17 най-добри приставки за тестове за WordPress за подобряване на ангажираността на потребителите

Най-добрите приставки за тестове за WordPress за подобряване на ангажираността на потребителите

В някакъв момент по време на курса на нашето онлайн предприемаческо пътуване, ние се оказваме да питаме какво следва? Какво можем да направим, за да запазим читателите си ангажирани? Разбира се, видеото е чудесен начин за подобряване на лепкавостта на потребителите. Така е и подкастинга. Но понякога просто нямаме честотна лента за извършване на тези дейности. Създаването на добри видеоклипове и подкасти отнема време и усилия – не само да планирате, но и да подготвите и пускате на пазара.


Ето една идея – викторини! Викторините са отличен начин да поддържате вашите потребители ангажирани. Хората прекарват време във взаимодействие с теста, в резултат на което прекарват много време във вашия сайт. Ето защо викторините са чудесни за вашите маркетингови усилия за съдържание:

 • Хората започват да прекарват повече време на вашия сайт. Това означава по-ниски степени на отпадане.
 • Средните нива на отпадане означават по-добри резултати от SEO.
 • Викторини подобрете ангажираността на потребителите и лепкавост – те ви отделят от теста
 • Хората обикновено започват да ви следват като марка, която изграждате лоялност към марката.
 • Лоялните потребители са най-вероятните хора закупете вашия продукт или услуга и се придържайте към нея.
 • Ако продуктът е добър, стават лоялни потребители дългосрочни потребители, който увеличава стойността на живота на клиента.
 • Лоялните потребители също са склонни да препоръчайте вашия продукт или услуга на техните приятели, семейство и колеги – класика маркетинг от уста на уста.
 • Всички горепосочени фактори директно увеличаване на реализациите и приходите.
 • Плюс това викторините са а адски много забавно за създаване!
Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Защо викторините са истинската сделка

За да ви дадем идея, че не се заблуждаваме, разгледайте този доклад на BuzzSumo което подчертава най-споделяното съдържание в социалните медии през 2015 г. # 8 в този списък е тестване на хората. Например викторина, озаглавена Коя е най-доминиращата ви черта? от PlayBuzz получи почти 4 милиона акции в социалните медии.

Ето няколко сайта, които убиват социалните си акции с помощта на викторини:

Disney

снимка на теста на Дисни

Най-добрият тест на Disney „Кой е вашето Disney Spirit Animal“ получи над 800 000 акции.

Футболен клуб Барселона

Тестът в голямата лига на Барселона получи над 100 000 акции.

Футболен клуб Ливърпул

Техният тест за текстове на Beatles беше най-споделеното съдържание в целия им сайт през миналата година, получи над 600 000 акции.

Country Outfitter (Модна марка)

Тестът за текст на тази модна марка Garth Brooks получи над 60 000 акции, което го прави десетото най-високо споделяно съдържание през последните 12 месеца.

Бъзфийд

Е, това е Buzzfeed.

Най-добрите приставки за тестове за WordPress

Сега, след като сте (надяваме се) убедени, че викторините се справят добре за вас, нека започнем. Днешната публикация ще обхване някои от най-добрите безплатни и премиум тестове за WordPress.

OnionBuzz Virus Quiz Creator Premium WordPress Plugin

OnionBuzz Quiz Maker

Ако искате да създадете свои собствени тестове, подобни на BuzzFeed, тогава създателят на теста за OnionBuzz е плъгинът за вас. Този мощен плъгин включва лесни опции за оформление на тестове, емисии / категории, интеграция с MailChimp (заключване на резултатите от теста) и дори персонализирани формати, включително:

 • индивидуалност
 • Trivia
 • списъци
 • Класирани списъци
 • Флип карти
 • И още предстои!

Просто използвайте вградените опции, за да създадете своя персонализирана викторина, след което използвайте автоматично генерирания кратък код, за да го вмъкнете във всяка зона, готова за публикация, страница или приспособление на вашия уебсайт. Плюс това всички тестове, които създавате с OnionBuzz, са напълно отзивчиви и мобилни – така че това е идеалното допълнение към вашия вирусен уебсайт!

OnionBuzz Quiz Maker ви позволява да използвате 3 различни типа отговори за вашите тестове: списъци, мрежи или съвпадения. Тези типове отговори ще предоставят на вашите тестове интересен избор, който би могъл дори да се превърне във вълнуваща история или интерактивно приключение за вашите потребители. Опциите след отговор могат да покажат правилния вариант веднага след избора на потребител или след края на целия тест.

Бутоните за социално споделяне могат лесно да се добавят към всеки ваш тест, което дава широки възможности вашето съдържание да стане наистина вирусно. Можете също да добавите формуляра за абонамент към електронния си бюлетин. Това ще помогне значително да разширите базата си за абонати, особено във връзка със шкафче за съдържание (предоставяне на имейл на потребителя, за да продължите теста или да видите резултатите). Интеграцията с Mailchimp позволява добавяне на нови абонати директно във вашата база на тази услуга.

OnionBuzz Viral Quiz Maker гарантира широките възможности за персонализиране на стилове, оформления и подреждане на въпроси. Можете да показвате викторини като пълен списък или като плъзгач с един въпрос на слайд. Дефинирано от потребителя или случайно подреждане на въпроси може да увеличи стойността на ревизирането за всеки тест.

OnionBuzz е подходящ не само за развлекателни цели, но и за сериозен тест по някои училищни или университетски предмети, както и инструмент за подготовка и проверка на вашите знания.

OnionBuzz Viral Quiz Maker е напълно мобилен отзивчив и оптимизиран за използване с WordPress джаджи. Опцията за специални емисии може да ви помогне да филтрирате вашите тестове по категории.

WP-Quiz Freemium WordPress Plugin

WP-Quiz е приставка за викторина „всичко в едно“, която ви позволява да създавате неограничени викторини, които са оптимизирани за мобилен изглед и работят с всяка тема на WordPress. Плъгинът прави много лесно създаването на три типа тестове:

 • Trivia
 • индивидуалност
 • Flip

Той ви дава интуитивен интерфейс за всеки от тези типове викторина. След като създадете тест, можете да го включите във всяка публикация или страница, използвайки кратък код. Можете също да разделите теста на няколко страници, което увеличава броя на показванията на страниците. Въпреки това, някои потребители (включително и аз) може да отпаднат, ако не успеят да получат преглед на една страница на теста.

Освен тези функции, про версията на приставката ви предоставя подобрени функции като интеграцията на Open Analytics в Google Analytics и Facebook, въпроси за рандомизиране и т.н..

Набор от функции, които ми се сториха особено интересни бяха тези, които са „центрирани към конверсията“. Хората по природа са любопитни хора (ето как сме попаднали там, където сме днес) и тази функция използва този аспект на човешката психология. Функции като Абонирай се или споделяйте публикация за да видите резултатите играе на любопитството на потребителя и ги принуждава да предприемат действия (т.е. споделяне или абониране), за да видите резултатите от тях.

WordPress Virus Quiz Builder Premium WordPress Plugin

Вирусна викторина Builder ви позволява да бързо изградете викторини в стил BuzzFeed, които също са способни да улавят потенциални клиенти. Плъгинът поддържа MailChimp и Aweber и ActiveCampaign софтуер за маркетинг на електронна поща.

Има два вида тестове – тест за личността и дреболии, с възможност за рандомизиране на поръчката по въпроси. Можете също да създавате многостранични викторини с функция „опресняване на браузъра“, което увеличава броя на показванията на страниците на вашия сайт.

Плъгинът поддържа скриване на резултатите от викторината зад шкафчетата за съдържание, като поле за избор на имейл или социален дял, принуждавайки потребителя да се абонира или да сподели публикацията ви, преди да може да види резултатите.

Тест и проучване Master Безплатен WordPress Plugin

Викторина и майстор на анкетата ви помага да изградите персонализиращи викторини и анкети във вашия уебсайт WordPress. Типът на въпроса включва множество избор с радио полета, падащи менюта, множество записи с отметки, двоични отговори (като вярно / невярно, да / не и т.н.) и въпроси с отворен край.

Плъгинът има и други полезни функции, като изпращане на резултати по имейл, задаване на ограничение за време, показване на подсказки, поставяне на обяснение на отговорите, полета за коментари за всеки въпрос, изискване на потребителско вход и т.н..

Wtu Freemium WordPress Plugin

Watu ви дава възможност да провеждате викторини с въпроси с отворен, множествен избор и с един избор. Въпросите също могат да бъдат направени като задължителни, когато потребителят трябва да отговори на него, за да участва в теста.

Подобно на повечето плъгини, на всеки въпрос може да бъде присвоен уникален резултат, който в края на теста се изчислява в резултата. Watu може също така да генерира основна лентова диаграма, показваща потребителски точки спрямо средни точки за дадена викторина, заедно със списък на всички участници.

Най- Вату до MailChimp Bridge е интересен придружаващ плъгин, който автоматично добавя употреби, които поемат теста, в списъка ви с MailChimp. Винаги е най-добра практика да уведомите (или дори да използвате квадратче за отказ) участника в теста, че той / тя ще бъде абониран в списъка след като вземете теста. По този начин ще избегнете отрицателни настроения към вашата марка.

Премиум версията на приставката започва от $ 49 (включително една година поддръжка и актуализации) и носи функции като износ на резултати от тестове, функции за тестване само за вход и други. По-високите планове от $ 87 + ви дават възможност да таксувате потребителите за достъп до тест. Освен това той има допълнителни типове тестове като „Попълване на празните места“ и „Сортиране на стойностите“ и други полезни функции като модули за разузнаване и отчитане..

Безплатни WordPress плъгин за викторина за котка

Викторина котка ви позволява да създавате потапящи целеви страници за тестове. Тази функция сама по себе си може да доведе до възможно увеличение на социалните дялове в сравнение с тестове след публикуване. Плъгинът поддържа въпроси с множество възможности за избор и възможност за рандомизиране на опциите, за да се гарантира, че читателят действително чете въпросите. В края на теста можете да създадете неограничено персонализирано съобщение въз основа на оценката на потребителя.

Верижна тест Безплатен приставка за WordPress

Доста нов плъгин в семейството, Верига викторина има само над 1000 инсталации към момента на писане на този пост. Плъгинът ви позволява да изграждате динамични викторини, при които следващият въпрос зависи от отговора на предишния въпрос. Може да се използва за създаване на доста готини викторини, които разкриват вашата личност или емоционален коефициент.

Създавате въпроси с един избор, тип с много избор или есе във вашия тест и присвоявате точки на всеки отговор. Резултатите се изчисляват въз основа на крайните резултати.

OpinionStage Freemium WordPress Plugin

OpinionStage е хоствано решение за подобряване на съдържанието, доверено на марки като BBC, MTV и ReadersDigest. Платформата може да се използва за създаване на красиви анкети, подробни анкети и ангажиране на викторини. (Ще се придържаме към частта за тестове.)

Първо, решението е хоствано, това означава, че ресурсите на вашия сървър са запазени – изчислението се управлява от OpinionStage. Можете да създавате викторини за личност и дреболии и да персонализирате елементи на теста, включително размер на шрифта, цветове и т.н..

След като създадете тест, вие или хоствате в уебсайта на OpinionStage, или го вграждате в собствения си сайт. Силно препоръчваме последното, тъй като нашата цел е да увеличим ангажираността на потребителите с наш място.

Премиум версията на приставката започва от $ 19 / месец и ви дава достъп до по-задълбочена интеграция в социалната мрежа, по-добра анализация и възможност за генериране на потенциални резултати от вашите тестове.

Riddle Безплатен WordPress Plugin

гатанка е анкети, анкети и хостинг услуги с възможност за улавяне на потенциални клиенти, когато посетител участва в тест. Подобно на OpinionStage, услугата се използва от големи марки като AdWeek, The Huffington Post и т.н..

Плъгинът поддържа задържане на олово към множество канали като Aweber, MailChimp или други CRM чрез Zaiper. Най- интеграции функция ви позволява да търсите и вграждате изображения от Facebook, Instagram и Google Images направо във вашия тест.

mTouch Quiz Free WordPress Plugin

mTouch Quiz е обикновен плъгин за викторина, който поддържа въпроси с много избор Плъгинът ви позволява да укажете съвети въз основа на избора на отговори, да дадете подробно обяснение на решението, да посочите кога се показват правилните отговори и да рандомизирате както потока от въпроси, така и опциите за отговор.

WP-Pro-Quiz Безплатен приставка за WordPress

WP-Pro-Quiz е богат на функции плъгин, поддържащ пет типа въпроси, включително:

 • Единичен избор
 • Множествен избор
 • “Сортиране” избор
 • “Свободен избор
 • Избор на “матрично сортиране”

Можете да рандомизирате както въпросите, така и отговорите, да разпределите различни точки към всеки отговор и да имате мултимедия, като изображения и видео във въпросите. Плъгинът също има готини функции като класация, тест за импортиране / експортиране, обобщени известия по имейл и други.

Безплатен Plugin за WordPress SlickQuiz

Въпреки че приставката не се актуализира повече от две години по време на писането на тази публикация, SlickQuiz все още се радва на 4000 активни инсталации. Тя включва всички основни характеристики на викторината, включваща въпроси с множество възможности за избор и рандомизация на въпроси и отговори. В края на теста резултатите се показват заедно с персонализирано класиране.

WordPress Simple Surveys Freemium WordPress Plugin

Подобно на SlickQuiz, WordPress прости анкети не е актуализиран повече от две години, докато в момента на писане на тази публикация има 5000 активни инсталации. Плъгинът поддържа въпроси с множество възможности за избор, претеглени резултати и CSV износ на резултатите от теста.

Разширената версия на приставката ($ 35) ви позволява да добавяте текст или изображения към публикацията си и да давате на потребителя URL адрес, съдържащ неговите / нейните отговори.

WordPress Quiz Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz ви дава възможност да създавате високо адаптивни викторини с възможност за ограничаване на подаването на тестове въз основа на бисквитка и IP адрес на потребителя.

Можете да използвате изображения и видеоклипове във въпросите, да ограничите броя на въпросите, на които човек приема отговор и да рандомизирате реда на въпросите в теста. Плъгинът показва статистическа информация за завършени тестове – дава ви представа за посетителите, които отговарят на вашата викторина.

ViralPress – Вирусни новини, списъци, викторина, видеоклипове и анкети Premium WordPress Plugin

ViralPress е вашата еднократна дестинация за създаване на силно завладяващо съдържание с ексклузивни функции като генератори на меме, като бутони / гласуване, GIF реакции, коментари на изображения и т.н., с разширена интеграция в социалните медии.

По отношение на викторините, ViralPress поддържа четири типа въпроси – дреболии, две тестове за типа на личността и въпросите с множество възможности за избор по подразбиране. Проследяват се социалните дялове, като номерът се записва във вашата база данни за всяка публикация.

В този плъгин има много повече от тестове. Ако търсите да създадете уебсайт с тематични BuzzFeed или 9GAG, ViralPress може да бъде добър вариант за вас!

GuessOn – Всичко в едно вирусно тестване и анкети Premium WordPress Plugin

GuessOn за WordPress поддържа множество видове въпроси за викторина като:

 • Въпроси с множество възможности за избор
 • Въпроси с тип флип
 • Преди и след въпроси
 • Тест за личност
 • Състезание за дреболии

Плъгинът поддържа заключване на резултатите от тестове зад социалните шкафчета и персонализирани, отброяване на таймера за викторини за личност и дреболии, автоматизирани хештагове в Twitter и поддръжка за реклами. GuessOn също така поддържа ранг списъци и отворени материали, които могат да бъдат чудесни за изграждане на общност и лоялна потребителска база.

WordPress Quiz Engine Plugin Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz Engine Plugin е приставката за викторина за всички сделки за WordPress с пет типа въпроси:

 1. Единичен и множествен избор
 2. “Сортиране” избор
 3. “Свободен избор
 4. Избор на “матрично сортиране”

Във всеки въпрос можете да вграждате мултимедийни файлове, да задавате различни точки, да вграждате персонализирани полета и да показвате съвети заедно с правилно или неправилно съобщение за отговор.

В теста можете да определите срок, да рандомизирате въпросите, да прегледате теста преди подаването и да покажете статистиката на теста в класацията. Приставката като други интересни функции, като тест за импортиране / експортиране и налагане на изискване за завършване на зависима тест, преди да започнете конкретна.

WordPress Quiz Engine е напълно съвместим с кеширащи плъгини като WP Super Cache и W3 Total Cache, което гарантира бърз сайт и безпроблемно потребителско изживяване.

заключение

Там е препълнен блог свят, нали? Всички искаме да се откроим. За целта ни е необходимо следното – лоялна потребителска база. Изграждането на лоялна потребителска база обаче не е лесна задача.

След като започнете да получавате постоянен трафик в уебсайта си, трябва паралелно да стартирате храна процес. Необходимо е време, за да подхранвате посетителите си и да ги конвертирате в читатели, а в крайна сметка и в лоялни фенове.

Когато подготвяте викторина за посетителите си, вие сте склонни да се отделяте от останалите. Колкото повече съответен викторината е към вашето съдържание – по-високи шансовете за изграждане на лоялни посетители.

Бонусно четене: Вижте това инфографика от PlayBuzz което говори за това кои викторини работят най-добре с вашата аудитория.

Просто запомни – трафик е родово понятие. Всички уебсайтове получават трафик. ниша уебсайтове получавам насочен трафик. Получаването на трафик привлича посетители.

Посетителите не се превръщат лесно. Читателите да. Лоялните потребители преобразуват по-добре.

И така, следващия път, когато стартирате услуга или продукт, кой мислите, че ще я купи?

Кои са любимите ви приставки за тестове за WordPress? Пропуснахме ли ви плъгин? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map