14 най-добрите приставки за локализатор на WordPress Store

Най-добрите приставки за локатор на WordPress Store

Ако вашият бизнес има няколко местоположения, плъгините за локатор на магазин на WordPress могат да се окажат полезни допълнения към вашия уебсайт. Мотелни вериги, бензиностанции, вериги магазини, козметични салони могат да се възползват от добавянето на приставки за локатор на магазини. Те помагат на потребителите лесно да намерят вашите бизнес местоположения. Тези приставки разчитат на Google Maps за показване на местоположения. Следователно ще можете да се възползвате и от функциите на Google Maps, като например различните изгледи на карта, геолокация и упътвания, за да стигнете до най-близкия магазин. Освен това, ако се случва да предоставяте всякакъв вид услуги на директории, тези приставки за локализатор на WordPress магазин могат да ви помогнат да покажете физическото местоположение на изброените услуги.


Нека се потопим направо (моля, имайте предвид – те не са в определен ред, а само нашите най-добри снимки).

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Локатор на магазини MapSVG

MapSVG Locator Store & World WordPress Плъгин за карта

Информация и DownloadView Демонстрацията

Създайте зашеметяваща и приспособима карта на локатора на магазина с приставката MapSVG. Този мощен и популярен плъгин включва хиляди стилове на карти, персонализиращи се контейнери (за менюта на картата, филтър и подробности) и лесни опции, които можете да активирате за посетителите на вашия сайт. Добавете филтри, така че потребителите да могат да сортират по адрес, град, тип магазин или всяко друго персонализирано поле. Или добавете опция за търсене по разстояние, за да могат да видят кои магазини са наблизо!

Искате ли да добавите още към местоположението на вашата карта? С Галерия MapSVG добавка можете да добавите поповер или галерия с подробности. Включете миниатюри, изображения и плъзгачи в комплект с удобна за докосване навигация. Това е чудесен начин да подобрите списъците си с местоположение!

И ако сте разработчик, можете да разширите или персонализирате допълнително приставката, като използвате вградения шаблон, CSS и JS редактори. Други забележителни функции на плъгини включват персонализирани векторни карти, форми за кликване, директория с списъци, автоматични маркери за карта и съвместимост с кръстосани браузъри.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

С Mapify можете да създавате отзивчиви карти на локатора на магазина (или всякакви карти наистина), използвайки техните усъвършенствани, но лесни за използване функции. Те включват щипка, мащабиране и прекарване на пръст, мобилна готовност, галерии за местоположение, адаптивни инструкции за карти, персонализиращи се филтри за местоположение, неограничени икони на маркери на карти, представяне на предния потребител, персонализирани карти на карти, картографски клъстери и поддръжка за превод (чрез WPML). И това не са дори всички функции!

Но за местоположението на магазина може би две от най-важните характеристики са възможността за търсене по радиус и за най-близките места. Можете дори да свържете местоположенията на картата към конкретни страници или сайтове на трети страни – така че, ако искате да свържете към страницата на Yelp за вашето местоположение, можете. Искате да тествате Mapify на собствения си сайт? Е, можете да го изпробвате безплатно – просто вземете копие на Mapify Lite за да започнете (имайте предвид, че няма да има всички функции в Pro версията).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

WP Multi Store Locator Pro е мощен плъгин за локализатор на магазин, който можете да използвате за популяризиране и предоставяне на информация за различните ви места в магазина. Добавете информацията за вашето местоположение заедно с адрес, връзка към уебсайта и упътвания. След това посетителите на вашия сайт могат да разгледат магазините наблизо, както и да търсят по категория или маркер. Плъгинът включва добавени полезни функции за статистиката на магазина, добавяне на мениджър на магазини и опции за импортиране / експортиране.

Най-доброто от всичко, WP Multi Store Locator Pro напълно се интегрира с популярни производители на страници. Просто използвайте техния персонализиран блок за Visual Composer, Divi, Elementor и Beaver Builder (с повече създатели на страници по пътя). Искате да разгледате по-отблизо? Вижте преглед на живо на 5 WP Multi Store Locator Pro оформления.

4. Локатор на WP Store (Безплатен)

WP Store Locator Безплатен приставка за WordPress

WP Store Locator е безплатен плъгин, който добавя всички ваши местоположения на карта, които можете напълно да персонализирате. Картата и инструкциите за шофиране могат да бъдат на предпочитания от вас език. Можете да добавите персонализирани етикети за всяко местоположение и да помогнете на потребителите да намерят местоположенията с помощта на множество филтри като радиус или категория.

WP Store Locator помага да се покаже произволен брой магазини и ви позволява да промените езика от административния панел. Работейки с къси кодове, можете да добавите подробности като работно време, адреси, ориентири или телефонни номера. Налични са девет икони за маркиране на ретината и можете да плъзнете всеки от тях до точното местоположение на картата в редактора. Ако имате концентрация на магазини във всеки район, функция за групиране на маркери ще се окаже полезен. И още нещо, премиум добавки са достъпни за групов внос, за събиране на статистически данни или добавяне на джаджа за търсене.

5. Магазин Локатор Плюс (Безплатен)

Store Locator Plus Безплатен приставка за WordPress

Без значение дали имате два магазина или хиляди магазини, плъгинът WordPress Store Locator Plus може да създаде търсач на местоположение на вашия уебсайт. Без да се включва прекалено много настройка, можете да създадете страница, да въведете местоположенията си и да добавите кратък код. Много международни марки като Bosche използват този плъгин, за да помогнат на потребителите да намерят своите магазини.

Работа от панела на администратора и с помощта на добавки можете да персонализирате с помощта на CSS и HTML. Добавките ви позволяват да добавяте много повече функции, за да персонализирате потребителското изживяване, като включване или изключване на опцията за търсене, категоризиране на местоположенията, създаване на приятелски оптимизирани SEO страници за местоположение и др. Той работи с добавки на трети страни, за да добавя връзки в социалните медии към всичките ви местоположения, да добавя персонализирани полета към вашите местоположения или да позволява на потребителите да управляват местоположенията. Той също се обединява с Gravity Forms за създаване на формуляри и Мениджър на местоположенията на събития, за да свърже събития с вашите местоположения. Безплатният плъгин поддържа множество страни и езици.

6. Agile WordPress Store Locator

Локатор на Agile Store

Информация и DownloadView Демонстрацията

За цялостна система за управление на местоположението, богата на функции, не потърсете повече от Agile Store Locator. Предлага се с цялостна система за управление на задния ред за управление на теми, стилове и маркери. Тя ви позволява да импортирате / експортирате местоположения в магазина, да управлявате категории и да показвате местоположения на персонализирани карти. Не само можете да персонализирате вашия дисплей, налични са редица готови шаблони.

Един магазин може да се показва в няколко категории. Освен това, по всяко време, магазините, които са отворени сами, могат да се покажат чрез включване / изключване на превключвателя на времето. Плъгинът включва много шаблони, включително шаблон за акордеон с йерархия на държави, щати, градове и магазини. Ако броят на местоположенията е огромен, групирането на маркери, персонализирани филтри и маркери за категории могат да помогнат за стесняване на търсенето. Съдържанието на информационния прозорец може да бъде персонализирано и всяко място на магазина, което създавате, може да се дублира с едно щракване. Можете също да проследявате търсения, най-добрите магазини и най-добрите местоположения, като използвате лентовата диаграма на Google Анализ. На таблото за администратор можете да получите достъп до всички статистически данни, свързани с магазини, търсения, категории и маркери.

7. Супер магазин Търсач

Супер магазин Търсач

Информация и DownloadView Демонстрацията

Super Store Finder за WordPress се предлага с интуитивен отзивчив дизайн и мощен администриращ отдел за локализация на WordPress. От този екран на администратор можете да управлявате настройките на картата, категориите, маркерите и известията и да персонализирате стилове, цветове и етикети. Той поддържа много езици, както и пълно показване на Google Map.

Super Store Finder включва плосък локатор за магазин и чист филтър за магазин със сгъваем панел. Вградената функция за геолокация позволява на потребителите да намерят точното местоположение на вашия магазин и най-краткия път за достигане до него. Мащабируемите изгледи на улици могат да отидат от потребителя до прага на вашия магазин. Можете да качите красиви изображения или видеоклипове, за да помогнете на зрителите да надникнат в магазина ви. Плъгинът ви позволява да използвате персонализирани маркери и да търсите магазини по региони или други филтри. С помощта на CSV файлове е възможен групов импорт на адреси в магазина. За да определите точните местоположения, просто плъзнете и пуснете маркерите. Предлагат се и добавки, които разширяват обхвата на функциите.

8. Усъвършенстван локатор на магазина

Усъвършенстван локатор на магазина

Информация и DownloadView Демонстрацията

Можете да използвате Advanced Store Locator за показване на местоположенията на вашия магазин по три начина – на карта на Google, в списък или и в двата. Не само това, можете да напишете публикация за всяко местоположение във вашия блог на WordPress и след това да свържете местоположението с тази публикация с помощта на кратки кодове. Подходящ начин за привличане на читатели към публикацията ви, както и предлагане на информация за това местоположение на потребителите. Информацията за магазина може да се предлага и в свързани публикации. Потребителите също могат да търсят местоположение по адрес, да използват уличен изглед, за да намерят вашето местоположение и да получат упътвания до него.

Работейки с вградения интерфейс, можете бързо да добавяте, редактирате или изтривате магазини и автоматично геокодирате адреси. Разчитайки на адреси или пощенски кодове, потребителите могат да търсят най-близкия до тях магазин. На защитен https URL адрес, приставката може да открие местоположението на потребителя и да покаже най-близкия магазин.

9. Локатор на WordPress Store

Локатор на WordPress Store

Информация и DownloadView Демонстрацията

Приставката за локатор на WordPress Store ви позволява да добавяте колкото искате филтри. Той поддържа филтриране на живо и къси кодове на всяка страница. Ако свържете категориите продукти с категориите магазини, можете да активирате автоматично филтриране на страници с продукти. Броят на резултатите, които се показват при търсене, информацията, която трябва да се покаже, и свързаните бутони за повикване за действие могат да бъдат персонализирани. Можете също така да настроите по подразбиране за новите си магазини, за да ги добавите по-лесно.

Използвайки този плъгин, можете да добавите бутон за локатор на магазин към страницата си с продукти на WooCommerce. След това локаторът ще се появи в модален режим. Информационният прозорец може да бъде настроен да показва информация за контакт, призив за действие, съхранение на изображение или работно време. С повече от десет възможни оформления и 90+ опции, не можете да направите малко, за да помогнете на потребителите да намерят вашия магазин.

10. Локално SEO от Yoast

Локатор на Yoast Store

Местният SEO за Plugin за WordPress от Yoast има вградена в него функционалност за локатор на WordPress Store. За да използвате това, ще трябва да закупите годишен лиценз търсач на местоположение функция обаче.

Плъгинът позволява на потребителите да филтрират магазините или всяко друго място по радиус, щат или пощенски кодове. Просто като щракнете върху бутоните и отметите опции, можете да добавите адреса на вашия магазин към страницата. Работното ви време може да бъде добавено в същото поле като адреса. Или, използвайки къси кодове, можете да ги вмъкнете отделно. Кратките кодове могат да се добавят към всяка страница или публикация или към самите страници с местоположение. Също така имате възможност да добавите джаджа за локатор на магазин на WordPress във всяка зона, която е на вашия сайт.

11. Разширени Google Maps

Разширени Google Карти

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако работите само с ограничен брой местоположения, можете просто да разчитате на плъгин за карта на Google, като Advanced Advanced Plugin на Google Maps за WordPress. Можете да маркирате тези местоположения на картата и да помогнете и с упътвания. Този най-продаван плъгин за картографиране е съвместим с GDPR, включва поддръжка за множество филтри на карти, предлага множество маршрути (чудесна функция за хората бързо да намерят и да стигнат до местата ви в магазина) и супер полезната функция „търсене наблизо“, за да прецизира най-близкото ви местоположение.

12. Локатор за VO Store (Безплатен)

Plugin за локализатор на VO Store

VO Store Locator е безплатен плъгин, който включва инструменти за подпомагане на търговци, франчайзи и дистрибутори. Тя ви позволява да персонализирате цветове на щифтове на база маркер, за да разграничите местоположенията. Вградените функции като автоматично местоположение, за да намерите магазина, който е най-близо до текущия ви локален адрес, и указанията за завой от завой правят лесни за намиране на вашите витрини. Плюгинът наскоро актуализиран, за да работи с съставителя на страници за изтегляне и пускане на Visual Composer, така че да можете да включите персонализираните си карти във всеки пост или оформление на страниците.

13. Локатор на магазина SimpleMap (безплатен)

Плъгин за локализатор на SimpleMap Store

SimpleMap Store Locator е лесен за използване плъгин за локален магазин, който позволява на потребителите да търсят в базата данни, използвайки пощенски кодове. Помага да се откроят вашите местоположения с персонализируеми маркери. Други страхотни функции включват неограничени местоположения, персонализирани резултати от търсенето на карти, лесни опции за настройки (не е необходим код) и функция за бързо редактиране на актуализации на картата и базата данни в реално време.

14. Locatoraid (безплатно)

Plugin за локализатор на магазин Locatoraid

Locatoraid е още един плъгин за локатор на магазин в WordPress, който е лек, отзивчив и включва много конфигурируеми стилове на карти. По-конкретно, приставката се предлага с функция за автоматично геокодиране, така че като добавите местоположения, вашите клиенти могат незабавно да ги намерят. Лесният за съдене кратък код прави вмъкването на вашата карта (с дефиниран запазник на текста за търсене, радиус, оформление и т.н.) ветрец – просто редактирайте параметрите, когато добавяте краткия код към някоя текстова област на публикация, страница или джаджа. Освен това има приспособими стилове на карти, за да се гарантира, че локаторът ви в магазина съответства на външния вид на останалата част от уебсайта ви.

Опаковане на приставки за най-добър WordPress Store Locator

Наистина имате редица възможности да поставите магазините си на карта, за да помогнете на клиентите си. Опитвали ли сте някое от тях? Кажете ни кой е работил за вас. Ако желаете, можете да проявите много въображение, докато показвате местоположенията си на карта.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map