15+ WordPress теми за уебсайтове за запознанства

10+ WordPress теми за уебсайтове за запознанства

Всичко започва с дата.


Ние хората сме социални животни. Какво сме без компанията на другите? Нашите естествени тенденции ни карат да искаме общение отвъд „приятелството“. Тръгваме на дати, защото искаме да срещнем някого, с когото бихме могли да растеме и да се подхранваме и да очакваме повече. Като една от най-основните човешки тенденции, процесът на запознанства не се губи върху нас. Сега, в дигиталната ера, търсим да намерим този специален човек чрез многото сайтове за дружество там. Добре знаейки факта, че първото впечатление е най-важното впечатление, като се има предвид списък на най-новите и актуални теми за запознанства в WordPress, които ще изведат този допълнителен бит във вас!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Запознанства

отзивчив-запознанства тематика

Чиста и проста опция, тази тема за онлайн запознанства се спуска към бизнес с минимален дизайн, който стига дотам. Потребителите могат да се присъединят към вашия сайт за запознанства, а най-новите членове се показват на началната страница заедно с мотивиращ плъзгач на фона, анимирани елементи на страницата и други. Освен това има разширени опции за тема, които да ви помогнат да оформите темата по ваш вкус.

2. LoveStory

LoveStory - Тема за запознанства с WordPress

Една от най-популярните теми за запознанства в Themeforest, LoveStory е създадена, за да помогне на хората да намерят съответствието си. Разширените потребителски профили улесняват намирането на човек, с когото да сте съвместими, поддръжката на чат улеснява потребителите да се опознават, а поддръжката на членски внос означава, че можете да продължите да помагате на другите да се свързват.

Мислете за тази тема като за пълно запознанство или социално приложение. LoveStory е създаден с изчерпателни функции за членове и техните взаимодействия. Потребителите могат да се регистрират за членство, да плащат членски внос, да купуват и изпращат виртуални подаръци на други потребители, да добавят информация в потребителския си профил (име, снимки, харесвания и т.н.) и разбира се да се срещат, да изпращат съобщения и да разговарят с други потребители.

Тази тема е чудесен начин да стартирате уебсайта си на общността. LoveStory разполага с адаптивно оформление, така че членовете ви да имат достъп до техните страници на всяко устройство, независимо дали използват настолен компютър или мобилен телефон. Има и интеграция за вход във Facebook, за да улесните още по-лесно членовете ви да използват вашия уебсайт.

3. KLEO

KLEO - WordPress тема от следващо ниво

С пълна поддръжка за най-новата версия на WordPress и BuddyPress, Kleo е темата за проверка, когато искате да създадете социална мрежа онлайн с WordPress. Темата включва лесно стилизиране чрез персонализатора на живо, разширено търсене на BuddyPress, лесни таблици за ценообразуване и управление на членството, инсталиране на демо страница с едно кликване и много други.

4. Сладка дата

Сладка дата - повече от тема за запознанства в WordPress

Sweet Date е тема на WordPress на общността, идеална за онлайн форуми, сайтове за запознанства и уебсайтове, базирани на членство. Свържете потребителите и ги накарайте да говорят с тази тема!

Sweet Date използва bbPress и BuddyPress за общност, базирана на членство. Потребителите могат да създават профили, да се свързват помежду си, да стартират форуми и други. Темата дори има функции, които можете да активирате, за да разрешите на потребителите да се регистрират с акаунта си във Facebook. Друга забавна функция е съответстващата система, която темата използва, за да помогне на потребителите да намерят хора с подобни интереси.

Темата има и куп страхотни опции за персонализиране. Можете да избирате от каре или оформление с пълна ширина, разнообразие от опции за цвят на фона, да добавите персонализирана страница за вход и можете да използвате кратките кодове за създаване на персонализирани страници.

5. Бръснач

Бръснач: Тема за рязане на WordPress

Razor е чиста и професионална тема на WordPress, която бихте могли да използвате за вашия сайт за създаване на мачове. Темата има страхотни функции за изграждане на уебсайт на общността онлайн, като отзивчиви оформления, изображения на ретината, съставител на оформление, конструктор на формуляри за контакти, поддръжка на bbPress & BuddyPress, изскачащи форми за вход, локализация и поддръжка на превода плюс още.

6. Любовни сърца

Темата за WordPress за любовта на сърцето

Темата на Love Hearts е сладка и хубава тема за популяризиране на вашата услуга за запознанства. Темата включва сортирана галерия с профили, така че потребителите могат да видят кой друг е член и да намерят свой мач. Интеграцията на социалните медии, отзивчивото оформление и файловете за превод са част от това, което прави тази тема страхотен избор.

7. Любовна романтика

Любовна романтика WordPress тема

Love & Romance е красива и модерна тема за запознанства за WordPress. Тази тема е снабдена с функции, които да ви помогнат да помогнете на другите да намерят своето единствено и единствено. С опции за показване на наскоро добавени профили на началната страница, разширено търсене за начална страница, препоръки от щастливи двойки, пълен блог и страници с услуги, това е солидна тема за вашия бизнес за запознанства,

8. Смесване

Mingle - многоцелева WordPress тема

Mingle е многофункционална тема на WordPress с пълна поддръжка на BuddyPress. Това означава, че можете да използвате всички страхотни социални опции на BuddyPress (като потребителски профили, групи, лични съобщения и т.н.), за да създадете място онлайн, за да могат хората да се свързват. Плюс опциите за изграждане и оформление на оформлението правят персонализирането никакъв проблем.

9. WildCommunity

WildCommunity - Тема на BuddyPress

Свържете потребителите с темата за WildCommunity WordPress. Тази готова тема за BuddyPress & bbPress дава на вашата група приятели или клиенти промяна, за да създадат профили и да се свързват с други потребители чрез съобщения, форуми и др. Ако искате да изградите собствена социална мрежа от yoru, това е чудесно място за начало.

10. Запознанства

Тема за WordPress за отзивчиви отзивчиви

Тази отзивчива тема за запознанства е тествана между браузъри и мобилни, така че хората могат да се регистрират и да имат достъп до своите профили отвсякъде. С уникален плъзгач на началната страница, смели шрифтове и цветове и лесно за навигиране оформление тази тема със сигурност ще направи вашия сайт за запознанства отличен от останалите.

11. Поздравяване

Тема, отговаряща на поздрава WordPress + BuddyPress

Поздравяването е отзивчива тема за готов BuddyPress, която е идеална за създаване на онлайн център за запознанства за потребителите. Хората могат да се регистрират и да разговарят помежду си с помощта на форуми, чатове, лични съобщения, групи и други. Плюс изчистеният дизайн, опциите за оформление и персонализирания конструктор на формуляр за контакт са страхотни екстри, които да очакваме с нетърпение.

12. Социален приятел

Social Buddy - WordPress & BuddyPress Тема

Social Buddy е точно това – тема на WordPress, създадена за потребителите да бъдат социални. С вградена поддръжка на популярните плъгини BuddyPress и bbPress, тази тема е отзивчива общностна тема, която можете да използвате за свързване на самотни сингли. Други страхотни функции включват зашеметяващи плъзгачи, лесни опции за цветове и неограничени опции за тема.

13. Онлайн запознанства

Онлайн запознанства - WordPress тема за запознанства

Запознанствата им за WordPress от PremiumPress се предлагат с 6 предварително оформени оформления, така че можете да инсталирате темата и вашият сайт за запознанства да бъде създаден и работещ. Темата е напълно приспособима, SEO приятелска и поддържа платени членства, профили, частни съобщения и дори видео чатове на живо..

14. Агенция за запознанства

Тема за WordPress за отзивчиви отзивчиви

Тази отзивчива тема за WordPress за запознанства е прекрасен начин за популяризиране на вашата услуга за запознанства. Със страхотни функции като изображения в пълна ширина, допълнителни описания, най-новите потребителски профили, пълен блог и прекрасен стайлинг тази тема е прекрасна опция.

15. Cinematix

Cinematix - Тема на BuddyPress

С поддръжката на bbPress и BuddyPress темата Cinematix е социална мрежа, обгърната в една тема. Потребителите могат да се регистрират, създават профили и да изпращат съобщения, като използват вградени функции, поддържани от темата. О, и със съвместимостта с WooCommerce можете да продавате и премиум членства!

16. Общо

Обща тема за Drag & Drop WordPress

Както винаги, Total е чудесен избор за всеки стил на уебсайта. Ако създавате уебсайт за обслужване на професионални мачове, можете да използвате Total и WooCommerce, за да продавате пакети за запознанства. Или ако стартирате услуга за бързи запознанства или клуб, просто използвайте Total и приставката Календар за събития, за да добавите всичките си предстоящи дати и срещи. Плюс с всички включени модули, икони, премиум приставки и други Total е идеален за всеки уебсайт, който може да изграждате.

Обобщавайки

Без значение какви са вашите нужди, има тема WordPress там за вас! И ако не можете да намерите нещо, което обичате, търсенето на гъвкава тема като Total е винаги чудесен избор, тъй като е толкова лесно да промените оформления и страници, за да отговарят на вашите нужди. Ние тук от WPExplorer се надяваме, че сме успели да ви помогнем в начинанието ви да намерите тема, която да ви хареса! Кажете ни вашите мисли. Честит сърф!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map