15 най-добри теми за зидария в WordPress за вашия сайт

15 най-добри теми за зидария в WordPress за разкрасяване на уебсайта ви

С нарастващата популярност на сайтовете за куриране на съдържание и стилове за обобщаване, оформлението на зидарията се превръща в популярна тенденция в дизайна. Тези подредби на мрежата предлагат предимства като показване на повече съдържание наведнъж и създаване на чист, организиран вид. Не всички теми за зидарията обаче са подходящи за всяко приложение.


За щастие има множество теми от WordPress в стил зидария, от които да избирате. Независимо дали изграждате онлайн портфолио, уебсайт за електронна търговия или блог, има тема там, за да отговаря на вашите нужди.

В това парче ще разгледаме петнадесет от най-добрите теми за зидария WordPress на пазара и до края ще разберете коя е най-подходяща за вас. Да започваме!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Модница

Тема на WordPress Fashionista

Fashionista обещава да ви помогне да се откроите от тълпата с чистото си оформление за зидария. Тази атрактивна минималистична тема е идеално подходяща за мода и фотография, но може да работи и за сайтове за новини и списания. Персонализирани ширини на сайта и безкрайно превъртане, заедно с много други опции за персонализиране, правят тази тема чудесен избор за тези, които търсят гъвкаво оформление. Или можете да използвате Fashionista, за да осигурите приходи от уебсайта си и да създадете свой собствен магазин за електронна търговия, като използвате изцяло поддръжката на WooCommerce за темата – зависи от вас!

2. PinThis

Темата на PinThis.

Вдъхновеният от Pinterest PinThis поставя супер стилно въртене на стандартното тухлено оформление. Тази опростена модерна тема вкарва стил в иначе плосък вид. Функции като пет вградени опции за кожата, персонализирани формати за публикации и бутони за социално споделяне означава, че тази многофункционална тема може да се адаптира към цял набор от приложения. Освен това има страхотна поддръжка за вградени медии и е готов за AdSense.

3. Стека

Темата за стека.

Stack е вдъхновен от Windows 8 и е лесно да видите приликите. Тази тема е създадена да работи с добавката Tile, която е включена в пакета с теми. Функции като безкрайно превъртане и поддръжка на WooCommerce правят тази идеална тема за портфейли, сайтове за електронна търговия или общи корпоративни уебсайтове.

4. Баскервил (безплатно)

Темата на Баскервил.

Маркирана като тема за запаси, безплатните Баскервил темата не разочарова. Елегантната му мрежа се поддава на сайтове, портфейли в стила на списанията и блогове, богати на съдържание. Функциите включват шаблон за сътрудници и поддръжка за девет публикационни формата. Baskerville има умерено ниво на персонализиране, включващо заглавното изображение и две области на джаджи.

5. Възможно

Темата на Pible.

Pinable е друга тема, вдъхновена от Pinterest, с изчистен минималистичен вид. Тази тема се гордее с това, че е силно приспособима – и със сигурност предлага, с много възможности за избор на цвят, оформление и типография. Също така се доставя с библиотека от късокоди, за да добави допълнителен стил и функционалност на вашия сайт.

6. Музата

Темата за Музата.

Музата е много минималистична, но предлага изглед с по-голяма дълбочина от много от разположенията на плоската решетка. Демо инсталацията с едно щракване прави бързо и лесно да започнете с тази изключително адаптивни тема, а The Muse включва също мощна форма за контакт и почти неограничен персонализиране на страничната лента.

7. Ибуки

Темата на Ibuki.

Ibuki е красива и гъвкава многофункционална тема, насочена към творчески професионалисти и агенции. Въпреки че е многоцелева тема, тя е специализирана в подредбата на решетките и зидарията и предлага изобилие от демонстрации за всеки. Тази тема включва 12 различни опции на заглавието, а също така се предлага с плъгини Visual Composer и Slider Revolution.

8. Tetris (безплатно)

Темата за тетриса.

Тази супер проста тема дава възможност на всеки да създаде блог или портфолио бързо и лесно – макар да няма много звънци и свирки, той предлага изчистен модерен вид и достатъчно персонализиране, за да се погрижи за повечето.

Tetris може да бъде чудесен вариант за начинаещи, които се чувстват затрупани от високото ниво на персонализация, намиращо се в други теми.

9. Тухла + масон

Темата Brick + Mason.

Темата Brick + Mason се предлага специално за фотографи и дизайнерски студия и е ясно да разберем защо. Brick + Mason успява да получи много изображения на страницата, без да се чувства пренаселен. Малките размери на шрифта и минималното струпване гарантират, че вашите изображения са звездите на шоуто.

10. KON / CEPT

Темата на KON / CEPT.

Темата KON / CEPT излъчва елегантност и простота. KON / CEPT се базира на модулен дизайн и предлага множество опции за персонализиране, като гъвкави решетки на колони и четири навигационни оформления. Тази тема има и поддръжка на WooCommerce, така че може да се използва за създаване на зашеметяващи онлайн магазини, както и за портфейли.

11. Пинборд

Темата на Pinboard.

От всички налични теми, вдъхновени от Pinterest, това е може би най-познатото. Това може да е добро или лошо нещо, в зависимост от вашите нужди. Темата на Pinboard, която поддържа множество мултимедийни форми, има автоматично подреждане на подреждане и се превърта безкрайно. Ако ти правя искате да изглежда малко по-малко като Pinterest, има опции за промяна на размера на плочките и съответния брой колони.

12. Плутон

Темата за Плутон.

Тази изчистена тема за зидарията е много насочена към блогърите и има много страхотни функции, които да задоволят писателя във вас. С Плутон има обозначено пространство за реклами в заглавката, в зоните на джунджурии и между публикациите.

От друга страна, ако искате да предложите на читателите си безпроблемно изживяване, уникалният режим на четене на Плутон ще разпадне екрана, оставяйки само бутоните за съдържание и споделяне.

13. Стилът

Темата за стила.

Стил предлага свеж модерен дизайн, перфектен за уебсайтове за новини и списания. Тази тема е част от пакета Elegant Themes, което означава, че идва с множество функции и фантастична поддръжка. Функционалността включва лесно контролируем панел с опции за теми, голяма колекция от къси кодове и безброй предварително изградени оформления.

14. Notio

Темата Notio.

Тази изискана и елегантна тема, Notio, е идеално подходяща за уебсайтове за електронна търговия. Notio е изчистен и минималистичен и е предназначен да показва вашето съдържание със стил.

Прилага се и с плъгин Visual Composer, така че можете лесно да плъзгате и пускате елементи по време на процеса на проектиране. Той също е проектиран с интеграция на WooCommerce, което ви позволява да създавате онлайн магазин с лекота.

15. Вдъхновете се

Темата на Inspire.

И накрая, Inspire е авангардна тема, която предизвиква динамична и артистична индивидуалност. Независимо дали искате да използвате сиви скали, за да затъмните настроението или да запазите нещата цветни, Inspire разполага с множество опции за персонализиране, за да получите вида и усещането, че имате нужда.

Темата се предлага с пет различни оформления и много опции за плъзгачи, които да ви помогнат да създадете перфектния дизайн.


Оформянето на зидарията стана популярно с появата на сайтове за куриране и обобщаване на съдържание. Те могат да предложат чист и организиран вид, като същевременно показват много изображения и съдържание наведнъж. Въпреки това, предвид изобилието от налични теми, изборът на подходяща за вашите нужди може да бъде труден.

В това парче ние предоставихме петнадесет от най-добрите налични, обхващащи всички видове различни приложения – вашата идеална тема може да бъде сред тях, така че изберете една, която изглежда подходяща, и я вземете за пробно шофиране!

Вълнува ли ви някоя от тези теми в стила на зидарията? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map