15+ най-добрите приставки за членство в WordPress

Притежавате ли уебсайт за членство в WordPress или планирате да започнете скоро? Те са чудесен начин за осигуряване на приходи от уебсайтове, които споделят изключително съдържание, уроци, отстъпки и други на членовете. Сайтовете за членство са навсякъде и във всяка индустрия – включително членството в онлайн вестници като Wall Street Journal, уебсайтове за пазаруване с отстъпки като Shoedazzle или премиум уебсайт за членство в WordPress като Elegant Themes. Ако притежавате (или управлявате) един, добре и добро, тази статия ще ви бъде от голяма полза.


В днешния пост ще разгледаме някои от най-добрите приставки за членство в WordPress, за да захранваме сайта ви за членство. Плъгините ще добавят всякакъв вид функции и елементи към вашия уебсайт, като ви дават цялата сила, необходима за уау вашите потребители с опит като никой друг. Насладете се и продължете разговора в секцията за коментари по-долу!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Ограничаване на плъгин за членство в Content Pro Premium

Ограничете Content Pro WordPress Plugin за членство

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ограничете Content Pro е един от най-добрите приставки за членство в премиум съдържание. Не само не ви дава възможност да таксувате потребителите за използването на вашия уебсайт, но можете да създадете неограничен брой нива на членство, всяко с различни цени, условия и / или предимства. Друга отлична характеристика е възможността да ограничите конкретни части от вашия сайт. Така че все още можете да поддържате публичен блог, за да генерирате свеж трафик, като същевременно създавате само членове публикации и страници. Ограничаването на съдържание Pro включва също и отчет за регистрация за членство, така че можете да видите колко потребители се регистрират и как работи сайтът ви като цяло.

Другите функции на плъгините включват лесна настройка, страхотна поддръжка, цялостно управление на членовете, неограничен брой абонаменти / нива на членство, поддръжка на PayPal плащане, поддръжка на промо / отстъпка код, отчети за приходите, импортиране / експортиране на данни, вграден раздел за помощ, който да ви ориентира по време на настройката, плюс страхотни разширения за плъгини (като Strip, PayPal Express, силни пароли, проверка на математиката и други). Това е страхотен плъгин, който определено трябва да обмислите. Всъщност ние го използвахме тук на WPExplorer за регистрация на членство. Плъгинът е бърз за настройка и лесен за използване. И от гледна точка на разработчиците е лесно и да персонализирате според вашите нужди.

2. Приложение за многостепенно съдържание на PrivateContent

частния съдържание нива на съдържание; плъгин-WordPress-членството-плъгин-wpexplorer

Информация и DownloadView Демонстрацията

Искате ли да ограничите достъпа до различни области на вашия сайт за членство в WordPress? Ако е така, приставката PrivateContent е точно това, от което се нуждаете. Благодарение на гениалния дизайн на този плъгин можете да решите кой вижда определено съдържание или да скриете цели области на вашия уебсайт, като пренасочвате потребители. PrivateContent ви позволява да добавяте формуляри за вход на много нива, функции за управление на потребителите, лични страници на потребители и частни зони към вашия уебсайт. Освен това можете да ограничите достъпа до всички видове съдържание, включително публикации, страници, меню и дори категории.

Други функции включват лесна инсталация, спестяване на време шорт-кодове, заключване на уебсайта с едно щракване, за да скриете целия си уебсайт, разширяем, публичен API, готов превод с многоезична поддръжка и специализиран екип за поддръжка.

3. Потребителски профили на USERPRO със социално влизане

Userpro от потребителя профили-с-социално-вход-WordPress-членството-плъгин-wpexplorer

Информация и DownloadView Демонстрацията

UserPro е мощен плъгин за общност на WordPress от елитния автор DeluxeThemes. Той се спуква по шевовете с функции и ви предлага функции за вход и регистрация, както и красиви предни профили, за да добавите малко желание към вашия членски сайт. Освен това, UserPro ще ви помогне да създадете директории за търсене на членове, неограничени потребителски профили и множество формуляри за регистрация.

Плъгинът допълнително поддържа функционалност на къси кодове и интеграция на социални връзки. Вашите потребители могат да влизат и да се свързват с любимите си социални мрежи, включително Facebook, Twitter, Google+, Bkontakt и т.н. UserPro се интегрира лесно с WordPress, bbPress, WooCommerce и MailChimp.

4. Потребителски профили, направени лесно

потребителски профили изработени-лесен WordPress-членството-плъгин-wpexplorer

Информация и DownloadView Демонстрацията

Този плъгин за членство в WordPress ще ви помогне да интегрирате вход, регистрация, както и предни профили в уебсайта си на WordPress. Вече не е нужно да подлагате потребителите си на болките (или сложността) на задния край. Можете да създадете потребителски полета за потребителски профил и изцяло да персонализирате формулярите за регистрация (и профилите), за да съответстват на останалата част от вашия уебсайт. Има само толкова много, което можете да постигнете с плъгин „User Profiles Made Easy“!

Плъгинът е популярен за неговата директория с членове с активирана възможност за търсене, лесни къси кодове, напълно отзивчив дизайн, опции за вход (с използване на потребителско име или имейл), вградена поддръжка на икони на FontAwesome, спиране на спам reCaptcha, страхотна поддръжка, автоматично синхронизиране на WooCommerce и други. Този плъгин със сигурност е пълен с чудесни функции.

5. Модален Вход Регистрация Забравена приставка за WordPress

модален-вход регистрация забравена-WordPress-плъгин-WordPress-членството-плъгин-wpexplorer

Информация и DownloadView Демонстрацията

Този невероятен плъгин от PressApps добавя много страхотни (и полезни) функции към вашия сайт за членство в WordPress. Лично аз смятам, че трябва да променят заглавието на нещо по-кратко и по-сладко. Не се заблуждавайте обаче, модален вход Регистрация Забравен WordPress Plugin хвърля доста удар като плъгин за членство.

Някои от неговите уникални функции включват пренасочвания за влизане и излизане, шаблони за електронна поща за регистрация, функционалност на къси кодове, отзивчив дизайн, подробна документация и специализирана поддръжка на клиенти..

6. Plugin за членство в MemberPress

MemberPress WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Този плъгин е за разлика от деветте, които току-що покрихме по-горе. Докато горните приставки просто добавят допълнителни функции към вашия членски сайт, MemberPress ви помага да създадете сайт за членство от нулата за нула време. Тук включих този плъгин като начин за въвеждане на втората част от плъгините за членство в WordPress. Част втора от тази публикация ще обхваща само приставки за членство, които ви помагат да създавате сайтове за членство в WordPress. Обратно към MemberPress.

MemberPress е професионален плъгин за членство в WordPress, който ви предлага всички функции, от които се нуждаете, за да стартирате напълно функционален сайт за членство. Плъгинът е най-известен с функции като ограничаване на достъпа до цялото (или конкретно) съдържание на вашия сайт, управление на неограничени потребители, предлагане на множество страници и пакети с цени, неограничени правила за достъп до съдържание, продажба на неограничен брой продукти, PayPal Express Checkout и плащане Stripe поддръжка на шлюза. ЧленPress предлага два плана за ценообразуване: Бизнес и разработчици, като и двата се таксуват ежегодно. Те също предлагат опция за еднократно плащане, която изключва поддръжка и актуализации.

7. Създател на профили – регистрация на потребител отпред, влизане и редактиране на профил

Профил строител

Плъгинът за създаване на профили е много лесен за използване плъгин, който ще ви позволи да създадете предни екрани за вход, регистрация и редактиране на профили чрез използването на къси кодове. Формата за вход в WordPress по подразбиране е прилична, но не е много гъвкава, освен ако не се „изцапате и замърсите“ с кода и ако управлявате сайт на кораба член, наистина искате хората да могат да се регистрират, влизат и редактират профилите си чрез предния край за разлика от таблото за WP.

Има и платена за „Pro“ версия на приставката, която е много скъпа. Аз лично не съм го използвал, така че не мога да кажа дали е добро или лошо. Въпреки че изглежда, че ви предоставя доста повече функции, както и поддръжка.

8. Платени абонаменти за членове

Изтеглете членство и ограничение на съдържанието - платени абонаменти за членове

Обичате създателя на профили? След това се вълнувайте. С платени абонаменти за членове можете да създавате нива на членство, да приемате плащания, да управлявате своите членове и дори да предлагате ексклузивно съдържание за членове. Плъгинът включва лесни за използване къси кодове, които можете да използвате в странични ленти, публикации или за създаване на персонализирани страници за регистрация, влизане и др. Плъгинът също поддържа многослойни (и безплатен пробен период) абонаментни планове, имейли на членове и включва вградено отчитане. Плюс това работи чудесно с PayPal и WooCommerce!

Искам още? Помислете за надграждане до Платени абонаменти за членове Pro. Когато надграждате, ще имате достъп до bbPress интеграция, кодове за отстъпки, reCAPTCHA, членства за фиксиран период, периодични плащания, поддръжка на Stripe и много други!

9. Plugin Member WordPress Plugin

Списък с желания Plugin Member WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

WishList Member е страхотен плъгин за членство в WordPress, който захранва над 47 000 сайта по целия свят. Това вероятно е, защото WishList Member е лесно за използване решение, което превръща вашата платформа WordPress в мощен членски сайт за броени минути.

Този плъгин за членство в WordPress се предлага с редица страхотни функции като неограничени нива на членство, лесна интеграция в WordPress, контрол върху това кой гледа вашето съдържание, гъвкави опции за членство, последователна доставка на съдържание, интегрира разходите за доставка, лесно управление на членовете, достъп до съдържание на много нива и много повече.

Плюс плъгините се доставят с бонуси като безплатни професионални теми, икони, ръководства за поддръжка и безплатно обучение между други.

10. Плъгин за безплатни WordPress S2Member

Безплатен Plugin за WordPress S2Member

Търсите професионален плъгин за членство в WordPress, който безпроблемно да се интегрира с електронни бюлетини, колички за пазаруване и други типични характеристики на сайта за членство? Вие сте с малък бюджет и не можете да си позволите да похарчите цяло състояние за приставка за членство в WordPress?

Ако някой от отговорите ви беше оскъдно, да, плъгинът за членство в S2Member WordPress е точно това, от което се нуждаете. Вземете под внимание някои от функциите на S2Member, включително универсални и мощни опции (адаптира се към каквато и тема на WordPress да използвате), лесна интеграция с PayPal и други шлюзове за плащане, повтарящи се таксувания, мониторинг на партньорска активност (т.е. комисионни), наблюдение, потребителски формуляри за регистрация, потребителски полета на потребителски профил , разширения за приставки и приспособления, функционалност на списъка с пощенски адреси и поддръжка в социалните мрежи.

Ако смятате, че S2Member е плъгинът за членство в WordPress, от който се нуждаете, можете да изберете 100% безплатна рамка за S2Member, която разполага с всички функции, от които се нуждаете безплатно!

11. Плъгин за MagicMembers WordPress

MagicMembers WordPress Plugin

За единична не повтаряща се цена от $ 97, можете да имате един от най-добрите добавки за членство в WordPress, работещи 24/7 за вас. MagicMembers е страхотен плъгин за членство в WordPress, особено ако търсите да продавате курсове или капете съдържание във времето. Плъгинът е най-известен със своите превъзходни възможности за капене на съдържание.

Други функции включват интеграция с автоматични отговори като AWeber, постоянен контакт и Mailchimp, съвместимост с модули за разплащания като PayPal Уебсайтове Плащания, eWay, WorldPay, Skrill (formely MoneyBookers) и iDeal, контрол на достъпа до съдържание, мениджъри за изтегляне на цифрови продукти за изтегляне (или това, което обичам да наричам DDP), поддръжка на многостепенно членство (потребителите могат да купят повече от едно ниво на членство), поддръжка на S3 Amazon, джаджи за допълнителни функции, поддръжка на талони, система за капене на съдържание (най-популярната функция!), потребители на импортиране / експортиране по желание, безплатна поддръжка, редовни актуализации и дори някои бонуси. Създайте уникален сайт за членство в WordPress и го управлявайте без усилия, като използвате приставката MagicMembers.

12. Plugin за членство в WordPress от WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

WPMU DEV е дом на много страхотни плъгини. Един от тези страхотни плъгини е популярният плъгин за членство, който ще ви позволи лесно и бързо да създадете сайт за членство. Плъгинът за членство на WPMU DEV ще ви помогне да създадете страхотни сайтове за членство в WordPress като GigaOm, The New York Times и Mixergy. Други функции за членство включват гъвкави възможности за членство, лесен за използване интерфейс за плъзгане и пускане, незабавна доставка на съдържание при плащане, капене на съдържание, персонализирани нива на членство, множество шлюзове за плащане, съвместимост с WordPress и BuddyPress, страхотна поддръжка, плъгин за eNewsletter за вашия имейл кампании, неограничени актуализации и много други.

Можете да вземете приставката за членство като част от вашето членство в WPMU DEV. С това ще получите достъп до невероятни плъгини, теми, обширна общност от WordPress експерти и неограничена поддръжка наред с други неща. Доста пакет, нали? Това наистина е като да имате собствен личен екип за разработка на WordPress.

13. Платени членства Pro Безплатен WordPress Plugin

Платен членство Pro Безплатен приставка за WordPress

С хиляди изтегляния и множество уникални функции, Paid Membership Pro е истинската сделка. Платеното членство Pro е 100% безплатно, играе добре с популярни процесори за плащане и се предлага с обширна документация. Плъгинът разполага с множество нива на членство, гъвкави опции за ценообразуване, достъп до съдържание на много нива, известия за членове, опция за скриване на реклами от премиум членове и е напълно SEO готов.

Търсите още? Програмистът е създал доста страхотни добавки. Добавете функции за PayPal Express, автоматично подновяване, BuddyPress интеграция, дарения, потребителски импорт, членски значки и други.

14. Плъгин за aMember Pro WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

aMember Pro е много гъвкава и удобна за потребителя приставка за членство в WordPress, която ще ви помогне да приемате абонаментни плащания, да доставяте изтегляния и цифрово съдържание, да изпращате бюлетини, да стартирате своя собствена партньорска програма, лесно да интегрирате вашата онлайн общност с WordPress и дори да управлявате вашата потребители / членове. Плъгинът се предлага с множество други вълнуващи функции като уеб базирана администрация, поддръжка на много езици и безплатна инсталация. С $ 179,95 долара, aMember Pro е малко скъп обаче.

15. WP-Members безплатен приставка за WordPress

WP-Members Plugin за членство

WP-Members е популярна безплатна добавка за членство в WordPress, която се предлага с множество страхотни функции. Работи се извън кутията, лесно е да се инсталира и започне да се използва, създава само членове, съдържанието, регистрацията и влизането е в съответствие с вашето съдържание и тема, джаджа за персонализиран вход, опции за потребителско поле за регистрация, опция за одобрение на администратор за нови потребители, интеграция на CAPTCHA, изобилие от куки за персонализирани разширения. Този плъгин е чудесна и достъпна опция за основно членство във вашия WordPress сайт.

16. OptimizePress Plugin за членство в WordPress

OptimizePress Plugin за членство в WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

От уебсайта им „Оптимизирането е новият начин за създаване на страници за продажби на целеви страници с висока конверсия и портали за членство.“ От това просто въведение можете да извлечете ползите от OptimizePress веднага. Можете лесно да създавате портали за членство, блогове за пълномощия, страници за продажби, пълни стартиращи фунии и конвертиране на целеви страници.

Този плъгин за членство в WordPress идва с невероятни функции, включително мобилен дизайн, полезни уебинари, цялостна система за регистрация, система LiveEditor за изграждане и редактиране в реално време, напълно интегрирана с WordPress и над тридесет (30+) шаблона. OptimizePress струва между $ 97 и $ 197.

17. Плъгин за членство в ARMember WordPress

Плъгин за членство в ARMember WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Има много плъгини за членство в WordPress, но не всички имат определени функции, които може да се нуждаете, за да създадете своя членски сайт. Някои от тях предлагат различни нива на членство и функция за управление на абонаментите, докато други са добри за продажба на абонамент на едно ниво. Някои от тях идват с обширни шлюзове за плащане, контрол на достъпа до съдържание, лесна интеграция и други стабилни функции за създаване на безплатен сайт за членство в WordPress.

Ако търсите пакет всичко в едно, добавено с разнообразието от добавки и споменати функции, тогава сте на точното място. Приставката за членство в ARMember WordPress отвежда бизнеса ви към върха на успеха със способността си да създава пълния набор от членска система.

ARMember е швейцарски нож на плъгин за членство в WordPress. Най-добрият плъгин за членство в WordPress просто стана още по-добър с множество ексклузивни функции. Затова нека се спрем накратко на всяка функция, за да ви дадем добро разбиране и причини да изпробвате плъгин за членство в ARMember WordPress.

ARMember разполага с уникален и най-прост метод за съветника за настройка на членство, който създава единния кратък код, за да направи обработката на целия процес на участие проста и изгодна. Заедно с това той предлага вграден конструктор на формуляри за създаване на примамлив вход и регистрационни форми за WordPress с много други дизайнерски персонализации. Изберете от редица модели за членство. Освен добавяне на социални входни данни, настройте платежен цикъл, активирайте членство на много нива, добавете безплатна пробна версия и синхронизирайте с WooCommerce. Плюс ARMember предлагат уникални опции за покани за членове, заключване на акаунти и регистрации в две стъпки.

За разлика от други плъгини за членство, ARMember се предлага и с вградени интеграции, които другите плъгини предлагат като платени добавки. Освен това, това е пълен пакет за създаване на система за членство, без да има дори основен програмен фон.

18. Plugin за членство в WooCommerce

Plugin за членство в WooCommerce

Ако искате да създадете членство за вашия магазин, тогава една от най-добрите опции е WooCommerce Memberships. С това можете да създавате и продавате членство, което от своя страна дава на потребителите достъп до селекция от продукти във вашия WooCommerce Store. Можете също така да зададете опции за предоставяне на достъп до членство след закупуване на продукт, годишни или месечни абонаменти или ръчно да присвоите членства за членове само за покани.

Друга уникална функция е достъпът до капково съдържание. С WooCommerce Memberships можете да предоставите достъп до различно съдържание или продукти въз основа на срока за членство (1 седмица, 1 месец, 1 година и т.н.). Можете също така да предложите на членовете ексклузивна доставка или отстъпки.

19. Крайно членство

ulltimate членство Pro WordPress плъгин

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ultimate Membership Pro е WordPress плъгин за управление на членството и абонамента, който можете да използвате, за да създавате само членове на съдържание на вашия WordPress сайт. С този плъгин можете да осигурите приходи от съдържанието си за нула време!

Създаването на съдържание само за членове е чудесен начин да спечелите допълнителен доход от вашия блог, а с Ultimate Membership Pro имате много опции как да настроите специално съдържание само за вашите членове. Единият вариант е да създавате страници само за вашите членове, но също така имате възможност просто да ограничите парче съдържание на страница вместо целия URL адрес.

Друга страхотна характеристика на Ultimate Membership Pro е възможността да създавате нива на абонамент. По този начин можете да създадете допълнително съдържание или предимства (като безплатни електронни книги или дори специални кодове на купони) за тези с премиум членство. И не се притеснявайте от събирането на плащания, тъй като Ultimate Membership Pro поддържа множество шлюзове (PayPal, Scribe и т.н.), както и единични и повтарящи се плащания.

Други страхотни функции на плъгини включват интеграция на имейл маркетинг с 9 популярни платформи, поддръжка за превод, социални влизания, персонализирани пренасочвания, опции за дизайн и шаблони плюс други. По-долу са изброени повече функции или можете да направите преглед, за да научите още повече за Ultimate Membership Pro.

Финални мисли за най-добрите приставки за членство в WordPress

Сайтът за членство в WordPress е страхотен бизнес модел с толкова голям потенциал за растеж. Ако сте мислили да създадете уебсайт за членство в WordPress, сега имате 15+ от най-добрите приставки за членство в WordPress, които да направят тежкия лифтинг за вас.

Отделете време, за да изберете един, който работи за вас. Всичко най-добро, когато създавате невероятен сайт за членство в WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map