15+ най-добрите персонализирани приставки за страницата за вход за WordPress

Персонализираната страница за вход в WordPress е един от най-ефективните начини за изграждане на вашата марка. Ако искате бизнесът ви да успее, ще трябва да работите върху стойността на марката. Ако търсите добро четене, разгледайте статията на Forbes на важността на изграждането на марка. Сега нека разгледаме някои примери в индустрията на WordPress.


  • StudioPress е свързано с името „Genesis“ или „Genesis Framework“. Всеки знае какво StudioPress представлява – дом на водещата индустрия Рамка за генезис за WordPress. Красиви, скалисти теми с дизайн под ключ, съчетан с безмилостна подкрепа.
  • Когато Google „най-добрите безплатни WordPress теми„, Ще откриете, че WPExplorer е в горната част.

Всичко това разбира се не се случи за един ден. Отне години на упорита работа, за да се намерят там, където са тези компании и сайтове днес. Независимо от това, брандирането трябваше да направи много с него.

Страницата за вход за WordPress обикновено изглежда еднакво на всеки сайт. Повечето сайтове просто ще използват непроменения скрипт wp-login.php, който има същия дизайн. Персонализирана страница за вход е първата стъпка в брандирането на вашия WordPress сайт.

Много потребители на WordPress може да похарчат $ 50 за темите си, съчетани със 100 часа работа, но само няколко от тях отделят време, за да дадат уникална визия на страницата си за вход (освен ако не сте един от късметлиите, закупили Total – което включва опции за персонализирана страница за вход, за да създадете своя собствена уникална страница като тази в представеното изображение за тази публикация). Можете да промените скрипта wp-login.php, но това изисква умения за кодиране и значително количество от вашето време. Освен ако, разбира се, не сте солиден разработчик като AJ. �� За целта сме изброили някои от най-добрите WordPress плъгини, които ще ви помогнат да създадете страница за вход в кикас – до минути.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Персонализиран плъгин за вход Premium WordPress

ithemes Плъгин за персонализиран вход за WordPress

Индивидуално вход Ви помага лесно да създадете персонализирана страница за вход в WordPress. Той се зарежда с Style Manager, с помощта на който можете да качите персонализирано фоново изображение и да оформите различни аспекти на формата за вход. Можете също да добавите изображение на заглавие от вашата медийна библиотека WordPress. Индивидуалният Вход създава две области на джунджурии във вашата страница за вход в WordPress, където можете да поставите джаджи по подразбиране или персонализирани. Персонализираното влизане е достъпно в iThemes Plugin Suite.

2. Персонализиран Plugin WordPress Plugin за персонализирана страница за вход

Страница с теми за потребителско вписване в WordPress

Разработен от azzaroco, този плъгин идва със собствен набор от персонализирани шаблони за вход в страницата! Да, така е. Освен че са напълно отзивчиви и зашеметяващи анимационни ефекти, можете да скочите да започнете своя дизайн с набор от предварително изградени шаблони. Плъгинът е съвместим с WordPress Multisite, WooCommerce и BuddyPress.

3. Персонализиран плъгин за влизане и достъп Premium WordPress

Персонализиран достъп до Plugin за WordPress

Създаден от автора на Elite Themeforest PressApps, този плъгин прави повече от обикновена страница за вход. Математически въпроси форма основен модул за анти-спам. Можете да блокирате конкретни страници, публикации, типове публикации и таксономии като категории и маркери за потребители, които не са влезли в системата.

Този плъгин разбива компоненти на модули – the Влизане, Регистрирам и Забравена парола формуляри (модули) могат да бъдат поставени на една и съща страница. Въпреки че не се препоръчва, със сигурност е хубаво да знаете, че можете! Можете също да ограничите достъпа до таблото за управление на WordPress за абонати и да пренасочите потребителите при влизане и излизане.

4. Pluway Premium WordPress Plugin

Pluway Персонализирана страница за вход WordPress Plugin

Pathway е най-продаваният премиум потребителски приставка за вход в WordPress в Themeforest с над 500 продажби към момента на писане на тази статия. Характеристиките включват персонализиране на CSS на формата за вход и фон с ефекти на курсора. Можете да включите персонализирано лого и текст за авторски права с помощта на този плъгин. Предлага се с неограничени възможности за дизайн, така че можете да играете наоколо, докато не получите идеалния си дизайн.

5. Маркиран екран за влизане безплатен WordPress Plugin

Маркиран екран за вход WordPress Plugin

Маркиран екран за вход е безплатна приставка за вход в WordPress по поръчка, която се предлага с цял екран и отзивчива поддръжка на фоново изображение, качване на лого по поръчка и много други опции за персонализиране. Можете да поставите действителния формуляр за вход вляво, вдясно или в центъра на страницата, на общо шест позиции.

6. BM Custom Login Free WordPress Plugin

Бинарен модул за персонализиран вход WordPress Plugin

Разработен от Binary Moon, BM Custom Login е доста стар, но прост, ефикасен и лесен за настройване персонализиран плъгин за вход в страницата за WordPress. Програмистът поддържа a Flickr група където потребителите на плъгини споделят творчески страници за вход, създадени с помощта на тази приставка (между другото).

7. A5 Персонализирана страница за вход Безплатен Plugin за WordPress

A5 Персонализирана страница за вход в WordPress

Добре известна приставка за персонализирана страница за вход за WordPress, A5 Custom Login ви позволява да добавите персонализирано лого, да промените цвета на фона и други CSS ефекти на формата за вход. Това е обикновена приставка с голи кости, но свършва работата.

8. WP Персонализиран Вход Безплатен WordPress Plugin

WP Plugin за персонализирани входни файлове

Това е просто мъртъв плъгин. Всичко, което прави, е да добавите заглавия и скрипта на вашия блог към страницата за вход. Това е предназначено за потребители, които очакват много малко (или само тази) функция от приставката. Независимо от това, включително заглавката и долния колонтитул подобрява вътрешната връзка на вашия сайт, което е добре за SEO.

9. Персонализиран CSS безплатен приставка за WordPress

css по поръчка за вход

Този плъгин има почти точната функционалност като WP Персонализирано влизане – т.е. той свързва вашия заглавие и footer.php към страницата за вход заедно с интегрирането на персонализиран CSS код. Можете да изберете някой от тези два плъгина.

10. Sexy Login Free WordPress Plugin

Секси персонализиран плъгин за вход в WordPress

Този плъгин отнема вашата скучна страница за вход и я превръща в дискотека за вход / регистрация, захранвана от AJAX и jQuery. Функциите включват поддръжка на SSL, проверка на reCAPTCHA, контрол на забравени заявки за парола, скриване на аватар на потребителя, персонализирани връзки за пренасочване и други. Плюс това, формата за вход, генерирана от този плъгин, е напълно отзивчива!

11. Memphis Custom Login Free WordPress Plugin

Мемфис персонализиран пристав за WordPress

Тази приставка се предлага с обичайния пакет – персонализирани CSS опции, персонализиране на фона, персонализирано лого и др. Неговата уникална точка за продажба е вградената SSL поддръжка, интеграцията на Google Analytics и възможността да защитите парола на вашия блог.

12. Плъгин за WordPress на марката White Label Premium

бял етикет на марката и за WordPress-wpexplorer

Говорихме за този плъгин и преди, и то с добра причина. Брандирането с бели етикети е мощен и лесен начин за вас (или вашите клиенти) да персонализирате външния вид на вашия администратор и страници за вход. Освен това приставката се предлага с ексклузивни цветни кожи и шаблони за вход, които можете да изтеглите с лицензния си ключ, така че няма да имате проблеми с бързата настройка на персонализирания си екран за вход.

13. Моето лого за вход в WordPress Безплатен Plugin за WordPress

Модул за лого на My WordPress Login

Това е най-простият персонализиран плъгин за вход в страницата на WordPress. Той просто добавя персонализирано лого към вашата страница за вход в WordPress. Можете също така да добавяте персонализирани съобщения и ефекти на избледняване в страницата си за вход.

14. Грешка по поръчка за вход и безплатен WordPress плъгин на таблото за управление

Грешка по поръчка за вход и WP плъгин за табло за управление

Този плъгин се предлага с функции за персонализиране, които са достатъчни за проектиране на страницата за вход на вашата марка. Обичайните опции включват CSS опции за промяна на фона, качване на персонализирано лого и дизайн на формата. Две уникални функции включват jQuery Color Picker, промяна на текста на долния колонтитул на административното табло.

15. Социално влизане Безплатен Plugin за WordPress

WordPress Plugin за социално вход

Това е един от любимите ми плъгини. Той добавя възможността да се регистрирате във вашия WordPress сайт чрез 25+ социални мрежи, включително LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube и Reddit. Той поставя опцията за вход на страницата за регистрация, страницата за вход и във всяка форма за коментари. В съчетание с логото на вашата компания, този плъгин съчетава сериозен удар с вашите усилия за онлайн брандиране.

16. Регистрация и влизане в мобилни номера

Digits WordPress Мобилен номер за регистрация и влизане

Digits е плъгин, който разширява вашата WordPress функционалност чрез добавяне на функции за регистрация и влизане на мобилни номера към вашия уебсайт. В тази модерна епоха на технологиите повечето потребители се отдалечават от имейли до приложения за мобилни устройства и съобщения, дори не се нуждаят от имейл и парола. Но най-големият недостатък на това идва, когато потребителят трябва да се регистрира в уебсайт (като такъв, създаден с WordPress), той ще бъде помолен за имейл акаунта си. Тъй като не помнят информацията за имейлите си, те остават само избор да оставят регистрацията и това може да навреди на собственика на уебсайта, тъй като те губят клиенти поради този проблем.

Ако в някои случаи потребителят почувства, че трябва да завърши регистрацията, тогава потребителят трябва да влезе в своя имейл акаунт – да отвори имейл – да кликне върху връзката за потвърждение и след това той да получи достъп до акаунта си в уебсайта. И след това идва паролите, дори ако потребителят успява да направи всичко това, най-важното нещо, което трябва да запомните, е паролата за акаунта на новия му акаунт. И в тази епоха е много трудно да запомните различни пароли за различни акаунти и да ги управлявате.

С приставката Digits се грижат всички тези проблеми. Не е необходимо потребителите да помнят или да водят бележка от дълги „сигурни“ безсмислени пароли. Потребителите могат просто да използват своя мобилен номер и OTP за регистрация и влизане. Това ще помогне и на собствениците на сайтове, тъй като разговорите на уебсайта им ще се увеличат.

Digits използва комплекта за акаунти на Facebook за изпращане на OTP, така че няма допълнителни разходи за закупуване на SMS. Просто трябва да закупите приставката еднократно и да се наслаждавате на живота на безплатни актуализации с неограничен OTP SMS.

заключение

Изграждане на персонализирана страница за вход, бели етикети на таблото за администратор и персонализиране на страниците с грешки 404 – всичко това е част от изграждането на вашата марка. Ангажираността на социалните медии и маркетинга по електронната поща играе огромна роля в това, но ние се фокусираме само върху страницата за вход в тази статия. Разгледайте някои от тези блестящи потребителски страници за вход за вдъхновение:

1. CopyBlogger Media

страница за вход в медиите copyblogger

2. StudioPress

studiopress вход

3. WPExplorer

страница за вход в wpexplorer

Очевидно ще отнеме много повече работа, за да се получи дизайн, подобен на целевата страница на CopyBlogger. Но този, използван тук в WPExplorer, го прави прост и пасва точно на сметката.

Пред вас – какви са вашите мисли на персонализирана страница за вход? Използвате ли вече такъв? Уведоми ни!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map