15+ BuddyPress приставки, които трябва да имате

15+ най-добрите приставки за BuddyPress, които трябва да имате

BuddyPress е основата на социалните мрежи на WordPress. Ако търсите да създадете социална мрежа (или общност) на съществуващата си WordPress платформа, BuddyPress е плъгинът, който искате.


Плъгинът „отключва“ възможностите на WordPress за социални мрежи. С други думи, BuddyPress позволява на потребителите да се регистрират и създават профили, да публикуват съобщения, да изграждат връзки, да създават групи и като цяло да се социализират.

Авторът на BuddyPress в WordPress.org казва, че плъгинът е „социална мрежа в кутия“ и аз съм склонен да се съглася.

За да създадете привлекателна и мощна социална мрежа BuddyPress, ви е необходима тема на убиеца (или дизайнер), време и няколко приставки, които разтягат BuddyPress отвъд останките на въображението.

Днешната публикация ще ви запознае с 15+ от най-добрите BuddyPress плъгини, които трябва да изпробвате във вашата инсталация BuddyPress. Насладете се и не забравяйте да споделите мненията си в секцията за коментари.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Общност на Youzer и потребителски профили

Youzer Community & User Profiles Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Дайте на мрежата си BuddyPress нов лизинг на живота с новата ера на общността и потребителските профили на Youzer. Приставката по подразбиране BuddyPress не ви предлага много по отношение на естетиката. Youzer е решение за управление на потребителски профили на WordPress с предназначение със защитена система за членство, настройки на предния акаунт, мощен подробен администраторски панел, гладки ефекти, много разширени авторски джаджи, напълно отзивчив дизайн и изключително опции, приспособими с куп „неограничен“ Характеристика.

Youzer се доставя с широк спектър от функции, които ви помагат да създадете невероятна BuddyPress мрежа, без да се огъвате назад. Можете да очаквате екстри като 16 цветни схеми, 35+ джунджурии, 14 стила на заглавката, социална стена, проверени значки, емотикони, споменавания, харесвания, социално влизане, частни профили, неограничени рекламни пространства, множество формати за публикации и напълно отзивчив дизайн сред другите , С над 700 други опции, Youzer е просто инструментът, от който се нуждаете, за да добавите цвят и помпозност към вашата BuddyPress мрежа.

Можете също така да спечелите повече пари с Youzer, като рекламирате в потребителските профили на уебсайта си, като създавате неограничени реклами с двата вида банери и Adsense код. По този начин можете да използвате Юзер, за да се превърне в източник на доходи за вас, ако го използвате разумно.

Разработчиците създадоха Youzer, за да направят единствен вид WordPress плъгин. Те знаят, че изборът на подходящите потребителски профили за плъгин е от решаващо значение за вашия бизнес, защото по-добрата платформа означава повече възможности за растеж. Това прави Youzer един от най-добрите плъгини за потребителски профили на WordPress.

2. Потребителски профили на USERPRO със социално влизане

Потребителски профили на USERPRO със Plugin WordPress за социално вход Premium

Информация и DownloadView Демонстрацията

UserPro предлага на потребителите си възможността да влизат във вашия уебсайт WordPress (и вашата общност BuddyPress) със своите акаунти в социалните мрежи. Има много страхотни опции, които можете да активирате и ако посетителите ви не искат да използват един от техните социални акаунти, те винаги могат да влязат на вашия сайт по старомоден начин. Плъгинът струва 30 долара, но си заслужава.

UserPro идва с безумен брой опции, включително множество формуляри за регистрация, шрифтове в Google, интеграция с PayPal, така че можете да създавате платени членства, красиви потребителски профили, търсене на членове, интеграция на бюлетини, персонализирани икони и много други.

Той не само се интегрира безпроблемно с BuddyPress – но и с bbPress, WooCommerce, MailChimp и повечето теми на WordPress. Плюс това той включва и лесни за използване опции за опростяване на настройката. Административният панел за влачене и пускане извежда предположенията от вашите персонализации, а 4 предварително форматирани цветни кожи правят бързо и лесно да започнете. Освен това темата е готова за превод и включва RTL поддръжка, така че работи чудесно, независимо от коя държава е вашата целева аудитория.

3. BuddyPress Activity Plus (безплатно)

BuddyPress Activity Plus Безплатен Plugin за WordPress

BuddyPress Activity Plus е плъгинът, който искате, ако се стремите да увеличите ангажираността на потребителите и да засилите социалната активност на вашата BuddyPress общност. Плъгинът добавя бутони за споделяне във фейсбук към емисията на дейностите на BuddyPress, така че членовете ви да могат бързо да споделят изображения, публикации и видеоклипове. Ако търсите по-лесно да публикувате и споделяте съдържание от целия интернет във вашата BuddyPress мрежа, BuddyPress Activity Plus е вашият отговор.

BuddyPress Activity Plus се предлага с 3 стила на бутони, плюс можете да добавите свои собствени персонализирани стилове. Освен това BuddyPress Activity плюс създава фрагменти на съдържание автоматично, което прави споделянето на съдържание блаженство.

Освен всичко това, плъгинът ви позволява да визуализирате и редактирате съдържание преди публикуване на вашия сайт, което означава, че можете да добавяте свой собствен коментар, докато автоматично дърпате заглавия, описания и миниатюри.

4. Опции за регистрация на BuddyPress (безплатно)

Опции за BuddyPressRegistration Безплатен Plugin за WordPress

Със сайт за социални мрежи идват всички видове потребители. Имаме граждански потребители, които са готини хора, а след това има автоматизирани спам ботове и спамери, които са пристрастени към хаос. За да поддържате прилична социална мрежа, струваща нейната сол, трябва да хванете спам, преди да деградира страниците ви. Тук идва плъгинът за опции за регистрация на BuddyPress.

Според разработчиците, BuddyPress Опции за регистрация „… ви позволява да активирате модериране на потребителите за нови членове, както и да помогнете за създаването на частна мрежа за вашите потребители.“ С други думи, плъгинът ви помага да предотвратите спам ботове и нови потребители да имат достъп до вашата платформа BuddyPress преди одобрение. Освен това новите потребители няма да се появяват в Потребители списък до одобрение.

Немодерираните потребители обаче могат да получават потвърждения по имейл и да имат достъп до потребителския си профил, но това е само за това – те няма да могат да използват социалната мрежа или да взаимодействат с други потребители, докато не ги одобрите.

По време на писането, опциите за регистрация на BuddyPress поддържат три езика, а именно: каталонски, английски и иврит. Ако обаче сте толкова склонни, можете да станете сътрудник на WordPress и да преведете приставката на вашия език.

5. Разширена доставка „Всичко в едно” по имейл

Усъвършенстван приставка All-in-One-Mail за доставка Premium WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Също известен като Всичко в едно имейл за WordPress, този плъгин разширява функционалността на имейла на WordPress, като добавя функции като:

 • Персонализирани полета „От“, които да заменят по подразбиране WordPress
 • SMTP поддръжка, за да можете да изпращате имейл от външни сървъри
 • Почистете HTML имейли и шаблони
 • BuddyPress и WP-eCommerce пишат тематично
 • Съвместимост на WordPress MU (Multisite)
 • WYSIWYG редактор и преглед
 • И много повече

Но дори и с тези вълнуващи функции, не бъркайте Advanced WordPress Email Delivery за имейл клиент; това е просто a Tweaker което добавя топлина и индивидуалност към изходящите ви имейли.

Плъгинът е съвместим с най-новата версия на WordPress, BuddyPress и работи добре във всички браузъри, с изключение на IE6, който не поддържа административния панел на приставката. Разширената доставка на имейл WordPress ще ви върне $ 18 долара, но си струва всяка стотинка.

6. rtMEDIA за BuddyPress & bbPress (безплатно)

rtMEDIA за BuddyPress & bbPress Безплатен WordPress Plugin

Ако сте търсили медийно решение, богато на функции за вашия уебсайт BuddyPress, bbPress или WordPress, не търсете повече, rtMedia е истинската сделка.

rtMedia, който е автор на rtCamp и 40 други разработчици, ви позволява да добавяте фото / видео албуми, споделяне на настройките и предпочитания за поверителност, да осъществявате качвания отпред и да кодирате (конвертирате) както аудио, така и видео файлове.

И това е само върхът на айсберга, тъй като плъгинът има много други функции, включително шаблонна система, безпроблемна интеграция на BuddyPress и WordPress, rtMedia качител, който поддържа качване с плъзгане и пускане, чертани медии и възможност за прикачване на медии към потоци от дейности.

Този плъгин се предлага в две версии. Можете да изберете безплатната версия или премиум добавките rtMedia, които се предлагат с милион и една друга функция, умереност и приоритетна поддръжка. rtCamp ви съветва да изпробвате безплатната версия, преди да направите покупката. Те са уверени, че ще ви харесат.

7. Чат за потребители на BuddyPress (безплатен)

Информация и DownloadView Демонстрацията

Увеличете ангажираността на потребителите на вашия сайт BuddyPress с плъгин за чат като никой друг. Ако търсите решение за чат за вашата общност, BPChat ви предлага редица вълнуващи функции като:

 • Чат във Facebook за всички влезли в системата потребители
 • Безпроблемна интеграция на BuddyPress
 • Лесно за персонализиране с неограничени цветове, фонове и изображения между другото
 • Звукова сигнална система
 • Известия за заглавията на браузъра
 • Поддръжка на няколко езика
 • Онлайн / офлайн индикатор
 • 80 усмихнати икони
 • Многопотребителски чат
 • Търсене на приятели
 • Чувствителен дизайн и поддръжка на Ajax
 • И още много

Плъгинът ви предлага възможността да осигурите пълноценно изживяване в чата на вашите потребители. Най-добрата част е, че плъгинът е съвместим с BuddyPress, WordPress и WordPress MU, което означава, че можете да го използвате за почти всеки проект на WordPress. Накратко, трябва да опитате BPChat, за да получите тръпката.

Осигурете на потребителите си по-добро потребителско изживяване и увеличете ангажираността на вашия сайт с BPChat. Той се продава само за $ 35 долара.

8. Данни по подразбиране BuddyPress (безплатно)

BuddyPress по подразбиране Данни Безплатен WordPress Plugin

Ако току-що сте започнали да използвате BuddyPress, ще искате да тествате вашата платформа в някакъв момент преди старта. Приставката за данни по подразбиране BuddyPress ви позволява автоматично да попълвате вашата BuddyPress инсталация за целите на тестване.

Данните по подразбиране BuddyPress се настройват лесно. Трябва само да инсталирате и активирате приставката и след това да получите достъп до нея под „Инструменти“ на вашия администриращ екран на WordPress. След като плъгинът се стартира, всичко, което трябва да направите, е да поставите отметка в две отметки и щракнете върху „Импортиране на избрани данни“. Това е толкова лесно. Вашата инсталация ще бъде попълнена мигновено с 25 потребители и 75 артикула дейности, които всъщност са цитирани от известни личности.

Това не е всичко. Плъгинът импортира повече данни като 100 лични съобщения, 45 нови групи, 440+ членове на групата, 95+ връзки с приятели и 225 потребителски профила между други.

Всички потребители имат една и съща парола, която ви е разкрита, така че не се притеснявайте за това. Освен това можете да изчистите данните от манекена наведнъж, като щракнете върху Изчистване на данните на BuddyPress бутон.

Данните по подразбиране BuddyPress са страхотни за тестови цели, но не ги използвайте на сайт на живо. Освен това изключете известията по имейл във вашия профил или ще се спамете.

9. BuddyPress Analytics

BuddyPress Analytics WordPress Plugin

За да сте в крак с нещата и да провеждате насочени кампании, трябва да разберете по-добре потребителите си. Приставката BuddyPress Analytics ви обещава точно това.

С този плъгин можете да видите общия брой потребители, които посещават вашата BuddyPress мрежа. Какво още? Можете да консолидирате статистически данни, за да поставите пръст върху времето, което всеки потребител прекарва на вашия сайт.

Освен това можете да кажете кои ключови думи потребителите въвеждат най-много при търсене. Освен всичко, BuddyPress Analytics ви показва броя посещения на потребител, група и страница.

Освен това можете да видите броя на потребителите с празни профили и да получите поддръжка за цялата година с пълната версия.

Плъгинът се предлага с лесен за използване табло, което обобщава статистиките на профила, както и показва броя на потребителите. Освен това получавате няколко хубави класации и авторът обещава повече функции в бъдеще. Lite плъгинът е безплатен, но можете да изберете пълната версия по всяко време срещу $ 55.

10. iThemes сигурност за BuddyPress

iThemes Сигурност за BuddyPress Freemium WordPress Plugin

След като маркетингът ви в WordPress започне да се отплаща, вие сте длъжни да привлечете хакери и спамери в тралове. Това е неизбежно и не можете да направите нищо, за да спрете тези нежелани потребители да стигнат до вашия уебсайт.

Можете обаче да им попречите да регистрират и да причинят хаос с iThemes Security. С невероятни функции като проверки за сигурност, забрана на потребителите, откриване на промяна на файлове, архивиране на база данни, защита от атака от груба сила и много други, iThemes Security означава бизнес.

Плъгинът е безплатен за използване, но се нуждаете от премиум версията, ако се нуждаете от допълнителни функции като двуфакторно удостоверяване, повторно CAPTCHA, изтичане на паролата, планиране на сканиране на зловреден софтуер и магически връзки между други.

Въпреки това, ако го погледнете, това е страхотна кражба, тъй като iTheme Security pro ви струва между 80 и 197 долара долара годишно. Наистина, това е малка цена, която трябва да платите за сигурността от световна класа.

11. Ultimate Membership Pro

Ultimate Membership Pro Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Номер 1, продаващ плъгин за членство в Envato, Ultimate Membership Pro ви помага да печелите от мрежата си BuddyPress, какво има с функции за заключване на съдържание.

Можете да заключите най-ценното си съдържание, било то страница, публикация, персонализирани URL адреси, продукти, секции със съдържание, менюта, категории и т.н., и да настроите пренасочвания или замяна на съдържание.

Плъгинът предлага някои атрактивни функции, включително:

 • Социално влизане в подкрепа на 7 социални мрежи
 • Поддръжка за множество шлюзове за плащане
 • Безплатни / платени / пробни модели на плащане
 • Капнете съдържание, така че можете да пускате съдържание на редовни интервали
 • Шкафче за съдържание, за да ограничи всяко съдържание на страница
 • Персонализирани полета за потребителски профили и регистрационни форми
 • Интеграция с 9 платформи за имейл маркетинг
 • Съвместимост с Woocommerce
 • Визуален композитор
 • Кодове на купони
 • И много повече!

Не можем да изброим всички функции в Ultimate Membership Pro, така че ще искате да погледнете добре.

12. Yellow Pencil Visual CSS Editor

Жълт молив Visual CSS Editor Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Добрият дизайн върви ръка за ръка с по-добра ангажираност на потребителите и реализации. Очевидно е, че последното нещо, което искате е уебсайт на BuddyPress, който изглежда като реклама от 60-те години, защото нека бъдем честни, нямаме огромна колекция от визуално привлекателни теми на BuddyPress.

Какво да правя? В повечето сценарии се справяте със средно изглеждаща тема и няколко персонализации. Е, това е, ако имате знания за кодиране или дизайнерски умения, за да персонализирате темата си. Достатъчно е да се каже, че преминаването на този маршрут не е опция за повечето потребители на BuddyPress.

Влиза в YellowPencil визуалния редактор на CSS стил и денят се запазва. Независимо от вашия опит с кодиране, можете да използвате YellowPencil, за да направите обширни промени в дизайна на всяка тема. Да, можете да редактирате дизайна на уебсайта си в реално време и от предния край, без да докосвате ред код.

Характеристиките на ваше разположение включват 600+ шрифта, 300+ фона, визуално оразмеряване, плъзгане и пускане, 50+ анимации, редактор на кодове на живо, избор на цвят, паралакс фонове, CSS3 филтри, 50+ CSS свойства, отзивчив дизайн и можем да продължим , но това просто би те отегчило до смърт.

13. ADS PRO Рекламно управление

ADS PRO Рекламен мениджмънт Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Продажбата на реклами е един от най-добрите начини за осигуряване на приходи от вашия уебсайт, а това, което рекламодателите харчат над 150 милиарда долара за дигитална реклама на година.

Въпреки че можете да създавате платени членства на вашия сайт BuddyPress, нищо не ви спира да допълвате доходите си с няколко реклами.

Въпреки това, управлението на реклами не е лесна задача, толкова повече за перфектния начинаещ. Ако не знаете какво да правите или откъде да започнете, до продажбата на рекламно пространство на вашия сайт, ви насочваме към приставката Ads Pro.

Ads Pro Plugin се доставя с функции като 20+ места за показване на реклами, 30+ опции за реклама, 3 начина на плащане, 3 метода на плащане (CPC, CPM и CPD), рекламно планиране, A / B тестове, 25+ рекламни шаблони, напреднал бекенд администраторски панел, пълна статистика, поддръжка на WooCommerce и гео-таргетиране между други.

14. WPAchievements Обществени награди

WPAchievements Community Rewards Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Като човешки същества, ние процъфтяваме в конкуренцията и по-скоро удовлетворението от това да излезем на върха. Нашето вродено желание да спечелим е точно причината WPAchievements да прави чудеса за вашия сайт BuddyPress.

Плъгинът ви помага да засилите потребителското взаимодействие благодарение на способността да създавате неограничени постижения и търсения, които водят потребителите на вашия сайт да гонят след нови постижения. На всичкото отгоре можете да създадете милион и един ранг, за да запазите потребителя да мечтае за по-висок ранг.

Можете да зададете задействания за вашите постижения и търсения за максимална автономия. Какво още? Можете да използвате WPAchievemens, за да възнаграждавате потребители, които посещават някой от вашите офлайн, дори благодарение на специални кодове за активност, които потребителите могат да използват за отключване на постижения.

В отдела за дизайн, приставката за WPAchievements ви стартира с над 60 персонализирани икони и интерактивни карти за напредък, които мотивират потребителите ви да изпълняват куестове. Освен това, плъгинът изпраща редактор за кратък код, който ви помага да управлявате шорт-кодовете на WPAchievements, така че можете да изхвърлите вашите постижения и търсения, където искате. Освен това, WPAchievements идва с изскачащи известия за незабавно информиране на потребителя всеки път, когато отключи ново постижение.

За да не забравим, този плъгин се доставя със специална страница за постижения и задания, където потребителите могат да сравняват какво са отключили и да разкрият какво е останало, за да получат. Ако тази приставка ви звучи интересно, ще се радвате да знаете, че автоматично публикува завършени постижения и търсения в потока на активността на потребителите, което увеличава интерактивността.

Освен всичко това, WPAchievements се доставя със шкафче за съдържание, подробни отчети, управление на потребители и точки, поддръжка на много сайтове / мрежи, социално споделяне, така че потребителите да споделят своите постижения, персонализирани джунджурии и разширен панел за настройки между други.

15. Реакции на активност за BuddyPress (безплатно)

Реакции на активността за безплатен WordPress плъгин за BuddyPress

Трябва да сте в крак с времето, ако искате да вълнувате потребителите си и да се състезавате с момчетата, които гледат членовете ви. Точно онзи ден Фейсбук пусна “Reactions” като продължение на скандалния бутон „Харесвам“.

Сега нямате какво да оставите зад това с влизането на плъгина Activity Reaction For BuddyPress. С една обикновена линия, този плъгин ви позволява да добавяте подобни на Facebook реакции към потока си в BuddyPress.

Най-добрата част е, че плъгинът идва с допълнителна реакция благодарен реакция, че Facebook отпадна, защото беше предназначен само за Деня на майката.

Действия Реакции за BuddyPress е лесен за инсталиране и използване. Не е нужно да конфигурирате нищо, тъй като приставката работи както е рекламирана направо извън кутията.

16. GEO My WordPress (безплатно)

GEO My WordPress Безплатен WordPress Plugin

Интернет наистина направи света глобално село, така че защо не доведете още повече потребителите на мрежата си BuddyPress с плъгин като никой друг? Ако пресичате над базирани на местоположение услуги или искате да помогнете на потребителите си BuddyPress да намерят други потребители в близост, GEO my WordPress е плъгинът, от който се нуждаете.

По думите на Eyal Fitoussi, разработчика, GEO my WordPress е „… крайното решение за геолокация, картографиране и търсене на близост за WordPress.“ Да, това включва и BuddyPress, така че не се притеснявайте. Този плъгин може да се похвали с функции като:

 • Възможност за географско маркиране на всички ваши публикации или страници
 • Форми за търсене с неограничена близост
 • Локатор за членове на BuddyPress
 • Джаджи и къси кодове
 • Работи в API на Google Maps

Но що се отнася до BuddyPress, плъгинът помага на потребителите ви да „… търсят и намират други членове в близост до тях или близо до всеки адрес, използвайки разширена форма за търсене за близост“.

17. SimplyChat

SimplyChat

Информация и DownloadView Демонстрацията

SimplyChat е разработен специално за BuddyPress. Това е самостоятелна приставка, която работи на вашия собствен сървър и не изисква използването на външна услуга. Той напълно се интегрира с BuddyPress, като дърпа информация за потребители и групи, снимки на профили, акаунти, приятели, членове и др. Това също включва, че приставката за чат автоматично ще създаде групов чат, когато бъде създадена група BuddyPress. Плюс това добавя / премахва потребители от този групов чат, ако членовете на групата BP се редактират.

Предлагайки частни и публични групи, обширни инструменти за управление на общността и настройки за администраторите на сайта, разработчиците гордо го наричат ​​премиерния плъгин BuddyPress Livechat.

SimplyChat е разработен с отзивчивост, така че вашите потребители в чата ще имат възможно най-доброто потребителско изживяване дори на мобилния си телефон. Възможността за забрана на потребителите, филтриране на нецензурни думи и повече закръгляне на тази пълна приставка за livechat.

Той е съвместим с най-новата версия на WordPress и BuddyPress и ще се актуализира постоянно. Нашата пътна карта включва много невероятни нови функции, които ще стартират скоро, включително пълно криптиране, повече инструменти за управление на общността и други.

18. Потребителски профили, направени лесно

Потребителските профили станаха лесни

Информация и DownloadView Демонстрацията

Потребителски профили Made Easy е плъгин за управление на потребителски профил, който добавя страхотни потребителски профили, както и персонализирани форми за регистрация и вход.

Потребителски профили, направени лесно (или UPME за кратко), е лесен за използване плъгин, който добавя страхотна функционалност на потребителя към всяка тема на WordPress. Плъгинът ви дава опции за потребителски формуляри за регистрация, потребителски формуляри за вход, неограничени персонализирани полета, опции за частно поле, опции за персонализирано поле, персонализирана джаджа за вход и много други. Можете да създадете лесна регистрация на членовете с форма, която е специфична за вашия уебсайт (ако имате уебсайт за готвене, попитайте за любимите храни на хората, ако имате музикален сайт, членовете добавят любимите си групи и т.н.).

Плъгинът е интегриран с Gravatar, така че когато потребителите се регистрират със същия имейл, тяхното изображение Gravatar автоматично ще се покаже. Плъгинът UPME също е създаден с интеграция на WooCommerce User. По този начин, ако имате магазин на WooCommerce на вашия сайт, потребителите могат да имат достъп до тяхната сметка и да поръчват информация, без да се налага да влизат два пъти. Други страхотни функции включват отзивчиви оформления, преносими файлове, тонове икони и някои наистина страхотни шорткодове, за да направите лесно добавянето на формуляри към вашия сайт.

19. Профил Builder Pro

Профил строител

Информация и изтегляне

Profile Builder Pro е полезен плъгин, който ви дава право да персонализирате регистрацията на WordPress за вашия уебсайт. Създайте свои собствени персонализирани формуляри за регистрация, профил и вход, като използвате невероятните опции в Profile Builder Pro.

Една от най-добрите характеристики на Profile Builder Pro е възможността да се използват кратки кодове за добавяне на вашите персонализирани форми. Всичко, което трябва да направите, е да създадете нова стандартна страница, дайте й името на формата си, да добавите краткия код и да публикувате. Това е. Вие сте само на няколко кликвания от персонализиран формуляр за регистрация, форма за вход, формуляр за актуализиране на потребителски профил и т.н..

Друга страхотна характеристика е мениджърът за напреднали потребителски списъци. С това можете бързо да редактирате шаблони за изброяване на всичките си потребители, влезли в потребител, конкретни роли на потребители, потребители с конкретна мета-стойност и други. Това е чудесно за проследяване на вашите потребители, вашите автори и други.

Profile Builder Pro също така поддържа персонализиран CSS, така че можете да го оформите така, че да съответства на останалата част от вашата тема, персонализирани аватари (така че потребителите могат да качват свое собствено изображение, което да се показва в миниатюрата на профила им в коментари, форуми и други), пренасочване на попълване на персонализираната форма и много повече. Посетете страницата на приставките, за да научите повече и да видите всички страхотни функции на Програми за създаване на профили.

За вас …

Кой плъгин (и) използвате на уебсайта си BuddyPress? Как помагат и бихте ли искали да споделите опита си? Моля, не се колебайте да споделите съдържанието на сърцето си в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map