна форма и интеграция в социалната мрежа.

4. MusicPress

музика преса wordpress музика тема

Имате нужда от мощна тема на WordPress, за да поставите музиката си пред публиката. Вградените функции като аудио плейър, дискография и красиви галерии са задължителни. SEO готовността и отзивчивият дизайн са два други жизненоважни фактора, които трябва да имате предвид, и това е лекотата на използване.

Ако сте на пазара за музикална тема на WordPress, която въплъщава всички тези функции и след това някои, не искате нищо друго освен темата MusicPress WordPress.

MusicPress е перфектната WordPress музикална тема за соло изпълнители, диджеи, групи, фен сайтове, развлекателни списания, звукозаписни издания и всяка друга музикално ориентирана употреба. Други забележителни функции включват 3 предварително изработени кожи, готов магазин, 3 плъзгача за начална страница, рецензии, споделяне в социални мрежи, персонализирани късокодове, неограничени области на джаджи, падащи менюта и много други.

5. Byblos (безплатно)

Byblos Безплатна WordPress тема

За изключително изчистен и модерен дизайн, тази безплатна WordPress тема ще ви накара да скочите и дживин за нула време! Перфектен за музиканти, Byblos by Smartcat е тема с плъзгачи с пълна ширина, която изглежда страхотно и лесно се настройва. Плочките за зидария от решетка са чудесни, ако имате много галерии или подобни; те спират страницата да не се претрупва твърде много, което може да разубеди хората да изследват вашия сайт. Плюс това включва функции като вертикално оформление на менюто, вградена оптимизация за търсачки (SEO), Awesome и Bootstrap, приспособления за странична лента и долен колонтитул, CSS3 анимации и приспособими обаждания към действие

6. Музикален клуб

музикален клуб wordpress музика тема

На номер четири имаме Music Club, единствена по рода си тема на WordPress музика, която – по някакъв начин – ми напомня на игра с карти и детелини с четири листа. Чували ли сте някога за суеверието на късмета, свързано с последното?

Между другото, в тестето с 52 карти, защо те не разполагат с четирилистна детелина като символ на костюма на бухалките вместо детелината с три листа? За игра на късмет може да показва известна степен на късмет, не сте ли съгласен? Но се отклонявам.

Ако това е вашият късметлийски ден, темата на Music Club WordPress е различна от всяка, която сте виждали преди, какво е със списък от функции, които ще ви взривят ума.

Донесен за вас от уеб разработчици (и), екстраординарен и мощен елитен автор GoodLayers, Music Club е идеално решение за фенове на клубната музика, DJ-и, музиканти, радиостанции и планиращи събития, само да спомена няколко.

Докато Music Club е лесен за използване, темата се предлага с мощни инструменти за управление на събития и споделяне на вашата музикална страст със света.

Характеристиките, които ще харесате, включват плаващ аудио плейър, който остава със слушателя на всяка страница на вашия сайт, шаблон на целевата страница, Създател на страници, плъзгачи, красиви музикални албуми, предстояща функция за събития, която предлага на вашите фенове пълни подробности за концерти и билети, и Мога да продължа и да продължа.

С изобилието от модерни опции за тема и гъвкав дизайн, нищо не ви спира да изградите музикалния уебсайт на WordPress на вашите мечти.

7. FWRD

fwrd wordpress музика плъгин

Кажете, че искате едно пейджър (вмъкване на връзка), който се предлага с многостранична функционалност. Кой знае? Може би планът е да добавите още страници в бъдеще, дори ако всичко, от което се нуждаете в момента, е уебсайт с една страница.

Независимо дали имате такава специфична нужда или искате да имате и двете опции на ваше разположение, ще харесате темата FWRD WordPress.

Горещ направо от вратата, този бретон ще вдъхне живот на вашия уебсайт за музика. Ако започвате, от друга страна, FWRD създава солидна основа за вашия уебсайт.

С 5 готови за импортиране демонстрации и още много нови скоро ще ви липсват професионално изглеждащи дизайни, които да раздалечат няколко функции (или дори да прекъснат) индустрията.

Това не е всичко, тази музикална тема на WordPress идва с популярния WPBakery Page Builder, което означава, че можете да създавате оформления от тази галактика, без да счупите пот. Над 100 опции за дизайн на заглавията са полезни, ако искате лесно да създадете фантастични менюта.

Други функции включват Essential Grid, видео и паралакс фонове, горещи връзки (чудесно за уебсайт с едно пейджър), мениджър на събития и концерти, музикални албуми, аудио плейъри, WooCommerce, готови за превод, неограничени оформления, цветове и шрифтове, Slider Revolution , отзивчив и готов за ретината дизайн, детска тема и т.н..

8. Blackoot (безплатно)

Тема на Blackoot Lite Freemium WordPress

Blackoot Lite е безплатна тема на WordPress, проектирана с музиканти и фотографи. Тази елегантна и отзивчива тема на WordPress може да ви позволи да изградите професионален уебсайт за минути. Характеристиките включват widgetized области, персонализиран фон, автоматичен превод и напълно отзивчив дизайн

Освен това имате възможност да надстроите до премиум Blackoot Pro, който има повече функции и поддръжка, като например възможност за създаване на слайдшоу, интеграция с Google Maps и много други.

9. Croma

croma wordpress музика тема

Трудно е да се изгради успешна кариера в музикалната индустрия. Има много движещи се части и един грешен ход може да доведе кариерата ви до ненавременно приключване. Ето защо имате нужда от красива отзивчива и мощна тема на WordPress, която улеснява дигиталния маркетинг.

Croma е една такава тема на WordPress музика. Това е перфектната многоцелева тема за диджеи, музиканти, групи, звукозаписни издатели, продуценти и т.н. Музикалната тема на Croma WordPress е доста добра, що се отнася до функциите, тя може да е последната музикална тема на WordPress, която някога ще се нуждаете.

Говоря за функции като 9 демонстрации, готови за импортиране, аудио плейър AJAX в целия сайт с непрекъснато възпроизвеждане, музикални албуми, безпроблемна интеграция в социални медии, множество шаблони на страници, дълбока интеграция в WooCommerce, събития и концерти, 100% отзивчив дизайн, горещи връзки, гъвкави заглавки и много други.

10. Престилка

epron wordpress музика тема

Работите толкова силно над музиката си и искате да предложите на феновете си само най-доброто от преживяванията. Поради тази причина не извинявате; създавате само най-добрата музика.

Когато става въпрос за вашия уебсайт, не бива да се оправдавате. Постарайте се да изградите най-добрия сайт, който е възможно. Първата стъпка към създаването на музикален уебсайт на WordPress, с който сте изключително горди, е избора на правилната тема.

Ако ви е писнало от музикални теми на WordPress, които обещават небето, но доставят ад, кажете голямо привет на Epron от елитен автор Rascals.

Без нищо покритие със захар, Epron предлага всички функции, от които се нуждаете, за да създадете прост, но мощен уебсайт за музика, независимо дали сте начинаещ или опитен професионалист.

Epron може да се похвали с функции като ултра-гъвкавата Muttley Framework, превъзходен мениджър на събития, революционен мениджър на къси кодове, красиви заглавки, плъзгаща революция, музикален плейър Scamp с поддръжка на Soundcloud, готов за WooCommerce, отзивчив дизайн, плавни CSS3 преходи, неограничени цветове, 380+ Google Шрифтове, Nivo Slider, 6 персонализирани типа публикации, 4 персонализирани джаджа и списъкът продължава и продължава.

11. Децибел

decibel wordpress музика тема

С подходящо име за музикална тема на WordPress, Decibel ще ви помогне да взривите музикалното си съдържание в света като рокзвезда. При тази тема единственото, което стои на пътя ви, е вашето въображение, а не липса на функции.

Знам, че изборът на перфектната тема е предизвикателен. Например, на кого вярвате? С какви функции дори трябва да започнете? Има ли клопки, които да избягваме? И с милион и една тема, които избирате, когато всички имат красиви рекламни материали?

Е, Decibel се освобождава от раздутието и се фокусира върху вашите нужди като диджей, музикант, група, звукозапис или някой, свързан с музикалната индустрия.

Темата идва с функции като 100+ оформления, 12 готови демонстрации за начална страница, дискография, дати на турне, 6 шаблона за вътрешни страници, отзивчив дизайн, WPBakery Page Builder, Slider Revolution и красиви галерии, само за да докоснете върха на айсберга.

12. JamSession

джамсесия wordpress музика тема

Може би бихте искали нещо по-фино – просто прост и изчистен дизайн на уебсайт. Но с някакъв стил, знаете, хубави фонове, красиви анимации, свеж модерен дизайн и произведенията. Ако това ви звучи като вас, JamSession е просто музикалната тема на WordPress, от която се нуждаете.

JamSession е лесна за конфигуриране и персонализиране независимо дали сте начинаещ или експерт. Други функции, които ще обичате, включват плъзгачи на цял екран, невероятна видеоподдръжка, отзивчиво бебе, блог, събития, дискография, красиви фотогалерии и …

… С три готови за употреба демонстрации можете да ударите земята и да персонализирате по пътя, докато не паднете. О, да, JamSession се доставя с WPBakery Page Builder, революция на плъзгачите, поддръжка на SoundCloud, аудио плейър, отзивчив дизайн, множество оформления на менюто и поддръжка на WooCommerce, наред с други неща.

13. Люсил

Lucille WordPress музика тема

След това получавате музикалната тема Lucille WordPress и веднага осъзнавате, че търсенето на перфектната тема за WordPress музика е приключило. Защо? Защото SmartWPress – разработчикът – означава бизнес.

Страхотният дизайн, съчетан с мощна функционалност, прави тази музикална тема wordPress идеално решение за радиостанции, звукозаписни музиканти, музиканти, групи, продуценти и т.н..

Lucille се доставя с WPBakery Page builder, 5+ демонстрации, готови за импортиране, Slider Revolution, безпроблемна интеграция в WooCommerce, отзивчив дизайн, неограничени цветове, персонализиране на теми, множество стилове на менюта, 2 предварително направени цветни кожи, красиви аудио плейъри, гъвкави фонове, персонализирани типове публикации за събития, дискография, галерии и т.н..

14. Победи небето

beatheaven музикално тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

От Маестровете в ThemeFuse, Beat Heaven е премиум елегантна и отзивчива премиум тема, предназначена за музиканти и групи, които искат всичко. В един мобилен свят, тази тема се насочва към феновете в движение. Тази забавна забавна тема има страхотен музикален плейър за начална страница, поддръжка на събития и много други функции, които всеки любител на музиката би искал.

Веднага след като кацнете на началната страница, ще ви посрещнат със смело оформление, музикален плейър за начална страница с множество песни, времева линия на предстоящи събития и въртележка на албума. С тази тема лесно можете да създадете свой собствен блог за музика, уебсайт за вашата група, сайт, популяризиращ вашата звукозаписна компания, или да го използвате за управление на предстоящите събития за вашето място. Това е чудесна тема, която е подходяща за всеки уебсайт, свързан с музиката.

Темата разбира се включва всички страници, които сте отраснали до любов, които идват с повечето теми на ThemeFuse като блога, фантастично портфолио, полезна галерия, страница и страница за контакти. Но специфично за тази тема ще намерите и шаблони на страници за изпълнител, албуми, местоположения, събития и други. Освен това можете да използвате персонализираните къси кодове, за да добавите допълнителни елементи и да направите тези страници свои.

Beat Heaven извежда мащаба и превъртането веднага от сместа и ви оставя безпроблемно преживяване на сърфиране на вашия таблет, смарт телефон или лаптоп. Премиум функциите включват лесни за използване шаблони и оформления на страници, чист интегриран HTML 5 аудио плейър, пълна поддръжка на музикално видео (плюс джаджа), модул за събития (с дисплей на времевата линия), въртене на най-новите албуми и други!

15. Музика

музика-themify тематика

Информация и DownloadView Демонстрацията

Музиката е смела паралакс музика, група и събития премиум тема WordPress, създадена от Themify. Тази прекрасна тема е идеална за певци, групи, автори на песни, места за събития, мениджъри и др. Тази тема наистина се откроява благодарение на засядането в целия сайт, фона на паралакс в пълна ширина, персонализиран музикален плейър с лепенки, поддръжка на албуми и събития и други.

Тази тема има всичко необходимо, за да започнете да популяризирате себе си, вашите изпълнители или вашето място за събитие. Първи неща първо – темата включва приказния конструктор на страницата за теглене и изтегляне Themify, така че можете да създавате неограничени оформления за всичко, от което може да се нуждаете. Музиката също така включва персонализирани типове публикации, за да направите лесно добавянето на вашите албуми, предстоящи събития, фотогалерии, плейлисти за видеоклипове и дори последните ви прессъобщения. Просто използвайте съответния персонализиран тип публикация, за да добавяте всеки тип новини или медии, сякаш добавяте публикация в блог – това е толкова лесно!

Други премиум функции включват лесния за използване Themify builder, албуми по поръчка тип публикация, модул за персонализирани събития (за турнета, концерти и т.н.), поддръжка на зидария и решетки галерии и напълно отзивчив дизайн.

16. SONIK

Тема за отзивчива музика от WordIK за музика от SONIK

Sonik е много пълна тема за музика на WordPress с всички функции, необходими за създаване на уникални музикални уебсайтове. С повече от 12 типа персонализирани публикации, той е напълно в състояние да борави с музикални издания, подкасти, изпълнители, събития, канали на радиостанции, радио-графици и други. Уникалният и отзивчив дизайн надхвърля обичайните възможности за WordPress, тъй като не само включва премиум Visual Composer, но предлага и мощни интеграции, наречени Gridstacks.

Gridstacks са изключителни компоненти на темата Sonik, която позволява да се създават въртележки, покриващи потоци, плъзгачи и други от всеки тип пост, с филтриране на таксономия и персонализиране на дизайна.

Sonik не е просто музикална тема – тя е повече. Всъщност той е единственият с такова разнообразие от възможно съдържание и оформления, което прави тази тема най-гъвкавата и подходяща за всеки уебсайт, свързан с музика, от диджеи и музиканти до радиостанции и лейбъли. Мощната интеграция на WooCommerce извежда играта на следващо ниво, всъщност можете да създадете перфектния магазин за музика, добавяйки песни и албуми в пазарската количка с едно щракване.

Препоръчаният музикален плейър, ангажиращ и анимиран, предлага уникално изживяване на посетителя, поставяйки акцента върху най-важната функция за всеки музикант. Но всички тези функции не са предназначени да изискват специални умения, всъщност всеки елемент има бърза интеграция на Visual Composer drag ‘n drop и с над 120 настройки на персонализатора можете лесно да изработите уебсайта на вашата марка. 3 селектора на шрифтове, 12 цвята за избор на цветове, тонове други опции, всички с преглед в реално време, е всичко, което е необходимо, за да се поберат на всеки уебсайт за музика.

17. Стив Кейди

Стив Кейди - Тема за музика на WordPress

Стив Кейди е отзивчива премия WordPress тема, специално създадена за музика и сайтове за събития. Тази тема може да създаде най-добро впечатление на пръв поглед благодарение на модерния дизайн, който не само отговаря на естетическия стандарт, но и напълно отговаря на търсенето на музикалната индустрия.

Въпреки това, дори отличният визуален дизайн е само малка част от успеха на вашия уебсайт. Това, от което наистина се нуждаете, са видни бонуси и функции, които ви помагат в дългосрочен план. Ето защо Стив Кейди предлага цялостното решение за вашата музикална платформа онлайн. За да бъдем по-конкретни, той ви позволява лесно да актуализирате новините и музикалната тенденция, да представя изпълнители, да вграждате видеоклипове и аудио и да взаимодействате с вашия фен от блога.

Освен това, ако искате да превърнете любовта си към музиката в печеливш бизнес, Стив Кейди може да ви помогне. Интегрирана с WooCommerce, тя ви позволява да показвате събития, да продавате албуми, да доставяте билети и други продукти с най-малко усилия. Съвместим с всички мобилни устройства и уеб браузъри, Стив Кейди обещава да ви даде същото добро качество, независимо кое устройство използвате.

18. IronBand

IronBand - музикална група и DJ WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

IronBand е смела тема на WordPress за музика, налична в Themeforest. Тази люлееща се тема е идеално подходяща за музиканти, диджеи, заведения и музикални блогъри. Отлична характеристика на IronBand е фокусът върху музиката. Темата включва аудио плейър HTML5, така че посетителите на вашия сайт могат да слушат звукови клипове, закачки за албуми или записи на концерти (или да качат цялата си дискография). Можете също така лесно да добавяте видеоклипове в YouTube, за да показвате събития на живо или кадри от задкулисието.

Темата включва и няколко страхотни страници, за да покажете себе си, вашата група или вашите изпълнители. Страницата с филтрирана галерия е идеална за добавяне на изображения от събития, концерти или зад сцената. А блогът е чудесен начин да споделяте новини с феновете си. Другите характеристики на темата включват цветови и шрифтови опции, многослойни PSD файлове, емисия в Twitter на живо и страхотният плъзгач Revolution.

19. Музика и група

Тема за музика и група WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Музиката е тема за група и музикант WordPress от Organic Themes. Тази напълно отзивчива тема е идеалното решение за всеки в музикалната индустрия. Музиката е пълна с опции за персонализиране на фона, заглавката, оформлението, слайдшоута и други. Лесно променяйте цвета и оформлението на темата, за да отговарят на стила мравка тон на вашата група или музика.

Темата включва също много специфични характеристики на групата и музиканта. Има специална страница с дати за турне и джаджа. Друга страхотна функция е джаджа за плейлист, в която можете да включите фрагменти от нови песни или запис на турне. Темата на музиката включва страница с дискография – която представлява портфолио от вашите албуми или записи. Всичко това са страхотни функции, за които феновете ще се откажат.

Темата на музиката е готова за WooCommerce. Това е чудесно, ако искате да продавате лентова стока, музика или нещо друго. Интеграцията в WooCommerce улеснява добавянето и продажбата на продукти.

20. Бруклин

Тема за музика в Бруклин WordPress

Бруклин е премиум WordPress тема, създадена от Gorilla Themes, която е предназначена за музиканти, групи, артисти, блогъри и развлекателната индустрия. Темата разполага с 3 минути рамка за инсталиране, която ще ви позволи да инсталирате темата и да започнете да публикувате статии за нула време. Основната характеристика на тази тема е модулът за слайдшоу на началната страница, който се съчетава с вграден модул за аудио-видео плейър, който ще ви позволи да публикувате най-новите си песни и видеоклипове направо на началната си страница, за да може посетителите ви да слушат или гледат (с поддръжка на iPhone, iPad и Android).

21. Setlist

Setlist Music WordPress Theme

Информация и DownloadView Демонстрацията

Setlist е премия WordPress тема, разработена за артисти и музикални уебсайтове. Темата се отличава с много изчистен и модерен тъмен дизайн, който се предлага в множество цветове и е създаден специално за нишата на музикалната индустрия.

Setlist е идеалната тема за авангардната лента. Той има плъзгач за фото въртележка за представени статии, календар на събитията за насрочване на вашите предавания и други събития, както и интегриран шаблон на страница за видеоклипове, за да покажете вашите музикални видеоклипове.

Едно от любимите ми неща за Setlist е джаджата за календара и предстоящите събития. Те не само изглеждат супер елегантни, но са идеални за поддържане на всички ваши фенове актуални с вашите събития, за да сте сигурни, че всички те се показват за следващата ви концерт.

22. Махалото

Махалото, Тема за WordPress за управление на музиката

Информация и DownloadView Демонстрацията

Махалото е Premium WordPress тема за разлика от всички други, които съм виждал. Той не само има супер изчистен, модерен и професионален дизайн, но има и някои наистина невероятни функции, които никога не съм виждал другаде.

Едно от най-готините неща на Pendulum е функционалността и портфолиото за управление на музика. Всъщност тази тема е разработена специално за хора, които обичат музиката, като DJ, продуценти, клубове, музиканти и практически всеки друг, който обича музиката.

С Pendulum лесно можете да добавяте музика към портфолиото си, където вашите читатели могат лесно да разглеждат различните песни и да ги възпроизвеждат на място. А музиката свири със стил … музикалното портфолио е супер модерно и има наистина страхотни jQuery анимационни ефекти.

23. Нощен клуб

Тема за нощен клуб за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Night Clubbing е тема на WordPress, която е създадена / проектирана специално с нощни клубове и музикални уебсайтове. Тази тема идва с вградени аудио и видео плейъри, които са съвместими с по-популярните плейъри на пазара, като mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com и видеоклипове от YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com … и т.н.. Просто поставете кода с плейлиста си и плейърът ще се покаже на началната ви страница!

Night Clubbing се предлага с великолепно слайдшоу и календар на събитията на началната страница, което улеснява показването на вашите топ снимки и лесно добавяне, редактиране и планиране на събития. Вградената е и система за рекламиране, която ще ви позволи лесно да добавяте банери към уебсайта си, ако планирате да правите допълнителни пари от вашия уебсайт.

Приспособленията за социална мрежа също са интегрирани, които ще ви позволят да въведете идентификационните си номера на Facebook и Twitter, а вашата страничка за поток и фен страница като кутия ще се появи на страничната ви лента. Няма нужда от външни джаджи! Плюс това, тази тема за Нощен клуб и музика се предлага в 7 различни цветови стила, от които можете да избирате – синьо, червено, черно, зелено и лилаво. Всички те се предлагат с професионален дизайн, програма за качване на лого и селектор за оформление (дясна или лява странична лента).

Прекратяване (Това ли е краят?)

Едва ли! Бих казал, че това е само началото на пътешествие, за да се усъвършенствате добре, за да видите какъв ще бъде вашият уебсайт. Изложих някои инструменти, които да ви помогнат да започнете основите за изпращане на съобщението си до света, сега зависи от вас. Можете също така да искате да проверите нашия списък с най-добрите музикални плъгини за WordPress, за да намерите как да добавяте аудио към текущата си тема и да предавате звуковите си вълни през времето и пространството на интернет, за да могат вашите фенове да се наслаждават.

Не забравяйте да изберете тема, която отразява вашия тип музика и стил, независимо дали това е запазено и елегантно или нещо малко по-силно. Оценете внимателно функциите – ще се възползвате ли повече от интеграцията в социалните медии или имате стил на решетка много по-важен за вашия външен вид? Окончателният микс е във вашите ръце.

При вас! Съгласни ли сте с нашия списък с най-добрите WordPress теми за музиканти? Имате ли музикални теми на WordPress, които бихте препоръчали?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map