20+ най-добри теми за Гутенберг WordPress

20+ най-добри теми за Гутенберг WordPress

Както съм сигурен, че вече знаете, Гутенберг е вграден редактор на визуално съдържание в WordPress. Тя ви позволява да насочвате, щракнете и редактирате съдържание на вашите публикации и страници с помощта на някои много полезни блокове. Но това, което може би не знаете е, че все повече разработчици на теми проектират WordPress тема изцяло около Гутенберг.


Разбира се, има много теми на WordPress със създатели на страници. Създателите на страници улесняват персонализирането на тема за всичко, което може да се нуждае от вашия сайт. Например, имаме собствена тема Total, която използва създателя на страници на WPBakery, който (според нас) е една от най-добрите и гъвкави многофункционални теми там. Но не всеки иска 101 опции или елементи за създаване на страници. Понякога просто искате чиста и проста тема, с адекватни функции, за да създадете марката на вашия WordPress сайт и да промените няколко оформления. Тук свети темите на Gutenberg WordPress. И така, какво означава това за вас? По-бърза настройка на сайта, по-лесни настройки и по-лека настройка на теглото за вашия сайт (което потенциално може да ви помогне да увеличите общата скорост на сайта).

Така че, за да отпразнуваме Гутенберг и да се погрижим за това, че е гъвкавост, съставихме списък с най-добрите теми за Гутенберг за WordPress. Това не са само теми, които твърдят, че са „съвместими“. Всяка тема от този списък е специално създадена и проектирана да работи с Гутенберг. Нито една от изброените теми не изисква добавени добавки за създаване на WordPress страница. Вместо това те се възползват изцяло от вградения редактор на Гутенберг и персонализатора на живо, които са част от WordPress. Така че нека започнем!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Гутентим

Gutentim - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Темата на Гутентим използва Гутенберг, за да ви предложи много варианти за дизайн. Започнете с предварително направени демонстрации и вградени персонализирани стилове на заглавки. Използвайте приспособлението за оформление на публикации, блокове и опции, за да създадете портфолио, блог, сайт на агенцията, целевата страница и др. Плюс опциите в Live Customizer правят промяната на цветовете и шрифтовете лесно. Темата за Gutentim включва също интеграция на бюлетини на MailCHimp, плъзгачи, оформления на публикации и е готова за GDPR.

2. Карино

Carrino - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Създайте ви перфектен блог с Carrino. Тази тема за блогове, базирана в Гутенберг, включва изобилие от оформления на публикации, странични ленти, опции за оформяне на теми и разбира се блокове на Гутенберг, за да създадете каквото може да ви е необходимо. Добавете включени публикации, категории, области с герои, превключватели, персонализирани цветове и други. Плюс темата е WooCommerce готова, ако искате да добавите магазин към вашия сайт.

3. Getwid база (безплатно)

База Getwid - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Обещахме, че темите по този въпрос няма да изискват други строители – но този работи залага с добавката на Gutenberg за добавка Getwid. Създадена да пасва заедно като парчета от пъзел, темата на Getwid Base работи перфектно с Gutenberg и добавката Getwid. Тази тема за начинаещи я прави проста, така че можете да създавате персонализирани оформления и секции, като използвате повече от 30+ добавени блока на Гутенберг за карти, социални медии, бутон, плъзгач на изображението, поле за цена, лента за напредък и други.

4. Гутенот

Gutenote - най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Когато става въпрос за изграждането на блог, се нуждаете от тема с красиви публикации, отзивчив дизайн и опции за стилизиране, които да съответстват на вашата марка. Gutenote предлага всичко това в един лесен за инсталиране и използване пакет. Използвайте демонстрационния вносител с едно щракване, за да започнете бързо, изберете от 650+ шрифта на Google, добавете магазин за WooCommerce, създайте страница за контакти с Контактна форма 7 и повече. Плюс темата е готов за превод!

5. Gutenberry

Gutenberry - най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Темата за Gutenberry от TemplateMonster предлага прекрасни, предварително оформени опции за вашия блог. Използвайте един от 6-те оформления на началната страница, 6 различни дизайна на блогове и стилове на единични публикации, за да придадете бърз лифтинг на блога си. Плюс темата включва добавката ZeGuten за още повече блокове като таблица с ценообразуване, банер, пъти за обратно отброяване, SVG икони и изображение, ленти за напредък и други.

6. Цеза

Cesa - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Гутенберг не е само за блогове – той е чудесен и за магазините! С Cesa можете да изградите минималистичен магазин за електронна търговия изобщо за нула време. 5 начални страници, скорошна страница, 4 оформления на магазини, повече от 20+ персонализирани блока (продукти, брояч, Instagram, кутия с икони, плъзгач и други), можете да проектирате своя магазин, вашия начин. Темата на Cesa включва също бърз преглед на продукта, търсене на живо, опции за типография, RTL поддръжка, мега менюта и паралакс ефекти.

7. Бимба

Bimba - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Bimba е нишова тема за Etsy като занаяти, ръчно изработени стоки, поръчани дизайни и други подобни. И най-доброто от всичко – всичко е на базата на Гутенберг и добавката Getwid. Създавайте зашеметяващи страници с кутии за икони, галерии с изображения, медийни плъзгачи, раздели, допълнителни описания и други. Плюс това Bimba е напълно съвместим с WooCommerce, така че можете да управлявате вашите продажби, инвентар и доставка направо от вашия уебсайт.

8. GutenWP (безплатно)

GutenWP - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

С GutenWP можете да имате прекрасен блог в стила на списанието с лесни за използване блокове Gutenberg. Темата се предлага с 4 дизайна на начална страница, допълнени с функции като шаблони с пълна ширина, колони, персонализирани менюта, плъзгач за публикации на начална страница и опции за оформяне на тема. GutenWP също е готов за превод и е съвместим с повечето добавки за блокиране на Gutenberg на трети страни за още повече възможности за редактиране на съдържание.

9. Гутентип

GutenType - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Създайте супер обреден блог (завършен с криптовалути чрез Elegro) с Gutentype. Този блог, задвижван от Гутенберг, използва вградени настройки на редактора, добавени 20+ елемента CoBlocks и CSS редактор на предния край на Yellow Pencil, за да направи възможно много дизайн на сайта. Gutentype също е готов за GDPR, съвместим с WooCommerce, оптимизиран за мобилни устройства и се предлага с 12+ готови демонстрации, за да започнете с.

10. Петотел

Petotel - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Ако управлявате хотел или детска градина за домашни любимци, уникалната тема на Petotel е чудесен избор. Не само, че е създадена за супер специфична ниша – тя е създадена да работи изцяло с Гутенберг. Просто използвайте предварително направените блокове и вградените опции, за да създадете вашия сайт. Плюс това се предлага с добавката Getwid (за още 30 блока) и плъгина MotoPress Booking, за да можете да направите резервации на вашия сайт.

11. Openlane

Openlane - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Темата на Openlane включва множество функции и предварително направени оформления за бизнеса. Така че независимо дали сте фрийлансър, създали приложение или управлявате агенция, може да искате да обмислите Openlane. Темата включва 9 зашеметяващи начални страници за различни типове бизнес, демо инсталация с 1 щракване, пълна интеграция на Гутенберг и доставки с плъгин Openlane Block, който добавя 12+ персонализирани блока за вашето удоволствие в изграждането на съдържание.

12. CoBlocks (безплатно)

Coblocks - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Говорихме за популярното разширение CoBlocks Gutenberg, но знаете ли, че има тема, с която да се справите? Тази безплатна тема го прави проста, но предлага изобилие от функции, за да създадете свой собствен блог, проста целева страница или дори онлайн CV. Качете вашето лого, добавете персонализирано меню, изберете колоните си, добавете гифки, вмъкнете социални връзки и други – всичко от супер лесния редактор на Гутенберг.

13. Динова

Динова - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Гутенберг е чудесен и за сайтове на списания, които ясно можете да видите в темата на Динова. Тази стилна тема включва подобрени опции за теми, оформления и стилове на публикации със силата на Гутенберг. Можете да създадете свои собствени страници, като използвате 6 блока за публикации, 4 стила за публикации, 5 формата за публикации (изображение, аудио, видео, галерия и стандарт) 3 оформления на заглавия, 12 странични ленти, безкрайно превъртане и изящни превключватели.

14. Типограф

Типограф - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Typograph е уникална тема за блогове, тъй като е създаден да изглежда страхотно с или без изображения. Така че, ако просто искате да създавате съдържание, няма нужда от скучни стокови снимки. И тъй като използва Gutenberg, можете да създавате персонализирани оформления на публикации или страници в движение. Темата е също превод и RTL готов за всеки език, който може да използвате!

15. Атомни блокове (безплатно)

Атомни блокове - най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Подобно на някои от другите безплатни теми в този списък, темата Atomic Blocks е създадена, за да се сдвои със собствено подобно име на Гутенберг. Темата е чиста и проста и изглежда страхотно с всички добавени по подразбиране добавки Atomic Blocks. С помощта на двете можете да създавате страници с публикации на мрежи, подписване на бюлетини, призиви за действие, препоръки, споделяне в социални мрежи, шапки за отпадане и други.

16. Мей

Mae - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Темата Mae е насочена към сайтове за събития, конференции, изложения и семинари. И тъй като е изградена около Гутенберг, ще имате безпроблемно редактиране, независимо дали създавате целевата страница за събитие или основен блог. Използвайте вградените тематични функции за цветове, шрифтове, зидария или оформления на решетки и икони на шрифтове, за да проектирате допълнително страниците си, за да представите вашата компания или марка.

17. Еспесио

Especio - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Създайте свой собствен блог за храна с WordPress и Gutenberg блокове, използвайки темата Especio. Темата работи чудесно с всички блокове на Гутенберг, но също така включва персонализирани блокове за формуляри, бутони, джаджи, икони, таблици, умения, карти и други. Темата на Espacio се предлага и със съвместимост с GDPR, поддръжка на WooCommerce и интеграция с MailCHimp.

18. Хамилтън (безплатно)

Хамилтън - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Ако просто искате портфолио, нещо приятно и минимално, тогава Хамилтън е чудесен избор. Тази безплатна тема на Гутенберг е идеалният начин да покажете работата си – обикновена и проста (буквално). Създайте портфолиото си с Гутенберг, след това използвайте опции за тема, за да добавите цветове на фона, страница с резюме, изберете светъл / тъмен режим, качете логото си или добавете безкрайно превъртане.

19. Кателин

Кателин - най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Katelyn е разширена тема в стила на блога, която предлага прекрасен дизайн с редактора на Gutenberg за персонализирани оформления. Готови за използване страници, гъвкави цветови настройки, 3 стила на заглавката, допълнителни области на приспособления, персонализирани рекламни типове публикации Разбира се, блоковете Гутенберг означават, че можете да имате блога или уебсайта си за минути. Темата е също отзивчива, тествана през браузър, готова за GDPR и оптимизирана за изпълнение.

20. GutenTag

GutenTag - Най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Поздравете GutenTag – стилна тема за коучинг и лайфстайл блогове. Тази тема използва основни възможности на WordPress и Gutenberg, така че да персонализирате вашия сайт без много допълнителен код. Има дори оформления на блогове и портфолио, страница за контакти, предварително направени описания и още много вградени. Темата също работи чудесно с разширенията Ghost и Kadence Blocks Gutenberg, за да ви предложим повече контрол върху колони, фон, икони и вашето съдържание.

21. Двадесет деветнадесет (безплатно)

Двадесет деветнадесет - най-добрите теми на Гутенберг за WordPress

Как бихме могли да съставим списък без водещата тема на Гутенберг на WordPress – Двадесет деветнадесет. Тази ясна и основна тема включва лесни за използване функции, прости опции за дизайн и, разбира се, възможността да използвате Gutenberg за всички ваши нужди за оформление на публикации и страници..


И това е всичко засега! Горните теми са страхотни опции, ако искате да персонализирате вашия WordPress сайт малко, без много усилия. Тъй като Gutenberg вече е вграден в WordPress и е лесен за използване, може да ви спести много време, когато сглобите нов сайт (или когато опресните текущия си блог). Плюс това много разработчици добавят в персонализирани блокове, така че почти всеки тип сайт е възможен с Gutenberg. Независимо дали това е обикновен блог или пълен магазин за електронна търговия, надяваме се, че една от изброените теми е подходяща за вас.

Това са само нашите любими теми за WordPress, готови за Гутенберг, и знаем, че вероятно сме пропуснали някои добри. Така че, ако сте използвали тема на WordPress, която използва редактора на Гутенберг и обичате да ни уведомите. Ще се радваме да добавим още теми от Гутенберг към нашия списък!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map