15 най-добри гравитационни форми добавки и разширения

Най-добрите гравитационни форми Добавки и разширения

Gravity Forms е име, с което трябва да се съобразявате в нишата на WordPress за създаване на форма. Независимо дали сте начинаещ или опитен дизайнер или разработчик, Gravity Forms ви предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да създадете мощни форми за контакт. Освен това той е невероятно лесен за използване и разширяване, което го прави известен конструктор на форми за много потребители на WordPress.


А за такъв мощен и популярен плъгин за изграждане на форми можете да очаквате изобилие от безплатни и премиум добавки. Но защо добавките дори са необходими, тъй като създателят на формуляри вече е мощно решение?

Е, за начало добавките осигуряват по-задълбочена интеграция с WordPress, тъй като можете да се интегрирате с доставчици на услуги на трети страни, например софтуер за електронна поща, CRM, инструменти за помощ и т.н..

Второ, и това е свързано с предходната причина, добавките обикновено се предлагат с допълнителни функции, които първоначално не са част от Gravity Forms.

Трето, добавките ви спестяват много пари и време, тъй като не е нужно да наемате скъп програмист, за да добавите всяка допълнителна функция, от която се нуждаете.

В днешния пост публикуваме някои от най-добрите от най-добрите добавки за Gravity Forms, които ви позволяват да прехвърляте формулярите си на следващото ниво. Съветваме ви да отидете само за добавки, които отговарят на вашия бюджет и нужди.

И ако се чудите, ние обхващаме както официалните, така и добавките на трети страни. Това означава, че преди да стигнем до края, ще разполагате с всички необходими инструменти, за да презаредите формулярите си за контакт преди следващото си изпращане.

Насладете се до самия край и моля, не си тръгвайте без да споделяте своите ценни съвети и мисли!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Гравитационни форми Основни добавки

Гравитационни форми Основни добавки

Точно от конюшнята на Gravity Forms идва невероятен пакет от добавки. След като закупите Basic, Pro или Elite лиценз, получавате незабавен достъп до базови добавки, които ви помагат да интегрирате Gravity Forms с няколко доставчика на имейл маркетинг.

гравитацията образува основни аддони

Говоря за ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact и осем други услуги за имейл маркетинг. Освен тези доставчици на имейл маркетинг, Gravity Forms не предлага друга добавка за основния лиценз, която струва $ 59 долара годишно за един сайт с автоматични актуализации и стандартна поддръжка.

2. Gravity Forms Pro Добавки

Gravity Forms Pro добавки

Разбираме, че бихте искали да добавите повече от възможностите за бюлетин във вашите формуляри, така че добрите момчета от Gravity Forms ви донесоха пакет за добавяне на Gravity Forms Pro, наличен само с валиден Pro или Elite лиценз.

Освен основни добавки, получавате още 16 добавки, които несъмнено ще революционизират опита ви Gravity Forms.

гравитацията образува про аддони

За начало вече можете да интегрирате Gravity Forms със Zapier, което означава, че с едно натискане на бутон имате достъп до повече от 1000 други интеграции (или уеб приложения). Второ, имате стандарт PayPal Payments, което означава добри неща, ако искате да добавите плащания във формулярите си.

Какво друго? Нека да видя. О да, вие получавате и други добавки като Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Record и Highrise. Pro лицензът струва $ 159 долара годишно за три уебсайта с автоматични актуализации и стандартна поддръжка.

3. Гравитационните форми елитни добавки

Гравитационните форми елитни добавки

За потребителя на захранването на Gravity Forms имате Elite Add-Ons, най-големият и най-мощен пакет от трите. Като начало, пакетът поддържа неограничени уеб сайтове и е готов за WordPress мулти-сайт. Освен това получавате приоритетна поддръжка и общо 43 добавки.

Ако имате Pro лиценз, надстройката до лиценз Elite ви дава допълнителни 14 добавки като 2Checkout, Authorize.net, купони, частични записи, проучвания, анкети, регистрация на потребители и уеб-куки, за да ви предоставим представа за това какво да очаквате.

гравитацията образува елитни добавки

Лицензът за Elite ви определя $ 259 долара годишно. Получавате подробна документация за всички лицензи, така че изберете какво работи за вас и започнете.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Вижте това, вече сме на номер четири, официалните добавки на Gravity Forms заемат първите три позиции. За какво бързаме? Искате ли да откриете как можете да стилизирате формулярите си като професионалист, без да докосвате ред код? Ако това е огромен да, със сигурност не можете да си позволите да предавате добавката на Gravity Forms Styles Pro.

Що се отнася до стилизирането на вашите форми, Gravity Forms Styles Pro Add-on води пакета. Добавката ви позволява да създавате, персонализирате и стилизирате оформления на формуляри, полета, бутони, радиостанции, квадратчета за отметки и т.н..

На всичкото отгоре получавате над 2 000 икони за шрифтове и материали. Освен това имате предварително изградени теми за стил, за да започнете. И с повече опции, отколкото някога ще се нуждаете, можете да персонализирате елементи като рамки и ширини, радиус на рамката, цвят на шрифта, фонове, шрифт на етикета, размер и цвят, и аз бих могъл да продължа и нататък.

Благодарение на интуитивен администраторски интерфейс, не е нужно да копаете код или да се борите с! Важното, за да добавите страхотни стилове. Тази добавка за дизайн на формуляр ви предлага безкрайни възможности за създаване на красиво отзивчиви форми, които повишават вашите проценти на реализация.

5. Равномерно проследяване на гравитационните форми (безплатно)

Дори проследяване на гравитационните форми

Търсите ли да добавите проследяване на събитията към формулярите си Gravity Forms? Разбира се, вие сте и ще харесате добавката за проследяване на събития за Gravity Forms.

Благодарение на тази добавка Gravity Forms можете лесно да добавяте проследяване на събитията към своите Gravity Forms с помощта на Google Analytics, Google Tag Manager и Matomo (бивш Piwik).

Освен това можете да настроите условна логика за множество събития, да проследявате странициране на формуляри, да създавате потребителски категории събития, действия, етикети и стойности. Освен това можете да задавате динамични стойности на събитията на формуляри за плащане и т.н..

6. WP контакт плъзгач (безплатно)

WP контакт плъзгач

Ако знаете истински вашия, знаете, че имам нещо за прости инструменти, които улесняват работата ви. WP Contact Slider е един такъв инструмент. Вместо да публикувате формуляра си на собствена страница, можете да покажете вашите форми за контакт в целия уебсайт с помощта на бутон за контакт.

Когато посетителят ви кликне върху бутона за контакт, формулярът ви се плъзга в полезрението, което е точно това, което прави добавката за слайдър за контакт WP.

Помнете, че преглед на WP Optin Wheel направихме преди няколко седмици? Къде всплыващото изскачащо колело носеше колело от щастие, за да стимулира реализациите? Е, WP Contact Slider прави нещо подобно, но вместо колело на късмета, вашата Gravity Forms форма заема централно място.

Можете да създадете множество плъзгачи, които да се показват на конкретни публикации или страници. На всичкото отгоре можете да изберете различни позиции за показване на бутона за контакт, включително лявата или дясната страна на вашия уебсайт. Освен това можете да персонализирате външния вид на контактния си бутон и формулярите за плъзгане, за да съответстват на вашата марка.

WP Contact Slider е лесен за настройка и използване. На всичкото отгоре той се предлага с пакет Ultimate Add-on, който се предлага с още по-невероятни функции.

7. Форми на Surbma Divi & Gravity (безплатно)

Форми на Surbma Divi & Gravity

Използвате ли темата Divi от Elegant Themes? Ако е така, вероятно вече знаете, че темата се доставя с фантастични стилове за всички елементи, включително формуляри за контакт.

Ако искате да сравните вашите стилове на Gravity Forms с това, което темата Divi има за формите си, ще харесате добавката Surbma Divi & Gravity Forms.

Освен да се омъжите за стила на вашата форма, добавката добавя отзивчиви стилове към Gravity Forms, което е полезно, ако имате сложни форми.

Добавката е лека и невероятно лесна за използване, но трябва да имате темата Divi, за да използвате тази добавка Gravity Forms. Най-добрата част е добавката да е безплатна.

8. Гравитация PDF (безплатно)

Гравитация PDF

Някога се питах как можете да генерирате PDF документи автоматично от вашите формуляри?

Може би изпълнявате услуга, базирана на услугата, и бихте искали да генерирате PDF формуляри за поръчки от данните, които потребителите предоставят на вашите формуляри. Или може би искате да създадете листове за срещи за печат.

Няма значение какво търсите да постигнете; ако трябва да генерирате PDF документи от подаване на формуляри, искате Gravity PDF добавката.

Дами и господа, Gravity PDF е проста, но доста полезна добавка за Gravity Forms. Добавката се предлага с набор от страхотни функции за генериране на PDF, за които ще се чудите защо е безплатна, за начало. Това създава PDF документи от потребителски данни нещата на четвъртокласниците.

За какви характеристики говорим?

Първо, не ви трябват никакви API на трети страни, което означава, че имате пълен контрол над вашите формуляри и PDF документи. Второ, можете автоматично да изпращате по електронна поща PDF документи и да използвате условната логика, за да имате още повече мощност.

Трето, можете да интегрирате Gravity PDF с официалните добавки за плащане на Gravity Forms, за да ограничите достъпа до PDF документи, докато плащането не бъде уловено.

Четвърто, можете да маркирате и персонализирате PDF документа с вашето лого, шрифт, цвят и дори размер на хартията. Имайте предвид, че добавката се предлага с четири предварително направени шаблона, за да започнете веднага.

Други функции включват шрифт мениджър, така че можете да инсталирате вашите шрифтове и настройки за защита, за да контролирате кой има достъп до генерираните PDF файлове. Освен това, Gravity PDF добавката се предлага с премиум разширения, което означава, че можете да постигнете много повече, като същевременно спестите много време.

9. Гравитация Перкс

гравитация перки

С официалните пакети за добавки на Gravity Forms, доминиращи в първата част на тази публикация, бихте сметнали, че имаме достатъчно пакети, но грешите. Представяме Gravity Perks, мощен пакет за добавяне на Gravity Forms от екипа на Gravity Wiz.

Gravity Perks е колекция от над 30 добавки за Gravity Forms. Или както го заявява програмистът:

Gravity Perks е платформа и система за доставка на „перки“. Инсталирайте Gravity Perks и след това активирайте каквито и да са перки, които правят Gravity Forms по-страхотни за вас. Това е като Jetpack, но специално за Gravity Forms.

Трябва ли да кажа повече? О, изчакайте, можете да очаквате добавки като:

 • Вложени форми за сложни форми
 • Добавка за автоматично попълване на вашите формулярни полета
 • Условно логическо ценообразуване
 • Преглед на изпращането, за да могат потребителите да потвърдят информация, преди да изпратят формуляра
 • Брой думи
 • Автоматично влизане
 • И много повече

Gravity Wiz предлага три ценови плана, а именно Basic ($ 49 / година), Advanced ($ 129 / годишно) и Pro ($ 259 годишно). Изберете план, който е подходящ за вас.

10. Гравитационни форми вписвания в Excel

Гравитационни форми вписвания в Excel

Скрити в планината на Gravity Forms добавки е скъпоценен камък, който може би се опитвате да намерите отдавна. Момчета, поздравете с Gravity Forms Entries в Excel. Без да работите усилено от ваша страна, сега можете да експортирате всички записи от Gravity Forms директно в Excel.

Добавката избутва данните във .CSV файл и след това създава уникален и сигурен URL адрес за изтегляне. След това можете да изтеглите данните или да изпратите URL адреса на всеки, който се нуждае от достъп до файла Excel, без да създавате нови потребителски акаунти.

Добавката се предлага с множество куки, които ви позволяват да персонализирате изхода на Excel по ваше желание. Освен това има страхотен уебсайт за документация, за да започнете и много потребители възхваляват разработчика за звездна поддръжка, дори ако добавката е безплатна.

11. Гравитацията формира избор на изображение

Гравитацията формира избор на изображение

Вместо да добавяте хиляди думи във вашия бутон за радио или етикети, просто поставете изображение. Добавката за избор на изображение Gravity Forms прави лесен избор на изображение за всички радио, отметка, анкета, анкета, тест и продуктови полета.

Не е необходимо да добавяте HTML в етикетите на формулярите си. С Gravity Forms Image Choices получавате познат потребителски интерфейс на WordPress и сърфиране в медийната библиотека, за да изберете и поставите вашето изображение. И се държи отделно от текста на вашия етикет.

Gravity Forms Image Choices работи веднага извън кутията със съществуващите добавки като радио бутони, квадратчета за отметки, анкети, добавяне на анкети, добавяне на анкета, тест за добавяне и дори полета за опции за продукт и продукт.

Визуализирайте гравитационните си полета с изображения и спрете да добавяте маркировка към етикетите на формулярите си веднъж завинаги. Докато Gravity Forms Image Choices се предлага с някакъв стил по подразбиране, лесно е да приложите собствените си стилове, за да придадете на полетата съвсем различен вид.

12. Групови действия за гравитационни форми

Групови действия за гравитационни форми

Груповите действия за Gravity форми правят дългия процес на редактиране на големи Gravity Forms лесно. Буквално може да намали часовете за редактиране на полето на формуляра и общото редактиране на формуляри на дълги формуляри, от час, до няколко минути. Груповите действия за Gravity форми използват познат и опростен потребителски интерфейс, за да правят формите за редактиране бързо и лесно.

Необходимо е бързо да изтриете голямо количество полета в Gravity Forms? Груповите действия за формулярите за гравитация ви позволяват да изберете многократно всички полета, които искате да премахнете, и с натискането на бутон изтривате всички нежелани полета във формата си. Удивително, когато имате 20 + полета във формата си.

Искате да дублирате полета? Просто изберете произволен брой полета на формуляра, щракнете върху бутона за клониране или дублиране и незабавно ще копирате произволен брой полета във формуляра за броени секунди. Копирането е също толкова лесно. Просто изберете бутона за копиране до формуляр, за да клонирате тези полета в друга форма. Чудесно за бързо създаване на нови форми със същите или подобни полета за формуляри.

Плюс функцията за пренареждане на групови действия за Gravity Forms прави супер бързото влачене на отделни или множество формулярни полета. Вземете вашите формулярни полета в реда, който искате за секунди. Изберете 1 или всичките си полета и пренаредете полетата с лекота.

13. Гравитационни форми към Word

Гравитационни форми към Word

Gravity Forms to Word Document Autofill Plugin е цялостно решение за автоматизация на документи за WordPress. Няма повече губене на време ръчно изпращане на имейли до клиенти, с Word Document Auto-fill плъгин всичко е автоматизирано.

Данните, събрани от формуляри, се преобразуват в документи на Word, които могат лесно да бъдат изтеглени или изпратени по имейл на всеки. Заснемането на данни от вашата форма е толкова просто, колкото създаването на нов Word документ, картографирането им в полетата на формуляра ви и генерирането на документа. Можете да качите произволен брой шаблони на документи и да ги картографирате, за да формират полета.

Плъгинът включва множество опции за качване на неограничени шаблони на Word документи, картографиране на вашите шаблони във формуляри (така че всеки път, когато се попълва Gravity Form, се генерират свързани документи), генериране на документи в движение при подаване на Gravity Form и след това изтеглени, изпратени по имейл или регенерирайте документи, ако е необходимо.

14. Гравитационни форми към PDF решение за автоматично попълване

Гравитация форми за PDF решение за автоматично попълване

Информация и DownloadView Демонстрацията

Настройте автоматичните отговори с гравитационните форми за PDF решение за автоматично попълване! Един от най-добрите начини за изграждане на мостове с вашите съществуващи и потенциални клиенти е поддържането им в информационния цикъл по всяко време. Почти невъзможно е да изпращате имейли ръчно, всеки път, когато попълнят формуляр на вашия уебсайт.

По-добрата алтернатива е да дефинирате предварително имейлите за автоматичен отговор, които могат да бъдат изпращани до вашите абонати, когато попълнят всеки формуляр. Гравитационните форми към PDF Plugin за автоматично попълване са едно такова решение, което генерира PDF файлове от информацията, въведена от вашите потребители и я изпраща автоматично, след като формулярът бъде изпратен.

Първо трябва да създадете Gravity Form. След това проектирайте PDF шаблон с точно същите полета на формуляра и задайте името на полето Gravity Form като името на вашия PDF шаблон. След това го качете и публикувайте от настройките за автоматично попълване. Можете също да използвате имейл-шаблона – просто добавете идентификационни идентификационни адреси на получател и добавете персонализирано съобщение за вашия автоматичен отговор. След като всички тези настройки са на място, плъгинът започва да изпраща автоматизирани PDF файлове като прикачени файлове в имейли всеки път, когато потребителят попълни формата на вашия уебсайт.

Обърнете внимание, че приставката прави добавянето на PDFTK файлове в основната папка на вашия сървър. Така че може да се наложи да се свържете със своя сървър администратор за това, в случай че вашият уебсайт има споделен хостинг план. Но wС всички необходими условия и настройки, Gravity Forms към PDF Auto-Fill плъгин прави изпращането на автоматични отговори на вашите клиенти лесно!

15. MailPoet 3

Форми за добавяне на гравитация - MailPoet 3

Ако обичате да използвате MailPoet за вашите бюлетини и гравитационни форми за вашата регистрация, имате късмет. Тази безплатна добавка безпроблемно интегрира една от гравитационните ви форми със списъка ви с MailPoet. По този начин новите посетители могат лесно да се абонират за вашия бюлетин.

Добавката поддържа полета за име (първо, последно) и имейл, както и множество списъци, формуляри за отказ (или отказ) и персонализирани полета на MailPoet. С този безплатен плъгин можете незабавно да синхронизирате персонализираните си Gravity Forms с MailPoet!


Нашите избор за най-добрите добавки за Gravity Forms докосват няколко области, включително обработка на плащания, оформяне на формуляри, управление на взаимоотношения с клиенти, сигурност и така нататък, което означава, че сега можете да разширите Gravity Forms извън най-смелите си въображения.

Кои са любимите ви добавки за Gravity Forms? Споделете с нас в коментарите, за да продължите да нараствате този списък. Благодаря!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map