19 най-добри безплатни плъзгачи за WordPress

15+ най-добрите безплатни плъзгачи за WordPress

В скорошна публикация обсъдихме най-добрите плъгини за WordPress плъзгачи. И имаше много страхотни опции, от които да избирате! Но този път ще се съсредоточим само върху най-добрите безплатни плъзгачи за WordPress.


“Защо?” – ти питаш. Безплатните плъгини, които откривате на WordPress.org, преминават през строги тестове и трябва да са в съответствие с най-новите WordPress конвенции, за да бъдат публикувани. Въпреки че може да получите плъзгач плъгин с не толкова много опции, тези ограничения означават, че има по-малко движещи се части. Плъгинът често е по-стабилен, сигурен, по-бърз за конфигуриране и по-лесен при зареждане на вашата страница (и чудесно за нови потребители на WordPress).

Винаги е най-добре да използвате тема на WordPress, която е напълно съвместима с плъзгачите, които се предлага в комплекта. Винаги ви предлагам да изпробвате нашата тема за WordPress, която беше старателно тествана с два от най-използваните плъзгачи днес.

Ако не искате да превключвате теми, но все пак искате въртележка на уебсайта си, списъкът ще намерите полезен. Изброените тук плъгини отговарят на две най-важни условия. Те са:

 • Редовно се актуализира
 • Осигурете добра поддръжка чрез форумите на WordPress.org

Изглежда, че все още има голямо търсене на плъзгачи, което е страхотно и ако се използват правилно, те могат да подобрят потребителското изживяване и понякога дори процента на реализация. Новите и вълнуващи безплатни плъгини за WordPress плъзгачи често се издават и ние ще направим всичко възможно да бъдем в крак.

Сега нека разгледаме някои от най-добрите безплатни плъгири и да разберем дали те носят някои нови функции, които могат да освежат уебсайта ви на WordPress.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Безплатен плъгин за WordPress плъзгач

Ако търсите плъзгач, богат на функции от добре известни разработчици, ще искате да опитате този. Nivo Slider Lite е безплатен плъгин за WordPress плъзгач, базиран на добре доказания Nivo Slider, който сега е част от невероятната съкровищница на WordPress добрини в ThemeIsle. Той се предлага с лесен за използване кратък код за показване на плъзгача (ите), както и множество налични опции за размер на плъзгача, скорост на анимация, време за пауза, стрелки за навигация и т.н..

Плюс това, ако надстроите до Nivo Slider от lite, ще получите достъп до много повече опции за тип плъзгач (дори можете да изтегляте слайдове от типове публикации), отзивчиви оформления, теми, навигация с миниатюри, допълнителни ефекти на прехода и други. Плъгинът дори е включен в Пиратския клуб, така че ако вече сте член, ще получите Nivo в допълнение към всички други невероятни теми и плъгини (плюс поддръжка и актуализации за цял живот) от Themeisle всички за една ниска цена.

За да резюмирате, Nivo Image Slider е супер бърз, отзивчив плъгин за WordPress, който ви позволява да създавате неограничени плъзгачи, с някои красиви ефекти, уникална персонализирана система за публикации и къси кодове и е тестван с всички актуални версии на браузъра.

2. Преход плъзгач Lite

Преход плъзгач Lite

Вероятно сте чували за популярния плъгин Transition Slider и преди, но знаете ли, че предлагат Lite версия? Точно така – този безплатен плъзгач, съвместим с Гутенберг, предлага много страхотни функции, които можете да използвате за създаване на стилни плъзгачи за вашия WordPress сайт.

С плъгин Transition Slider Lite можете да проектирате персонализирани плъзгачи с анимирани текстови елементи, впечатляващи ефекти на преход, захранвани от WebGL, навигационни стрелки, плъзгащ контур и автоматична игра, дълбоко свързване, видео слайдове, бутони, интелигентен презареждател и други. Има дори вградени опции за плъзгачи в цяла ширина или цял екран (чудесен начин да направите трайно първо впечатление на посетителите на сайта)

Transition Slider Lite също е отзивчив, поддържа навигация при докосване и плъзгане и е съвместим с най-популярните уеб браузъри. И за повече мощност, определено не забравяйте да кажете Transition Slider Pro – което добавя готови за ползване плъзгащи шаблони, мобилни и таблетни отзивчиви слоеве, първокласна поддръжка и други.

3. SlideDeck Чувствителен плъзгач

SlideDeck Чувствителен плъгин Безплатен WordPress плъгин

SlideDeck е мощен безплатен плъгин за WordPress плъзгач, който можете да използвате, за да добавите визуален интерес към вашия уебсайт. Най-доброто от всички SlideDeck е безплатно и лесно за използване. Просто инсталирайте и използвайте мениджъра на SlideDeck за създаване на нови слайдове от нулата или изберете безплатен шаблон, за да започнете. След това можете да добавите към вас изображения, видео (Youtube или Vimeo), заглавия и дори бутони. SlideDeck включва вградени опции за слайд линкове (така че зрителите могат да кликнат навсякъде), заглавия, откъси и прочетете още връзки.

Търсите още функции? Можете да надстроите до SlideDeck Pro, за да получите страхотни разширения за текстови плъзгачи, персонализирани CSS, интеграция в WooCommerce, добавени източници на галерия, опции за емисия в социални медии, призиви за действие и още много премиум шаблони за слайдове.

4. 10Web плъзгач

10Web плъзгач Безплатен WordPress плъгин

Открих плъгина за слайдер WD WordPress един от най-бързите. Това е ефективно средство за създаване на карусели на вашия уебсайт. Можете да ги вмъкнете ръчно, използвайки кратък код, като джаджа, но също така и във всеки от вашите файлове с теми, използвайки PHP функция.

С Slider WD можете да добавяте неограничени слайдове, както изображения, така и видеоклипове (YouTube и Vimeo). Има много ефекти на прехода, а също и поддръжка за 3 слоя:

 • Текстово съдържание
 • Снимки
 • Бутони за споделяне (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook и Tumblr)

Най-интересното, което открих на страницата им с описание, е, че те предлагат да преведат плъгина на всеки език в рамките на 3 дни. Мисля, че това е пример за страхотна поддръжка на плъгини.

5. Мета плъзгач

Безплатен WordPress плъгин за MetaSlider

Един от най-популярните плъгини за WordPress плъзгачи, с Meta Slider ще създавате карусели бързо. Това го правите, като избирате изображения от медийната си библиотека, плъзгате ги с плъзгане, задавате слайдове, линкове и SEO тагове.

Можете да го добавите към публикации и страници, но също така да използвате кратък код или маркер за шаблон, за да вградите слайдшоу, където искате. Като един от най-използваните безплатни плъзгачи плъгин там, той е преведен на 16 езика.

6. Изключителен отзивчив плъзгач на изображението

Крайният отзивчив плъзгач за изображение Безплатен WordPress плъгин

Ultimate Responsive Image Slider е друга добра опция, ако търсите добре поддържан и поддържан безплатен плъзгач. Дава ви възможност да качвате няколко изображения в една партида, да добавяте няколко слайда в публикация или страница, да ги вмъквате с помощта на кратък код, индивидуално да регулирате височината и ширината на вашите плъзгачи, да конфигурирате навигационни бутони и т.н..

Най-интересната функция са слайд-миниатюрите. Ако имате няколко слайда в плъзгач, можете да активирате миниатюри, които ще бъдат показвани под слайдовете, така че посетителите да ги преглеждат и да скачат напред или назад, ако искат. Друго предимство при използването на този плъгин е, че можете да определите шрифтове в него. Не харесвам плъгини с тази функция, просто защото забавя уебсайта ви, ако го активирате. Но ако искате да имате различни плъзгащи шрифтове от тези, дефинирани от вашата тема, можете да направите това с тази безплатна приставка за WordPress плъзгач.

7. Плъзгач от Supsystic

Супсистични безплатни плъзгачи за WordPress

Supsystic плъзгач е отзивчиво решение, което ви позволява да създавате плъзгачи за изображения и съдържание с някои приятно изглеждащи шаблони и доста опции. Това включва отзивчиви плъзгачи на изображения, слайдшоу, надписи, миниатюри на плъзгачи, персонализирани връзки и лесен интерфейс за създаване на слайдове (видео слайдове, динамично подаване на публикации, карусели и HTML слоеве са налични и с професионалната версия).

Той също така твърди, че е оптимизиран за SEO, но можете да направите всяко SEO плъзгащо изображение приятелски, като пишете уникални и подходящи имена на файлове и alt тагове. Понастоящем този плъзгач се предлага на 15 диалекта, така че си струва да помислите дали търсите опция за локализиран плъзгач.

8. Плъзгач от Sololoquy

Soliloquy Безплатен плъзгач на WordPress

Създайте прекрасни отзивчиви плъзгачи и бързо с плъзгача на изображението Soliloquy. Този отслабен плъзгач включва ясни, но мощни опции чрез интуитивен конструктор на плъзгачи за плъзгане и пускане. Просто добавете вашите изображения, използвайте оформлението по подразбиране (или изберете от предварително направени шаблони), добавете персонализиран CSS, ако желаете и имате плъзгач, готов за стартиране.

Искам още? Soliloquy предлага добавки за първокласни шаблони, защита на изображението, въртележки, миниатюрни навигации, лайтбокс, Instagram и Pinterest интеграции, продукти на WooCommerce, динамични плъзгачи и персонализирани настройки по подразбиране (до които можете да получите достъп до всички с лиценз за разработчици).

9. Главен плъзгач

Безплатно WordPress Plugin Master Slider

Master Slider е безплатен и отзивчив плъзгач за изображения и съдържание. Той поддържа плавни преходи и сензорна навигация.

Твърди се, че е изграден с помощта на най-добрите практики на WordPress (бекенд и фронтенд), но интерфейсът не изглежда като нещо, което принадлежи на WordPress (може би това е така, защото искат безпроблемен преход между безплатната и професионалната версия на приставката). От друга страна, тя работи чудесно с темите по подразбиране WordPress, но и с няколко други теми, с които съм тестван.

10. Плъзгач GIGA

Безплатен WordPress плъгин за GIGA Slider

Този плъзгач плъгин е бърз, без съмнение в това. Той поддържа добавяне на неограничено количество слайдове със заглавие и описание, както и предлага 25 ефекта на преход, изображения или бутони на страници, настройки за автоматично стартиране, пауза при задържане, 32 типа кожа и други .. Можете да създадете слайд на изображения и видео слайдове за вашия уебсайт WordPress. Той е отзивчив и работи добре на Android и iDevices.

Отдолу плъзгачът GIGA използва доста досадно известие за продажбите на страницата с приставки. Тя се вижда по всяко време … така че вероятно е един от безплатните плъзгачи WordPress плъгини, които трябва да избягвате да използвате на клиентски сайт. Но за лична употреба, все още солиден избор.

11. MotoPress Slider Lite

Безплатен плъгин за WordPress безплатен плъзгач MotoPress

MotoPress е известен с това, че създава някои качествени приставки за WordPress. MotoPress Slider Lite не е изключение. Това е добро решение за създаване на слайдове с акцент върху визуалните ефекти. Той има интерфейс за плъзгане ‘n’ drop (който не съм голям фен), отзивчиво оформление и прекарване на пръст.

Това е солидна, лесна приставка с поддръжка за персонализирани типове публикации, слоеве и дори WooCommerce. Друга чудесна характеристика е, че можете да импортирате и експортирате плъзгачи. Не съм виждал друг безплатен плъзгач плъгин, който ви дава тази опция. Така че, ако имате няколко сайта, но искате да използвате едни и същи плъзгачи или просто искате да запазите настройките на плъзгача за по-късна употреба, можете да направите това лесно с MotoPress Slider Lite.

12. Smart Slider 3

Smart Slider 3 безплатно WordPress Plugin

Smart Slider 3 е продължение на по-стария и доказан плъгин за Smart Slider 2 WordPress. Той твърди, че е съвсем нов и интуитивен WordPress плъгин, който ви позволява да създавате плъзгачи по начин, който никога не е виждал досега, с който и да е безплатен плъзгач плъгин. Нека да видим какво е добро и кое не.

Този плъгин ви дава възможност да създавате слайдове в YouTube и Vimeo и дори да използвате вашите публикации в WordPress и да създавате слайдове от тях, така че продължих да опитам, ако и аз. Харесва ми, че има много видео уроци за това как да създадете определени визуални ефекти и добро ръководство за „начало“. Това означава, че ще имате добра поддръжка, ако изберете този плъзгач.

Но не ми хареса фактът, че разработчиците са изоставили най-добрите практики на WordPress, когато става въпрос за това как изглеждат и се чувстват нещата в таблото за управление. Отне ми известно време, за да свикна как работят нещата тук. Дори не бях сигурен, че използвам WordPress, приличаше ми на някаква странна версия на Android. Освен всичко това, изглежда като добре поддържан и добре заоблен плъгин.

13. Ultimate Slider

Слайдер Ultimate безплатен WordPress плъгин

Ultimate Slider е безплатен плъгин за WordPress с функция за автоматично възпроизвеждане, където можете също да зададете закъснение на плъзгача и интервали на плъзгане. Използване на включения кратък код [Крайната-плъзгача] можете лесно да вмъкнете създадените от вас плъзгачи навсякъде, където искате, в своите публикации и страници.

Този плъгин е напълно отзивчив и съвместим с WooCommerce. Той ви позволява да създавате различни слайдове, като използвате категории като предишните, но можете също така да въведете персонализиран CSS, за да настроите външния вид на слайдшоутата си. Таймерната лента ще информира посетителите кога да очакват промени в слайда.

14. Плъзгач FA Lite отзивчив

FA Lite Чувствителен плъзгач Безплатен WordPress плъгин

FA означава Препоръчани статии 3.0, който е плъгин за WordPress плъзгач, който ви позволява да създавате плъзгачи от съдържанието, което вече сте публикували. Можете да създавате слайдове от вашите публикации, страници или персонализирани типове публикации. Въпреки това няма да можете да ги създадете от вашите изображения, тъй като тази функция е запазена за премиум версията.

Ще намерите всички стандартни функции, като: стрелки за навигация и страници, различни оформления и анимации, плъзгащи теми и т.н. Има дори някои нестандартни такива, като опцията да го вмъкнете с помощта на къс код, джаджи, автоматично или с помощта на шаблон етикет (PHP функция), така че поставянето на този плъзгач точно там, където искате, няма да е проблем. Трябва също да спомена, че той идва с действия и филтри, така че всички вас разработчици на WordPress със сигурност ще оценят този плъгин.

Нещото, което наистина не ми хареса в този плъгин, е, че много от неговите функции са запазени за премиум версията.

15. Плъзнете всичко

Плъзнете всичко безплатно Plugin за WordPress

Създайте зашеметяващ плъзгач безплатно с Slide Anything. Тази безплатна въртележка и плъзгач включва лесни опции за добавяне на слайд изображения, текст, HTML и други. Използвайки опциите на Slide Anything, вие със сигурност можете да създадете страхотен, отзивчив, слайд за активиране на докосване за нула време.

Тъй като приставката беше наскоро актуализирана за използване на Owl Carousel 2, има и нови опции за безкраен цикъл, плъзгащи връзки, CSS3 превод на 3D преходи и зашеметяващи ефекти на прехода (като флип, мащабиране, избледняване, скачане, разгъване и други).

16. Сериозен плъзгач

Сериозен плъгин за безплатни WordPress плъгини

Безплатният плъгин за сериозни плъзгачи е сериозно страхотна опция за добавяне на плъзгачи към вашия сайт. Не само че е лесен за използване, но и плъгинът е SEO приятелски, преводът е готов и е напълно отзивчив.

Създайте неограничен брой персонализирани плъзгачи, използвайки настройки за текст, бутони, връзки, стилове на външен вид, ефекти на прехода, анимации с надписи и др. Сериозният плъзгач включва и лесен „медиен бутон“, така че можете бързо да вмъкнете вашите плъзгачи в публикации и страници с кликване.

17. Елементна джаджа за изображение на въртележка

Плъгин за създаване на страницата на Elementor

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

Elementor е технически плъгин за създаване на страници, той включва доста страхотна въртележка за изображения с безплатната версия (ако надстроите до Elementor Pro, плъгинът добавя по-мощни плъзгачи за изображения и видео). Така че, ако така или иначе искате да създадете персонализирани оформления, Elementor вече предлага лесен начин за изграждане на прости плъзгачи на изображения – не са необходими допълнителни приставки. Image Carousel Widget включва опции за избор на стил на навигация, скорост, ефект на слайд / избледняване, автоматична игра и пауза при задържане.

Най- Elementor слайдове джаджа от друга страна, може да се използва за създаване на по-фантастични плъзгачи с текст, бутони, пълна ширина или пълен екран, ефект на изгаряне на кен, анимация на съдържанието, персонализирани преходи и др. Тази джаджа е налична само с Pro, така че ще трябва първо да надстроите, за да я използвате.

18. отзивчив Flipbook

Чувствителен плъгин за Flipbook

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако искате да представите онлайн брошура или списание, може да не искате традиционен плъзгач. В този случай анимираният флипбук е абсолютно задължителен.

Ако искате да добавите анимирани флипбуки към вашия уебсайт, не търсете по-далеч от адаптивния Flipbook WordPress Plugin. HTML и jQuery захранва плъгина, което означава, че всички потребители ще могат да виждат анимациите – дори и тези без флаш плейър. Приставката също е напълно отзивчива, така че вашите флипбуки ще изглеждат зашеметяващо на всички устройства.

Стилизирането на вашите флипбуки е важен приоритет, така че разработчиците на плъгини са добавили впечатляващо количество възможности за персонализиране. Това включва 1000 икони, над 650 шрифта на Google и 11 предварително дефинирани стила на книги, от които да избирате. Хвърлете неограничени цветове, ховър ефекти и три опции за оформление и имате чудесна възможност да изградите перфектния флипбук, който да отразява вашата марка – особено важно, ако искате вашият флипбук да конвертира клиенти.

Изграждането на вашия флипбук е невероятно лесно: разработчиците са работили усилено, за да гарантират, че интерфейсът е възможно най-интуитивен. Това включва опция за групово качване, два начина за преглед на вашите страници и PDF съветник за незабавно преобразуване на PDF файлове във флипбуци.

19. Плъзгач на Авартан

WordPress плъгин за Avartan Slider

Avartan е лесен за използване безплатен отзивчив плъгин за WordPress плъзгач, пълен с много функции. Добавете впечатляващи плъзгачи за изображения, видео плъзгачи, плъзгачи за съдържание, текст и анимации към вашия уебсайт. Той също така включва елементи за къс код и бутон.

Плъзгачът на Avartan осигурява лесен администраторски интерфейс със съвременни функции като плъзгач за плъзгане и пускане, преглед на живо и различни видове опции на елементи. Тя включва опции за живи слайдшоу за представени страници, публикации, персонализирани типове публикации, медийни изображения на уебсайта на WordPress. Той също е кръстосан браузър, съвместим за основните браузъри, включително Firefox, Opera, Chrome, Safari и IE.

Функцията на елемент от плъзгача Avartan обхваща опция за видеоклип с автоматично възпроизвеждане, опция за следващ слайд в крайното видео, опция за видео с контур, цял екран YouTube, Vimeo и самостоятелно хоствани HTML5 видеоклипове. Плюс това има опция за мащабно изображение, форсиране на назад видео, заглушаване на видеото.

Има 13 вида преходи и анимации с добавяне на HTML + прост текст, персонализиран CSS и много други. Просто трябва да изберете изображения от вашата WP библиотека, да ги плъзнете и пуснете на определено място, да зададете връзки, плъзгащи надписи и SEO полета от една страница.

Това е прогресивен плъгин за WordPress плъзгач, който се изпълнява умело и на настолни и мобилни устройства. Плъзгачът Avartan носи красиво изживяване за потребителите със стилни ефекти. Това не е само плъзгач – това е нов начин за предоставяне на идеи!

Прекратяване на най-добрите безплатни плъзгачи за WordPress

Всички споменати безплатни плъгини за WordPress плъзгачи твърдят, че имат интуитивен интерфейс, но предлагам да ги изпробвате сами и да видите кой от тях предлага най-доброто съотношение между функционалност и интуитивност за вас. Тъй като никой уебсайт на WordPress не работи само с един плъгин, натоварването, което всеки поставя на вашия уебсайт, е нещо, което също трябва да се вземе предвид.

Да се ​​надяваме, че информацията в тази статия ще ви улесни да определите кой от най-добрите безплатни плъгини за WordPress е най-подходящият за вас. Не забравяйте да ми кажете как върви!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map